Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

αθηνουλε τελειες φωτο!!!

λεγκουλι, δηλαδη κ την αλλη φορα που ειχε στην περιοχη της πανας η οι κοκκινιλες στα μαγουλα αυτα το προκαλεσανε? πωπω πλακωσε την δεν ειμαστε για τετοια τωρα....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέγκω μήπως να πεις στο Θοδωρίκο που είναι πιο μεγάλος και καταλαβαίνει, να φεύγει όταν του αλλάζεις τη γάζα για να μην τρομάζει; Και φυσικά να μην το λέει μπροστά στο Νικόλα που είναι μικρούλης γιατί θα στενοχωρηθεί και θα τρομάξει κι αυτός.

Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη λύση, αλλά εγώ μάλλον αυτό θα έκανα.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Χαλο...

επαθα κ την πνευμονια τελικα...δεν εχω κεφι.. το βασικο που με ενοχλει τωρα ειναι οτι ποναει πολυυυυυυυυυυυ το πλευρό μου, σε σημειο που νομιζω πως το εχω σπάσει από την πίεση του βηχα...δεν ειναι ενας απλος μυικος πονος αυτος..επίσης μου εχει μεινει ενας βηχας (μεταλοιμωδης???) κ δεν αντεχω αλλο....

Λεγκουλι διαβασα την περιγραφή σου για την αντιμετώπιση στο διαδρομο του νοσοκομειου κ για μια ακομα φορά τσαντιστηκα με την ηλιθιοτητα κ την αγενεια του κοσμου....

Το βασικο ειναι που ειστε καλα κ στο σπιτακι σας...

Μην νοιωθεις ενοχες για τον σταφυλοκοκκο...κ εμενα επαθε η Λ, κυκλοφορει κ ειναι πολυ μεταδοτικος...δεν φταις εσυ που κολλησε το μυρσινακι....Η κορτιζονη δεν κανει τιποτα στον σταφυλοκοκκο πρεπει να παρει αντιβιωση αμεσα το μικρουλι επειδη αναπτυσεται ταχυτατα ο ατιμος....πήρε κ η Λ πριν 2 εβδομαδες περιπου...Κ εγω ειμαι σιγουρη πως επιμολυνθηκε ενα εκζεματακι της....

Η Ι πηρε χτες την πρωτη της αντιβιωση επειδη μολυνθηκε ενα χτυπημα της..εννοειται πως κ εγω ειχα ενοχες οτι δεν την προσεξα αρκετα...

Αυτα...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ αθηνακο τελειο το μπλογκ!!Τελειες κ οι φωτο..Εισαι κ κουκλακι κ μικρακι!!!

Σας φιλω με ποναει πολυ το πλευρο μου...............

Ωχ μωρε γιουπακι....περαστικα ρε γμτ. ελα μη πεφτεις!

Το πλευρο όντως παιζι πολυ να ειναι θλαση, εχω παθει εγω απο πολυ βηχα.

Για το μικράκι που είμαι το προσπερνω με βηχαλακι κι εγω.... προς το παρον το νιωθω στο λαιμο-τραχεια, να δουμε αν θα κατεβει και προς τα κατω η λοιμωξη....η μαμα μου ακρωαστικα και τα πιτσιρικια βηχουν εντυπωσιακα.

Λεγκ αμεσως αντιβιωση σοτν σταφ, μεταδιδεται πολυυυυ ευκολα και προσεχε και τα μικρά, κοψε νυχακια κλπ.

κι εμενα θυμασαι που σου ελεγα για κατι σπυρακια γυρω απο τη μυτη? πώς τη πηγα δεν ξερω καμια σχεση με μυρσινη δεν ηταν φουντωμενα και κοκκινα αλλα κατι δεν μου κολλαγε, τελικα πηρε μια αλοιφη που ειχε αντιβιωση, απλα το προλαβε και δεν πηρε απο το στομα.

Και μην ακουω οτι δνε την προσεχεις, αφου ειχε φυγει/καλυτερεψει την αλλη φορα που να το ξερεις....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα.

Καλα βρε κοριτσια μια μερα δεν μπηκα και μπαινω με χαρα σημερα να διαβασω τα νεα σας και επαθα... Τι παθατε ολες καλε? Περαστικα γρηγορα σε ολους ευχομαι!

... και μου είπε ότι σε μεγαλύτερη επιδύνωση μπορεί να χρειαστεί εισαγωγή για ενδοφλέβεια... όπως καταλαβαίνεται το τελευταίο ήταν το απόλυτο επιχείρημα για να πάρω ακόμα κι εγώ αντιβίωση αν χρειαστεί :tongue:

το τελευταιο ηταν το επιχειρημα για να αρχισεις τα ψυχοφαρμακα ή τα ναρκωτικά κ οχι την αντιβιωση μου φαινεται....
Αφροδιτάκι άρχισε να ψάχνεις για μεταπτυχιακο για να πάρεις ενέργεια και κουράγιο.

Καλα τα ονειρα κοριτσακι, αλλα απλα δεν παιζει αυτο το σεναριο... Ειδικα στην ελλαδα... Χτες ειχα παει σε ενα συνεδρειο για την ενεργεια και μιλουσαν διάφοροι, μεσα σε αυτους κ ενας σεϊχης απο το Καρατ και άρχισα να σκεφτομαι την ιδεα της μεταναστευσης εκει... Αλλα επειδη βαριεμαι πλεον να το παιζω μηχανικός αποφάσισα να μην κανω αιτηση για δουλειά, αλλα αιτηση για το χαρέμι του. Ετσι εχω αρχισει υπερεντατικά, κανω διαιτα κ παω κ γυμναστηριο και το βραδυ παρακολουθω τον σουλεϊμαν για να παρω ιδέες. Οταν νιωσω ετοιμη θα να κανω αιτηση να περασω οντισιόν για χανουμισα... Γμτ, επρεπε να ειμαι καμια 15ρια χρονια μικροτερη αλλα θα βαλω τα δυνατά μου!

Αθηνα amiga mia, μπραβο που περασατε καλα, δεν εχω ακουσει ουτε εναν να μην το εχει κανει στην Μαδριτη! Ειναι υπεροχη πόλη κ γω την λατρευω, κυριως για την απλότητα και την ζωντάνια της. Εχω παει δυο φορες, και ημουν τυχερη που ο νονος της Δαναης ζουσε εκει για χρονια και μπορεσαμε και μειναμε εκει, χωρις να νιωθουμε τουριστες. Λογω Μαδριτης (κ Κουβας, οκ) εμαθα πεντε ψωροισπανικά, που ειναι οντως πολυ χαρουμενη γλωσσα! Να ειστε καλα κοριτσακι να ξαναπάτε κ κει, και οπου αλλου τραβαει η ψυχουλα σας! Φωτο θα δω απο το σπιτι!

Το μπλογκ ειναι πολυ γλυκο!

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!

Αφροδίτη αχαχαχαχαχ! Να πας να πας! Θα είσαι πολύ κουκλάρα χανούμισα! Ο Σάκης τι λέει; :P

Λοιπόν δε σας είπα, την Παρασκευή πήγαμε οδοντίατρο με τα παιδιά. Έτσι για τσεκ απ και καθαρισμό. Ο Απόλλωνας πήγε για πρώτη φορά. Μόλις είδε την καρέκλα που ανεβοκατεβαίνει, πέταξε το μπουφάν του με μια κίνηση, και μ'ένα επιδέξιο σάλτο βρέθηκε πάνω στην καρέκλα και άνοιξε το στόμα όσο μπορούσε. χαχαχα Έπαθε πλάκα ο γιατρός! Του καθάρισε λίγο τα δοντάκια, και τον ρωτούσε "πονάς;" "ναι" κουνούσε το κεφάλι ο Α. "αντέχεις όμως;" "ναι" ξανακουνούσε το κεφάλι. Χαχαχαχ. Το άσχημο ήταν ότι μετά δεν ήθελε να φύγουμε κι έκλαιγε. Τι να πω με τα παιδιά μου; Η κόρη μου τρελαίνεται για το σχολείο... Είναι αυτά δικά μου παιδιά;;;

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

καλημερα κ καλη βδομαδα κοριτσακια τι κανετε?

Λεγκουλι πως ειναι ο Νικολιος¨Το Μυρσινακι? Τι σου ειπε ο γιατρος για την γαζα?Νομιζω παντος πως δεν κανει να ξαναβαλεις γιατι πρπ να μεινει να θρεψει.Ετσι καναμε κ εμεις στο Μητσο αλλα ο γιατρος θα πει καλυτερα. Με το Σοζωρικο νομιζω η πρωτη αντιδραση ειναι κ φοβηθηκε για τον αδερφο του το παιδακι μου.Καλυτερα αν μαλακο σκουφακι να μην αισθανεται κ ο Νικολακης ασχημα πανω απο ολα.

Οσο για το Μυρσινακι τι λες βρε χαζο, γιατι να αισθανεσαι ενοχες? Η ανηψια του Τ πριν κανα δυμηνο επεσε στο παιδικο κ εκανε μια πληγουλα πολυ πολυ μικρη φαντασου σαν την μυτη της βελονας.Πηγε σπιτι το ειδε η συνυφαδα μου της ξαναβαλε λιγο μπενταντιν κ δεν εδωσε σημασια.Το βραδυ που πηγε να την κανει μπανιο ειδε πως μεγαλωνε κ την αλλη μερα ειχε γινει η πληγη πολυ μεγαλη.Να μην σου τα πολυλογω ειχε μολυνθει η πληγη κ επαθε σταφυλοκοκο.Απο τον ενα γιατρο στον αλλο ε πηρε αγωγη κ περασε.Θελω να σου πω οτι μπορει να συμβει οπουδηποτε δεν φταις εσυ βρε κοριτσακι σε κατι.

εχω παρα πολυ δουλεια σημερα ρε γμτ κ εναν πονοκεφαλο απιστευτο.

Γιουπακι τι επαθες καλο μου? ΑΠο το ενα στο αλλο φετος! Περαστικα βρε συ κ ειλικρινα ΑΓΥΡΙΣΤΑ!!!

Αθηνακο ο βηχας κυκλοφορει σχεδον παντου τελευταια , περαστικα σας!!

ναι εχω μαθει για 2-3 ιωσεις της μοδος, η αλλη εχει εμετο και διαρροια.... χμμμμ μαλλον καλυτερα ετσι!

Φιλως σας παω να παρω την ΕΙρηνη, τζεν παρε κανα ντεπον, ετσι ημουν χθες κι εγω πονοκεφαλο τρελο....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια!!!

τι πάθατε καλέ??περααστικά σας...εμείς καλά, βαραίνουμε κ πάμε..ξεκίνησα κ δουλειά, μια ομορφιά!!την ακούω πολύ την κούραση ρε γμτ,δεν βλέπω την ώρα να ταβλιαστώ το βράδυ!!

Αθηνά,ζηλεύω τρελά Μαδρίτη!!!!Θέλω και γω.........................

Περαστικά στο Νικολιό, να είναι κ η τελευταία σας φορά που μπαίνετε νοσοκομείο.

Σας φιλώ, με τραβάει ο μικρός ταλιμπάν!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

καλημερα τι κανετε?

Τι νεα απο το ιατρικο μετωπο ? Λεγκ πως ειναι το Νικολακη? Η Μυρσινουλα? ?

Γιουπακι εσυ? την παλευεις καλο μου?

Εμεις καλα . πολυτρεξιμο στην δουλεια εχει παρει ο απαφτος μας φωτια στην κυριολεξια γι αυτο δεν προλαβαινω να μπαινω κ πολυ ....

Κατα τα αλλα γεννεθλιασαμε χτες γιαναμε 5.Εκανε ενα παρτακι στο σχολειο ηρθε πτωμα απο το παιχνιδι. Τωρα περιμενει κ το Σαββατο στο σπιτι πως κ πως.Δεν ειχαμε κανει κ περσυ λογω μωρου κ το θελει . Χτες οποιος επαιρνε τηλεφωνο δεν μας αφηνε καν να το σηκωσουμε. Μιλαγε αυτος κ ελεγε σε ολους οτι εχει γεννεθλια , γινεται 5 κ μετα καλα καλα δεν προλαβαινω τωρα να τα πουμε εχω δουλιτσες θα μιλησουμε καποια αλλη στιγμη ... το σουργελο ....

Ο Νικ μας εχε αλλαξει τον αδοξαστο στην κυριολεξια. Βγαζει κυνοδοντες, χτες εσκασε ο δευτερος κ εχει αλλαλιασει μερα κ νυχτα.Γκρινια , ζαβια, νευρα κ εννοειται αυπνια σε ολο της το μεγαλιο ... Ολη νυχτα κλαιει ουρλιαζει κ τα γνωστα καλα.

Εγω εχω αγχωθει με τις δουλειες εδω στο γραφειο , εχω αναλαβει κ κατι καινουρια που ακομα δεν ειμαι πολυ confident κ αυτο το λιγο που κοιμαται ο μικρος δεν μπορω να κοιμηθω καθολου....

αυτα τα ολιγα . το πηρατε το σεντονακι πρωινιατικα.

Καλημέρα!

Τζετζενάκι να τον χαίρεσαι τον ταλιμπανάκο σου! Χιλιόχρονος!

Το Λεγκόπουλο είναι στο νοσοκομείο με τον Νικολάκη από το Σαββατο. Είχαμε πάει σε μια παράσταση ακροβατικών και ο Νικολάκης πονούσε πολύ στο κεφαλάκι το μαναράκι μου, έκανε κι εμετό κι επικοινώνησε με τον γιατρό η Λεγκ και πήγανε για παρακολούθηση. Είναι καλά αλλά του έχουνε ορό και γι'αυτό θα κάτσει μέσα άλλες 2-3 μερούλες.

Ευχαριστω πολυ Μαριλενακι μου κ εσυ να χαιρεσαι τον κιθαριστα σου!!

Ωχχχ τι επαθε παλι ρε συ το Νικολιο..... κατσε να παρω κανα τηλ την Λεγκω..

κοριτσακια οποια μαθει καποια κατι για τον Νικολακη ας γραψει. εχω αρχισει κ ανησυχω .....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...