Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Γιατί βάρκα είσαι????????Τι πάει να πει αυτό?????χαχαχα

Γρήγορα περαστικά Λέγκω!!!!! Ευτυχώς όλα καλά! Όλες σε είχαμε στο μυαλό μας αυτές τις μέρες! Ο Νικόλας είναι ένας μικρός ήρωας!!

Και εγώ δεν έπαιρνα ειδοποιήσεις εδώ και μέρες...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φοβερες ατακες!!!!

ετσι μου ειπε κ μενα η δικη μου στην καισαρικη μην βλεπεις την γαζα δεν ειναι τοσο μεγαλη! σαν να λεμε δεν ειναι αυτο που νομιζες ....

Αυτα δεν ειναι τιποτα , εγω νευριασα με αυτα που ελεγες με αυτες που σας κοιταζανε κ μυριολογαγανε ...

Πως ειναι το ζουμπηγμενο μπισκοτακι μας?

Εμεις χτες στον οδοντιατρο ειχαμε δραμα. Ηταν ολη μερα κουρασμενος, ειχε κ προπονηση κ στο καπακι αυτ.Τρωμε μια αναμονη ολη δικη μας γιατι αλλο παιδακι δεν ηθελε με τιποτα να κατσει κ μπηκε μεσα κ ουρλιαξε στην κυριολεξια.Μιση ωρα πλανταξε κ με ειχαν εξω για να μην φοβηθει ο Νικολας.Θυμηθηκα σκηνες απο τα χειροργια στο Παιδων τοτε με την πνευμονια.Αφου μπηκα λιγο στο τελος κ μου εγνεφε με το χερακι το καημενο.Βγηκε μουσκεμα στον ιδρωτα κ πολυ φοβισμενος ....

Που ειστε ολες που χαθηκατε?

Αθηνα ελα να μας γραψεις τα νεα σου απο τα εξωτερικα να πρασινισουμε λιγο!!! Αφρο,Μυρτω,Κατσαφα?

Εδω, εδω ειμαι εγω... Νιωθω μια απιστευτη κουραση κ το σκ δουλευω, οποτε δεν εχω ελπίδα αμεσης ξεκουρασης.

Τζενη και μενα με θυμαμαι μικρη να κανω τα ιδια στην οδοντιατρο.... Πακετο το παιδακι...

Λεγκουιν, ξεφουντωσε η Μυρσινη?

Σας φιλώ!

ena hola chicas θα σας πω και παω βουρ πισω στα ιδια και στα γιδια, παω ταχυδρομειο, σχολειο, σουπερ, και μετα πιάτα, πλυντηριο, μαγειρεμα.

ααααααααχχχχχχχχ

θα σας τα πω αυριο περασα πολυ καλα, ανελπιστα καλα...

σας φιλω

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αληθεια το μπλογκ μου δεν το εβαλα εδω, σας το βαζω γιατι εχει μεσα και τη τουρτα μυρσινης, και φιφης φευγωωωωωωωω

http://giveandcake.wordpress.com/

πειτε σχολια ιδεες ελευθερα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλως ήρθες Αθηνουλα!!!!!!!!!!!! Θέλουμε τα best of του ταξιδιου! Ααα και φωτογραφίες βεβαίως βεβαίως... Καλά το σάιτ είναι πολύ όμορφο και προσεγμένο! Συγνώμη μόνη σου το έκανες; Πολύ καλό!

Μυρτώ περιμένουμε να βάλεις και το δικό σου... Όλα τα ταλέντα στο καφέ μας μαζευτηκαν

Αχ Τζενάκο πολύ στεναχωρήθηκα με τον Μητσάκο κριμα να ταλαιπωριέται απο τώρα με τα δόντια ρε γμτ. Πόσες φορές πρέπει να πάτε σας είπε;

Αφροδιτάκι άρχισε να ψάχνεις για μεταπτυχιακο για να πάρεις ενέργεια και κουράγιο.

Οχι δεν πέρασαν τα σπυράκια αλλά εχουν εξαπλωθεί και στα χέρια και τις παλάμες και ακόμα περισσότερο στα πόδια και τα γεννητικά όργανα εν το μεταξύ είναι σπυράκια με υγρό μέσα. Πήγα το πρωι στο κέντρο υγείας βύρωνα αλλά μου είπε η παιδίατρος ότι καλό είναι να το δει δερματολόγος γιατι παίζει να είναι μόλυνση. Πήρα την αλλεργιολόγο και θα πάω το απόγευμα απο κει να τη δει και να μου πει.

Aχαχαχαχαχ! Λέγκω έχω πεθάνει με τις ατάκες!!

Αλλά αυτή του Νικόλα " σαν ζουμπηγμένο μπισκοτάκι" μ'έλιωσε! Μα τι παιδάκι είν'αυτό; Ποιητής! Το γλυκό μου! Κάτι ήξερα που τον λάτρεψα με την πρώτη ματιά!

Τζένη, αχ μωρέ το Μητσάκο! Γιατί ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ το παιδάκι;

Δε μ'αφήνει βρε κορίτσια να γράψω ο Απόλλωνας. Όλο κάτι πάω να πω και το αφήνω στη μέση. Στο τέλος λέω, ούφ δε βαριέσαι και δε γράφω τίποτα :lol:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

καλημερα!!!

λεγκουλι περαστικα στο Μυρσινακι!! πολυ την ταλαιπωρουν τα δερματολογικα της την καημενη.πηγαινε καλυτερα σε δερματολογο αλλεργιολογο να την δει.

Παλι καλα αλλα δυο δοντια μεινανε κοριτσια , αλλη μια φορα 13 Μαρτιου να ξεμπερδευουμε, ... στο τσακ κρατηθηκα να μην βαλω τα κλαμματα μολις τον ειδα, δεν ηθελα να φοβηθει ...

εμεις αυτες τις μερες τα βραδυα εχουμε παρτυ ... βγαζει ο νικολας κυνοδοντες κ καταλαβαινετε τι σοου εχουμε..

αθηνακο εγω γιατι δεν μπορω απο το κινητο να το δω? το λαπτοπ σπιτι βγηκε οφ κ στην δουλεια μας εχουν κοψει τα μπλογκς ....

Διαφημίσεις

Καλημέρα, Ελεν δεν ξερω καποιον....

Τζενη δεν ξερω, δεν το εχω δοκιμάσει απο κινητό να πω την αλήθεια...

Λεγκ μονη μου το εφτιαξα, ειναι ετοιμα θεματα απο το wordpress αλλα δεν μου αρεσε κανενα 100% απο τα δωρεαν....

αυτο ειναι συμπαθητικό, δεν τρελενομαι γι ατη γραμματοσειρα στο κείμενο, αλλα δεν μπορείς να επιλέξεις.

τεσπα αν βρω χρονο μπορει να το αλλαξω.

χθες καθαριζα μεχρι τις 1 γιατι θα εχω επισκεψεις σημερα και εχω αρρωστησει κιολας κομματιααααα

Η Μαδρίτη ειναι πολυ ομορφη πόλη, την νιωθεις οικεία, σαν την Αθηνα, ειανι ζωντανη, ανετα μπορεις να ζησεις εκει ως Ελληνας.

την γυρισα με τιπς ισπανων, αφιερωσα 2μερες στα αξιοθεατα και μετα μουσεια, ψωνια, βολτες, κανονικη ζωη, αυτο που μου αρεσει να κανω στα ταξιδια ουτως ή αλλως.

πηγαμε και στο τολεδο την πρωτη μερα που εφτασα και εβγαλα λιγες φωτο απραπανω χαχαχαχαχαχα ηταν απο το σοκ της ξε-ιδρυματοποιησης

τολεδο φωτό

https://picasaweb.google.com/athina.z/28201302?authkey=Gv1sRgCIvPoKTH3afltAE

και απο Μαδριτη ολες τις υπολοιπες μερες, δεν εβγαλα πολλες, εχει και ο βαγγ στη δικη του....

https://picasaweb.google.com/athina.z/12013?authkey=Gv1sRgCMv5pIz28YbE3AE

Α αυτες που εναι οι μουτσουναρες μας, δοκιμαζαμε ρυθμισεις στη μηχανη χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Aχ Αθηνούλαα τι ωραίααα! πόσο ζηλεύω! Η Ισπανία είναι απ'τα μέρη που θέλω όπωσδήποτε να πάω. Και οι Ισπανοί είναι ωραίοι άνθρωποι, και λατρεύω τα ισπανικά!

Καλημέρααα.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

(((Λεγκούλι μου))) Αχ πόσο σας είχα στο μυαλό μου όλες αυτές τις μέρες. Έστειλα και ρέικι στο Νικολάκη ελπίζω να μη σε πειράζει, απλά ήθελα πολύ να κάνω κάτι για το παιδάκι μας.

Χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά. Πολλά πολλά φιλάκια να του δώσεις.

Καλημέρα κορίτσια,

να σας πω ένα γρήγορο ξέρει καμία σας κανέναν παιδοχειρούργο?

Μια συνάδελφος θέλει για το κοριτσάκι της για σκωληκοειδίτιδα...

Ο Νίκας είναι πολύ καλός απ'οσο ξέρω στο Αγία Σοφία και στο Αγλαϊα για τη συγκεκριμένη επέμβαση να πάρω ένα τηλέφωνο και να σου πω.

Καλημέρα όμορφες.

Η μυρσινη έχει τελικά σταφυλοκοκκο, είναι γεμάτη για την ακρίβεια. Εχω κάνει μλκ με τη μικρή την έχουμε αφήσει στην άκρη με τα αγορια και δεν έχουμε πάει σε ομοιοπαθητικο που λέμε συνέχεια. Απ'οτι μας είπε η αλλεργιολόγος παίζει να προήλθε απο μόλυνση ατοπικης δερματίτιδας. Την έχω πλακώσει στην κορτιζόνη αλλά όπως φαίνεται δεν γλυτώνει την αντιβίωση γιατί είναι πολύ χάλια και μου είπε ότι σε μεγαλύτερη επιδύνωση μπορεί να χρειαστεί εισαγωγή για ενδοφλέβεια... όπως καταλαβαίνεται το τελευταίο ήταν το απόλυτο επιχείρημα για να πάρω ακόμα κι εγώ αντιβίωση αν χρειαστεί :tongue:

Δεν είδα ακόμα φωτο απλά ήθελα να απαντήσω σε ελένη πρώτα

ΑΘηνάκο τι ωραία!!! Πρέπει να είναι ωραία και στο Τολοδο εεε; Άντε και στο επόμενο ταξιδάκι σας :D

Εχουμε το εξης θέμα... έβγαλα τι γάζα του νικολα όπως μου είπε ο γιατρος, ο θοδωρής μόλις το είδε έβαλε τα κλάματα και μου είπε δεν θέλει να το βλέπει. Έχω αγχωθεί τι πρέπει να κάνω γιατί ούτε για τα άλλα παιδάκια είναι ωραίο να τρομάζουνε αλλά ούτε για το νικολουδάκι μου να τον κοιτάνε και να κλαίνε. Σε λίγο καιρο θα βγουν τα μαλάκια του και δεν θα υπάρχει πρόβλημα άσε που θα θρέψει και η τομη

Θέλω να περάσει η ώρα να τελειώσει ο γιατρός τα χειρουργεία να τον πάρω να ρωτήσω αν πρέπει να είναι χωρίς γάζα ή αν υπάρχει θέμα να φοράει σκουφάκι. ουφ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...