Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τατιάνα παιδι μου ακου τον πατέρα σου! Και αν δεν ακούς τον πατερα σου δες τον καιρο! Λιακάδα εχει ! Αμα δεν μαυρισει μην πας πουθενά!:tongue::lol::lol:

Μην της λες τέτοια παιδί μου γιατί βλέπω να την ξεγεννάει η Αννούλα και ο Μικέλε να τρέχει πάνω κάτω φωναζοντας "γεννάμε, γεννάμε"!!!!

Κανει ~200 ευροπουλα τα τεστάκι. Σε νοιάζει ακόμα?

Πάντα με βαρβάτα επιχειρήματα!:lol:

Λοιπόν αφού ντερλίκωσα (Γιούπι που είσαι;;;;;;;;), με πήρε και η ¨Αννα Μαρία (βοηθός Χασ) να δει τί κάνω και μου λεει ελπίζω να μην το γεννήσεις στην παραλάβη...

Αυτά. Οπότε λέω σιγά σιγά να κινάμε προς τα εκεί. Πωπω βαριέμαι απίστευτα εξετάσεις, μλκ, βάλτε αυτά βγάλτε τα ρούχα σας....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Λοιπόν αφού ντερλίκωσα (Γιούπι που είσαι;;;;;;;;), με πήρε και η ¨Αννα Μαρία (βοηθός Χασ) να δει τί κάνω και μου λεει ελπίζω να μην το γεννήσεις στην παραλάβη...

Αυτά. Οπότε λέω σιγά σιγά να κινάμε προς τα εκεί. Πωπω βαριέμαι απίστευτα εξετάσεις, μλκ, βάλτε αυτά βγάλτε τα ρούχα σας....

Ααααααχ τι καλά έρχεται το μπεμπονάκι μωρέ! Λα σνιφ (γαλλικό ντελικάκο δάκρυ που κυλάει)... παλιοορμόνες κι ελεγα για το Λενιώ μας:-)

Φιλάκι Τατιανάκι μου και όλα θα πάνε υπέροχα (κανόνισε μαρή μην ξανακοιμηθείς όπως στην πρώτη εγκυμοσύνη!)

Διαφημίσεις

Είδες που είναι βαρετά στο 2ο??? Θα περάσει γρήγορα!

Ναι καλα το δεύτερο την πήραξε... εδώ την είχε πάρει ο ύπνος στο πρώτο! Πρώτη φορά ακούω για γυναίκα να την ξυπνάνε για να γεννήσει φυσιολογικά!:lol:

Έφυγε καλέ η τρελογιατρός ή τρώει επιδόρπιο???

Μακάρι κοριτσάκι μου να πάνε όλα καλά κι αν το παιδί θέλει να βγει από την παραλαβή και να γλιτώσεις και όλα τα υπόλοιπα...ακόμα καλύτερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...