Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τονια, δεν φανταζεσαι ποσο σε ζηλευω που θα φυγεις για μεγαλο διαστημα απο τη δουλεια! και γω το χρειαζομαι αυτο απαραιτητως αλλα χωρις να μεινω εγκυος, χωρις να αρρωστησω και χωρις να χασω τον μισθό μου, γινεται? Μην μου απαντησετε, μιας και μπηκε η ανοιξη κ εχει γλυκοχαραξει πλεον οταν φτανω, λεω να αλλαξω διαθεση και να ερχομαι χαρωπη στη δουλεια και να παψω τη γκρινια!

Μεταπτυχιακό;;; Στο εξωτερικό; Με μένα να σε βοηθάω στη συγγραφή και στα λοιπά;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

(((Λεγκούλι μου))) Αχ πόσο σας είχα στο μυαλό μου όλες αυτές τις μέρες. Έστειλα και ρέικι στο Νικολάκη ελπίζω να μη σε πειράζει, απλά ήθελα πολύ να κάνω κάτι για το παιδάκι μας.

Χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά. Πολλά πολλά φιλάκια να του δώσεις.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

(((((((Λεγκούλι μου!!!!!!)))))))))))))

Πολύ χαίρομαι που όλα πήγαν καλά! Καλή ανάρρωση στο Νικολή μας!

Εύχομαι γρήγορα να βρείτε τους ρυθμούς σας :)

Εγω παντως ετσι κ κανουμε ριγιουνιον δεν προκειται να αναγνωρισω κανεναν. Εδω παλιους συναδελφους βλεπω που εχω να τους δω λιγα χρονια και δεν ειμαι σιγουρη αν τους εχω ξαναδει!

Ακουω μια αθλια διαφημιση απο τα τζαμπο, αλλα σας ειπα οτι θελω μασκε παρτυ για μαγαλους? θελω πολυ να ντυθω φετος στις αποκριες!

Αφροδίτη μου δεν θα αναγνωρίσεις κανέναν εξαιτίας του αλτσχάιμερ έτσι; :rolleyes: κι όχι γιατί θα έχουν αλλάξει εμφανισιακά :P:D

Λοιπόν, είσαστε να συμμετέχουμε ως χορός γραιών στο καρναβάλι του Μεταξουργείου; http://metaxourgeio.wordpress.com/

Θα δηλώσουν φίλες μου και μπορούμε να συμμετέχουμε όλες! Τι λέτε;

Θα'χει πλάκα!:D

Μεταπτυχιακό;;; Στο εξωτερικό; Με μένα να σε βοηθάω στη συγγραφή και στα λοιπά;
Εισαι ονειρο λέμε! Και μαλιστα να τους βαλω να μου το επιδοτησουν απο τη δουλεια!

Αφροδίτη μου δεν θα αναγνωρίσεις κανέναν εξαιτίας του αλτσχάιμερ έτσι; :rolleyes: κι όχι γιατί θα έχουν αλλάξει εμφανισιακά :P:D

Λοιπόν, είσαστε να συμμετέχουμε ως χορός γραιών στο καρναβάλι του Μεταξουργείου; http://metaxourgeio.wordpress.com/

Θα δηλώσουν φίλες μου και μπορούμε να συμμετέχουμε όλες! Τι λέτε;

Θα'χει πλάκα!:D

εννοειται καλε, απιστευτο αλτσχάιμερ!

Μα καλα σαν γριες θα συμμετεχουμε? Πανω στο πικ της κρισης των αντα? Και καλα ειμαστε ανετες με την ηλικία μας? Δεν ντυνόμαστε παιδουλες λεω γω, πριν αρχισουν οι ρυτιδες να σκουπιζουν το πατωμα?

Διαφημίσεις

Μα καλα σαν γριες θα συμμετεχουμε? Πανω στο πικ της κρισης των αντα? Και καλα ειμαστε ανετες με την ηλικία μας? Δεν ντυνόμαστε παιδουλες λεω γω, πριν αρχισουν οι ρυτιδες να σκουπιζουν το πατωμα?

Έχεις ένα δίκιο σ'αυτό που λες. Αλλά σημασία έχει πως αισθάνεσαι κι όχι τι ηλικία έχεις... Τεσπα, το κονσεπτ είναι αυτό, αριστοφανικές γιαγιάδες με αυξημένη λίμπιντο;):P

Mα γιατί δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις από το καφέ και σας χάνω έτσι για μέρες?

Λεγκω μου τι καλά που γυρίσατε και όλα καλά!

Καλά ανατρίχιασα για αυτην τη φάση που έγραψες στον διάδρομο, μα τι ζώα που κυκλοφορούν! Για σφαλιάρες!

Μπράβο στον Νικολάκο που προσέχει. Και δεν πειράζει, ο Θοδωρίκος και η Μυρσινούλα θα ηρεμήσουν σιγά σιγά τώρα που σε έχουν πάλι κοντά. Θα την ξεπεράσουν την φάση σιγά σιγά! Υπομονή σας εύχομαι!

Μυρτώ και εγώ πήγα σε ρεγιουνιον του σχολειου στις γιορτές που ανέβηκα στην Ξάνθη, 20 χρόνια μετά που βγάμαμε το Λύκειο, καλά μεγάλο σοκ ήταν για κάποιους που είχα να δω από τότε...αλλά πλάκα είχε. Στην επίμχαη φάση που άρχιζε το καραόκε (μπλιαχ) ευτυχώς την έκανα με ελαφριά πηδηματάκια γιατί είχε ξυπνήσει η Έλλη και με έψαχνε (ούτε μιλημένη να την είχα χαχα).

Σας έχω πει ότι μετά το overdose καρναβαλιού για χρόνια στην Ξάνθη, πλέον τις βαριέμαι αφόρητα?....δεν υπάρχει κάτι που να μην είχαμε κάνει, κάποια τρέλα, μουρλαμάρα λογω αποκριών κλπ και τώρα δεν μπορώ ούτε μια μάσκα να δω...μάλλον γέρασα...

Αφρο σε καταλαβαινω λιγακι, και μενα μου την δινει που γυρισα τοσες ωρες στη δουλεια...μου λειπουν τα μικρα μου.

Μαριλένα μ'αρέσει αυτό με τις γραίες!!! Ψηνομαι τρελά, τα παιδια όμως τι σκατά θα τα κάνω αν δουλεύει ο κολε;

Αφροδιτάκο χωρίς πλάκα κοίτα το για το μεταπτυχιακο δεν είναι κακή ιδέα, μπορεί να βρεις κάτι να σε ενδιαφέρει.

Σημερα κατεβήκαμε στο ρουφ και παίξαμε μέχρι και ποδόσφαιρο στο δρόμο και ήταν πολύ ωραια, ηταν υπέροχη μέρα!!!

Διαφημίσεις

Μαριλένα μ'αρέσει αυτό με τις γραίες!!! Ψηνομαι τρελά, τα παιδια όμως τι σκατά θα τα κάνω αν δουλεύει ο κολε;

Αφροδιτάκο χωρίς πλάκα κοίτα το για το μεταπτυχιακο δεν είναι κακή ιδέα, μπορεί να βρεις κάτι να σε ενδιαφέρει.

Σημερα κατεβήκαμε στο ρουφ και παίξαμε μέχρι και ποδόσφαιρο στο δρόμο και ήταν πολύ ωραια, ηταν υπέροχη μέρα!!!

Καλά ήσουνα στη γειτονιά μου και δεν με πήρες ένα τηλέφωνο; :tongue:

Δεν πειράζει όμως σε αγαπώ!!:D

Σήμερα ξεκίνησε ο Ιάσονας Aikido. Έπειτα και από παρότρυνση της δασκάλας του, θα τον βοηθήσει στην ισορροπία, τον συντονισμό και γενικά θα ήθελα να αποκτήσει μια καλή σχέση με το σώμα του. Ωραία ήτανε και ο Ιάσονας ξετρελάθηκε. Θέλει λέει την επόμενη φορά να πάμε από το πρωί.:D

Αλήθεια σου λέω Μαριλένα με το που παρκάραμε πήγα να σε πάρω αλλά απ'το νοσοκομείο χάλασε το κινητο μου και έχω μία συσκευη αρχαία του κολε που έχει ότι τηλέφωνο είχε περασμένο ο γιώργος. Αφού σκεφτόμουνα να έρθω να σου χτυπήσω αλλά λέω μλκ είναι.

Για τιες γριες ψήθηκα! Τι πρέπει να κάνουμε;;;

<3 <3

Ακου να δεις με τις πουρόγριες τι θα κάνουμε. Καταρχήν έχεις καμιά ρόμπα, καμιά περούκα, κανα μαντήλι; Θα ρωτήσω κι εγώ τα κορίτσια να δω τι έχουν κανονίσει και τι υπάρχει για να μοιραστούμε και θα σου πω.

Θα σου στείλω και το κινητό μου να το έχεις

(((Λεγκούλι μου))) Αχ πόσο σας είχα στο μυαλό μου όλες αυτές τις μέρες. Έστειλα και ρέικι στο Νικολάκη ελπίζω να μη σε πειράζει, απλά ήθελα πολύ να κάνω κάτι για το παιδάκι μας.

Χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά. Πολλά πολλά φιλάκια να του δώσεις.

Νόμιζα ότι είχα γράψει αλλά πεεεεεερα βρέχει...

Εγώ απο ρέικι δεν ξέρω πολλά πράγματα αλλα σε ευχαριστώ πααρα πολύ είσαι υπέροχη:P

Αλήθεια που χαθήκατε όλες; Δουλειες με φούντες;

Εμείς πήγαμε πάλι στο γιατρο και το κεφαλάκι πάει σουπερ, μας είπε να ξαναπάμε σε ένα μήνα εκτός αν κάτι μας ανησυχήσει και την παρασκευή να βγάλουμε τη γάζα και να κάνει μπανάκι.

Την τρίτη μέρα μετα το χειρουργειο ο νικόλας είχε δηλώσει ότι νοιώθει σαν ζουμπηγμένο μπισκοτάκι, μου είχε φανει η απόλυτη περιγραφή.

Σχετικά με τις ατάκες που σας έλεγα:

1)Λίγες ωρες μετα το χειρουργείο και απ'την πεταλούδα τρέχει λίγο αιματάκι, παει ο γιώργος και ρωτάει έναν συμπαθέστατο νοσηλευτη γεματούλη που μίλαγε πολύ ηρεμα και σιγά... ερχεται και μας απαντάει "πως είναι όταν χαλάει η τσιμούχα στο καζανάκι; έτσι και εδώ"

2)Μετά το χειρουργείο μας λέει ο νευροχειρουργος ότι μην βλέπετε έτσι τη γάζα η τομη είνια μικρή. Ερχεται η ώρα για την πρώτη αλλαγή και βλέπω τον κολέτσο να ασπρίζει και να κόβει λάστη. Βγαίνει έξω και βλέπει το γιατρο "Γιατρέ η τομή είναι τεράστια" "Ε ναι ρε παλικάρι εδώ είναι νευροχειρουργική δεν ήρθε για ρυτιδες"

3)Είναι η ώρα παλι της αλλαγής και ρωτάει για να τον χαλαρώσει ο γιατρος "πως σε λένε;" "νικολα" "γιατί βάρκα είσαι;"

Δεν ξέρω αν έφταιγε η πιεση των ημερών αλλά ειδικά με την πρώτη και τρίτη ατάκα έριξα πολύ γέλιο:tongue:

Μαριλενάκο θα ψάξω και θα σου πω τι έχω! Τέλεια θα είναι ξου ξου μακρια ιώσεις εκείνη τη κυριακη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...