Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ας μην σχολιάσω την τούρτα, το απέφυγα χτες, ας το αποφύγω και σήμερα... είναι τόσο μακριά από μένα...

έχω θεματάκι με την άννα, στο σχολείο είναι 5 κορίτσια στην ταξη της και έχουν κάνει δυο δυάδες και έχουν την δικιά μου στην απέξω, ενώ μέχρι πριν από 1 μήνα ήταν πολύ φίλη με την μία.

θα μου πείτε συμβαίνουν, θα σας πω ναι αλλά η δικιά μου στεναχωριέται πολύ, δεν θέλει το ιταλικό σχολείο (νομίζει ότι αυτό φταίει), παίζει βέβαια με τα αγόρια αλλά υποφέρει γιατί την ψιλοκοροιδεύουν κιόλας τα κορίτσια...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θα μου πείτε συμβαίνουν, θα σας πω ναι αλλά η δικιά μου στεναχωριέται πολύ, δεν θέλει το ιταλικό σχολείο (νομίζει ότι αυτό φταίει), παίζει βέβαια με τα αγόρια αλλά υποφέρει γιατί την ψιλοκοροιδεύουν κιόλας τα κορίτσια...

ωχ μωρέ το καρκινάκι, πως να μη στενοχωριέται.... πολύ μεγάλο θέμα αυτό και δύσκολο, με τις παρέες στο σχολείο. Καλό θα ήταν να το συζητάτε μαζί αρκετά, να της πεις πως δεν τρέχει και τίποτα, έτσι συμβαίνει με μερικούς ανθρώπους κάνουμε παρέα, αργότερα θα βρει κι εκείνη την αγαπημένη της φίλη. Ρώτησέ την μήπως έχει συμβεί τίποτα μεταξύ τους και την έχουν κάνει ξεπαρεού. Ρώτα και τη δασκάλα και πες της το, μήπως βρει κάποιο παιχνίδι ή να το συζητήσει με τα κορίτσια και λυθεί το θέμα.

Γιούπι το πιντερεστ είναι αυτό: http://pinterest.com/

Φαντάσου πως είναι κάτι σαν ένας πίνακας-ιστοχώρος που εκεί μοιράζεσαι φωτογραφικό υλικό και φτιάχνεις συλλογές με διάφορα ενδιαφέροντά σου.

Τζεν! Και εγώ και μια φίλη μου αδιαθετήσαμε χτες μετά από 15 μέρες! Τι στο καλό??? το έχει ο μήνας?

Και επειδή θορυβήθηκα και εγώ, πήρα την γιατρό μου και μου είπε ότι αν ειναι μόνο μια φορά είναι οκ και παίζει να είναι από κούραση ή στρες, το πρώτο παίζει πολύ σε μένα τελευταία. Αν ξανασυμβεί τότε να πάω να με δει.

Γειά σας κορίτσια!

Μα καλά, μπορεί να έχει αίμα στην ωορρηξία? Να και κάτι καινούριο που μάθαμε!!

Άντε και να σμίξει η Λεγκωοικογένεια! Ένας ένας στο σπιτάκι του!!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

καλημερα κοριτσια!

καλη αναρρωση στον Νικολακη μας!

και περαστικα σε ολους τους αρρωστους...

κι εμεις με βηχα απο προχθες.. ας ελπισουμε να μην εξελιχθει αλλο...

φιλια κοπελιες!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Κανα νεο απο το Νικολιο? θ απαρω κ εγω το απογευμα κανα τηλ.

Αι χασου μαρη κατσαφα ..... που δθες ντε κ καλα να με γκαστρωσεις ...66666666 χαχαχα

Οχι δεν ειμαι εγκυος που να δαγκωσετε την γλωσσα σας χαχαχα!

Εννοειται πηγα στην γιατρο κ μου ειπε οτι εγραψε κ η Τζεν αλλα μου ειπε πως παιζει κ να ειναι κ ορμονολογικο.Μου ειπε να παω να κανω εξετασεις θυροειδη καλου κακου κ να παρακολουθησω το θεμα.Αν συνεχιστει σε 2 μηνες θα παω να κανω συγκεκριμενες εξετασεις ορμονολογικες.Αν σταματησει δεν κανω τπτ.

Περαστικα σε ολους !!!

Kαλημέρα κοριτσάκια.

Τζενάκι εύχομαι περαστικά, και να μην είναι κάτι σοβαρό.

Μπράβο στο Νικολάκη μας που πάει πολύ καλά!!

Μυρτώ τι γλυκό είναι το Ληδάκι που κάνει τόσο μεγάλη προσπάθεια. Είναι πολύ δύσκολο πράγματικά.

Φελινι αχ μωρέ την Αννούλα. Θ'αλλάξουν τα πράγματα, γίνονται αυτά με τις παρέες. Αλλά σίγουρα θα στενοχωριέται πολύ το γλυκούλι μου.

Εμείς περάσαμε μια υπέροχη μέρα στην παραλία χτες, και μετά γυρίσαμε σπίτι, κι ο Απόλλωνας έσπασε το δόντι της Νεφέλης. Τσακονώτουσαν και τη χτύπησε στο στόμα μ'ένα μπουκάλι που κρατούσε. Ακόμα το σκέφτομαι και με πιάνει η καρδιά μου. Λίγο βέβαια δεν είναι πάρα πολύ, αλλά απ'τη μια στιγμή στην άλλη ρε γμτ, και μπροστά στα μάτια μου της έσπασε το δόντι. Ουφ!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Το φαγε η μαρμάγκα το καφέ..αλλά είπαμε, ΣΚ κλειστόν!!!

Τζενάκι εύχομαι ναμην είναι κάτι σοβαρό και περαστικά.Χλόη, το δοντάκι θα αλλαχτεί όσον ούπω, έτσι???αφού δεν τη χτύπησε πουθενά αλλού να σπάσει και το μπουκάλι, πάλι καλά! Το Νικολιό καλά πάει από ό,τι διαβάζω...ουφ, πάλι καλά το παιδάκι...βγήκαν, πήγαν σπίτι???

Εμείς εδώ καλά, ο μικρός βγάζει πίσω δόντια και έχει μίξες, γκρίνια κλπ, αλλά θα περάσει...εγώ ξεκινάω δουλειά αύριο από...τον Οκτώβρη του 2011..πολύς καιρός..αντε να δούμε πώς θα πάει..είμαι κάπως χαλαρή όμως, μιας και σύντομα θα την ξανακάνω!!

καληνύχτα κοριτσακια, καλή βδομάδα να χουμε!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλημέρα!!!!

Για άλλη μια φορά δε μου δώσαν το Όσκαρ που τόσο άξιζα και τι κατάλαβαν; Το δώσαν σ'αυτή τη βλαχούλα που δεν μπορεί να περπατήσει με μια τουαλέτα και σαβουριάστηκε!!! Αναξιόπιστη ακαδημία για άλλη μια χρονιά!

Τι κάνετε; Ωραία μέρα επιτέλους! Αντε να δούμε θα περάσει κι αυτό το συνάχι που κοντεύει να κλείσει μήνα;

Χλόη το δοντάκι ήταν από τα καινούρια; Πάντως μη στεναχωριέσαι φτιάχνετε πανεύκολα! (θυμάσαι που το είχε πάθει και η Λήδα).

Την Παρασκευή πήγα σε ριγιούνιον συμμαθητων και πέρασα μια βαρετούτσικη βραδιά γεμάτη αναμνήσεις! Αλλά ρε παιδακι μου ήταν όλο σαραντάρηδες!!!!

Σας φιλώ!!!!

Μπείτε καλέ να πούμε καμιά κουβέντα!

καλημερα κ καλη βδομαδα!!

Ειδες Μυρτω, αδικιες στημμενο παιδι μου!! Καλα τι δουλεια ειχες εσυ με τους σαρανταρηδες βρε? χαχαχα ! Ειχαμε κανει κ εμεις το καλοκαιρι αλλα δεν μπορεσα να παω...

Χλοιτσα μην αγχωνεσδαι για το δοντακι μωρε φτιαχνεται! αφου δεν χτυπησε περισσοτερο. Ο Μητσακος εχει ενα νεκρωμενο δοντι μπροστινο.Ουτε καταλαβαμε ποτε το επαθε.

βαλαμε κ την θηκουλα την τεταρτη ολιγον τι ασχημουλα αλλα για να μην στεναχωριεται τυ ειπα οτι ειναι το μαγικο δοντι κ το εχει ολο χαρα κ θελει κ αλλο.Δεν βγαινουν στα πισω σε λευκο χρωμα δυστυχως κ ειναι σαν ασημι καπως.. τεσπα παλι καλα αλλαζει ....

Τονια καλη αρχη στην δουλεια! οντως χαλαρουιτα ε, αφου σε λιγο θα ξαναφυγεις! αντε πηγαινε να ξεκουραστεις λιγο παιδακι μου!!

Κατα τα αλλα πηγαμε χωριο ΣΚ περασαμε καλα κ τωρα επιστροφη στην καθημερινοτητα.

Καταλαβες, εμεις εδω πηζουμε κ η Αθηνα ειναι στα εξωτερικα .....

Κανα νεο απο το Νικολακη?

Διαφημίσεις

Καλα τι δουλεια ειχες εσυ με τους σαρανταρηδες βρε? χαχαχα !

Έλα ντε κι εγώ αυτό αναρωτιόμουν! :)

Πάντως είχε πλάκα γιατί οι άντρες ισχυρίζονταν ότι εμείς φαινόμασταν πιο μεγάλες απο αυτούς, ουαχαχαχαχα, δεν βλέπουν που δεν τους έχει μείνει τρίχα και έχουν πάρει από 20 κιλά ο καθένας!!!!

Kαλημέραααα!

Βρε Μυρτούλα γιατί σαραντάρηδες;; τι στο καλό όλοι πόσες χρονιές είχαν μείνει; χαχαχαχαχ!

Καλά αυτο που λένε οι άντρες οτι οι γυναίκες γερνάμε πιο γρήγορα είναι τελείως κουλό. Το αντίθετο ισχύει συνήθως, αλλά εξαρτάται κι απ'την περίπτωση. Το λένε όμως με μια σιγουριά, χωρίς να κοιτάνε τη μπάκα τους και τις ρυτίδες τους χαχαχαχα!

Τζενη θα 'πρεπε να τους βάζουν χρωματιστές θήκες να χαίρονται τα παιδάκια. :lol:

Αχ πρέπει να πάω κι εγώ οδοντίατρο για διάφορα θέματα και όλο το αναβάλλω!

Kαλή αρχή Τόνια, αν και μόνο στην αρχή θα μείνεις, σε λίγο ξαναφεύγεις χαχαχα, τέλεια!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

παντος εγω πιστευω ειναι στον ανθρωπο κ οχι στο αν εισαι αντρας η γυναικα. εβλεπα μια συμμαθητριαστο φεις κ ελεγα ετσι ειμαι κ εγω? αλλιωτικη εντελως κ με κιλα αλλα κ στο προσωπο.Το ιδιο κ αντρες , πολλους δεν τους αναγνωριζεις αν δεν δεις το ονομα...

χα χα, μπραβο βρε μυρτουλι!

Εγω παντως ετσι κ κανουμε ριγιουνιον δεν προκειται να αναγνωρισω κανεναν. Εδω παλιους συναδελφους βλεπω που εχω να τους δω λιγα χρονια και δεν ειμαι σιγουρη αν τους εχω ξαναδει!

Ακουω μια αθλια διαφημιση απο τα τζαμπο, αλλα σας ειπα οτι θελω μασκε παρτυ για μαγαλους? θελω πολυ να ντυθω φετος στις αποκριες!

Χλοη, απο τα νεα δοντια ηταν αυτο ή θα το αλλαξει?

Τονια, δεν φανταζεσαι ποσο σε ζηλευω που θα φυγεις για μεγαλο διαστημα απο τη δουλεια! και γω το χρειαζομαι αυτο απαραιτητως αλλα χωρις να μεινω εγκυος, χωρις να αρρωστησω και χωρις να χασω τον μισθό μου, γινεται? Μην μου απαντησετε, μιας και μπηκε η ανοιξη κ εχει γλυκοχαραξει πλεον οταν φτανω, λεω να αλλαξω διαθεση και να ερχομαι χαρωπη στη δουλεια και να παψω τη γκρινια!

Γεια σας κοριτσια

Επιτέλους κάθισα στον υπολογιστη... Γυρίσαμε την προηγούμενη Τετάρτη στο σπίτι.

Έγινε το χειρουργείο στις 13 όλα πήγανε καλα, ο γιατρός είπε ότι ασκούσε τρομερή πίεση στην περιοχη και απόρησε πως δεν υπηρχαν νευρολογικές αλοιώσεις. Την πρώτη μέρα ήταν σε καταστολή και μόνο έκλαιγε όταν παιρνούσε η επίδραση απ'τα παυσίπονα. Την 3-4 μέρα ξεκίνησε να περπατάει με βοήθεια και μετα μόνος του. Ήταν πολύ συνεργάσιμος, μόνο όταν πονούσε έκλαιγε και παραπονιόταν ο καλος μου.

Η χειροτερη φάση ήταν λίγες ώρες μετα το χειρουργείο ήρθε ο γιατρός να τον δει και του είπαμε ότι εκανε εμετο, είδε ότι είχε πρηστει λογικα περισσότερο απ'οτι συνηθίζεται και μας είπε ότι πάμε κατευθείαν για αξονική. Η ωρα που ακολούθησε νομίζω ότι ήταν απ'τις πιο δύσκολες που έχω περάσει. Η διαδρομη μέχρι τον τομογράφο με το ανσασερ να μην έρχεται και κόσμο να ανασθενάζει βλέποντας τον μικρό και να λέει ωχ παναγία μου και κριμα και θεος φυλάξει. Με μαμάδες να κλείνουν τα μάτια στα πιτσιρίκια τους και να τα γυρνάνε απ'την άλλη. Πραγματικά μισησα πολύ κοσμο σε εκείνη τη φάση. Φαντάζομαι ότι ακουγεται γελοίο.

Τώρα ο μικρός είναι καλά είναι στην φάση της ανάρωσης. Ειναι κεφάτος, κουράζεται βέβαια εύκολα και αρχίζει να ποναει αλλα ξαπλώνει και ηρεμει και συνέρχεται. Προσέχει κι ο ίδιος, δεν σκαρφαλώνει, δεν χοροπηδάει, δεν τρέχει.

Πηγαίνουμε μέρα παρα μέρα σχεδον στο παίδων για να τον βλεπουνε. Θα σας γράψω διάφορες ατάκες των τελευταίων ημερών κάποια στιγμή.

Ο θοδωρής ζοριστηκε με τη φάση που λειπαμε, του εχει βγει ζήλια και τσίτα και αντίδραση και μεις δεν το χειριζόμαστε καλά γιατί είμαστε κουρασμένοι και με τα νεύρα τετνωμένα αλλά σιγά σιγά χαλαρώνει η κατάσταση.

Το μυρσινάκι αποθήλασε, δεν ήθελα να γίνει έτσι αλλά τι να κάνουμε. Όταν με είδε έπαθε πανικο και δεν με άφηνε καθόλου. Δύο μέρες δεν κατέβαινε απο πάνω μου.

Το σκ βρηκαμε λίγο τους ρυθμους μας, καθαρίσαμε και το αχουρι μας, μόλις περάσει και η φάση της ανάρρωσης θα πάρουμε κανονικοτατα τα πάνω μας.

Τονια καλή αρχή στη δουλίτσα... για όσο πας :-)

Τζενάκι ένα μεγάλο φιλί στον παίδαρο με το ασημι δοντάκι!

Και συ Χλόη στη μουρη με το σπασμένο δοντάκι!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...