Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Τζεν!!!

ΠΟΟλυυυυυυ καλή δουλεια!!!

εγω δεν υπήρχε περιπτωση να εφτιαχνα κ τα αυτοκινητα..θα είχα βαλει τα κανονικα τα παιχνιδακια αυτοκινητακια......

Ερωτηξις......τι είναι το πιν και το πιντερεστ????εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????????

Τα νεα μας...αυριο εχω εγω ραντεβου σε ωρλ αφου μαλλον εχω και ιγμοριτιδα... δεν μπορω να σκυψω, ξαπλωσω κτλ από το βαρος-πονο στο μετωπο κ πανω από το ματι κ για να μπορω να κανω τα βασικα ειμαι με ντεπον μαξιμουμ....

κ αναρωτιεμαι να πάω σε εξορκιστη ή σε ομοιοπαθητικο μπας κ γλιτωσω καμμια κορτιζονη-αντιβίωση...

Ολες οι προτασεις δεκτες.........

Τι κανει η Λεγκοοικογενεια ????????

Ειναι καλυτερα το νικολι????

φιλιαααααααααααα

Μόλις τους μίλησα! Ο Ν βγαίνει αύριο, περπατάει εδώ και 2 μέρες, κουράζεται εύκολα ακόμα αλλά γενικά όλα καλά!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Μπράβο στο Νικολάκη!!! Όλα καλά θα πάνε!!!!:D

Ο Ιάσονας ακόμη εκτός νηπίου... Τον πιάνουν κρίσεις βήχα και σήμερα το πρωί πάλι δέκατα....

Του βγήκε όμως δοντάκι!!!!! και είναι κουτσοδόντικο το μωρό μου!!!:D

Καλημέρες!

πάω να δώσω εξετάσεις Access, Internet kai powerpoint:rolleyes:

Καλε ευγενια τι τουρταρα ειναι αυτη??? Μπραβο κοριτσι μου, να τον χαιρεστε και να εχεις παντα κεφι και μερακι να του κανεις ομορφα πραματα!

Ο ασθενης μας ετοιμαζεται να παει σπιτακι του, τα χαρτια φτιαχνουν! Θα θελα να δω την αντιδραση της μυρσινουλας που θα δει τη μαμα της και τον μποζωρικο που θα ξαναμπουν σε ρυθμους καθημερινοτητας. Σιγουρα τους εχει λειψει πολυ! Καλα για τον Νικολιο δεν το συζηταω που θα γυρισει σπίτι... Τα πιστιρικια επειδη δεν εχουν καλη αισθηση του χρονου, νομιζουν οτι, ό,τι συμβαινει ειναι μόνιμο....

Σημερα ειναι η πρωτη απεργια στη ζωη μου που δουλευω και οσο βλέπω κ τη λιακάδα, μου κακοφαινεται ακομα περισσοτερο! Με βαλανε ποσοστο ασφαλειας με το ετσι θέλω κ τα εχω παρει... Και τα πιτσιρικια μου, μου παραπονιουνται συνεχεια οτι ολο τα αφηνω :-( .... Πολυ τρεχάλα ρε παιδί μου....

Kαλή επιτυχία Μαριλού!!!

Κι άλλο φαφούτικο!

Η Λήδα κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια να σταματήσει το δαχτυλοπιπίλισμα. Μου ζητάει να της βάζω κάθε βράδυ ένα χανζαπλαστ στο δαχτυλάκι για να το θυμάται....Ελπίζω να το έχει σταματήσει τελείως μέχρι να βγουν τα καινούρια δοντια....Αν και πολύ φοβάμαι ότι ήδη έχει κάνει ζημιά... :(

Άντε με το καλό να γυρίσουν και τα παιδιά στο σπιτάκι τους να δει και το Μυρσινάκι τη μαμά του!!!

Δεν έχω να γράψω νέα γιατί όλο με προλαβαίνετε!!!

Εμείς είμαστε άρρωστοι εναλλάξ εδω και μέρες (εγώ και ο σούπερμαν) και ευελπιστώ να έχουμε ξεμπερδέψει μέχρι το ΣΚ μπας και κάνουμε κάτι!

Σας φιλώ (από μακριά και με προσοχή! )

Α! Η τούρτα κούκλα! (που είναι αυτή η ρυθμιση που κάνει μπλοκ στις αναρτήσεις με τούρτες από ζαχαρόπαστα;;; :) :) :) )

Καλημερα! Μπραβο στο Νικολιο! Σιδερενιος και να μη χρειαστει να ξαναμπλεξει με γιατρους το μωρο. Καλη επιστροφη!

Εμεις ακομα παιδευομαστε με το Μυρτακι, ειναι χαλια το καημενακι. Μαλλον το τσιμπησα κι εγω εντωμεταξυ αλλα το περναω στο ποδι. Τες παν γί αυτο δεν περασα καθολου και απο το παιδων αν και μου ειναι διπλα. Μαλιστα τις ιδιες μερες ηταν μεσα και ο μικρος της ξαδερφης μου τον οποιο φοβουνται για κοιλιοκακη λεει..

Μυρτω, καλη δυναμη στο Ληδακι, ειναι πολυ δυσκολο πραγμα το δαχτυλο, ειναι πραγματικος και ζορικος εθισμος. Η Σεμελη τα καταφερε φετος τον Οκτωβρη μετα απο πολλες προσπαθειες. Ενα απο τα πραγματα που τη βοηθησε ηταν που καναμε μια ζωγραφια με μαρκαδορο καθε βραδυ πριν κοιμηθει για να δει το πρωι αν εχει μεινει, τα χανζαπλαστ συχνα τα εβγαζε στον υπνο της και μετα θυμωνε με τον εαυτο της. Αν τα καταφερει μερικο καιρο σκληραινει και το δαχτυλο και δεν "κουμπωνει" πια, γινεται οπως του αλλου χεριου. Βεβαια μετα απο λιγο βρηκε καινουργιο χουι, τωρα ξυνει τη μουρη της και εχει κανει διαφορα σημαδακια και πληγιτσες και εχει αυτο να προσπαθει...

Καλα η τουρτα τα σπαει, δεν ξερω πως το κανετε πραγματικα! Εγω της κανω κατι ανεκδιηγητες κουταμαρες. Ευτυχως ακομα και αυτα τα χαιρεται προς το παρον!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

επιτελους βγαινουν τα παιδια! αντε με το καλο να πανε σπιτι! Φανταζομαι την χαρα ολων.!!!!Αντε να πανε σπιτακι τους να βρουν σιγα σιγα τους ρυθμους τους κ να αναθαρρεψει κ το Νικολιο!!!Αφρο σε αυτο που λες για την αισθηση του χρονου εχεις απολυτο δικιο.Οταν βγηγκαμε απο το νοσοκομειο με την πνευμονια κ πηγαμε σπιτι ο Μητσος ηταν παγωμενος λες κ τον πηγαμε σε ξενο μερος παρολο που ηταν κ 19 μηνων.Το ιδιο κ τις προαλλες με την αναισθησια στον οδοντιατρο που δεν μπορουσε να καταλαβει ποσο ειναι το δυο ωρες που θα διαρκουσε το μουδιασμα κ νομιζε πως θα μεινει αναπηρος.

Μαριλλου περαστικα στο φαφουτακο!!!

Μυρτω κ σε σας περαστικα κ αγυριστα!! Δεν μας ειπες τι εκανες τελικα με την τουρτα του λουκουμαριου?ποιος νικησε?

Τζενακι κ απο δω γεια στα χερια σου! δεν υπαρχει αυτο το πραγμα.Μια ερωτηση μονο, καλα ποσες μερες σου πηρε να το φτιαξεις ολο αυτο? Τοσες λεπτομερειες ακομα κ τα αυτοκινητακια ειναι απο ζαχαροπαστα.Ποσο μαλιστα που το εκανες κ εις διπλουν!!!

Κοριτσια εγω δεν ειμαι πολυ καλα εχω χ@στει απο τον φοβο μου.Απο χτες ενω ειμαι στα μεσα του κυκλου εχω αιμα , σαν περιοδος αλλα με λιγο αιμα. Πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο , στην ουσια πριν καμια βδομαδα τελειωσε η περιοδος παλι αιμα... Φοβαμαι παρα πολυ μην ειναι κατι κακο. <Εκλεισα ραντεβου το βραυδ με την γιατρο μου απο χτες το πρωι που ηθελα για το τεστ κ αφου προεκυψε κ αυτο....

Διαφημίσεις

Καλά που μπήκες ρε Λενιώ και θα μας την αποτελειώσεις τη Τζένη!!!

(ωορηξία είναι μην την ακούς! Πήγαινε στη γιατρό σου να ηρεμήσεις!!!)

Δανάη κι εμένα άρχισε να τρώει τα μαλλιά της! Μα τι παθαίνουν ρε γαμώτο; Είναι αγχωμένα από τόσο μικρά;;;;

Ω! Περαστικά στη Φίφη!!!!

Μου λέει η Λήδα το πρωί: ''τι ωραία θα ήταν να μην στραβώνουν τα δόντια με το πιπίλισμα. Θα πιπιλίζαμε συνέχεια και εγώ, και ο Θοδωρής και ο Οδυσσέας και η Ιφιγένεια με την κάλτσα της!''.....

Ναι βρε Τζι..εγκυος θα είσαι τι ανησυχεις???:tongue:

Εγώ σκεφτομαι πως μαλλον ωορηξια θα ειναι...μια φιλη που ειχε κανει καισαρική ειχε καφετια υγρα αλλά αρκετες μερες του μήνα όχι μονο στο μεσον επειδή καποιο θεμα ειχε με την τομη...ωστοσο της περασε...

Εγω ειχα πάει στην πορεία σημερα που είχε αρκετο κόσμο......

Στον ωρλ δεν πήγα σημερα θα παω αυριο αλλά ειμαι λιγο καλυτερα αφού κανω συνεχεια πλύσεις.....

Με το καλο να μπει η Λεγκοοικογενεια στους ρυθμους της πάλι....

Περαστικα σας αρρωστουληδες..

Τελικα δεν με ειπατε τι ειναι το πιν.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...