Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγω τον είδα τον Νικόλα, μαμα και γιος ηταν ηρεμοι και χαμογελαστοί. Ολα καλά να πανε να εχει οσο πιο ευκολη αναρρωση γίνεται! Κι εχω να δηλώσω παππους και αδερφη Κολετσ όλα τα λεφτά!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ωραία νέα! Μπράβο το νικολιό! Άντε να πηγαίνει καλύτερα!

Να χαμογελάει το ομορφάκι μας!

:D

Εγώ μίλησα στο τηλέφωνο με τη Λέγκω. Φοβάμαι να πάω από κει να τους δω μη μεταφέρω κανένα μικρόβιο τώρα που ο Ιασονάκος δεν είναι καλά.

Δεν πειράζει όμως ας γίνει καλά ο Νικόλας και θα το κάψουμε που λέει ο λόγος ;)

Διαφημίσεις

Καλημερα! Ελαβα ενα μηνυματακι που λεει οτι ο Νικολας συνεχιζει μια χαρουλα. Ζαλιζεται ακομα λιγακι αλλα τωρα καθεται και σημερα θα περπατησει κιολας! Μπηκα να σας το πω να χαρειτε κι εσεις, αν και ξερω το σκ πεφτει η κινηση...

Εγω εχω το μυρτουδι αρρωστο με λαρυγγιτιδα που νταξ συνηθισμενη εμαι απο τη μεγαλη, και επιπευκιτιδα στα δυο ματακια. Αυτο το τελευταιο μας εχει πακετωσει λιγο λογω του φακου κλπ. αλλα μεχρι στιγμης οκ.

Καλο σκ σε ολους!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημέρα!

Δανάη καλά έκανες κι έγραψες. Κι εγώ μπαίνω να διαβάσω για το Νικόλα. Μπράβο το αγοράκι μας που πάει καλά.

Δανάη περαστικά στη Μυρτούλα. Τάτι και Μαριλού περαστικά και σε σας.

Εμένα μ'έχει πιάσει μια βαρεμάρα και δεν έχω όρεξη για τίποτα. Μάλλον για πολλά έχω όρεξη, απλά δεν έχω καθόλου όρεξη για δουλειές. Έφτιαξα όμως κάτι πεντανόστιμα κεφτεδάκια από μπαρμπουνοφάσουλα, και ζύμωσα και ψωμάκι. Τώρα ποιός θα καθαρίσει την κουζίνα δεν ξέρω. Θα βάλω τη Νεφέλη :P

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Ξέρετε τι ώρες δέχετε επίσκεψη η Λέγκω? Και μπορεί κάποια να μου στείλει το κινητό της, δεν το βρίσκω. Γιατί μάλλον θα πάω εκεί αύριο ούτως ή άλλως για το άλλο παιδάκι μας και ίσως περάσω και από Λέγκω.

Σήμερα είχαμε μεγάλο πάρτυ γενεθλίων. Ένα έχω να πω, χωρίζω και με την ζαχαρόπαστα και με το μαγείρεμα άπειρων φαγητλων γενικά σε πάρτυ, τα έπαιξα από την κούραση! Αλλά τα θέλει και ο κ@λος μου!...μαζοχίστρια!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Μπράβο για το Νικολιό!!!!!!!!

Περαστικά στα άρρωστα παιδάκια!!!

Θυμάστε που σας έλεγα για το αυτί της Λ???

Πήγαμε σε ΩΡΛ κ μας είπε πως ήταν εκζεμα από εξωτερική ωτίτιδα...

Μας εγραψε φουζικορτ πήραμε το ομοιο μας που μιλησα με την ομοιο κ το παιδί μετα από 1 μερα γέμισε κ στο αλλο αυτι κ στο χείλος κ στη μυτι...

Μίλησα με τον ΩΡΛ μου είπε να περιμενω κ να προσέχω μη τυχόν κ δω φυσαλίδες , μιλησα κ με την ομοιο κ μου είπε αντιβίωση κ οτι ειναι σταφυλοκοκκος....

Τελικά πήρε την πρωτη της αντιβίωση...

Με πήρε ξανα ο ΩΠΛ κ μου είπε οτι κακως εδωσα αντιβίωση κ μπορουσαμε με τοπική αγωγη να το πολεμήσουμε χωρις αντιβιωση αφού δεν ειχε φυσαλιδες....

Αυτα...η ομοιο δηλαδη μου εδωσε αντιβιωση φουλ κ χωρις συζητηση κ ο κλασικος ειπε οτι δεν επρεπε να δωσω....

Εγω εχω μαλλον χειροτερεψει με τη βρογχιτιδα, με ποναει κ το πλευρο μου πολύ...

Αυτααααααααααααααααα

Φιλια πολλααααααααααααααααα

ωχ γιουπι πολυ μπλεξιμο....

Ισως επρεπε να περιμενεις λιγο αφου ειναι και ειδικοτερος ο ωρλ, αλλα οκ κι εγω μαλλον θα ειχα φρικαρει και ιδιως αν ελεγε ο ομοιο αντιβιωση, που την εχουν οπως ο διαβολο το λιβανι, θα έδινα.

Μπράβο το Νικολιό μας!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Μπραβο στο Νικολακη μας που συνερχεται σιγα σιγα!! Αντε κ συντομα σπιτακι του!

Γιουπακι μου περαστικα σας! Το θεμα ειναι να γινει καλ αη Λ μας κ να μην υποτροπιασει αλλο ετσι δεν ειναι? Κ εγω αν μου ελεγε κ ο ομοιο θα εδινα αντιβιωση.

Τζενακι πολυχρονος να ειναι ο Στεφανακος να τον χαιρεστε!! Αντε βαλε μας κ εσυ καμια φωτο να δουμε τις δημιουργιες σου!

Περαστικα κ στο μικρο Μυρτακι μας που ταλαιπωρειται!

ΠΟλυ ωραία Ευγενία! ΠΟλλη δουλεια!!!!!!!

Ο Στεφανακος πρεπει να ξετρελαθηκε!!!

Κι εγω ετσι λεω καθε χρονο αλλα τον επομενο κανω τα ιδια χαχαχαχ

Ο νικολιός βγαίνει σήμερα?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...