Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Η Λ δεν γραφει ακομα ουτε το ονομα της..πάω να της δείξω τα γραμματα για να τα γραψει από κατω κ τσιναει...

Ο Ιασονας συγγράφει??Γουαου!!!!

..........

Α!εγω έχω βρογχιτιδα τελικα.. κ μου εδωσαν εισπνεόμενα με κορτιζόνη...

δεν νοιωθω οτι με εχουν βοηθησει κ πολύ...seretide τα λένε...

Γιουπιους παλι μαζι γραφαμε!

Παλι αρρωστο εισαι παιδι μου? Ειπαμε εισαι ανηλικο, αλλα δεν εχεις αφησει αρρωστια για αρωωστια! Μήπως να επαιρνες κανα συμπλήρωμα? Περαστικά σου!

Ο Αγγελος θα γινει 4 τον Μαη και μονος του γραφει μονο το ονομά του ή αλλες λέξεις αμα του λέω ενα ενα τα γραμματα (δεν τα θυμαται κ ολα). Και αυτο επειδη εχει μαθει τα γραμματα απο το παιχνιδακι και επειδη εχει τη δαναη που τη βλεπει να γραφει καποιες λεξεις που τους βαζουν απο το νηπιο. Γιατι σας κανει εντυπωση? Εχει να κανει πολυ αν εχουν μεγαλύτερα αδερφια, παρακινουνται, οχι μονο στο διαβασμα, αλλα και στην ομιλια, στην κινητικότητα σε όλα. Η ανηψια μου που ειναι κ λιγο πιο μικρη απο τη δαναη ξερει και να χαζοδιαβαζει μιας κ ο αδερφος της ειναι τριτη δημοτικού, οποτε εχουν κινητρο κ δειχνουν ενδιαφερον να μαθουν. Απο μονη μου δεν τους εδειξα ποτε, ουτε γραμματα ουτε τπτ, μονο αν με ρωτανε τα ιδια γιατι εχω τον φοβο οτι αμα τα ζορισω εγω να μαθουν κατι θα το παρουν στραβα και δεν θα εχουν ενδιαφερον να μαθουν. Ασε που προτιμω να μην ξερουν κ πολλα πραματα πριν πανε στο σχολειο γιατι θα βαριουνται εκει περα και θα νομιζουν οτι τα ξερουν ολα, ειναι που ειναι ξερόλικα...

Βεβαια θυμαμαι και τον γιαννη της Ροζι, που εγραφε μονος του οτι εβλεπε εξω, και ποσο ηταν τοτε, ηταν σαν τον Αγγελο Ροζ? Αληθεια πως παει αυτος στο σχολείο? Εχει ενδιαφερον η τα παιζει στα δάχτυλα αυτος?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα καλημερα

Θετικη σκεψη σηεμρα για το Νικολακη μας. Ολα καλα θα πανε κ γρηγορα θα γυρισουν σπιτακι τους.

Ροζι κ πολυ καλα κανετε κ εχετε ξεσηκωθει. Μακαρι να μπορεσετε να εχετε κ αποτελεσμα.Τα εχουν ξεφτιλισει ολα ρε γμτ .

Ο Μητσος ξερει να γραφει γραμματα κ το ονομα του.Δεν του εχω δειξει ποτε τπτ δεν θε΄λω απο τωρα να τον φορτωσω αλλα στο σχολειο τα εχουν μαθει κ γραφουν το ονομα κ απο οτι βλεπω καθε μερα στο τετραδιο τοθς μαθαινουν γραμματα κ αριθμους κεφαλαια κ μικρα. Νωρις μου φαινεται ,,,

Καλά, παίρνεις τη Λεγκ τηλ. Και νομίζεις ότι πίνει καφέ ενώ της κάνουν μασάζ! Είναι απίστευτη όντως!!!!

Σκ λέω να πάμε στο Θησέας και Αριάδνη.. Είναι μέσα καμία;

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Τσουπρες, επειδη μαλλον κ σεις την εχετε την αγωνία σας, τελειωσε το χειρουργειο και απο οτι τους ενημέρωσαν, πήγαν ολα καλα. Σε λίγο θα τον δουνε! Σας φιλω γλυκα!

Διαφημίσεις

Τσουπρες, επειδη μαλλον κ σεις την εχετε την αγωνία σας, τελειωσε το χειρουργειο και απο οτι τους ενημέρωσαν, πήγαν ολα καλα. Σε λίγο θα τον δουνε! Σας φιλω γλυκα!

Tι καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Ναι ναι την έχουμε οπότε αν μαθαίνετε κάτι να το γράφετε εδώ να μην την βομβαρδίσουμε με τηλέφωνα ακόμη...

Αφροδιτούλα ευχαριστούμε!

Μπράβο!! Μακάρι να βγουν από εκεί γρήγορα γεροί και δυνατοί!!

Για βιβλίο Τατιάννα, ένα που μου αρέσει πολύ είναι το "Ο λύκος ξαναγύρισε", δεν ξέρω όμως αν είναι και για 3χρονα.....

Και όχι κορίτσια, απ'ότι διαπιστώνω τώρα δεν είναι στα φυσιολογικά πλαίσια να γράφει γράμματα ένα 4χρονο.... ο Μάνος που κοντεύει τα 5 με το ζόρι γράφει το όνομά του και αυτό με καλλικατσούνες. Βέβαια έχουμε ακόμα το νήπιο και μετά το σχολείο, αλλά τελικα΄δεν ξέρω και τι είναι καλύτερο... Να μην ξέρει τίποτα πριν το δημοτικό και να έχει ενδιαφέρον στο σχολείο και να μπει σε μια σειρά διαβάσματος από νωρίς ή να τα ξέρει όλα, να βαριέται, να κάνει ίσως φασαρία στην τάξη ή να μην θέλει να πάει σχολείο από βαρεμάρα, αλλά και να μην έχεις να τον διαβάζεις κάθε απόγευμα αλλα΄να τα κάνει όλα μόνος σου... εμένα στον Γιάννη ομολογώ με βόλεψε πολύ γιατί είχα τον Παναγιώτη μωρό. Πάντως ακόμα τώρα τα πιάνει εύκολα και βαριέται εύκολα αντίστοιχα και στο σχολείο και στα Αγγλικά και δεν μπορεί να δεχτεί ότι υπάρχουν παιδιά που τους τα λέει η κυρία 30 φορές για να τα καταλάβουν... Και επίσης με τίποτα δεν αποστηθίζει κάτι παρότι τους το ζητά η κυρία μερικές φορές. Αρνείται πεισματικά. Και προπαίδεια την βγάζει στον μυαλό του πρακτικά και δεν την ξέρη παπαγαλία... Του χρόνου να δούμε που θα έχουμε και ιστορία. Πάντως απ'ότι βλέπω ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε αυτά τα παιδιά είναι ότι τα μαθαίνουν από την παράδοση, δεν ασχολούνται στο σπίτι και όταν έρθει η ώρα να πρέπει να ασχοληθούν δεν μπορούν και δεν ξέρουν να μελετούν...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Χτες μαζεύτηκε γύρω στις 10.000 σε μια πόλη 22000 κατοίκων με τα κοντινά χωριά, δηλάδη περίπου οι μισοί, και δεν άνοιξε ρουθούνι... Ναι, πορωθήκαμε, ναι, πάθαμε πλάκα με τον κόσμο και την συμμετοχή, ναι εντυπωσιαστήκαμε αλλά δεν μας πήρε χαμπάρι κανείς...

Αν έχετε δει το Ice Age 4, μου θύμισε την σκηνή που πάνε τα μικρά τα "τρωκτικά" πορωμένα να πολεμήσουν τον καπετάν κοιλιά και ουρλιάζουν με τις ξιφολόγχες τους και τους δείχνει μακρινό πλάνο και δεν ακούγεται τίποτα και κάθεται και πάνω τους μια πεταλουδίτσα .... τόσο μικροί νιώσαμε... και τόσο αθόρυβοι....

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

πολύ απογοητευτικό ακουγεται όπως το περιγράφεις...όντως...κριμα...

ΠΑΝΤΩς ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....

ΜΠΡΑΒΟ στον Νικολάκη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή ανάρρωση τωρα πια κ μεγάλη αγκαλια σε όλους σας!!!!!

Πολυ πολύ ευχαριστα νεα!!!!!!!!

Χα χα...τι ανηλικο αφρο παιδί μου????Πάντως όντως δεν εχω αφησει ιωση που να μην εχω τσιμπήσει...κ η ιογενης επιπεφυκιτιδα όλο μου υποτροπιάζει...

Κατα τα άλλα έχω σεμιναρια αυτες της μέρες γιαυτο κ δεν έχω ξεραθει στον υπνο ακομη...ευτυχώς γιατι είχα βαρεθεί να ψαχνω για το περιφημο κρεας αλόγου μέσα στους κιμάδες των σούπερ μάρκετ...................κ υποθέτω πως έπετε κ συνέχεια.........

φιλώ σαςςςςςςςςςςςςςς

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Πήγα και τους είδα... Είναι καλά, τον έχουν με πολλά φάρμακα για τον πόνο και ευτυχώς τον πιάνουν...

Είναι καλά, να ευχόμαστε να αναρρώσει όσο πιο εύκολα γίνεται!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Να γίνει γρήγορα καλά ο Νικολιός μας!!!:)

Σιδερένιος!

Ο Ιάσονας από προχθές με πυρετό 39,5 (ευτυχώς σήμερα δέκατα) δυσκολία στην αναπνοή, στο τσακ τη γλυτώσαμε τη βρογχίτιδα. Τον πλακώσαμε με ομοιοπαθητικά και κάπως συνήλθε...

Να συνέλθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το μικρουλάκι από αυτή την ταλαιπωρία.....

Περαστικά σας Μαρλε....σε ποιόν ομοιο πηγαίνετε???

Εγω το απόγευμα θα πάω τη Λ σε ωρλ επειδή το αυτί της έχει κατι σαν πληγή κ τρέχει κ υγρό.............:shock::shock: Δεν μπορω να καταλάβω τι ειναι αυτό κ ούτε ο γιατρός καταλάβαινε από την περιγραφή.........

Καλημέρες ..πάω να σεμιναριαστω!!!!!

Μόλις έφυγα απο τον Νικόλα! Πολυ καλα ήταν, γελούσε, στο σηκωμα δυσκολεύεται αλλα θα γίνει και αυτό! Και εμείς όλοι άρρωστοι γιες!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...