Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλά βρε Αφροδίτη και μόνο που γράφει το όνομα του Άγγελος εγω το θεωρώ κατόρθωμα, εμένα δεν γράφει τίποτα ακόμη!

Λογικά μου φάνηκαν ότι σου είπαν αν και να σου πω η γιογκα και το πιλατες δεν είναι αερόβια, οπότε πρέπει να αρχίσεις τρέξιμο ή κάτι τέτοιο.

Και εγώ που δεν κάνω διατροφή πάλι με το δικό μου φαγητό γυρνάω γιατί είναι δύσκολο να τρως από έξω ρε γμτ, δεν μου αρέσει τίποτα.

Καλή επιτυχία στον Νικολάκη μας! (που θα είναι βέβαιη φυσικά!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριλένα σας άρεσε ε? Και μας πολύ, και μια φίλη μας που πηγε τον γιο της πριν μια βδομάδα το ίδιο. Αν και να πω την αμαρτία μου, εγώ νόμιζα ότι πήγε και στην Κίρκη, σίγουρα δεν πήγε? Καλά οκ, δεν θυμάμαι την μυθολογία καθόλου όμως...

Για αυτο που κάνει ο Ιάσωνας δεν έχω ιδέα...γιατί λες ότι είναι δυλεκτικός?

edit= με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα βρηκα αυτα

http://www.life2day.gr/2012/12/03/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%AF-%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B1-%CE%B5%CE%AF/

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=54110

http://www.voutsina.com.gr/Chil&Teen1.html

οκ ίσως και να είναι αλλά από ότι κατάλαβα είναι ένα παροδικό στάδιο, πάντως καλά κάνεις και το ψάχνεις.

Jen σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Ο Ιάσονας στην Αργοναυτική εκστρατεία και βέβαια πέρασε από την Κίρκη, στον γυρισμό. Καλά θυμάσαι. Αυτό δεν κατάλαβες από αυτά που έγραψα; μάλλον όχι ε; :rolleyes: τελικά εγώ έχω πρόβλημα....;)

Δυσλεκτικός λέω πως είναι γιατί γράφει από το τέλος προς την αρχή κέποιες λέξεις. Όχι πάντα. Δηλαδή 2-3 φορές το'χει κάνει. Ρώτησα χθες δυο φίλες μου νηπιαγωγούς που τους έχω πολύ εμπιστοσύνη και μου είπαν πως είναι σύνηθες φαινόμενο και να μην ανησυχώ. ;)

καλα συγγνωμη, ο ιασονας ξερει και γραφει τοσο καλα που παρατηρεις οτι κανει αναγραμματισμο??? Εχω παθει σοκ τωρα... δλδ συλλαβιζει τις λεξεις και γραφει ενα ενα τα γραμματα κ ενω λεει π γραφει δ? Οπως και να εχει ειναι αστέρι που μπορει κ γραφει!!!

Ρωτα και τις δασκαλες λιγο, αλλα νομιζω ειναι πολυ μικρος για να εχει κατακτησει τη γραφη κ να πεις οτι ειναι δυσλεκτικος. Τι αλλα συμπτωματα εχει η δυσλεξια ξερεις?

Καλε κ ο αγγελος ετσι γραφει συνεχεια (το ονομα του, μη φανταστειτε οτι ξερει να γραψει κατι αλλο). Και οχι μονο δεν μου φανηκε προβλημα αλλα μου φανηκε τοσο χαριτωμενο που εχω στο γραφειο μου κολλημενη μια ζωγραφια με το ονομα του ετσι γραμμενο αναποδα (κουκουβα)

Καλά μας δουλεύεις πρωί-πρωί; το ότι ξέρει να γράφει ο Ιάσονας σου κάνει εντύπωση; γιατί εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση που ο Άγγελος μπορεί και γράφει το όνομά του.

Πάντως για να κουκουβαγίσω λιγάκι πριν καιρό το μανάρι μου έγραψε μόνος του μια ιστορία! Μη φανταστείτε, μια παράγραφος ήτανε, αλλά μόνο και μόνο που κάθισε μόνος του και έβαλε το μυαλουδάκι του να συντάξει σε νόημα μερικές προτάσεις γραπτά και να φτιάξει μια ιστορία, με έκανε πολύ περήφανη! (δεν έχουμε και κανένα εμοτικόνι κουκουβάγιας γμτ :tongue: )

Καλή επιτυχία στο Νικολιό μας!!!!:)

Jen σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!

Ο Ιάσονας στην Αργοναυτική εκστρατεία και βέβαια πέρασε από την Κίρκη, στον γυρισμό. Καλά θυμάσαι. Αυτό δεν κατάλαβες από αυτά που έγραψα; μάλλον όχι ε; :rolleyes: τελικά εγώ έχω πρόβλημα....;)

Όχι δεν κατάλαβες, εγώ κατάλαβα ότι είπε ο μικρος σου οτι δεν περασε στο θεατρο (οχι στην μυθολογια) απο την Κιρκη και εγω νομιζα οτι περασε στο θέατρο. Αν και τώρα που το σκέφτομαι ο Οδυσσέας δεν ήταν με την Κίρκη ...:oops::confused:

καλημερααααα

μαριλενα καλα λενε τα κοριτσια τσαμπα σκας!!! εδω ο μητσος πολλες φορες απο την γρηγοραδα του να μιλησει μιλαει αναποδα τυπου το κολπο το λεει κλοπο κ δεν ανησυχω.. ουτε δημοτικο μωρε δεν εχει παει ακομα κ πολλα κανει!!

Διαφημίσεις

Για γιογκα κ πιλατες μου ειπε οτι μπορω να κανω επειδη του ειπα οτι μου αρεσουν. Το τρεξιμο, όμως το θελει (το περπάτημα προς το παρον για την ακριβεια) κανω δεν κανω προγραμμα. Απλα για τα αλλα προγραμματα μου ειπε να μην τα κανω, οπως κ να εχει!

Ρε Μαριλου τι λες? Εμενα στη Δαναη αμα της ζητησω να συλλαβισει καμια λεξη για να δει ποιο γραμμα πρεπει να βαλει μετά, σηκωνει επανασταση, οχι να γραψει προταση... ποσο μαλλον ιστορια! Μπραβο του Ιασονάκου, αστέρι!!!

Οσο για τον αγγελο μονο το ονομα του γραφει κ αυτο γιατι εχει μαθει τα γραμματα απο ενα παιχνιδι της φισερ πράις. Και αν δεν εβλεπε τη δαναη να χαζογραφει δεν θα το επιχειρουσε ουτε αυτο.

Με μπερδεψατε, τελικα περασε ή δεν περασε απο την κιρκη (για την παρασταση εννοω γιατι στη μυθολογια ο οδυσσεας ηταν αυτος που πηγε στη κιρκη αν θυμαμαι καλά) Και εχω δει κ γω την παρασταση να φανταστειτε... Μνημη λέμε!!!

Καλέ όλοι μετά τις εκστρατείες τους από την Κίρκη πέρναγαν; Και νόμιζα ότι ο σεξοτουρισμος είναι καινούριο φρούτο!

Εχω πολλά να σας γράψω, και για τα δικά μου θέματα με τη Λήδα στο σχολείο αλλά δεν προλαβαίνω...

Η σκέψη μας με το Νικολάκη σήμερα και αύριο!

Όχι δεν κατάλαβες, εγώ κατάλαβα ότι είπε ο μικρος σου οτι δεν περασε στο θεατρο (οχι στην μυθολογια) απο την Κιρκη και εγω νομιζα οτι περασε στο θέατρο. Αν και τώρα που το σκέφτομαι ο Οδυσσέας δεν ήταν με την Κίρκη ...:oops::confused:

κάτσε τώρα γιατί μπερδεύτηκα....:lol:

Με μπερδεψατε, τελικα περασε ή δεν περασε απο την κιρκη (για την παρασταση εννοω γιατι στη μυθολογια ο οδυσσεας ηταν αυτος που πηγε στη κιρκη αν θυμαμαι καλά) Και εχω δει κ γω την παρασταση να φανταστειτε... Μνημη λέμε!!!
Καλέ όλοι μετά τις εκστρατείες τους από την Κίρκη πέρναγαν; Και νόμιζα ότι ο σεξοτουρισμος είναι καινούριο φρούτο!

χαχαχαχαχαχαχαχα Μυρτω!!!

Πέρασε και ο Ιάσονας από την μάγισσα Κίρκη κορίτσια όταν γύριζε με το χρυσόμαλλο δέρας. Επειδή είχαν σκοτώσει με τη Μήδεια τον αδερφό της, έπρεπε να πάνε από την Κίρκη για να τους δώσει "άφεση αμαρτιών" που τελικά δεν τους έδωσε αλλά έδωσε στο υπόλοιπο πλήρωμα κι έτσι τελικά μπόρεσαν να γυρίσουν πίσω.;)

Στην παράσταση αυτό το παρέκαμψε η Ρουγγέρη.

Όλη η θετική μας σκέψη στο Νικολιό!

+++++++++++++++++++++++++++++

Να μας λέτε νέα όταν έχετε,ναι????? Αν δεν θέλει η Λέγκω εδώ στέλνετε μου π.μ. γιατί τον έχω έγνοια..!

Εμείς ζούμε σε ρυθμούς πρωτόγνωρους για τα δεδομένα της πόλης μας... έχουμε κάνει 2 απανωτές πορείες, η μία Παρασκευή βράδυ και η άλλη σήμερα και είχε άπειρο κόσμο! Είμαστε πόλη 22000 κατοίκων με τα πολύ κοντινά χωριά και ο ευρύτερος δήμος, που εξυπηρετείται από την πόλη μας φτάνει τους 35000 και μας πήραν εφορία, ΟΤΕ, μαθητική εστία, Πειραματικό σταθμό, ΕΟΠΠΥ, τμήμα αλλοδαπών, τελωνείο, μας παίρνουν τώρα και το ΤΕΙ, υποβαθμίζουν το νοσοκομείο, χωρίς να έχουν προβλέψει φυσικά να μας "αντέξει" άλλο κοντινό (Άγιος Νικόλαος, 3/4 της ώρας δρόμος με στροφές, σκοτώστρα δηλαδή), θα πάρουν την ΔΕΗ (έπεσε ένας διακόπτης 12:15 μετά τα μεσάνυχτα την Πρωτοχρονιά, μόλις έιχε αλλάξει ο χρόνος, και δεν βρέθηκε ένας άνθρωπος να τον ανοίξει, αλλά ήρθε από το Ηράκλειο, 2 ώρες μετά φυσικά) θα φύγει το ΙΚΑ, θα φύγει ο ΟΑΕΕ, θα μας πάρουνε τα σώβρακα!!!! Δεν πάει άλλο!!!!! Και μιλάμε για μια πόλη με ζωή γμτ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Συγνώμη, αλλά τα έχω πάρει στο κρανίο! Και φυσικά σιγά μην μας δείξουν τα κανάλια!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Μπαινει σημερα ο μικρός? δεν προλαβα να παρω τηλ γτμ

να πανε ολα καλα!!!!!!

Γιουπι σταματησε ο ΑΛεξ, αλλα θηλασε 2+ χρονια και πιστευω κι εγω οτι βοηθησε και βοηθαει ακόμα.

Οσο για τις δικες σου ,οκ τις τσιμπανε τις ιωσεις αλλα τις περνανε πολυ πιο ελαφρα, ακι χωρια αντιβιωση αν δεν κανω λαθος... δηλ δεν τους κανουν επιπλοκες.

Και η Ειρηνη αρρωσταινε ΚΑΘΕ εβδομαδα περυσι, μα ΚΑΘΕ..... και ελεγα με παραπονο μα γιατι αρρωσταινει συνεχει, και τοσο ευκολα κλπ

και μετα μου λεγαν αλλες μαναδες, αφου δεν εχει παρει πολυ αντιβιωση, εισνεομενα κλπ μη το λες ουτε του παπά.

Φετος ακομα τιποτα, μονο 2 φορες συναχι.....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Καλημερα!!

Χλόη εννοεις οτι ο θηλασμος έχει ακομα οφέλη στο ανοσοποιητικό του??Ρωταω επειδη εχει αποθηλασει ο Αλεξ...παντως τα δικα μου ό,τι ιωσεις κυκλοφορουν τις τσιμπάνε...παρολο τον μακροχρονιο θηλασμο...

Mόλις έγραψα το μήνυμα σκεφτόμουν αν θηλάζει ακόμα ο Αλέξανδρος, δεν ήμουν σίγουρη. όχι αν έχει αποθηλάσει δε βοηθάει. Δηλαδή βοηθάει γενικά γιατί έχει πιό γερό ανοσοποιητικό, αλλά το μητρικό λειτουργεί σα θεραπευτική κρεμούλα πάνω στον έρπη, γιατί έχει αντισώματα.

Ο θηλασμός σίγουρα βοηθάει στον να είναι πιό γερά τα παιδιά ακόμα κι αν έχουν αποθηλάσει, γιατί έχουν ξεκινήσει με την κατάλληλη τροφή, και γιατί έχουν προστασία από ιώσεις κλπ όσο είναι ακόμα πολύ ανώριμο το ανοσοποιητικό τους. Αυτό δε σημαίνει οτι δε θα τσιμπάνε ιώσεις, απλά οτι θα τις ξεπερνάνε πιό ανώδινα.

Α τώρα είδα οτι τα ίδια γράφει κι η Αθηνούλα :)

Θετική σκέψη και ενέργεια στο Νικόλα, το γλυκό μας αγοράκι!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Good vibes για τον Νικόλα μας αύριο θέλω!!!

Όσο για τα άλλα έχω ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ με όλα αυτά τα παιδιά που γράφουν, διαβάζουν, συνθέτουν κλπ αλλά ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ και θα δείξω ανωτερότητα. Εμείς έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας με 2 αλφάβητα και γράφουμε ότι ναναι...

Μαριλού επειδή η μαμά μου κρατούσε τα πάντα διάβασα κάτι ραβασάκια που άφηνα στο μπαμπά μου πάνω στο ψυγείο γιατί έλειπε μονίμως και είχα γράψει 3ίναι... βέβαια λίγο δυσλεκτική είμαι τώρα που το σκέφτομαι, αρα αστο ξέχνα το...

Ωρα να πάμε στην αργοναυτική εκστρατεία λοιπόν, να θυμηθούμε και την ιστορία.

εμείς έχουμε progetto lettura στο σχολείο όπου μια μαμά κάθε εβδομάδα πάει να διαβάσει ένα βιβλίο στα παιδιά... πρέπει να διαλέξω βιβλίο με τον αντρίκο... μουμπλε μουμπλε, και πρέπει να είναι απλό, για 3χρονα....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Χαλοου, γυρισα απο τη δουλεια και μπηκα για ενα γρηγορο :wink:

Να πανε ολα καλα με το Νικολουδι αυριο, ευκολα και απροβληματιστα σε νοσοκομειο και σπιτι. Αν εχει καμια σας νεα ας τα προωθησει οπως μπορει...

Τατι στα ιταλικα πρεπει να ειναι το βιβλιο; Αν οχι, εμενα μου αρεσει πολυ για τα μικρακια το "Μαντεψε ποσο σ΄ αγαπω". Ειναι γλυκουλι, σχετικα μικρο κι εχει και ωραιες κινησεις αμα θες.

Τι αλλο; Α, μπραβο Ροζι για την κινητοποιηση εκει στα νοτια, κρατατε γερα!

Παω να δω τον καλο μου γιατι μου φευγει παλι αυριο πρωι-πρωι για Τσυμπρον.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

καλημερα!!!!!

Πολύ πολύ θετική σκεψη και ενεργεια στο Νικολακο!!!!

Πολλές αγκαλιες στη Λεγκοοικογένεια σύσσωμη!!!!

Όλα να πάνε καλά σήμερα στην επέμβαση και να έχει καλή κ γρήγορη ενεργεια το ζουζούνι!!Λέγκω σε σκεφτομαι πολύ!!

Δεν μου ερχεταικανενα βιβίο τωρα ρε Τάτιους...αμα μου ερθει θα σου προτεινω....

Αφρο γραφει ο αγγελος??? 3 ετων δεν είναι????

Η Λ δεν γραφει ακομα ουτε το ονομα της..πάω να της δείξω τα γραμματα για να τα γραψει από κατω κ τσιναει...

Ο Ιασονας συγγράφει??Γουαου!!!!

Μυρτουδι μου εφτιαξες το κεφι με το σχολιο για την Κίρκη!!!:lol::lol:

αυτη ηταν η Κερκυραια?? μλκ ειπα...η Ναυσικα ηταν η Κερκυραια....

Χλοη κ Γκαλατ ναι δεν έχουν προς το παρον παρενεργειες από τις ιωσεις τους αλλά το ρίχνω πιο πολύ στην τύχη.....

Α!εγω έχω βρογχιτιδα τελικα.. κ μου εδωσαν εισπνεόμενα με κορτιζόνη...

δεν νοιωθω οτι με εχουν βοηθησει κ πολύ...seretide τα λένε...

Σας αφήνω.... φιλιαααααααααααα

εντιτ: μπραβο ροζυ..ελπίζω να εχετε αποτελέσματα αλλά με τετοια αναλγησια που βλέπω πολύ αμφιβαλλω....

παντως μπραβο σας ..κρατηστε οσο μπορειτε....

Τσυμπρόν διαβαζα και δεν μπορουσα να καταλαβω που θα πάει... Καπου σε νοτια αφρική μου εφερνε, αλλα μετα πήρα μπρος!

Σημερα μετα τις 11 θα μπει το ξανθοκουκλί για το χειρουργειο του, θα πανε ολα καλα, ειμαι σιγουρη!

Καλα για τη μαμά δεν εχω να πω τιποτα... Απλά δεν υπάρχει! Και αμα την ξανακούσετε να κλαψουριζει να μου θυμίσετε να την δειρω!

Μπραβο βρε Ροζι για την κινητικότητά σας, τα μαθαινω κ γω απο την Φωτεινη, μου αρεσει πολυ που το πατε τοσο συλλογικα και δεν αδιαφορειτε! Δεν μπορω να καταλαβω με ποια σκοπιμοτητα τα κανουν ολα αυτα, δειχνει τοσο ηλιθιο σε ενα τοπο που πλεον ειναι ανεπτυγμενος, κινειται χρημα απο τα οπωροκηπευτικά, γιατι θελουν να τον αποδυναμωσουν ετσι? Δεν μου αρεσουν ποι θεωριες συνομωσιας, αλλα ολα αυτα γιατι τα κανουν κ μαλιστα απανωτά?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...