Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χλόη πες για τη Λυσίνη, δωσε καποιο λινκ αν εχεις και σκευασμα στο ε σοπ σου....

αληθεια το ξερετε βρε?

amvrosia.gr το σκίτσο είναι της καλλιτέχνιδός μας!

Αφροδίτη κι εγώ θελω να ξεκινήσω διατροφή, πήγες σε καποιον στην περιοσή σου? Μου φαίνεται δυσκολο απο μονη μου θελω καποιον να παρακινει.

για την γιόγκα αν παει το μυαλο μου σωστα γιατι σου απαγόρευσε τα πιο δυναμικά, να ρωτήσεις, δεν επιτρέπεται νομιζω(λογω σκυψιματος κλπ) σε μενα παντως την απαγορευσε για την υπερταση.

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα κοριτσακια κ καλη βδομαδα!

Αφροδιτακι καλη αρχη! Κ εγω απο μονη μου μια τρυπα στο νερο κανω... θα σου στειλω μην

Κοριστια πηγαμε χτες τελικα στον Πλουτο. Ωραια ητανε ο Δημητρης το καταευχαριστηθηκε( καλα ολα του αρεσουν του αρεσει πολυ το θεατρο) αν κ νομιζω οτι δεν καταλαβε κ 100% περι τινος προκειται.Στην αρχη με ρωταγε αν μαζι με τον πλουτο θα ειναι κ ο μικυ κ ο ντοναλτ...μετα του εξηγησα λιγο κ αρχισε να μπαινει στο νοημα.Τωρα του υποσχεθηκα Τρελαντωνη ...

Κατα τα αλλα καλα περασαμε σκ , αδιαφορα θα ελεγα.

Kαλημέρααα!!

Αθηνά η λυσίνη είναι αμινοξύ. Το παίρνεις στα πρώτα σημάδια του έρπητα, και βοηθάει πάρα πολύ. Δεν έχω αυτή τη στιγμή, μπορώ να σου παραγγείλω, αλλά αν το χρειάζεσαι για τώρα, καλύτερα να το πάρεις από κάπου αλλού για να το έχεις αμέσως. Καλό είναι να το συνδυάσεις με βιταμίνη C και ψευδάργυρο.

Aν έχεις θέμα τον έρπη, δηλαδή παθαίνεις συχνά, καλό είναι να προσπαθήσεις να τρως τροφές που είναι άφθονες σε λυσίνη, αλλά να αποφεύγεις τροφές που περιέχουν πολύ αργινίνη. Η αργινίνη ενισχύει την ανάπτυξη του έρπη.

τροφές πλούσιες σε λυσίνη είναι τα όσπρια, τα λαχανικά, τα ψάρια... Αργινίνη έχει η σοκολάτα οι ξηροί καρποί, το σιτάρι...

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλημέρα!

Πως περάσατε; εμείς χθες πήγαμε στον Ιάσονα και την Αργοναυτική. Ο Ιάσονας ξετρελάθηκε και θέλει να ξαναπάμε. Είχε πλάκα, γιατί ξέρει όλη την ιστορία απ'έξω κι ήξερε ποιον θα συναντούσε σε κάθε του στάση και τι γινόταν. Αφού στο τέλος με ρώταγε γιατί δεν πέρασε από την Κίρκη :rolleyes:

Άσχετο αλλά νομίζω πως ο Ιάσονας έχει δυσλεξία. Τις δυο τελευταίες μέρες γράφει κάποιες λέξεις ανάποδα (δηλαδή έτσι: αδοπανα) και τον ρώτησα γιατί το κάνει (καλά εκτός του ότι μου ζήτησε συγνώμη και φρίκαρα...) μου είπε τελικά πως το κάνει χωρίς να το καταλαβαίνει.

Αυτό δυσλεξία δεν είναι; το ότι γράφει έτσι δηλαδή...

Διαφημίσεις

Μαριλένα σας άρεσε ε? Και μας πολύ, και μια φίλη μας που πηγε τον γιο της πριν μια βδομάδα το ίδιο. Αν και να πω την αμαρτία μου, εγώ νόμιζα ότι πήγε και στην Κίρκη, σίγουρα δεν πήγε? Καλά οκ, δεν θυμάμαι την μυθολογία καθόλου όμως...

Για αυτο που κάνει ο Ιάσωνας δεν έχω ιδέα...γιατί λες ότι είναι δυλεκτικός?

edit= με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα βρηκα αυτα

http://www.life2day.gr/2012/12/03/%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%AF-%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B1-%CE%B5%CE%AF/

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=54110

http://www.voutsina.com.gr/Chil&Teen1.html

οκ ίσως και να είναι αλλά από ότι κατάλαβα είναι ένα παροδικό στάδιο, πάντως καλά κάνεις και το ψάχνεις.

Μπραβο στα παιδάκια που περασαν καλα στα θεατρα!

Χλοη μου οχι τωρα ειναι οκ ο Αλεξ, το ξεπερασε θεαματικά τελικα σε 5 μερες αντι για 20 που το περνανε συνηθως.... το παλεψε αρχικα μονος του πολυ καλα, και μετα πηρε κι ενα ομοιοπαθητικο δεν ξερω αν βοηθησε αυτο, ειχε ηδη περασει σχεδον τελειως οταν πηρε.

Κι εγω ειχα χρονια να βγαλω ερπη, εβγαλα πριν λιγο καιρο με το αγχος που περασα με τους γιατρους..... ειχα και 5 χρονια να βγαλω, εβγαζα πολυ μκρότερη!

Πολυ ενδιαφερον αυτο για τις τροφες, τρωω και απο τις δυο ομαδες ....δυστυχως το ομολογω ειμαι λιγο σοκολατου!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μαριλου μηπως ειναι ακόμα νωρίς, η δασκαλα του σου ειπε κάτι? Μπορω να ρωτησω αν θες και τον ξαδερφο μου που εχει κεντρο λογοθεραπειας σε ποια ηλικία το σιγουρεύεις.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλα συγγνωμη, ο ιασονας ξερει και γραφει τοσο καλα που παρατηρεις οτι κανει αναγραμματισμο??? Εχω παθει σοκ τωρα... δλδ συλλαβιζει τις λεξεις και γραφει ενα ενα τα γραμματα κ ενω λεει π γραφει δ? Οπως και να εχει ειναι αστέρι που μπορει κ γραφει!!!

Ρωτα και τις δασκαλες λιγο, αλλα νομιζω ειναι πολυ μικρος για να εχει κατακτησει τη γραφη κ να πεις οτι ειναι δυσλεκτικος. Τι αλλα συμπτωματα εχει η δυσλεξια ξερεις?

Mαριλού, η αντεστραμένη γραφή είναι ένα από τα πολλά συμπτώματα της δυσλεξίας και η δυσλεξία έχει κλιμάκωση και διάφορες μορφές, από πολύ σοβαρή, όπου το παιδί δεν καταλαβαίνει καν αυτό που διαβάζει μέχρι μια ελαφριά δυσορθογραφία. Πάντως, σ' αυτή την ηλικία, είναι απόλυτα φυσιολογικό να γράφουν αντεστραμμένα! Όλα μου τα αγόρια το κάνανε σε συγκεκριμένα γράμματα, δηλαδή έγραφαν το ε σαν 3, στα αγγλικά το b σαν d κλπ. Ο πρώτος και ο τρίτος σίγουρα δεν είναι δυσλεκτικοί, ο Άγγελος παίζει και να είναι, αλλά σε πολύ ελαφριά μορφή, δεν έχουν βγάλει ακόμα συμπέρασμα στο κέντρο που τον είχαμε πάει. Η Ευτυχία τώρα, γράφει πολύ συχνά κι αυτή αντεστραμμένα διάφορα γράμματα, με αποκορύφωμα μια μέρα που έγραψε το όνομά της ως εξής: ΕΥΤΥΧΙΑΙΧΥΤΥΕ (και μάλιστα το τελευταίο Ε το είχε γράψει αντεστραμμένα κι αυτό!).

Γνώμη μου, δεν ανησυχείς ακόμα, το παρακολουθείς χωρίς να τον αγχώσεις, μιλάς με τη δασκάλα (αν την εμπιστεύεσαι), ξαναμιλάς με τη δασκάλα της πρώτης αν δεις ότι το συνεχίζει και βλέπεις αν υπάρχει ανάγκη περισσότερης διερεύνησης. Στην πρώτη θα δεις πώς θα τα πάει και στην ανάγνωση και την ορθογραφία και θα έχεις καλύτερη εικόνα (όχι από την αρχή, όσο θα προχωράνε).

Ο Νικολάκος πότε μπαίνει νοσοκομείο;

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Mαριλενα συμφωνώ με Σοφούκα, και φυσικά Αφροδίτη, οτι είναι πολύ σπίρτο που ξέρει ήδη να γράφει. Εγώ δε θα ανησυχούσα σ'αυτή την ηλικία. Πάντως αν μιλήσεις σε κάποιον πρόσεξε σε ποιόν θα μιλήσεις.

Η Νεφέλη στο νήπιο δεν έλεγε καθαρά κάποια γράμματα, και την πήγα σε λογοθεραπεύτρια η οποία ήταν τελείως άσχετη, κι έβγαλε το παιδί προβληματικό επειδή αντιδρούσε στα μαθήματα και δεν ήθελε άλλο. Τελικά δεν έχει κανένα πρόβλημα και μιλάει πεντακάθαρα και γράφει και διαβάζει μια χαρά.

Αθηνά μπράβο που το ξεπεράσατε γρήγορα! Έχει γερό ανοσποιητικό ο Αλεξανδρούκος. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και το μητρικό γαλατάκι.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλημερα!!

Χλόη εννοεις οτι ο θηλασμος έχει ακομα οφέλη στο ανοσοποιητικό του??Ρωταω επειδη εχει αποθηλασει ο Αλεξ...παντως τα δικα μου ό,τι ιωσεις κυκλοφορουν τις τσιμπάνε...παρολο τον μακροχρονιο θηλασμο...

Σημερα θα κανει επέμβαση ο Νικολάκης???

Σοφουκι πολύ χάρηκα που ειδα μηνυμα σου!!!!!!

Απο το μετωπο ψειρες προς το παρον η Λ ειναι οκ...με το σπρευ της απιβίτα ειναι σε επιπεδο προληψης κ δεν εχει κολλησει...

Φιλιααααααααααααα

Η Ευτυχία τώρα, γράφει πολύ συχνά κι αυτή αντεστραμμένα διάφορα γράμματα, με αποκορύφωμα μια μέρα που έγραψε το όνομά της ως εξής: ΕΥΤΥΧΙΑΙΧΥΤΥΕ (και μάλιστα το τελευταίο Ε το είχε γράψει αντεστραμμένα κι αυτό!)

Α, καλα εγω εχω δυσλεξία τελικα, γιατι νομιζα οτι γραφει αδανοπα, οτι δλδ ανταλλάσσει τα γραμματα μεταξυ τους. Καλε κ ο αγγελος ετσι γραφει συνεχεια (το ονομα του, μη φανταστειτε οτι ξερει να γραψει κατι αλλο). Και οχι μονο δεν μου φανηκε προβλημα αλλα μου φανηκε τοσο χαριτωμενο που εχω στο γραφειο μου κολλημενη μια ζωγραφια με το ονομα του ετσι γραμμενο αναποδα (κουκουβα). Το να γραφουμε απο αριστερα προς δεξια ειναι μια συμβαση, αμα δεν του εξηγησουμε πολλες φορες οτι αυτο κανουμε μου φαινεται πολυ φυσικο να γραφει οπως του κατεβει και να του φαινεται και νορμαλ!

Ερωτηση κρισεως, η δυσλεξία παιρνει θεραπεια???

Αθηνά, την γιογκα ή το πιλατες δεν μου το απαγορευσε, αλλα αερομπικ, πάουερ γιογκα, στεπ και τα υπολοιπα δυναμικα μου ειπε οχι (δεν το συζητω για το πάουερ πλέιτ) και οχι για καποιο προβλημα υγειας, αλλα δεν θελει να στρεσσαρω τον οργανισμό μου γιατι τοτε λεει γινεται καυση υδατανδρακων κ οχι λιπους. Γενικα, γιαυτο κ μου εχει ενα σωρο φαι, για να μην στρεσσαρει τον οργανισμό διοτι τοτε λεει ο οργανισμος αποθηκευει λίπος, υποστηριζει οτι περισσοτερη σημασια δινει στο να ενεργοποιησω τις σωστες καυσεις μου, παρα στο να χασω καποια κιλα που σε λιγο καιρο θα ξαναβαλω. Γι'αυτο κ δινει μεγαλο βαρος στην αεροβια ασκηση. Τωρα βρε κοριτσια τι να πω, εμενα λογικα μου φανηκαν ολα αυτα που μου ειπε. Δυσκολευομαι πολυ να τα μεταφερω μιας και δεν τα κατανόησα πλήρως για ινσουλίνες, γλυκοζες. λιποκυτταρα κτλ. Αλλα ειναι πολύ αρχη ακομα, παιζει κ να μην χασω ουτε κιλο και να παει ολη η προσπαθια χαμενη, γιατι μπορει να μην πειναω (μεχρι στιγμης) αλλα θελει πολλα ψωνια και απειρη προετοιμασια, ολη την ωρα πρεπει να το εχεις στο μυαλο σου, δεν τολμας να πας οπουδηποτε χωρις να παρεις μαζι σου το γευμα σου, ξυπνητηρι θα βαζω σε λίγο.

Ειναι στο Μαρουσι Αθηνά, και ειναι ολοκληρο κεντρο, δεν ειναι ενα προσωπο. Εκτος απο τις διαδικασιες που ειναι πανακριβες, πανακριβα ειναι και τα υλικα που εχει στη διατροφη, μπουκια και τάληρο που λένε!!! Φανταζομαι σε ενδιαφερει κ αυτο. Το καλο που τους θέλω να εχει αποτελέσματα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...