Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

κοριτσια εχει δει καμια σας την παιδικη θεατρικη παρασταση ΠΛΟΥΤΟΣ του Αριστοφανη? Εχουμε κερδισει προσκλησεις για την Κυριακη .

Αθηνα αν τα δοντια του παιδιου εχουν σαπισει δεν πρεπει να τα δει γιατρος? εγω πιστευω μετα την επεμβαση να παει μια βολτα σε καποιον κ αυτος θα την καθοδηγησει.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν εχουν σαπισει ναι.... δεν διευκρινησε το χαλια ομως. Πχ εμενα ηταν καταμαυρα σαν τερηδονα φαινονται αλλα τελικα δεν εχουν καθολου τερηδονα ειναι χρωστικές.

μετα την επεμβαση ναι βρε, για πριν λεω οτι μαλλον δε βολευει..

eNeap2.pngTSzHp3.png

κοριτσια εχει δει καμια σας την παιδικη θεατρικη παρασταση ΠΛΟΥΤΟΣ του Αριστοφανη? Εχουμε κερδισει προσκλησεις για την Κυριακη .

την έχουμε δει. Ήταν αρκετά καλή. Ο Ιάσονας την χάρηκε, αν και μερικά πράγματα είναι λίγο δυσνόητα και θέλουν λιγάκι επεξήγηση, αλλά βλέπεται ευχάριστα.

Καλημέρα τσουπρες

Τα δοντάκια δεν έχουν σαπίσει αλλά έχουν ασπρίσει σε σημεια που είναι αρχή τερηδόνας. Όταν ξεμπερδέψουμε απο το νοσοκομείο θα πάμε να τα δει ο θοδωρης ο οδοντιατρος μας. Πειράζει που δεν πάμε σε παιδοδοντιατρο; Έχει διαφορά;

Εμείς κυριακή θα πάμε στο σσσ η φυση ξυπνά... σκεφτόμουνα τον πινόκιο στην παραμυθοχώρα αλλά ευτυχώς κέρδισα δύο προσκλήσεις στην άλλη παράσταση και γλύτωσα εικοσι ευρω :-)

Προχθες είχαμε πάει στη βασουλα δίπλα και μπήκε στο μπάνιο ο νικολας και άδειασε όλη την πενάτεν (ή σουντοκρημ... χμμ νομίζω πενατεν) πάνω του χέρια, ρουχα, πρόσωπο όλα... Λοιπόν τα ρουχα χαλάσανε λες και έπεσε χλωρίνη. Μα καλά τι έχει μέσα η κρέμα και ξεβαψε τα ρουχα;

Η μυρσίνη αδύνατον να αποθηλάσει, μπιμπερο δεν παίρνει και ξυπνάει τέσσερις φορές τη νύχτα... έχω κι αυτο να αγχώνομαι για τη βδομάδα του νοσοκομείου με το μικρό μου γαλακτοτσιμπουράκι.

καλημερα!!!

Λεγκουλι κ εμεις με το Νικολα που προσπαθω να κοψει τα πολλα βραδυνα εκει που λεω τα καταφεραμε κανει παλι πισω. Ποτε ξυπναει μια φορα ποτε τριες τεσσερις αμαν πια!!

Αυτο που λες για την κρεμα τρατζικ ελεος! Εγω μια φορα οταν ειχα το Μητσο μωρο τα χε κανει κ ειχε γεμισει ακομα κ ζιπουνακια κ εριξα στο ζιπουνακι απο το προδερμ το αφρολουτρο που τον επλενα κ εξαφανιστηκαν μπαμ μπαμ ενω αλλες φορες στο πλυντηριο κ μεναν σημαδια... φαντασου τι εχουν μεσα ...

Για εναν ελεγχο νομιζω κ ο δικος μας οδοντιατρος το κανει απλα αν ειναι να κανουν κατι μετα οι περισοοτεροι δεν αναλαμβανουν κ σε στελνουν σε παιδοδοντιατρο.

Διαφημίσεις

Μαριλου, τα ειδες τα κοχ; Δεν εχουν δώσει ακόμα ημερομηνια που πρέπει να σταλουν οι αιτησεις αλλά εγώ θα μαζέψω τα χαρτια γιατί μάλλον θα είμαι στο νοσοκομείο εκείνες τις μέρες

Kαλημέρα και ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Τα γενέθλια μου τα πέρασα πολύ ειδυλιακά αγκαλιά με την θερμοφόρα Ελλη μου που χτύπήσε για μια βδομάδα πολλά σαραντάρια. Την πήγαμε προχτές για εξετάσεις αίματος να δούμε αν είναι λοίμωξη για να μην πάρει χωρίς λόγο αντιβίωση και δεν έδειξε λοίμωξη οπότε συνεχίσαμε χωρίς φάρμακα αλλά μεγω τα είχα παίξει που έβλεπα έτσι το μωράκι μου...τελικά χτες σταμάτησε ο πυρετός, ήταν προφανώς σκατοίωση που χτυπάει τρελά στον λαιμό. Την τσίμπησα τώρα εγώ.

Οπότε η βδομάδα προσαρμογής στην δουλειά (κάποια ρώτησε πριν δεν θυμάμαι) ήταν άκρως επεισοδιακή. Γιατί είχα και τον Στέφανο άρρωστο με σπαστικό βήχα και άπειρους εμετούς.

Για τις ψείρες από τον παιδικό μας σύστησαν μαγιονέζα για όποτε χρειαστεί.

Λέγκω τι ειναι τα κοχ?

Αφροδίτη ωραίο τραγουδάκι δεν το ήξερα!

Λεγκ με το χειρουργείο θα χρειαστείς κάποια βοήθεια? Αν δεν είμαστε ακόμη άρρωστοι να μου πεις...στο αγία Σοφία είπαμε?

Διαφημίσεις

Αχ ευγενάκι μου παίζει να μη σου ευχήθηκα! Πολύχρονη και πολύ πολύ ευτυχισμένη και γελαστή κοριτσούδα μου...

Να εδώ είναι http://www.asep.gr/asep/site/home/Tabs/Pinakes+prozlipseon/x_cms_foreon_kox/koxpol_foreon/koxpol_thesis.csp

Μαριλενάκο να σου πω ρε μωρο επειδή παίζει να είμαι στο νοσοκομείο όταν ξεκινήσει η αποστολή αιτήσεων μπορείς να μου στείλεις κανα μηνυμα αν το θυμηθείς και αν το δεις; Πήγα σήμερα και εβγαλα πιστοποιητικό οικογενειακης κατάστασης και βεβαίωση εντοποιότητας, δευτέρα θα πάω οαεδ για ανανέωση και θα βγάλω και απο κει τα χαρτια που χρειάζονται, να πάω να βγάλω και τα επικυρωμένα αντίγραφα για να τα έχω ετοιμα.

Αφροδίτη ωραίο τραγουδάκι δεν το ήξερα!

αφου σας αρεσε θα σας βαλω κ αλλο που θα το ξερετε όμως!

Καλημερα κοριτσούδια! Πως ειστε?

Μπορειτε να μου πειτε τι να κανω με τον γιο μου που δεν θελει να βγει απο το σπιτι με τιποτα? Με τα χιλια ζορια να παμε χτες σε παιδικο παρτυ παρα που τους ηξερε όλους, σημερα ο αντρας μου δεν τον καταφερε να πανε στο παρκο, τι τραμπολινο, τι λουνα παρκ του εταζε, δεν επιανε τιποτα (εγω ειμαι δουλειά)... Απο μωρο που τον θυμαμαι, οταν τον πλησιαζε αλλο παιδι στις κούνιες του έκανε "μπουουου" αποδοκιμαστικά, ουτε δειχνει να εχει με καποιο αλλο παιδακι πιο φιλικές σχεσεις, να ειναι το φιλαράκι του δλδ, παρα μονο ενα κοριτσακι στο σχολείο... Σκεφτομαι οτι θα τον αλλαξουμε κ σχολειο του χρονου κ ανησυχω λιγακι μηπως ειναι σαν τον κουκο...

Ασε για την υπερμαμακιαση που εχει παθει παλι.... δειχνει να του λειπω πολυ, αλλα οταν τον πλησιαζω κανει ταρζανιες κ ειναι πολυ αποτομος μαζι μου, συνεχως με ποναει, πανω στο παιχνιδι βεβαια, αλλα βγαζει πολυ επιθετικότητα απεναντί μου... Rising up that kids can be exhausting, που λέει κ το ασμα..

Το αλλο νεο ειναι οτι εχω ξεκινησει διατροφη, δεν μου κολλαει να το πω διαιτα γιατι μεχρι στιγμης εχω σκασει στο φαι που ειναι θετικο, αλλα θελει απιστευτη προετοιμασια κ εννοειται οτι δεν επιτρεπει αλκοολ :(!!!Πρεπει αμεσα να ξεκινησω κ γυμναστηριο, τζεν, μαλλον απο αυριο ή μεθαυριο θα ερθω στο δικο σου, δεν εχω τπτ αλλο προσιτο. Μου εχει δωσει καποιες ασκησεις σε διαδρομο κυριως, αλλα μπορει να κανω κ κανα ηπιο ομαδικο (τα εντονα μου τα απαγορευσε). Πας εσυ? Ελα να πηγαινουμε παρεα να λεμε καμια κουβεντα γιατι βαριεμαι απιστευτα σε αυτα τα γυμναστηρια. Τωρα που σκεφτομαι η χειροτερή μου ειναι η μουσική που βαζουν... Μα ειναι δυνατον να τους αρεσει αυτη η φασαρια?

Τη μαγιονεζα την προτεινουν για να γλιστραει το μαλλι ωστε να το καθαριζεις με το χτενακι? Γιατι να τις σκοτωνει μου φαινεται δυσκολο, αφου ειναι εδωδιμο προϊόν... Εκτος αν τους ανεβαζει τοσο τη χοληστερινη κ παθαινουν καρδιακο :tongue:...

Καλα αποτελέσματα με τα κοχ, κοριτσακια!

Την μαγιονέζα την προτείνουν λόγω αβγού νομίζω, και σκέτα αβγά να βάλεις πάλι κάνει, λένε αυτά σκοτώνουν σε dt.

Γυμναστήριο τώρα που ξεκίνησα δουλειά δεν μπορώ να πω ότι είναι και τακτική αλλά πάω συνήθως γιογκα και πιλατες γιατι για πιο δυναμικά ούτε και εγώ είμαι, έχω θέμα με το γόνατο. Άντε να συναντηθούμε!:)

Καλησπέρα κοριτσάκια! Ξέρω το κατάστημα είναι κλειστό Κυριακές, αλλά τουλάχιστον θα προλάβω να σας διαβάσω :P

Aφροδιτάκι του Άγγελου μάλλον του λείπεις, και γι'αυτό σου βγάζει αυτή την επιθετικότητα. Μου έχει πει η μαμά μου οτι το έκανα κι εγώ μικρή. Την περίμενα με λαχτάρα να γυρίσει απ'τη δουλειά κι όταν ερχοταν την πλάκωνα στο ξύλο αντί να την αγκαλιάσω. :lol:

Aχ βρε Αθηνά, πόσο θα πονούσε ο Αλέξανδρος... Για τον Έρπη πάντως λυσίνη. Βοηθάει πάρα πολύ. Νομίζω και ψευδάργυρος αλλά δεν είμαι σίγουρη για το δεύτερο.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...