Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

κριμα ισα που προλαβαμε να χαρουμε τη σημερινη λιακαδα!

Μυρτώ λες ε? Για σελίδα το σκέφτομαι παντως.... κατι θα γίνει...θελω απλα λιγο εμπειρία και ποικιλια στις γευσεις και κατι θα κανω....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζεν!!! Χρόνια πολλά!!! Να τα εκατοστησεις κοριτσαρα!!!

Αφροδίτη ωραίο το τραγουδάκι σου!!!

καλε ποιος φουρνος γκρεμιστηκε και ακουσες τραγουδι που εβαλα????:tongue:

Μια χαρα ειναι η δαναη, παιζει να την ειχε πειραξει κ τιποτα απο αυτα που τρωγαμε εξω και να ηταν καμια μινι τροφικη κ οχι ιωση μιας και μεχρι στιγμης δεν ακολουθησε κανενας απο μας.

Τι επαθες κοριτσακι μου εσυ και δεν εχεις κεφια? Ποιος σε πειραξε πες!!! Σματς σμουτς!!!

Λοιπον, αυριο απο απογευμα κ μετα βρεχει, εχει αερηδες νοτιαδες δυνατους, θερμοκρασια δεν βλεπω να πεφτει, αλλα δεν ορκιζομαι για την εγκυρότητα τους, αλλα ινδιανους δεν ειδα να μαζευουν ξυλα!

Και μενα μου μυρισε λιγο ανοιξη, αντε να μας πιασει κ στην ορεξη λιγο!

Ναι, εμεις ειχαμε αμεσα αποτελεσματα με τις ψειρες με την βαζελινη. Ηταν λιγδωμενα βεβαια για μερικες μερες αλλα καλυτερα απο το εχουνε ψειρες, ε?

για τις ψειρες, η βαζελινη(προσωπικα δεν θα εβαζα στα κεφαλια τους) ή οτιδηποτε αλλ οβαλετε, (*μαγιονεζα, ζελε, λαδι καρυδας, οτιδηποτε) τις σκοτωνει αποτελεσματικα λογω ασφυξιας.Το θεμα ειανι να προσεξετε μετα μην υπαρχει καποιο αυγο που ξεμεινε και σκασει ακι ξαναγεμισουν.

Δηλ βαζελινη και χτενι, χτενι, χτενι, 1 εβδομαδα και επαναληψη για σιγουρια αλλη μια....

παντως τραγικό πολυ ταλαιπωρια αν ειναι ειδικα μακρυα τα μαλλια....

eNeap2.pngTSzHp3.png

a δεν σας ειπα, ο Αλεξ ειχε πυρετο 2 μερες την προηγουμενη εβδομαδα και νομιζα απλη ιωση...τελικά τον πηγα οδοντίατρο επειδη τα ουλα του ηταν πρησμενα και κοκκινα και κυριως γιατι πονουσε πολυ και δεν ετρωγε τιποτα....νομιζα ουλιτιδα....

τελικα ειχε ερπητικη ουλοστοματίτιδα! Δηλ πρωτη εμφανιση του ερπη που ειναι εσωτερικη...(δεν τη γλιτωσε τελικα τον τσιμπησε τον ιο εχω κι εγω και ο βαγγ)

πληροφοριακά

https://www.facebook.com/notes/dimitris-vs-kittas/%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%80%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1/10150232645427505

ευτυχως ηταν σαν την πρωτη εικονα δεν εκανε ελκη άλλα και γενικα επειδη το παλεψε πολυ καλα και το ξεπερασε γρηγορα δεν του εδωσε καμια αγωγη. Μονο να μην τρωει πικρα, ξυνά και αν θελει και δεχεται χαμομηλακι πλυσεις.

(θελει ακομα 8 μερες να περασει περιπου)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Αντε ρε αθηνουλα, περαστικα! Το παιδακι μωρε, πρεπει να ποναει πολυ...

Πακετο ο ερπητας, εγω εχω επιχειλιο! Ομολογω βεβαια οτι με αυτα τα επιθεματα ειμαι πολυ ευχαριστημενη σε σχεση με οτι αλλο εχω χρησιμοποιησει.

Οσο για τις ψειρες, εμεις χρησιμοποιησαμε βαζελινη γι'αυτο ακριβως τον λογο, οτι σκοτωνει δλδ και τα αυγα. και τα φυτικα φαρμακα που δινουν στο φαρμακειο σκοτωνουν τις ψειρες, αλλα το ζητημα ειναι οι κονιδες... Με την βαζελινη πας μια κ εξω, δεν θες επαναληψεις κτλ. Τοσες μερες που μενει πανω σου θα μου πεις... Εγω ειχα δοκιμασει διαφορες θεραπεις τοτε αλλα μονο με τη βαζελινη ειδα αποτελεσματα, οτι δεν ξαναεμφανιστηκαν δλδ. Σιγουρα δεν ειναι οτι πιο υγιεινο, αλλα θυμαμαι κατι σκονες κ κατι σπρει που μου εβαζε η μανα μου, οποτε η βαζελινη μου φαινεται μπίο!!! Καλα, με εχει πιασει φαγουρα παντου, ετσι?

χαχαχαχα ασε ρε συ.... θυμαμαι ακομα ενα σικαριλ και μετα ενα πιο προχω σαμπουαν με λοσιον.... μετα το αποσυραν το σικαριλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μια θειά καρδιτσιωτισσα οτνα ειχε πιασει στο χωριο ο Βαγγ τον ψεκασε με ΑΕΡΟΖΟΛ.........ημαρτον!

Ναι, ο επιχείλιος ερπης ειανι η πρωτη του εμφανιση ομως στα μικρά ειναι εσωτερικά....

να τον ερμο 4-5 μερες ητνα να τον λυπασαι, αλλα τωρα ειναι μια χαρα.

Κριμα που το τσιμπησε θα το εχει μια ζωη(αλλα ειναι σχεδον αδυνατο να μην μεταδωθει, εγω εχω χρονια να βγαλω ο βαγγ πανω απο χρονο, και προσεχαμε παρα πολυ, χερια, ποτηρια πετσετες κλπ αλλα σιγουρα ολο και κατι θα σου ξεφυγει..... μπορει να το κολλησει οποιαδηποτε στιγμη και να το εκδηλωσει οποτε πεσει το ανοσοποιητικό πχ)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Πωπω ταλαιπωρία το αλεξανδρακι! Περαστικα

Ειναι χάλια τα δόντια του νικόλα ρε γμτ, να δω πότε θα μπορέσω να τον πάω οδοντίατρο.

Και μου στειλε και ο χαντιντι μέιλ ότι έρχεται Μάρτη να δω πως θα συνενοηθώ για την πλαστικη του θοδωρή να πάει απο σεπτέμβρη αν γίνεται γιατί δεν βγαίνει χρονικά... πάνω κάτω κεφάλια τζουμ τριαλαρι λαρομ

Εχθες ο γιώργος γύρισε στις 3 παρα απ'τη δουλεια σήμερα τον κόβω κατα το ξημέρωμα... καλύτερα να είχε γκόμενα πιο πολύ θα ήταν σπίτι και θα τα ναι και πιο ξεκουραστος.

Ρε γαμωτο το πως τον σκέφτομαι τον Κιμωνάκο... δεν το χωράει το μυαλό μου.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Αθηνακο περαστικα στον Αλεξανδρο! τι ταλαιπωρια ρε γμτ. Εχει κ η νυφη μου κ με το που θα αγχωθει λιγο τσουπ κανει εμφανιση.

Λεγκουλι μετα τα δικα μας θα σου ελεγα να πατε μολις ξεμπλεξετε για τα δοντια του Νικολη γιατι μετα θα τρεχετε.

Εμεις πηγαμε χτες για το δυσκολο δοντι.Τελικα την ρωτησα δεν ειναι απονευρωση σαν την δικη μας δεν πειραζει το νευρο καπως αλλιως μου το ειπε δεν το θυμαμαι αλλα δεν εχει κ σημασια.Κατι εριξε εκει στο Μητσο τοπικα στο χειλος κ αυτο μουδιασε μαζι κ η γλωσσα .Ολα καλα εκει κυριος ε μετα που πηγαμε σπιτι εγινε ο κακος χαμος.Μας ειχε πει πως μια -δυο ωρες θα το αισθανεται το χειλη του καπως αλλα αυτος αλλαλιασε.Ηθελε να φαει κ νομιζε πως θα δαγκωσει την γλωσσα του.Νομιζε πως εμεινε αναπηρος κ δεν θα ξαναμπορεσει να φαει κ εκλαιγε κ ουρλιαζε για την κακη κυρια .. μας αλλαξε τα φωτα.Ειχε παει κ νωριτερα ποδοσφαρο κουραστηκε,δεν ειχε κοιμηθει κ μεσημερι, ειχε τον πονο του την νυστα του την πεινα του κ δεν ηξερε τι εκανε.

Εντομεταξυ του ειχε βαλει στο στομα κατι σαν βαβμακακι αλλα σαν τσιγαρο για να μην δαγκωσει την γλωσα του κ το θελε ο Νικολας κ πηγαινε κ του το τραβαγε.τρελοκομειο εντελως.Κ αφου γκρινιαζε ο Μητσος γκρινιαζε κ ο Νικ για να μην αισθανεται μοναξια.Περασαμε ενα σουπερ βραδυ ......

Ελπιζω τα επομενα που θα ειναι μονο τα ψευτοσφραγισματα να ειναι καλυτερα τα πραγματα γιατι θα φρικαρω...

Πρωτη φορα σημερα ξυονησε κ ζητησε γαλα με δημητριακα , φανταστειτε τι πεινα ειχε πεσει.

Καλα Θεα η θεια του Βαγγου με το Αεροζολ ελεος!!

Γε

Σήμερα έμαθα ότι αυτοκτόνησε την ώρα της σκοπιας ένα απ'τα πιο συμπαθητικά παιδια που είχα γνωρίσει, τοσο μα τόσο καλό πλάσμα... πως να αντέξει τέτοια ψυχουλα σε τέτοιο σκατόκοσμο.

Μαριλου....:(:(:(:(

eNeap2.pngTSzHp3.png

Για τα δοντάκια του Νικόλα. Τι βλεπεις που να σε ανησυχει? Εγω θα έλεγα να μην τον πας τω΄ρα και λογω εξόδων και οτι πρεπει να μπορει να μασησει καλα να τρωει καλα μετά την εγχειρηση δηλ μην διακινδυνευσεις να γιενι καμια στραβη και να ποναει ή οτιδηποτε στα δοντια.

Επίσης η παιδοδοντίατρος μας προτεινε αν θελουμε να κανουμε στα πισω δοντια μια ρητινη σαν επικαλυψη δηλ περιπου σαν σφραγισμα, ειναι ρητινη διαφανη αριαωμενη , σνα βερνικακι, προληπτικα ώστε να μην χαλασουν τα δοντακια αυτα, μιας και τα αλλαζουν στα 12.

το σκεφτομαι, αλλα δεν ξερω.... απο την αλλη καλυτερα μια απλη επικαλυψη πρα να το τροχιζεις και να το σφραγιζεις χωρις λογο αφου θα αλλαχτει....

για τον απριλιο μας ειπε αν το θελουμε να το σκεφτουμε. 2

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...