Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλή βδομάδα!

Μπράβο Τόνια, με το καλό, να συνεχίσουν όλα έτσι καλά σου εύχομαι. Πολύ χαίρομαι που πέφτω για άλλη μια φορά έξω. Το έχω και στο ποδόσφαιρο το χάρισμα να ξέρετε, αν παίζει καμιά σας στοίχημα :wink:

Αθηνά χάλια η τούρτα ρε συ, δεν καταλαβαίνω αφού δεν το 'χεις γιατί συνεχίζεις. Σόρι δηλαδή, αλλά ειδικά στην εκτέλεση υπάρχει πρόβλημα, οι ραφές στη μπάλα, τα κρόσια στο κασκόλ, η μέλισσα, για να μην πω για τα καρφιά στα παπούτσια του ποδοσφαιριστή, τι να πω δεν ξέρω, καμία προσοχή στη λεπτομέρεια βρε παιδί μου...

(Ε, άμα πια! :tongue::tongue:)

το ότι η μελισσούλα δεν έχει κεραιες????....απαράδεκτο!!!!!

:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Αθηνουλα τι να πω, γι αλλη μια φορα στην κυριολεξια ζωγραφισες! μπραβο βρε φιλεναδα κ εις ΑΝΩΤΕΡΑ!!!

εμεις κοριτσακια πηγαμε ΣΚ στο χωριο κ περασαμε σουπερ.Γυρισαμε χτες το βραδυ αργα κ σημερα για δωρακι εχω πηξει απιστευτα στο γραφειο...α παω να συνεχισω ...

ντανσεμακιιιιι μουτς!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

μωρε αληθεια σας λεω η γκουφοτουρτα ηταν, αλλα ναι στο τελος δεν φανηκε τι πο τα. ευτυχως!

γιουπιδιους κεραιες!!!! σωστό!!!!! χαχαχαχαχαχαχα

Λεγκουλι σημερα δεν πηρατε τα αποτελεσματα? κανα νεο? Θα σε παρω και τηλ βεβαια...

eNeap2.pngTSzHp3.png

φίλοι του ανδρέα ψαχτήτε για μικρά αναθεματισμένα πλασματάκια που περπατάν στο κεφάλι...

φίλοι της άννας ... είστε οκ. χαλαρώστε.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Κατσε να σταματησω να ξυνομαι!

Τονια μπραβο που πηγαν ολα καλα!

Αθηνα, σπέρνεις απλα!

Εγω σπιτι με Δαναη με γαστρεντεριτιδα και τονους απλυτα!

Παρτε τραγουδακι

zV5SPu-uB64

καλημερα!

Γεια σας... τι κάνετε; Ωραια τραγουδια βάζετε

Σήμερα έμαθα ότι αυτοκτόνησε την ώρα της σκοπιας ένα απ'τα πιο συμπαθητικά παιδια που είχα γνωρίσει, τοσο μα τόσο καλό πλάσμα... πως να αντέξει τέτοια ψυχουλα σε τέτοιο σκατόκοσμο.

Ο νικολάκος θα κάνει εισαγωγή τρίτη λογικά και τετάρτη χειρουργείο. Νευρολογικά είναι άριστος, δεν έχουν ξεκινήσει οι αλοιώσεις άρα πάμε για την αποσυμπίεση για να ξεμπερδεύει ο σκατούλης μου. Οι πρώτες μέρες μετά το χειρουργείο είναι επώδυνες αλλά επειδή είναι μικρούλης μπορει να έχει πιο εύκολη ανάρωση... το ελπίζω

Λέγκω ωραία που μπήκατε σε τάξη! Με το καλό το χειρουργείο!

Κρίμα για το παληκάρι...

Εμείς περνάμε μέρες με 40ρια πυρετό και πιο πάνω, το 39 το έχει η Έλλη στο τσεπάκι έχει για πλάκα...για να δούμε τι θα μας ξημερώσει αύριο...

Λεγκουίν ωραία που μπήκαν τα πράγματα σε μια σειρά, όλα θα πάνε καλά με το Νικολιό! :)

κρίμα για το παιδί γμτ.... το διάβασα και πολύ στενοχωρήθηκα...:(

Μαμα μία με το καλό να γεννηθεί ένα υγιέστατο κοριτσάκι!!!:D

το ότι η μελισσούλα δεν έχει κεραιες????....απαράδεκτο!!!!!

:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τέλειο!

μπράβο σου Αθηνούλα! για άλλη μια φορά τέλεια τούρτα έφτιαξες!

Γιούπιους ωραία τούρτα έφτιαξες! ;)

Περαστικά στα αρρωστούλικα!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Λεγκουλι μου ολα καλα θα πανε με το Νικολιο. Ξερεις οτι χρειαστεις ειλικρινα

κριμα για το παιδι ρε γμτ.Δυστυχως το πραγμα οσο παει κ χειροτερευει.Διαβαζα προχτες μια ερευνα πως το 2012 πανω απο 3.500 ατομα νοσηλευτηκαν με πολυ σοβαρα ψυχολογικα κ που θα παει αυτη η κατασταση ...

Αφροδιτακι,Τζενακι περαστικα!

Τονια μου με το καλο η κορακλα!!!

Τατη εχω αρχισει να ξηνομαι με την ιδεα κ μονο ειλικρινα! Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω να κολλησει κανας Μητσος κ να κολλησω κ εγω αντε να βγει απο αυτο το μαλλι η ψειρα.Οταν κολλαγα η μικρη η μαμα μου περναγε ενα μινι εμφραγμα μεχρι να με καθαρισει ... κ μας εβαζε κ μια λοσιον ακομα την θυμαμαι την βρωμα της

Μαριλενακι τι κανεις ?

Καλημερα!!!!

Πόσο χάρηκα για τον Νικολακη!!!Πολύ σημαντικό που το κοιταξατε κ το αντιμετωπίσατε έγκαιρα κ προλαβατε τις αλλοιώσεις!!!!!!

Λεγκουλι ο Ν ειναι αιμοδοτης οπότε αν χρειαζεστε αιμα για να γινει το χειρουργειο εδω ειμαστε;)... κ εννοειται οτιδηποτε αλλο σου περασει από το μυαλο πως μπορουμε να βοηθησουμε....

Τι κριμα για το παλικαρι....αραγε είχε αφήσει σε καποιον γνωστο του να καταλάβει πόσο πιεσμενος αισθανόταν???

Τζεν αν ειναι η σκ...τοιωση που περασε η Λ είναι με 5 μέρες 40,5 ..... για εναν πυρετο γλιτωσε την αντιβιωση... οπότε υπομονη....

Απο το μετωπο της ψειρας κ εδω τα νεα ειναι πως εχουν καποια παιδια στο σχολειο της αλλά η Λ δεν εχει ακομα...της πήρα τη λοσιον της απιβίτα αυτη δηλαδη που που εδωσαν από το φαρμακειο αφού εγω δεν το ειχα ψαξει καθολου...θυμαμαι πως ειχατε δωσει καποιες συμβουλες κατα καιρους αλλά δεν εχω συγκρατησει τις πληροφορειες...πειτε ρε κοριτσια τι κανετε εσεις προληπτικα κ τι κανετε οταν κολλανε τελικα???

ΑΑΑΑΑΑ Μαρλε δεν ειχα σχολιασει για το συζυγατο σου....από το συγκροτημα τον ηξερα τελικα!!!!!!!!!!!!!Όντως!!!!!!!!!!!!!!!

Εντιτ:

Ηρθαν χτες τα παπουτσια από αμέρικα κ ειμαι πολύ ευχαριστημενη!!Νομιζω οτι με τα νουμερα ως το καλοκαιρι δεν θα εχω εκπλήξεις κ οτι τα πετυχα!!!

Τα σανδαλια η Λ δεν τα εβγαζε από τα ποδια της κ ηθελε να βγουμε βολτα με αυτα...Συμβιβαστηκε να τα φοραει μεσα στο σπίτι σαν παντουφλες με τις καλτσες της!!!Ειναι πολυ ανετα ευκαμπτα κ περιποιημενα...γιουπι!!

Αφρονταιτι πολους αγωνιστικους χαιρετισμους ..η γαστρεντεριτιδα ειναι τραγικη.........

Καλημέρα!

Για τις ψείρες όπως θα συμβουλέψουν και οι φιλενάδες μου βάλτε βαζελίνη!

Το καλύτερο! Ξερές πέφτουν!

Λεγκούλι με το καλό! Υπομονή και κουράγιο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!!!

Τελικά όταν έλεγαν άμεσα χειρουργείο το εννοούσαν, ε;

Τι κάνετε;

Εγώ δεν έχω κέφια.

Αφροδίτη ωραίο το τραγουδάκι σου!!!

Τζεν!!! Χρόνια πολλά και από δω! Να περνάς καλά κοριτσάκι να σε χαίρονται που σ'έχουν!

Γιουπάκι, ότι θυμάμαι χαίρομαι, η τούρτα ήταν εξαιρετική, καλά για της Αθηνάς δε θα σχολιάσω, άντε καλά θα σχολιάσω λίγο, καλά, πως σχεδιάσες τα πεντάγωνα πάνω στη μπάλα, θα μας τρελάνεις δηλαδή; Είσαι εντυπωσιακή. Άκου να σου πω, επειδή υπάρχει μια κατάρα και όποτε ανοίγω το φέισμπουκ πέφτω πάνω σε τούρτα πρέπει να σου πω πως οι δικές σου είναι οι πιο εντυπωσιακές που βλέπω. Γενικά μου τη σπάει να δίνω μανατζερίστικες συμβουλές ειδικά αφού εγώ αποτυγχάνω να μανατζάρω τον εαυτό μου αλλά πρέπει να κάνεις μια σελίδα και να κάνεις και μια δήλωση στην εφορία για επέκταση δραστηριότητας και βουρ!!!!

Κατά τα άλλα....καλοκαίρι μύρισε ο Φλεβάρης, που είναι ο σαμάνος να μας πει αν θα συνεχιστεί έτσι.

Εγώ για τις ψείρες βάζω προληπτικά ένα σαμπουάν, δεν έχουν κολλήσει μέχρι τώρα, γενικά τρέμω τη στιγμή που θα εμφανιστουν τα αντιπαθητικά μικροσκοπικά έντομα στο σκαλπ τους....

Τόνια τι ωραία τα νέα σου! Με το καλό να την υποδεχτείς!

Η Δανάη πως είναι;

Μπορεί σαμάνος να μην είμαι, αλλά γνωρίζω πως από αύριο έχει βροχές και από Παρασκευή πέφτει η θερμοκρασία. Σας έφτιαξα ε;:tongue:

έχω κι εγώ τις πηγές μου... (φίλη μετεωρολόγο)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...