Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Πού είναι η Τατιάνα?Ώρα έχει να γράψει!

Τζενάκι μέχρι πότε λέτε να κρατήσετε το Μητσάκο για να μην πάει σταθμό?

Εσύ Αφροδίτη επιστρέφεις στη δουλειά τελικά από Μάιο και λες να μην τον στείλεις για κανένα χρόνο?

Πάντως κι εγώ που είμαι της ιδίας περιοχής και ψάχνω καμιά κοπελίτσα μέχρι να σαραντήσω για 4ωρο χλωμό έως κατάχλωμο! Βρήκα την αδερφή μιας φίλης μου αλλά επειδή είναι φοιτήτρια δεν μπορεί κάθε μέρα και εκτός αυτού δε θέλει να μένει μόνη της με το Γώγο καθόλου γιατί φοβάται :rolleyes: μας έχει καταλάβει νομίζω ότι το ανθρωπάκι μου μπορεί να γίνει επικίνδυνο!:lol:Πάντως αυτό δε μας βολεύει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά σεντόνια γράψατε πάλι... Αν πάω στο μαιευτήριο δεν θα σας προλάβω ποτέ...

Λοιπόν συμμάζεψα, εφτιαξα βαλίτσα, έπλυνα πιάτα, και λούστηκα. Ο Μικ όμως πέρασε ηλεκτρική το σπίτι, άπλωσε ρούχα, και τίναξε το χαλί.... Ποιος έχει χειρότερου βαθμού νεστινγκ οεο;;;;;;

Πηρα την βοηθό του γιατρού μου και μου είπε να πάω στο Λητώ να δουν τι γίνεται... μιας και είμαι 2τόκος.

Πήρα μετά τον μπαμπά μου και μου είπε να περιμένω.

Όσον αφορά τις γυναίκες μπορώ να βοηθήσω η μαμά μου ξέρει κάποιον που έχει εταιρεία για αυτά... Δεν το βιάζεστε να σας δώσω το τηλ μετά την γέννα, ΟΚ;;;

Αλλά σίγουρα θα βρείτε αποκει, γιατί θα δείτε πολλές, όχι μόνο μία...

Επίσης αν θέλετε μόνο για παιδιά (και όχι και για καμιά δουλειά) να βάλετε αγγελία στο ΤΕΙ βρεφονηπιοκόμων, παιδαγωγών κλπ. Επίσης στην Χρυσή Ευκαιρία μέσα έχει άααααααπειρες αγγελίες...

Βασικά οι πόνοι είναι πολυυυυυυυυυυυυυυυ υποφερτοί... είναι λίγο πιο συχνοί αλλά δεν διαρκούν πολύ.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Λοιπόν για γυναίκες να ρωτάτε στους φούρνους της γειτονιάς σας, στα μαγαζάκια κτλ... Μια φίλη μου βρήκε πολλές έτσι και αυτή που έχει από το φούρνο τη βρήκε...

Άφρο θα πας δουλειά το Μάιο? Κι εγώ σκέφτομαι μόλις φάει η τσουλουφίτσα, να στείλω τον Αλέκο παιδικό και να πάω δουλειά. Και να δουλεύω 3 μέρες τη βδομάδα και να παίρνω την ισόχρονη τις άλλες 2. Εκ των οποίων τη μία μερα θα πηγαίνω στην άλλη δουλειά για να γλιτώσω τα απογευματινά και την άλλη μερα θα κάθομαι.

Ωραία τα σκέφτηκα εε? μέχρι να μείνει έγκυος η Ελένη και να ψάχνω πάλι για γυναίκα.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ξύπνησα με την αγωνία ότι θα γεννήσει η Τάτι και τελικά είχα δίκιο..

Εγώ που σε είδα στο όνειρο μου να με ξεγεννάς;;;;;:lol:

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Παλλαντίν έγραψες... Από τις 2 με πιάσαν πονάκια... Βέβαια ακόμα είναι ένα στη χάση και στην φέξη αλλά μαλλον θα γλιτώσω την πρόκληση...:D

Θα δούμε τί θα γίνει... Ελπίζω σήμερα άυριο να τελειώνει.. Τοκετός υπερπαραγωγή...

Εχω πόνους γέννας αλλά αραια κάθε μιση ωρα κλπ... Οπότε περιμένουμε...

αντε με το καλο, να γνωρισεις τον κουκλο σου!!!!!!:D:D:D

ελπιζω να μην ταλαιπωρηθεις καθολου και ολα να πανε τελεια!!!!!!!:D:D:D

Ναι, ναι το καρότο στουμπώνει:( Έκανα τη βλακεία να δώσω 1 φορά στη Σοφία σκέτο. Της άρεσε και έφαγε μπόλικο και μετά κακά γιοκ για 3 μέρες και μετά ποοοολύ κλάμα για να τα κάνει:( Στο φαγάκι της βάζω κι εγώ και νο προβλεμ, αλλά η αναλογία είναι μικρή

thx! εχω αρχισει να πειθομαι.....;)

παντως οντως η αναλογια παιζει ρολο αφου και εγω της βαζω στη σουπα περιπου ενα καροτο για μια σουπα 2 ημερων ενω εκεινες τις μερες της εδινα 1-1,5 καροτο μονο το απογευμα....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Άντε πάλι 38 ανέβασε το βράδυ. Θα τον κρατήσω μέσα σήμερα μπας και τον αρρωσταίνει αυτό (???)

Λέγκω μου γλυκειά ποια πάνα, είναι κούκλος σου λέω!!!!!!!!

παλι πυρετο????αμαν το καημενο!!!! περαστικουλια να ειναι!!!!!

λεγκω και εμεις που δεν ειμαστε στο φατσοβιβλιο θελουμε photo.....:(:(:(:(στο πηγαδι κ____ησαμε????:tongue::(:tongue::(:tongue::(

οποια μαθει νεα για τη felinidoc πειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

Εγώ που σε είδα στο όνειρο μου να με ξεγεννάς;;;;;:lol:

Ε καλά να κάνω κι αυτό και μετά έκλεισα.

Βρε κορίτσια πάντως με πιάνει το φιλοσοφικό μου. Αν το σκεφτούμε πραγματικά έρχεται μια ακόμα ζωούλα, ένα ανθρωπάκι στη ζωή. Θα μεγαλώσει η παρέα μας και θα έχουμε να μιλάμε και για τα καμώματα και τα κατοορθώματα ενός ακόμα παιδιού, με δικό του χαρακτήρα, συνήθειες και παραξενιές... Συχνά, δεν το συνειδητοποιούμε ότι είναι ένας καινούργιος άνθρωπος!

Καλώς να έρθει λοιπόν το ξανθομπαμπούρικο όμορφο αγοράκι! Να μεγαλώσει την παρέα μας και να μην ζορίσει τη μανούλα!!!!!!!

Με πιάσαν τα ζουμιά, συγγνώμη Τάτι...

Καλά σεντόνια γράψατε πάλι... Αν πάω στο μαιευτήριο δεν θα σας προλάβω ποτέ...

Λοιπόν συμμάζεψα, εφτιαξα βαλίτσα, έπλυνα πιάτα, και λούστηκα. Ο Μικ όμως πέρασε ηλεκτρική το σπίτι, άπλωσε ρούχα, και τίναξε το χαλί.... Ποιος έχει χειρότερου βαθμού νεστινγκ οεο;;;;;;

Πηρα την βοηθό του γιατρού μου και μου είπε να πάω στο Λητώ να δουν τι γίνεται... μιας και είμαι 2τόκος.

Πήρα μετά τον μπαμπά μου και μου είπε να περιμένω.

Βασικά οι πόνοι είναι πολυυυυυυυυυυυυυυυ υποφερτοί... είναι λίγο πιο συχνοί αλλά δεν διαρκούν πολύ.

ακομα εδω?????:D:D:D:D

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Ωραία τα σκέφτηκα εε? μέχρι να μείνει έγκυος η Ελένη και να ψάχνω πάλι για γυναίκα.

Πάλι τα χαλιά θα αρχίσεις να καθαρίζεις κοπελια;;;;; Δεν μας τα λες καλά! Τον μάρσιπο θα τον πάρεις;

Τάτι, ο Μικ έχει το χειρότερο νεστινγκ και η Ελένη τις πιο έντονες ορμόνες:lol: (φιλάκι στο ευσυγκίνητο Λενάκι μου... σμουουουουτς)

Μυρτώωωω, εσύ είσαι στις σεξουλιάρες που χαιρέτισε η φιλτατη Βάσω:cool:

Πάλι τα χαλιά θα αρχίσεις να καθαρίζεις κοπελια;;;;; Δεν μας τα λες καλά! Τον μάρσιπο θα τον πάρεις;

Τάτι, ο Μικ έχει το χειρότερο νεστινγκ και η Ελένη τις πιο έντονες ορμόνες:lol: (φιλάκι στο ευσυγκίνητο Λενάκι μου... σμουουουουτς)

Μυρτώωωω, εσύ είσαι στις σεξουλιάρες που χαιρέτισε η φιλτατη Βάσω:cool:

Κοροϊδευε εσύ...

Μακάρι ο Αλέκος να εχει γουρουνογρίπη, αλλά λέει έχει φριχτές ουρές για να κάνεις το τεστ... Πώς θα το εξακριβώσουμε λοιπόν??

Θα μου πείτε αν αρχίσουμε να αρρωσταίνουμε όλοι με τη σειρά!

Διαφημίσεις

Αν δεν ειναι ηδη ετοιμο !!!! χα χα χα χα χα

Βασουλα καλες βολτες!

Μπα θα σας το ελεγα βρε!!! Η αληθεια ειναι βεβαια οτι χθες ηταν ψιλοεπικινδυνη μερα αλλά δεν νομίζω...

Τατιάνα παιδι μου ακου τον πατέρα σου! Και αν δεν ακούς τον πατερα σου δες τον καιρο! Λιακάδα εχει ! Αμα δεν μαυρισει μην πας πουθενά!:tongue::lol::lol:

Βασουλα ο καιρος ειναι συμμαχος καλές βολτίτσες!

Εγώ θα την κλείσω σημερις μεσα, αλλα τι να γινει πρεπει να μαγειρεψω και να μαζευτει ο χαμός εδώ...

Ελενίτσα γλυκιά μου κλαψιαρίτσα μουτς πολλά πολλά πολλά

Λεγκω ειναι ΑΠΙΘΑΝΟΣ ο Σοζωρίκο να μου τον ρουφηξεις στα φιλιά!

Επεξεργάστηκαν by galat

eNeap2.pngTSzHp3.png

Κοροϊδευε εσύ...

Μακάρι ο Αλέκος να εχει γουρουνογρίπη, αλλά λέει έχει φριχτές ουρές για να κάνεις το τεστ... Πώς θα το εξακριβώσουμε λοιπόν??

Θα μου πείτε αν αρχίσουμε να αρρωσταίνουμε όλοι με τη σειρά!

Ελενη μπορείς να το κάνεις και σε βιοιατρική κλπ νομίζω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λενιώ, με συγκίνησες, αλλά να μην με πιάσουν τα ζουμιά από τώρα....

Οσο για το αν έχει η όχι την γουρουνογρίπη, τί σε νοιάζει; 1. Είναι άρρωστος 2. Θα περάσει...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

Λενιώ, με συγκίνησες, αλλά να μην με πιάσουν τα ζουμιά από τώρα....

Οσο για το αν έχει η όχι την γουρουνογρίπη, τί σε νοιάζει; 1. Είναι άρρωστος 2. Θα περάσει...

Με νοιάζει για να πηγαίνουμε μετά όπου θέλουμε... Και να μη μου λένε μα μοθ κτλ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...