Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλη επιτυχία Τόνια, λες να δει το φυλλο απο τωρα? χαχαχαχα

Εμενα παντως τον Αλεξ κορίτσι μου τον ειχαν βγαλει! χαχαχαχαχα

τι τραγουδακι να βαλω σημερα?

ας βαλω ...αυτό!

EqPK88PA8aE

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kαλημέρα!

Τόνια καλά αποτελέσματα!

Αθηνά τώρα έχουν βάλει και στην Ελλάδα εκπτώσεις στα παπουτσάκια και βρίσκεις πολύ καλές τιμές.

Καλά αποτελέσματα και για το Νικόλα μας να έχουμε.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Όλα καλά με την αυχενική, δόξα τω Θεώ....

Αθηνούλα, κατά 80% κορίτσι μου είπε αυτός σήμερα...γλυκάθηκα!αλλά το ξέρω ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη και μου φαίνεται πολύ μεγάλο το ποσοστό που μου έδωσε...θα δούμε...το σημαντικό είναι ότι όλα έδειξαν φυσιολογικά!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Χλοη τελικά δεν τα πήρα δεν τα βρηκα χαχαχχα

μωρε το ξερω για εδω και παντα παπουτσια και ρουχα απο συνοικιακα παιρνω αλλα εχουν εκπτωσεις στα χειμωνιατικα εγω ηθελα να παρω καλοκαιρινα....

τεσπα δεν πειραζει θα περιμενω τις καλοκαιρινες εκπτωσεις χαχαχα

Φετος δεν εχω βγει για ψωνια στις εκπτωσεις, και γενικως δηλ... δυσκολα τα πραγματα.... μειωση και 200 ευρω στον βαγγ.... τεσπα δεν με νοιαζει πραγματικα τιποτα, υγεια πανω απο ολα και θα την βρουμε την ακρη.

Τονια γιουπι!!!! μακαρι να παραμεινει το ποσοστο!

Ειδες ολα καλα πηγαν!!!! αντε με το καλο κοριτσακι!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα!

Τόνια με το καλό και να είναι κορίτσι!

Και πάνω από όλα γερό!

Ωραία τα αγορίστικα πεντιπεντ πάιρναμε παλιά, τις καλές εποχές. Τα κοριτσίστικα δεν μου αρέσουν καθόλου τα σχέδια όμως. Έχω θέμα μάλλον.

Εμείς εδώ το σπίτι της αρρώστιας. Τα μικρά μου με ψηλό πυρετό, μυξες, τσίμπλες, και πολυ βήχα.

Μπράβο Τόνια μου!!! Πολύ χαρηκα που όλα πήγανε καλα... χαχα πάλι έξω στις προβλέψεις μου, καλό αυτό!

Τι κάνετε κόρες; Ξεκουραστήκατε; Εμάς δεν δουλευε ούτε αυτο το σκ ο γιωργάκος και χαλαρώσαμε και περάσαμε πολύ όμορφα. Εχθές πήγαμε θέατρο στο παιδι και το κουδουνάκι, πολύ ωραία παράσταση. Και σήμερα πήγαμε για πικ νικ στον υμηττο, τι ωραια μέρα το απολαύσαμε όσο δεν πάει! Είχε και την τέλεια ιδέα ο χριστόφορος και πήραμε ζεστή σοκολάτα στο θερμό και καταχάρηκε και η κοντή φυλη :-) Ήταν να πάμε στους δεινόσαυρους αλλά τους χιονίσαμε και άμα είναι θα πάμε άλλη στιγμή.

Εξασκω και τα αγγλικά μου γιατί βρήκα φόρουμ με άτομα που έχουν (ή είχαν) οι ιδιοι ή τα παιδια τους chiari και είμαι με λεξικα αλλά ελλάδα δεν κατάφερα να βρω κανέναν.

Διαφημίσεις

λεγκ ποιο browser εχεις? τον εξπλορερ? αν ναι κατεβασε το google chrome που σου κανει αυτοματα τη μεταφραση ειανι πολυ βολικό.... μπαινεις σε οποιαδηποτε σελίδα θες και πανω σε μια μπαρα σε ρωταει θελετε να την μεταφρασω? και τη μεταφραζει ολη....

https://www.google.com/intl/en/chrome/browser/

και μια γλυκιά καληνύχτα (τα χρωματα ειναι λίγο πειραγμενα την εκανα λιγο προς το ασπρομαυρο) για τον ανιψουλη μου!!!!

DSC_0785.JPG

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημεραααα......

Μπραβο Λεγκούλι για τα νέα σας!!Μπράβο κ για το πικ νικ στο βουνο!!Σας ζούλεψα....είχαμε παει κ εμεις πριν από κανενα χρονο κ ειχαμε περάσει ωραία!!Σε πιο σημειο αράζετε????

Μπραβο για τα αποτελέσματα μαμαμια!!!!

Ρε γκαλατινη πάλι μεγαλούργησες!!Αλήθεια γιατι δεν το κανεις επαγγελματικα???

Για τα παπουτσσια που λέγατε εγω είχα κοιταξει στα μαγαζια κ οι τιμες ήταν απλησιαστες σε σχεση με το πέντιπεντ...δηλαδη έβρισκα με 60 ευρώ ενω αυτες που εχουν κ φοβερη ποιοτητα τις πληρωσα 30 ε...

για εμενα αθηνα αν ισχυει ακομα η τιμη που έλεγες παρτα τα παπαουτσια γιατι σε τετοια τιμη δεν θα βρεις τοσο καλη ποιοτητα...κ σαν σχεδιο μου φανηκε πολυ βολικο..θα μπορεις να το συνδυασεις με πολλα ρουχα κ δεν θα σε περιοριζει...

αυταααααααα....σας αφηνω θα εχω μαλλον λιγο δυσκολη μέρα...

Δεν το προλαβα ρε γιουπι στο νουμερο....μεχρι να φορτισω την καρτα τσουπ το πηραν! Δεν πειραζει θα παρω το καλοκαιρι απο εδω να ειμαι σιγουρη και για το νουμερο.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλή βδομάδα!

Μπράβο Τόνια, με το καλό, να συνεχίσουν όλα έτσι καλά σου εύχομαι. Πολύ χαίρομαι που πέφτω για άλλη μια φορά έξω. Το έχω και στο ποδόσφαιρο το χάρισμα να ξέρετε, αν παίζει καμιά σας στοίχημα :wink:

Αθηνά χάλια η τούρτα ρε συ, δεν καταλαβαίνω αφού δεν το 'χεις γιατί συνεχίζεις. Σόρι δηλαδή, αλλά ειδικά στην εκτέλεση υπάρχει πρόβλημα, οι ραφές στη μπάλα, τα κρόσια στο κασκόλ, η μέλισσα, για να μην πω για τα καρφιά στα παπούτσια του ποδοσφαιριστή, τι να πω δεν ξέρω, καμία προσοχή στη λεπτομέρεια βρε παιδί μου...

(Ε, άμα πια! :tongue::tongue:)

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...