Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερααααα

Τι κανετε κοριτσακια ολα καλα?

Αφροδιτακι παλι καλα που το ειπες να απρω ενα τηλεφωνο στον παιδικο να δουμε τι θα κανουν αυριο, αν και δεν θυμαμαι τις αλλες χρονιες να ειχαν κλεισει αλλα ποτε δεν ξερεις.

Γιουπακι γλυκο καταρχην να χαιρεσαι την Λ σου! Πολυχρονη να ειναι κ ετυχισμενη. Τι χαλαστρα ηταν αυτη στο παρτυ της? Αλλα δεν πειραζει να ειναι καλα εχει χρονια να γιορτασει μπροστα της!Κ εσενα σου απαγορευω να ξαναπαρεις αδεια!! Αν ειναι να καθεσαι 10 μερες κ να περνας 2145 ιωσεις τοτε κατσε δουλευε κοπελια!! Αααα πολυ ωραια η τουρτα σου γεια στα χερια σου!! Κ σενα Ελιζακι πολυ ομορφη κ λιγουερυτη ( αραγε υπαρχει αυτη η λεξη?) .

Τζενακι καλη αρχη στην δουλεια, οι πρωτες 2-3 μερες ειναι δυσκολες μετα μπαινεις ξανα στον ρυθμο.Κ να μην θες να μπεις σε βαζουν βασικα με το ζορι ...

Ελενη οχι δεν σε ζηλευω , εγω περναω καλυτερα εδω στο γραφειακι μου με την δουλιτσα μου που απο της 8 ηθελα να παω γι αενα ταπεινο κατουρημα κ δεν προλαβαινα . .....

Αφροδιτακι να τολμησεις να τολμησεις ( για το λονγκ γοικεντ λεω )!!!

Αθηνουλα μου εσυ εισαι πολυ χρυσοχερα τι να λεμε τωρα!!!

Μυρτω περαστικα σας !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ένα τραγουδάκι;

SkkIwO_X4i4

Start wearing purple, start wearing purple for me now....lalalalalala...

Ρε τρελές μην επιμένετε! Μου έβαλε και η Αθηνά τις τούρτες!!! Βρε συ για να την κάνω εγώ την τούρτα έτσι ίσια πρέπει να έρθει η Παναγιά της ζαχαρόπαστας να βάλει ένα χεράκι. Άκου πως θα εξελιχθούν τα πράγματα επειδή βλέπω και το μέλλον: Θα ξεκινήσω τελευταία στιγμή, η τούρτα θα είναι στραβη, θα προσπαθώ να την ισιώσω, δεν θα ισιώνει θα την παστώσω, θα βλαστημήσω θα αρχίσω να την εκσφενδονίζω στα ντουλάπια της κουζίνας και μετά θα αρχίσει η κλάψα α-λα Κατίνα Παξινού ''γιατί τα κάνω εγώ αυτά αφού δεν τα καταφέρνω τι το θελα και ξεκίνησα γιατί γιατί γιατί''...ο σούπερμαν θα με διαολοστέλνει, εντωμεταξύ θα'χει πάει 2 τα μεσανυχτα και εντέλει πάλι θα πασαλείψω καμιά σαντιγύ και θα τελειώνω!!!!

Αφροδίτη, έχουμε αφήσει μια συζήτηση στη μέση, αλλά πέρασαν η μέρες και μου φαίνεται άσχετο να τη συνεχίσω οπότε καλύτερα οι δυό μας, δεν σε ξέχασα πάντως!!!

Αύριο τι λέτε να κάνετε όσες δεν πάτε στη δουλειά;

Ναι δεν έχεις ακούσει την φήμη ότι ειναι η πιο ερωτική πόλη της Ελλάδος? Εγώ με αυτήν την φήμη μεγάλωσα αλλά δεν μπορώ να πω ότι την ένιωσα ποτέ...

Χαχαχαχα εγω έξι χρόνια στη Θεσσαλονίκη και χαμπάρι δεν πήρα από το ερωτικό κλίμα!!!!!

EINAI τρομακτική. ΚΑΙ σατανική. Απεταξάμην.

(πλησιαζουν και τα γεννέθλια του Μάριου......και μη εισενεγκης ημάς εις πειρασμόν)

:lol: :lol: :lol:

Kαλημέρα!

Λεγκούλι μου σε θαυμάζω πραγματικά. Είσαι πολύ δυνατός άνθρωπος. Πες μου αν θέλεις να στέλνω ρέικι στο Νικόλα μας.

Υιούπι πολυ ωραία η τουρτίτσα. Μ'αρέσει π πιγκουίνος που έπεσε μέσα στη λίμνη :lol:

Eμένα το κεφάλι μου είναι τελείως κουδούνι αυτές τις μέρες. Δεν ξέρω τι να γράψω και τι να πω. Ψάχνουμε για δουλειά, ο Χρήστος όλο λείπει, το σπίτι είναι άνω κάτω, ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να μπούμε σε σειρά μετά τη μετακόμιση του μαγαζιού, και δεν το αντέχω καθόλου αυτό. Δε μπορώ να συγκεντρωθώ να κάνω οτιδήποτε. Παρόλ'αυτά κάτω απ'το χαμό και την τρέλα νιώθω μια ανεξήγητη αισιοδοξία να με περιβάλλει, και δε μπορώ να καταλάβω από που πηγάζει. Αυτό είναι που λένε "χαζό παιδί χαρά γεμάτο" :lol:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Kαλα εσενα σε νοιαζει αν ειναι τελειως ισια? Σιγα λε! Δεν ειναι τοσο δυσκολο πρωτον, δευτερον τα πιτσιρικια αυτο θα κοιταξουν τη ζαρα? χαχαχαχα τεσπα θα τις φτιαχνω εγω κι εσυ θα δινεις ιδεες ε?

Επίσης.... το ξερω θα με μισησετε χαχαχαχαχ το ξερω, αλλα θελω τα φωτα σου Μυρτω

παω Μαδριτη 5 μερουλες, επειδη θα ειναι 3 εβδομαδες ο Β εκει και εχω δωρεάν διαμονη.... χωρις τα πιτσιρικια επισης!

Παω τελη Φεβρουαριου σου αφηνω το ζρονο σου να μου πεις 2-3 μαστ απο ωραια καφε, εστιατορια, μερη κλπ θα κανω εννοειται την ερευνα μου αλλα ξερεις δεν εθλω τα πολυ φολκλορο και τουριστικο μαζικο αξιοθεατα. (καλα τη γκουερνικα θα ηθελα να τη δω νομιζω θα δακρυσω!)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αχ, μπράβο ρε Αθηνά, να κι ένα ευχάριστο νέο!

Καταρχάς στη Μαδρίτη κι εγώ ως τουρίστρια πήγα. Παρόλα αυτά θα σκεφτώ. Ε, εντάξει να γλυτώσεις τα τουριστικά αλλά στο Πράδο και στο Ρέινα Σοφία θα πας, δε γλυτώνεις!

Γενικά δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά δε θέλω ύπνο από τις δέκα-έντεκα, φημίζεται για τη νυχτερινή της ζωή η Μαδρίτη, είναι πολύ ζωντανή πόλη. Βέβαια τώρα με την κρίση δεν ξέρω τι γίνεται...

Κι εγώ είχα πάει μονοήμερες Σεγκόβια και Τολέδο.

Σούπερ, είναι υπέροχα, θα σκεφτώ πράγματα και θα στα γράψω μαζεμένα!

Ααααααχ, μια γεύση από ταξίδι κι ας μην πάω!!!

Διαφημίσεις

ναι ναι Ρεινα Σοφία, Πραδο και Σεγκοβια θα παω.

Και νυχτερινη ζωη το ξερω.... συνεχει αγια υατο λεει ο Βαγγ οτι εχει κοσμο εξω συνεχεια παντου.

Βαρκελωνη εμενες εσυ ε? Αχ αλλη πολη προοσρισμός για καααααααποτε, και τωρα πορω δηλ που δεχτηκαν οι γονεις μου να τα κρατησουν με τα χιλια ζορια, περυσι ...δεν!

eNeap2.pngTSzHp3.png

να σας πω ειναι και οι δημοτικοι παιδικοι σταθμοι κλειστοί αυριο? δεν την εχω παει αυτες τις μερες την Ειρηνη γιατι ηταν ο μικρός αρρωστος και δεν ηθελα να τον βγαζω για να παω να την παρω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Mπράβο σας ρε, ωραία μας φτιάξατε μεσημεριάτικα με τα ταξίδια σας...Αχ, Ισπανία, και πάλι αχ....αθεράπευτα ερωτευμένη με τη Βαρκελώνη...θα πήγαινα άλλες....123466789 φορές και βάλε...τη λάτρεψα...Από Μαδρίτη δεν έχω ιδέα, αλλά, δεν μπορεί, όμορφη και ενδιαφέρουσα θα είναι και αυτή...αχ, μπράβο ρε Αθηνα, να περάσετε υπέροχα!!!!Καλά, τί δουλειά κάνουν οι συμβίοι σας και όλο στα εξωτερικά λείπουν???ε???εμάς άντε μέχρι το Αίγιο να τον στείλουν-λέμε τώρα!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...