Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

52706258108555305_VO5qJCSm_c.jpg

χωρις 3d φιγουρες ακόμα καλυτερα

200269514650946849_foUENKOG_c.jpg

246712885807445987_rNqnEomQ_c.jpg

10625749090979811_SOWGS09k_b.jpg

Οχι διπατες φυσικα....

ξερω ξερω αμετανοητη χαχαχαχα παντως οι τουρτες που φτιαχνεις (βλεπε πεταλουδα) εμενα μου φαινονται υπερπαραγωγη σε σχεση με μια απλη επικαλυψη με ζαχαροπαστα, ειδικα σε σενα που το εχεις το καλλιτεχνικό! Στις πλαστελινες δεν μεγαλουργεις δηλαδη????

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω πάντως ουτε τελειομανής ειμαι , ουτε με ενδιαφερει η γνωμη του αλλου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ειδες ρε γιουπι τι ευκολος που ειναι ο πιγκουινος, εγω ταλεω κι εσεις με θεωρειτε τρελη! χαχαχαχα ΠΟλυ γλυκουλα τελεια!!! Ειδικα αυτος που ειναι μεσα στο νερο πολυ πλακα!!!!!

Μυρτώ εσενα που σε εχω για πιο μινιμαλ και ελεγκαντ επιλογες, η ζαχαοροπαστα η απλη με ενα απλο απλο στολιδάκι ειναι μαστ! Θα εκανες θαυματα.... ποσο θελω να κανω μια σικ μινιμαλ ελεγκαντ τουρτα μια φορα, και η κορη ειναι εντελως αντιθετου αποψεως, να μου πεις , αν δεν τα κανεις και τωρα τα ολιγο κιτς πριγκηπο νεραιδο πεταλουδο λουλουδο πραγματα ποτε θα τα κανεις????

Aθηνάκο εγώ για θετικό το είπα πάντως, αλλά τώρα που το διάβασα ακούστηκε κάπως. Εννοώ ότι κάνεις μικρά θαυματάκια δεν είσαι τσαπατσουλέξ.

Συμφωνώ με την Μυρτώ, για μινιμαλ ειναι οτι πρέπει.

Ελίζα πολύ όμορφη η τούρτα σας. Εμένα πάντως μου φάνηκε και η δική σου να έχει αρκετή δουλίτσα (-->τεμπελχανού εδώ :oops:)

Ναι ρε Ευγενάκο σε πειραζω δεν ειδες τα αμετρητα χα διπλα???!!! χαχαχα εννοείται! καταλαβα πως το λες! Και για τη γνωμη του αλλου, εννοεις οταν το κανεις για σενα , για το παιδι σου και οχι πχ επαγγελματικα. Απλα εγώ λεω οτι δεν ειμαι τελειομανης(φαντασου να ημουν δηλαδη) απλα ειμαι καλη κατασκευαστρια, το βλεπω το κανω και δεν πολυασχολουμαι κιολας με λεπτομερεια(για τα δικα μας τουλαχιστον ! χαχαχαχαχα)

Η Μυρτω εχει το καλλιτεχνικό, την ιδέα , τα χρωματα, τη συνθεση , το γουστο που εγω δεν εχω αυτο εννοω!!!! Και ειναι κρίμα να ..... απεταξαμην τι φταει δηλαη ο Μαριουκος?

ε?

ε?

ακομα??????

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λοιπόν Μυρτώ θες να σου φτιάξω εγώ τη ζαχαρόπαστα?

Την τέλεια τούρτα θα σου φτιάξω!

Φιλιά από τη Θεσσαλονίκη! Έχω φάει του σκασμού, και είμαι σε ένα άθλιο ξενοδοχείο που στον τοίχο έχει εναν ανάγλυφο θεό Έρωτα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Κατά τα άλλα είναι άθλιο....Μα το ωραίο είναι ότι δεν είναι μπουρδελιάρικο, είναι στυλ αναγεννησιακό! Χαλάλι αν ήταν μπουρδελιάρικο...

Είμαι πτώμα, η Θεσαλονίκη άδεια....Καθόλου κόσμος...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Έστω και αργά χρόνια πολλά στον Θοδωρίκο!!

Γιούπι, πολύ ωραία η πιγκουνοτούρτα!!!!! Και γενικά όλο το κόνσεπτ πολύ ωραίο! Και οι μάσκες!! Και του χρόνου!

Εμένα στην ζαχαρόπαστα με χαλάει που δεν μπορείς να κάνεις την κλασική την τούρτα με τις κρέμες και τα σιροπιασμένα παντεσπάνια! Και με χαλάει που έχω 3 παιδιά που δεν με αφήνουν στην ησυχία μου να στολίζω με τις ώρες!! αχαχαχα

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Ρόζι τα ίδια με χαλάνε και μένα!

Πήγε καμιά στην έκθεση βιβλίου στην Κοτζιά που είναι βιβλία με ελάχιστα ευρώ? Πήγαμε την Κυριακή και ψωνίσαμε ένα σωρό για τον γιο, για όλην την χρονιά. Αν ψάξεις έχει μερικές καλές περιπτώσεις.

Διαφημίσεις

Ελίζα, ειναι ηφαιστειο???? Χα, χα, σουπερ ιδέα! Γιουπιδι, τα δικα σου δεν μπορω να τα δω, τρωω πορτα απο τον σερβερ! Λέιτερ απο το σπίτι!

Χρονια πολλα σε ολα τα παιδακια που μεγαλωσανε επισημα ενα χρονο ακόμα!!! Να τα χαιρεστε και να ειστε παντα ορεξατες να τους φτιαχνετε τουρτες με ή χωρις, αλλά και αν τους αγοράζετε μια ετοιμη, δεν τρεχει τιποτα, δεν σας κανει λιγοτερο καλές μανουλες, ε?

Η Θεσ/κη ειναι η πολη του έρωτα?

Τονια ποτε ειπες εχεις την αυχενική?

Αυριο σαν σχολιαροπαιδο κ γω, γορταζω τους τρεις ιεράρχες. Μην το ξεχασετε οι εχοντες παιδακια σε δημοσια σχολεια, αυριο ειναι κλειστα! Την πεμπτη εχει κηρυξει απεργια η γενοπ και μου μπαινουν ιδεες προστυχες για λοοοοοοονγκ γουικεντ...

Καλημέρες!! :)

Ελίζα πολύ όμορφη και η δική σου τούρτα! Ωραίο το θέμα ;)

Χρόνια πολλά στον Κωστή!

Ελένη ζηλεύω πολύ που είσαι Θεσσαλονίκη! Κι ας είναι άδεια κι ας είσαι σε ένα άθλιο ξενοδοχείο...:rolleyes:

ο Μάρκος βρίσκεται στο Μιλάνο.... κι αυτός είναι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου όχι και τόσο σπουδαίο, με θέα ένα μεγάλο κτίριο, αλλά βρίσκεται στο ΜΙΛΑΝΟ.... :evil::)

Χρονια πολλα σε ολα τα παιδακια που μεγαλωσανε επισημα ενα χρονο ακόμα!!! Να τα χαιρεστε και να ειστε παντα ορεξατες να τους φτιαχνετε τουρτες με ή χωρις, αλλά και αν τους αγοράζετε μια ετοιμη, δεν τρεχει τιποτα, δεν σας κανει λιγοτερο καλές μανουλες, ε?

βασικά πιστεύω ότι αν δεν είχαμε την λόξα δεν θα το κάναμε, τα μικρά ευχαριστούντιαι με όλα, ομολογώ ότι βρίσκω δημιουργικό διέξοδο...:oops:

Η Θεσ/κη ειναι η πολη του έρωτα?

Ναι δεν έχεις ακούσει την φήμη ότι ειναι η πιο ερωτική πόλη της Ελλάδος? Εγώ με αυτήν την φήμη μεγάλωσα αλλά δεν μπορώ να πω ότι την ένιωσα ποτέ...

Αχ αύριο πρώτη μέρα στην δουλειά μετά από πολλλύυυυ καιρό...

Kαλημέρα.Αχ, να ήμουν και γω Μιλάνο, Ρώμη, άντε και Θεσ/νίκη, δε με χαλάει καθόλου..κάτι έχει αυτή η πόλη, δεν μπορώ να το εξηγήσω,τραβάει σα το μαγνήτη...Τί δεν τον είχα κάνει το Χ.να πάμε ένα ταξιδάκι Ρώμη πριν μείνω έγκυος στο Γιωργάκη..τώρα..με τα ΚΑΠΗ μπορεί, κάποια στιγμή, αν παίρνουμε σύνταξη και έχουμε κανα φράγκο :D:D:D γελάμε, για να μην κλαίμε...τεσπα...

το Σάββατο το πρωί έχω αυχενική..θα σας ενημερώσω, εννοείται.

Τζενάκι, αύριο δουλειά???Ωχ...καλή αρχή, εγκλιματισμό κλπ,κλπ..και γω γυρίζω στις 25/2, αλλά σύντομα θα την ξανακάνω, οπότε δε με πολυνοιάζει.Ισα ίσα που θέλω να γυρίζω, να ξεφύγω από το σπίτι.Αλλά το τί σκ@τ@ θα βρω, δε λέγεται..

Πάρα πολύ ομορφες οι τουρτοδημιουργίες!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...