Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Δαναάκο μέσα για τα μαθήματα μόλις ξεμπερδέψουμε! Τέλεια ιδέα!!!:-)

Έχεις δίκιο για τη Σεμελη, θα έχει ζοριστεί η γλυκουλα με όλα αυτά

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές για τον τσογλανάκο μου... βγάλαμε και το γύψο την παρασκευή και ήρθαν πολλά φιλαράκια όλες αυτές τις μέρες και ήταν πολύ ομορφο και υποστηριχτικο και περάσανε όμορφα τα πιτσιρικάκια.

Επίσης έχουν σκιστεί όλοι να μας βρίσκουν νευρολόγους και νευροχειρουργους για να πάρουμε γνώμες... απο την τετάρτη έχουμε μιλήσει γύρω στους 12 γιατρους. Μεγάλη υπόθεση οι φίλοι τι να λέμε!

Τα θετικα είναι ότι όλοι μας δείχνουν τον πρώτο παιδονευροχειρουργο τον Σφακιανο που είναι στο Αγία Σοφία και επίσης όλοι μας λενε τα ίδια, την ανάγκη άμεσου χειρουργείου. Ένας νευροχειρουργος μεγάλος σε ηλικία που πλέον είναι στη Θεσσαλία και είναι κορυφη μου είπε ότι αν χρειαστει θα έρθει να χειρουργήσει μαζί με τον Σφακιανο.

Εν ολίγης μας είπαν όλοι ότι είναι μία σπάνια δυσπλασία και του νικόλα είναι ακόμα πιο άκρο. Ότι πολλά κιαρι τα παρακολουθουν αλλά δεν τα χειρουργουν ακόμα και χειροτερα απ'του νικόλα, στον δικό μας όμως δεν το συζητάνε γιατί φοβουνται την ανακοπή και γιατί υπάρχει επιδείνωση στην απεικόνηση, είναι εν εξελίξη αρα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος στη συνέχεια για υδροκεφαλεία, παραλήσεις κλπ. Ότι το χειρουργειο είναι σοβαρο και μεγάλο, ότι χρειάζεσαι ικανά χέρια και τύχη. Δεν πειράζουν όμως νεύρα και ιστο και αυτό είναι καλό.

Είμαστε σίγουροι ότι θα πάνε όλα καλά, είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να το σκέφτομαι.

Τα βράδια ειδικά μετά απο μια ολόκληρη μέρα που συζητάω για αυτό νοιώθω να αδειάζω και δεν μπορώ να αποφύγω να με πιάνει κάποιες στιγμές απόγνωση.

Είναι πολύ καλό που μου τα λένε οι γιατροι όλα στα μουτρα και αυτό ακριβώς ζητάω και τους το λέω αλλά κάποια στιγμή μετά που φευγω νοιώθω να πνίγομαι.

Τέλος πάντων θετικό είναι ότι το βρήκαμε, ότι βρήκαμε γιατρο, ότι όλοι είναι σύμφωνοι και ότι προλάβαμε τα πολύ χειρότερα. Δεν έχει νόημα να κλαιγόμαστε, αφού υπάρχουν πιθανότητες να διορθωθεί πάμε να το διορθώσουμε.

Δεν έχω ξεκινήσει να του το λέω, τώρα τον προετοιμάζω για τη νάρκωση της μαγνητικής της τετάρτης και μετά θα αρχίσω να τον ετοιμάζω για το χειρουργείο.

Μαμα μία κι εγώ η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν πέφτω μέσα στις εκτιμήσεις μου, στα δύο πρώτα ήμουνα σίγουρη ότι ήταν κορίτσια και το τρίτο ότι ήτνα αγόρι... μεγάλη υπόθεση να δουλεύει τα μητρικό ένστιχτο χαχαχα Καλά αποτελέσματα κοριτσι!

Χλόη τα σκ βαράει διάλυση το καφενείο:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελευταία και καταιδρωμένη, Λέγκω μου να χαίρεσαι την αγορίνα σου τον Θοδωρίκο!

Όσο για το χειρουργείο, πιστεύω ότι κρατάς την καλύτερη στάση, είναι πολύ σημαντικό να έχεις πλήρη ενημέρωση και ακόμη περισσότερο τόσο γερή υποστήριξη από το περιβάλλον σου! Όλα θα πάνε τέλεια!

Καλά μόλις τώρα θυμήθηκα ότι ο πεθερός μου έχει ένα γείτονα και φίλο νευροχειρούργο στο παίδων αγία σοφία, θέλεις να μάθω λεπτομέρειες? Ξέρω στα πρήζω και εγώ με ονόματα αλλά τώρα που το θυμήθηκα είπα να στο πω, δεν ξέρεις ποτέ.

Καλημέρα!

Μαμα μία κι εγώ η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν πέφτω μέσα στις εκτιμήσεις μου, στα δύο πρώτα ήμουνα σίγουρη ότι ήταν κορίτσια και το τρίτο ότι ήτνα αγόρι... μεγάλη υπόθεση να δουλεύει τα μητρικό ένστιχτο χαχαχα
Ας συνεχισει να δουλευει ετσι τελεια το δικο σου μητρικό ενστικτο και να συνεχισεις να το εμπιστέυεσαι στα σοβαρα θέματα (παρα τις αντιρρησεις μερικων μερικών) και ασε τα προγνωστικά για το φύλο σε άλλους...

Τονια, καλά αποτελέσματα με την αυχενική! Να δειτε τωρα ενα υγιεστατο μωρακι, και στην β επιπέδου ενα υγιεστατο κοριτσακι!

Μυρτω που ειστε κ κυριως πως ειστε?

Mε εξαιρεση την παρασκευη, το ΣΚ ηταν μαπα... Ημουν αδιαθετη και δεν μπορουσα να μαζεψω τα κομματια μου, δουλευα και εσκαγε το ενα μετα το αλλο και νιωθω εναν απεραντο μηδενισμο που θα μου περασει μονο με ενα 12ωρο υπνου... πολλα ζηταω?

Καλημέρα κι από μένα!

Χρόνια πολλά στον Σοζωρίκο μας!!!! να τον χαίρεστε Λέγκω και να τον καμαρώνετε! Πολλά πολλά φιλάκια στο Νικόλα και στη γλυκιά σου μούρη!

Φιλιά πολλά και αγκαλίτσες στις γλυκές μανούλες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Εδώ είμαι κι εγώ....πέρασα μια απαίσια βδομάδα, με τρέξιματα και πολύ κακή διάθεση που έληξε με τη Λήδα άρρωστη. Εντάξει, λάιτ το περάσαμε...Την Κυριακή πήγαμε βολτούλα στη θάλασσα και άνοιξε η ψυχή μας.....

Να πω και ψηφιακά τα χρόνια πολλά στο Θοδωρίκο! Τον αγαπώ πολύ τον πρωην γαμπρό και ήρθε η στιγμή να αναγνωρίσω ότι έκανα μαλακία που χάλασα το προξενιό τότε. Είναι πολύ γλυκός και ψυχοπονιάρης!!!

Λεγκουλάκι μου....................μουτς! Θα δραπετεύσω μια των ημερών και θα έρθω μόνη μου να κάτσουμε να τα πούμε................Φοβάμαι να τα φέρω τα παιδιά, τώρα είναι λίγο επίφοβος ο Μάριος....

Πω, πω, δεν μπορώ τις Δευτέρες....ζηλεύω τις γάτες μου. Θα θελα να καθομαι σε ένα κομματάκι λιακάδα και να γλύφω τη γούνα μου....

Σας φιλώ όλες. Α, και ειδικό φιλί σε Χλόη και Δανάη που ποτέ δεν συντονιζόμαστε!!!

Να μαι κ εγώ!!

Χαθηκα, δεν ειχα δυνατοτητα συνδεσης κ ειχα κ αδεια από τη δουλεια...

Τι να πρωτοπώ??

Καλή Χρονια κ ολα να πάνε καλά..

Να πω οτι εχω σφιχτει από την νεα περιπετεια της Λεγκωοικογενειας κ του ομορφου Νικολακου....ομως οπως ειπε η Αφρο(?) δεν ξερουν με ποιους τα εχουν βαλει οι δυσκολίες....

Λεγκούλι οοοοοοοοοοοοοολαααααα να πανε τελεια...να εχει τη λιγοτερη δυνατη ταλαιπωρια το γλύκουλι σας.....Δεν θελω να σε πρηζω με ονοματα αλλά εναν Μαραντο σας τον εχουν αναφέρει???

Ας αλλάξω θεμα με κρυα καρδια ......

στην αδεια περασα χαλια...Περασα 2 διαφορετικες γαστρεντερίτιδες κ εννοειται κόλλησαν κ οι υπόλοιποι.., 2 διαφορετικες ιωσεις κρυολογηματος οπου η μια μου αφησε εναν τραγικο βηχα κ δεν μπορουσα ουτε να ξεκουραστω αφού ξυπνουσα στον υπνο μου κ ξυπνουσα κ τους αλλους...

Την προηγουμενη κυριακη καναμε τα γενεθλια της Λ μου!!Εγινε 4!!!!!!

Ομως πάνω που αρχισαν να ερχονται οι καλεσμενοι η Λ αρχισε να τρεμει κ να κρυωνει...ανεβαζε πυρετο κ στα υπόλοιπα γενεθλια ουτε καταλαβε ούτε θυμαται κάτι...μονο την τουρτα που εσβησε πριν να πεσει σε ληθαργο αλλά κ αυτο με κρυα καρδια το εκανε...

Μετα το 40,5 που ανεβασε κρατησε 3 24ωρα κ την πηγα στο γιατρο κ δεν ειχε καποιο προβλημα...ο πυρετος ομως συνεχιστηκε 5 24ωρα κ πάνω που θα της διναμε αντιβίωση καλυτερευσε κ τη γλίτωσε...Υπάρχει λοιπόν μια κ%λο ιωση που κραταει πολλες μερες κ εχει υψηλό πθρετο....κολλησε κ η μικρη αλλά ισως τα influenzinum που πήρε κ η Λ τις τελευταιες μερες τη βοηθησαν κ το περναει πιο ελαφρα....

Χασαμε κ τα γενεθλια της ξαδερφουλας (θυμαστε που εχει γενηθει ιδια ημερομηνια με τη Λ αλλά εναν χρονο μετα??) αφού το Σαββατο που μας περασε δεν ειχα συνελθει ακομα...

Αυτα....

θα σας ανεβασω κ λιγες φωτο από το πάρτυ (λεμε τωρα...)...Εφτιαξα τελικα τους πιγκουινους κ εφτιαξα κ αλλη μια πιγκουινοτουρτα κ για την αδερφουλα μου κ την κορουλα της που εχουν γενεθλια μαζι με την Λ (14/1 τα ξαδερφακια και 17/1 η αδερφη μου μαμα της ξαδερφουλας)

Φιλια

εχω πολυ λίγες φωτο στη δουλεια..σας ανεβαζω μερικες...

http://s1154.beta.photobucket.com/user/YIOUPI/library/#/user/YIOUPI/library/genethlia%204?&_suid=135936670404209263806746861664

τα κεφαλια μεσα τωραααα.....φιλιαααα

Γιούπι καλώήρθες και να χαίρεσαι την κορούλα σου!

Η τούρτα σουπερ! Είδες τελικά δεν είναι τόσο τρομαχτική η ζαχαρόπαστα! Μια χαρά τα κατάφερες!

Τις μάσκες τις έφτιαξες εσύ?

Αχ και εμένα κλείνει τα 4 σε λίγες μέρες και ετοιμάζω από τωρα τις φιγούρες της τούρτας γιατί μεθαύριο ξεκινάω δουλειά και δεν θα προλαβαίνω. Αχ που με έμπλεξα...

Διαφημίσεις

Είδες τελικά δεν είναι τόσο τρομαχτική η ζαχαρόπαστα!

EINAI τρομακτική. ΚΑΙ σατανική. Απεταξάμην.

(πλησιαζουν και τα γεννέθλια του Μάριου......και μη εισενεγκης ημάς εις πειρασμόν)

(πλησιαζουν και τα γεννέθλια του Μάριου......και μη εισενεγκης ημάς εις πειρασμόν)

χαχαχαχα!

εγώ είμαι με το μέρος σου!!

ιδού η απόδειξη

Η τούρτα του Κωστή ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ!!!:P

p1190491.jpg

DPYUp2.png EYukp3.png

Ναι είναι αν θέλεις να κάνεις τρελές υπερπαραγωγές όπως η Αθηνά μας.

Αν θέλεις απλά πράγματα και δεν είσαι τελειομανής και δεν σε ενδιαφέρουν και οι γνώμες των άλλων, μια χαρά είναι. Για τσαπατσουλιές.:P

Εγω πάντως ουτε τελειομανής ειμαι , ουτε με ενδιαφερει η γνωμη του αλλου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ειδες ρε γιουπι τι ευκολος που ειναι ο πιγκουινος, εγω ταλεω κι εσεις με θεωρειτε τρελη! χαχαχαχα ΠΟλυ γλυκουλα τελεια!!! Ειδικα αυτος που ειναι μεσα στο νερο πολυ πλακα!!!!!

Μυρτώ εσενα που σε εχω για πιο μινιμαλ και ελεγκαντ επιλογες, η ζαχαοροπαστα η απλη με ενα απλο απλο στολιδάκι ειναι μαστ! Θα εκανες θαυματα.... ποσο θελω να κανω μια σικ μινιμαλ ελεγκαντ τουρτα μια φορα, και η κορη ειναι εντελως αντιθετου αποψεως, να μου πεις , αν δεν τα κανεις και τωρα τα ολιγο κιτς πριγκηπο νεραιδο πεταλουδο λουλουδο πραγματα ποτε θα τα κανεις????

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γιουπι γλυκες οι κορακλες και ωραιο το παρτακι σας!!!! Τι τουρτα εφτιαξες χρυσοχερα?

Ελιζα κολασμενη φαινεται και η δικη σας πολυ μους-αφρατο σοκόλαση μου κανει μιαααααμ και δεν κανει το εχω ραψει!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...