Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τόνια μη λες κουταμάρες παιδι μου! Θα πάνε όλα τέλεια με το σπορίδιο... χμμ δεν έχουμε βάλει και στοιχηματα για το φυλο :-) Εγώ λέω ότι θα είναι αγοράκι

Τζενάκο μου είναι δυνατον να έχουν χαλάσει τόσο πολύ τα δόντια του παιδιου;;; Ούτε εμένα δεν πλε΄νουν συνέχεια τα δοντια αν και τελευταία το εχουμε βάλει έντονα στο πρόγραμμα γιατί το ειχαμε χέσει εντελώς και αρχίσαν να έχουν άσπρα στα δόντια τους.

Βγήκε το σάββατο και το δόντι του θοδωρίκου και ο ποντικουλης του έφερε ένα κρεββατάκι για τον τάκη (τάπερ για κρεββάτι και σκεπάσματα απο πανια ξεσκονίσματος χαχαχα) για να σταματήσει να βάζει το δάχτυλο και είμαστε σε πολύ καλό δρόμο

Μπραβο στον Σοζωρακο!!Νωρις νωρις το εβγαλε ε? Κ ομως ειναι. Εμφανες ηταν 3 δοντια κατω.Στα πανω δενμπορουσαμε να δουμε κ ακομα κ εγω η ασχετη στην ακτινογραφια το εβλεπα πως ηταν τα χαλασμενα κ πως ηταν τα αλλα.Ειχαν χαλασει αναμεσα στα δοντια που δεν μπορουσες ευκολα να το δεις.Να πατε μην το αφησετε γιατι μας ειπε αυτη πως ειδικα στα παιδια αν χαλασει ενα μετ απολυ πολυ γρηγορα χαλανε κ τα αλλα ..... Τουλαχιστον χτες παλι καλα να λεμε δεν φοβηθηκε ο Μητσακος , ευχομαι κ στα σφραγισματα κ στην απονευρωση να συνεχιστει αυτο γιατι αν το παρει στραβα κ δεν θελει να πηγαινει την βαψαμε . Παντος νομιζω πως φοβηθηκε οταν του ειπε πως χαλασανε τα δοντια ... Να σας πω την αληθεια οατν μας ειπε πως τα 7 απο τα 9 ηταν χαλασμενα αισθανθηκα πολυ ασχημα γιατι κ εμεις δεν τον πιεσαμε πολυ να το παρει συστημα να τα πλενει τα δοντια καθε βραδυ ....

Παντως απονευρωση σε τοσο μικρό παιδι μου φαίνεται αδιανόητο, να ρωτησετε πριν το κανετε κι αλλου. Για σφραγισμα οκ αλλα απονευρωση? δεν θα εχει δηλ το νευρο του απο τωρα? δεν ξερω παρτε και δευτερη γνωμη τζενιω....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

πω πω τι αερας ειναι αυτοοοος και θελω να κανω μπανιο τωρα και κρυωνω μονο με την ιδεα....

Τζενη τι αντιστοιχο δηλαδη? απονευρωση σας ειπε? ρωτα περισσοτερα και για καλο και για κακό και αλλου.... δεν εχω κανει ποτε απονευρωση είναι μανικι? ((μητσακο))

eNeap2.pngTSzHp3.png

αλλά μέσα στη μέρα αυτός κλείνεται στο μπάνιο, ανοίγει βρύσες, βουτάει οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και κάνει βλακειούλες..το πόσες οδοντ/μες έχει φάει...

λες και περιγράφεις τον Μάνο! Έχω ξεφραγκιαστεί στις οδοντόκρεμες γιατί του παίρνω και weleda τρομάρα μου για να μην τρώει τουλάχιστον και όλη την χημεία!

εμενα δεν εχουν τερηδονα κλπ αλαλ μαυριζουν πολυ απο εξω και φαινονται απαισια σαν σαπια, ειναι χρωστικες απο το σαλιο ενα 10% λεει απο τα παιδακια το εχουν και φευγει στο δημοτικο. με τον καθαρισμο στον οδοντιαρτο φευγει το περισσοτερο βεβαια αλλα ξαναπιανουν ...μακα χαχαχαχαχα

Μια από τα ίδια! Ο Γιάννης είχε κάμποσο, αλλά πριν αλλαχτούν τα δόντια του μειώθηκε πολύ! Ο Μάνος εχει χάλια μαύρα δόντια!Έπινε πολύ καιρό σίδηρο και τον τσάκισε!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Καλημέρα!!!

Τόνια μη λες κουταμάρες παιδι μου! Θα πάνε όλα τέλεια με το σπορίδιο... χμμ δεν έχουμε βάλει και στοιχηματα για το φυλο :-) Εγώ λέω ότι θα είναι αγοράκι

Γιατί μαρή?εσύ την έκανες τη θυγατέρα, εγώ να πλένω όλο σώβρακα?????να πω την αμαρτία μου, θα θελα ένα κοριτσάκι τώρα....:oops::oops:

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα!

Χρόνία πολλά στο Θοδωρή! Να το χαίρεσαι το γλυκό σου αγοράκι Λεγκω μου!

Τζένη πωπωω τον καημενούλη! Αλλά και ένα σωρό λευτά ρε γμτ! Αν είναι δυνατόν. Κι εγώ πρέπει να πάω οδοντίατρο γιατί με πονάει ένα δόντι, και περιμένω πότε θα έχω λευτά. Στο τέλος θα μου πέσει και θα γλιτώσω :lol:

Πρέπει να πάω και τα παιδιά να δω τι γίνεται, και τα δόντια με το ζόρι να τα πλύνουν ρε γμτ. Τι πράγμα είν'αυτό. Καλά η Νεφέλη τα πλένει, αλλά αυτός ο μικρός με τίποτα!

Τόνια εγώ λέω κοριτσάκι :) Aλλά και αγοράκι να είναι μια χαρά. Στα όπα οπα θα σ'έχουν οι άντρες σου ;)

Αχ δεν αντέχω αυτόν τον καιρό. Έχουμε κλειστεί μέσα. Η Νεφέλη ντύνεται έγκυος πριγκίπισσα και ο Α. την κυνηγάει μ'ένα σπαθί :lol: Kι αυτή φωνάζει, "τι κάνεις? είμαι έγκυοοοος"

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Bρε κοριτσάκια, κάθε φορά που έχω λίγο χρόνο, μπαίνω και κάθομαι μόνη μου :lol: Μετά κάνω μια μέρα να μπω, και γράφετε βιβλία και δε σας προλαβαίνω! Πρέπει να συντονιστώ μαζί σας :lol:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλά, εγώ το ήξερα ότι θα είμαι μόνη μου τώρα, αλλά δεν πειράζει, χρωστάω διάφορα...

Κατ' αρχήν χρόνια πολλά στον Σοζωρίκο, ελπίζω να περνάει καταπληκτικό γενέθλιο ΣΚ και να νιώθει πολύ σπουδαίο και μεγάλο αγόρι! :D:D

Επίσης Λεγκ, είμαι Μ@#$κας που δεν απάντησα αμέσως ενώ έμαθα τα νέα σας, αλλά επειδή πια την έχω στο πετσί μου αυτήν την αγωνία που ξέρω ότι περνάς μούδιασα λιγάκι και χάθηκα στη μετάφραση. Μες στο ηλίθιο σήμα μου πάντως έκατσα μόνη μου και το έψαξα ονλάιν αρκετά όλο αυτό και απ' ότι κατάλαβα είστε πολύ-πολύ γαμάτοι (και όχι τυχεροί που θα έλεγαν κάποιοι) που το κυνηγήσατε εξαρχής από τότε με τα κρατήματα κλπ. και δεν σταματήσατε να το ψάχνετε, γιατί στο συγκεκριμένο τα προβλήματα προκύπτουν εκεί που δεν έχει ανακαλυφθεί και άρα αντιμετωπιστεί η κατάσταση.

Και αυτό που ήθελα να πω από πριν φύγω για Αγγλία -άσχετο- είναι ότι μόλις ξεμπερδέψεις κι εσύ λιγουλάκι θα σου κάνω εγώ σεμινάρια ραπτικής που έχω στήσει εδώ το υπερεργαστήρι η ψωνισμένη.

Τόνια, εγώ για κάποιο λόγο πιστεύω επίσης αγόρι. Μάλιστα νιώθω πολύ σίγουρη, αλλά επίσης πρέπει να σου πω ότι έχω σοβαρή τάση να πέφτω έξω. Οπότε παρ' το όπως σε βολεύει... ;)

Αυτά. Εμείς εδώ συνήλθαμε σιγά-σιγά. Προσπαθώ αυτές τις μέρες να ασχοληθώ λίγο παραπάνω με το Σεμελάκι, γιατί βλέπω ότι κι αυτή η καημενούλα τρώει μπόλικα σκάγια με όλο αυτό που συμβαίνει και ζορίστηκε λιγάκι. Κάνουμε μπόντινγκ λοιπόν τώρα κι έχουμε λιώσει στην κουβέντα, αλλά έχω και στο νου μου να κρατήσω μια κάποια ισορροπία, μην της βάζω στο μυαλό και πράγματα που δεν την απασχολούν. Δεν είναι πολύ εύκολο, αλλά προς το παρόν ακούω, ακούω, ακούω... Ελπίζω να βοηθήσει.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...