Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρααααα

Λεγκουλι μου ολα καλα να πανε ευχομαι μτ το Νικολακη! Οτι χρειαστεις εννοειτε εδω ειμαστε χωρις δευτερη σκεψη.Καλα αππτελεσματα την Τεταρτη με την μαγνητικη,μακαρι να μην βγαλει τιποτα. Οντως αυτο με την ωμοτητα των γιατρων ειναι ενα θεμα,αλλα απο την αλλη στο λενε καρφι κ θες δεν θες συνειδητοποιεις τι γινετε κ καταλαβαινεις πως πρεπει να δρασεις αμεσα. Καλο που ολοι λενε τα ιδια, τουλαχιστον να μην χρειαζετε να τρεχετε για αλλες γνωμες κ μετα να πρεπει να αποφασισετε ποια να κανετε πραξη. Περαστικα σε ολους βρε κοριτσι.

Διαφημίσεις

Φου φου 1-2

Που είστε καλέ;

Η μυρσίνη δεν υπάρχει απ'το πρωί πριν καν αλλάξει πάνα έχει πλακώσει και τρώει φακές!

Ευχαριστω πολύ κορίτσια κι εγώ είμαι σίγουρη πως θα πάνε όλα καλα και θα ξεμπερδεύουμε!

Η μαγνητική της τετάρτης και να βγαλει κάτι απ'οτι κατάλαβα δεν μας κανει διαφορα αφού το παιδι θα χειρουργηθει.

Καλημέρα!!!!

Στείλε τη Μυρσίνη να κάνει παρέα με το δικό μου το παμφάγο!!!!!Τα τρώει όλα και συμφέρει!!!Η χαρά της μάνας!!!

Το άλλο Σάββατο έχουμε αυχενική..έχω ψιλοαγχωθεί αυτή τη φορά, όπως έλεγα και στην Αθηνούλα...δεν ξέρω, μ'όλα αυτά που ακούω λέω "δεν μπορεί εμείς να είμαστε συνέχεια στην απέξω".Μλκ????

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

καλημερα καλημερα!!!

Ασε το παιδι Λενιω να φαει , ειναι στην αναπτυξη !!!! Τωρα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα ....

Ο πεθερος μου τις προαλλες τηγανιζε ψαρια για πρωινο κ τα συνοδευε με κρασι .... Γενικα οι περισσοτεροι "μεγαλοι" ετσι ειναι το πρωι τρωνε φαγητο !!!

Τι κανετε κοριτσια ολα καλα?

Εμεις πηγαμε χτες το Μητσους στον παιδοδοντιατρο που σας ελεγα που ειχαμε δει 2 τραπεζιτες να εχουν μαυρακι.Του εβγαλε ακτινογραφιες κ μας ειπε πως οι 7 απο τους 8 ειναι χαλασμενοι κ θα χρειαστουν ψευτοσφραγισμα γιατι αυτα αλλαζουν στα 11 κ οχι στα 6 οπως τα μπροστινα.Το ενα μαλιστα θα χρειαστει κατι σαν απονευρωση.Καναμε κ καθαρισμο κ 600 ευρω το μαλλι σε συνολο .Μας φυγαν τα σαγονια .... μας ειπε πως εχει νεκρωσει κ ενα μπροστινο του δοντι απο κουτουλια μαλλον αλλα δεν το πειραζουμε αφου σε κανα χρονο θα φυγει.

Ο Μητσος ειναι η αληθεια πολλες φορες τα ξεχναγε να τα πλυνει τα δοντια του. Τωρα μας ειπε να του τα πλενουμε εμεις πρωι βραδυ κ μετα απο οτι τρωει.Πρωι βραδυ οκ αλλα δεν παιζει με τιποτα με το που βαζει στο στομα κατι να τον κυνηγαω να τα πλυνει ....

Διαφημίσεις

ωχ τον ερμο τον Μητσ τζενακι...

Τονια ολα καλα θα πανε!

καλημερα κι απο εδω! Κι εγω εχω γιατρο σημερα ακομα ακρη δεν εχω βρει για να δουμε θα κλεισουμε κανα χρονο πρώτα? χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Α και η Ερηνη εχει το ενα νεκρωμενο δοντι μπροστα απο παλιο πέσιμο.

Δεν το πειράζεις όντως.

Παντως εμεις μονο βραδυ και μεσημερι τα πλενουμε(πριν απο τον υπνο και το μεσηεμρι οχι παντα) το πρωι συνηθως βιαζομαστε και ενδιαμεσα δυσκολο....ισως πρεπει να το προσπαθησουμε περισσοτερο να τους περασουμε μια καλη ρουτινα...

εμενα δεν εχουν τερηδονα κλπ αλαλ μαυριζουν πολυ απο εξω και φαινονται απαισια σαν σαπια, ειναι χρωστικες απο το σαλιο ενα 10% λεει απο τα παιδακια το εχουν και φευγει στο δημοτικο. με τον καθαρισμο στον οδοντιαρτο φευγει το περισσοτερο βεβαια αλλα ξαναπιανουν ...μακα χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ω ρε Τζενάκι κουστουμάκι που σας βγήκε...πες στο αφεντικό να μη σε πλερώσει αυτό το μήνα, να τα στείλει κατευθείαν στον οδοντίατρο!Κάπως την έχουν δει κι αυτοί. Εγώ που είχα πάει τον Κων/νο το Σεπτέμβρη τα είχε βρει οκ, πλύσιμο μας είχε πει 3 φορές τη μέρα...στανταράκι...το βράδυ τα πλένουμε κανονικά, αλλά μέσα στη μέρα αυτός κλείνεται στο μπάνιο, ανοίγει βρύσες, βουτάει οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και κάνει βλακειούλες..το πόσες οδοντ/μες έχει φάει...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Ολα να πανε καλα Αθηνακο!! Σιγουρα θα την βρεις την ακρη μην μασας!

Καλα για τα ενδιαμεσα πλυσιματα οκ δεν παιζει με τιποτα να τον κυνηγαω απο πισωβ με μια οδοντοβουρτσα. Μας ειπε να μην τρωει κ οτι εχει ζαχαρη η τουλαχιστον να τα αποφευγει οσο μπορει ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...