Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Μαριλένα την είδα την κλήση σου το Σάββατο και νόμιζα ότι είχες πάει στην πορεία και με πηρες για να βρεθούμε....

Ναι γι'αυτό σε πήρα. Πήγα στην πορεία και στο Σύνταγμα κάθισα για λίγο

Λυπηθηκα πολυ για τον φιλο σας Μαριλου, κουραγιο στην οικογενεια του και σε σας, να μπορειτε να τους στηρίζετε. Ειναι πολυ μικρα τα παιδια του?

τα παιδιά είναι 6-9...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριλένα, κρίμα τον άνθρωπο που έφυγε τόσο πρόωρα! Κρίμα για την οικογένειά του! Μακάρι να μην συμβαίνουν τέτοια πράγματα! Πάντως με το άγχος των οικονομικών τόσος κόσμος εκτός τις αυτοκτονίες έχουμε και τα εγκεφαλικά και τα καρδιακά σε έξαρση! Πόσο να αντέξει ο άνθρωπος...

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Μπήκα να πω ένα γειά στα γρήγορα, γιατί φεύγουμε. Πάμε λίγο στην αδερφούλα μου.

Τζετζενάκι έχεις δίκιο. Έτσι είναι, δε χανόμαστε. Κάτι θα γίνει.

Αφροτιη τι καλή πεθερούλαααα! Θέλω κι εγώ μια τέτοια χαχαχ!

Φεύγω φεύγω, ήρθε ο Χρήστος να μας πάρει και δεν είμαι έτοιμη ακόμα.

Φιλάκιααααααα!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλημέρα!

Σήμερα είπα να μπω και εγώ από τη δουλειά για ένα γειά!!!!!!

Τι κάνει η νύφη μου??????

να σε πω, καπου πηρε το ματι μου γαμους και κουμπαριες... το ειδα στα γρηγορα κ δεν καταλαβα ποιον παντρευες, τον γιαννη ή τον μανο....:tongue:

Η νυφουλα σου δεν ειναι και πολυ καλα, τραβαει διαφορα ζορια δυστυχως!

Χτες ημουν πολυ χαλια, αλλα σημερα λεω να ειμαι πιο ψυχραιμη και να αντιμετωπισουμε το οτι ειναι... θυμηθηκα και παλιοτερα που ηταν σε μια αντιστοιχη φαση και της ειχαμε κανει εξετασεις και ειχε πολυ αναιμια, οποτε λεμε να επαναλαβουμε και τις αιματολογικες...

Απο την αλλη λεω οτι η τωρινη της φαση μπορει να ειναι ενα βημα πισω, σαν αυτα που κανουμε για να παρουμε φορα για να παμε μπροστα... εστι για να ειμαστε αισιοδοξοι!

να σε πω, καπου πηρε το ματι μου γαμους και κουμπαριες... το ειδα στα γρηγορα κ δεν καταλαβα ποιον παντρευες, τον γιαννη ή τον μανο....:tongue:

Που το'δες καλέ????

Τον Μάνο τον έχω δώσει στην Ελένη της Νίκης (Niki78 αν θυμάμαι καλά) και τον Παναγιώτης στην Αριστού της Σοφούκας!!!!!

Με την μικρή υπομονή! Και εμείς περάσαμε τεράστια φάση γκρίνιας και τώρα είμαστε καλά!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Γεια σας κοριτσια... ερήμωσε πάλι ο τόπος

Αθηνά μου οι πιο θετικές μου σκέψεις για το πιτσιρικάκι! Και φυσικα αμα χρειστουν αιμοπεταλια ή οτιδήποτε αλλο.

Εμεις ειδικά σημερα φαγαμε μια κατραπακια που ακομα την επεξεργαζόμαστε για να την χωνέψουμε. Το πρωι πήγα σε νευροχειρουργο που με έστειλε ο νευρολογος όπου μας είπε ότι ο νικ πρέπει να χειρουργηθει άμεσα. Το απόγευμα πήγαμε στον γιατρο που κάνει τις γνωματεύσεις των μαγνητικών οπου μας είπε ότι έχει χειροτερεύσει το κιαρι και στα καπάκια πήγαμε και σε άλλο νευροχειρουργο που μας είπε κι εκείνος τα ίδια. Εν ολίγης ο νικολας πρέπει να χειρουργηθει άμεσα, γιατί λέει τα κρατήματα μάλλον είναι απο κει αλλά και να μην είναι το οτι υπάρχει επιδεινωση είναι λόγος χειρουργείο συνήθως υπάρχει καλυτερευση και όχι επιδεινωση. Το οτι κάνει άπνοιες είναι λογος άμεσου χειρουργειου γιατί μπορεί να πάθει ανακοπη. Είναι πιθανο να κάνει απνοιες και στον υπνο του και να μην το έχουμε παρει πρεφα. Ένα μεγάλο ποσοστο αιφνιδιων θανατων στα παιδια οφείλεται σε αυτό.

1 στα 20.000 παιδια έχει κιαρι, είναι σπάνιο να γίνει αντιληπτό σε τόσο μικρό παιδι και ακόμα πιο σπάνιο να υπάρχει επιδεινωση στη μαγνητική.

Την τετάρτη που μας έρχεται θα πάμε να κάνει μαγνητική στη σπονδυλικη στήλη για να δουνε αν έχει συριγγομυελια που συνδέεται με το chiari. Τον πλακώσαμε σε αντιβίωση, εισπνεομενα, ορους, αεριους γιατι έχει πολύ βηχα και μύξες και πρέπει μέχρι την τετάρτη που θα κάνει νάρκωση να είναι περδικι.

Το καλο της υπόθεσης είναι ότι όλοι οι γιατροι μας είπανε τα ίδια ακριβώς άρα δεν αναλώνεσαι στο τι πρέπει να κάνεις.

Αυτάααααα... χμμμμ περισσότερο τα γράφω για να τα επεξεργαστώ εγώ παρά για να σας ζαλίσω με λεπτομέρειες.

Έλα βρε Λεγκω μου δεν είχα ιδέα ότι συνέχιζε με άπνοιες ο Νικόλας. Όπως δεν είχα ιδέα και τι είναι το κιάρι που λες αλλά το έψαξα τώρα και είδα ότι όντως όλοι προτείνουν χειρουργείο για θεραπεία. Τι να πω, δεν σας λείπαν τα χειρουργεία αλλά αν είναι για καλό ας το πάρει και αυτό το παλιάμπελο να ηρεμήσετε! Την εμπειρία την έχεις άλλωστε. Υποθέτω ότι είναι χειρουργείο ρουτίνας ε? Που θα το κάνετε? Και γίνεται όντως σε μια βδομάδα? Τόσο γρήγορα?

Εύχομαι να γίνει τσακ μπαμ και να μην ταλαιπωρηθεί καθόλου ή έστω ελάχιστα το αγοράκι σου! Κουράγιο και ότι θέλεις αν μπορώ να βοηθήσω θα χαρώ να μου πεις.

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω ποτε θα γίνει, ψάχνουμε για να καταλήξουμε στο χειρουργο, να γίνει η μαγνητική και κανονίζουμε χειρουργειο.

Επέμβαση ρουτίνας δεν μας την είπανε, μας είπανε ότι είναι μια μεγάλη επέμβαση που πριν απο δεκα χρόνια ήταν επικίνδυνη όμως τωρα έχει καλα αποτελέσματα. Αυτά που μπορεί να πάθει το παιδί απ'το να μην κάνει την επέμβαση είναι χειροτερα απ'τις χειρουργικες επιπλοκες. Κάπως έτσι μας τα είπανε.

Είναι λίγο σοκαριστικη αλλά ταυτόχρονα ανακουφιστική η ωμότητα των γιατρων έτσι όμως ξέρεις που βρίσκεσαι.

Όμως είναι πολύ περιεργο να σου λένε ότι το παιδι σου μπορεί να πάθει ανακοπή και ότι έχουν χαθει πολλά παιδια, είναι σαν να αδειάζεις. Εμενα συνέχεια πηγαίνανε να με πιάσουν τα γέλια, δεν ξέρω γιατί το παθαίνω όταν ζορίζομαι πολύ, και νοιώθω άσκημα.

Θα μείνει μια βδομαδα μετα το χειρουργειο θα έχει αρχικά πιθανά εμετους και ζαλάδες αλλά σιγά σιγά θα επανέλθει και μετά θα θέλει κανα διβδομαδο προσοχή.

Πάω να κοιμηθω γιατί νοιώθω πολύ κουρασμενη και η μυρίνη συνεχίζει κι έχει πυρετο.

Ας πω και γω την καλημερα μου!

Μια τεράστια αγκαλία στη Λεγκωοικογένεια!!! Θα πανε ολα καλα αστέρι μου, σας κυνηγάνε τα δύσκολα αλλα δεν ξέρουν με ποιους τα έχουν βάλει!!!

Οντως η ωμότητα των γιατρών ειναι καλύτερη απο την ανασφάλεια!

Οπότε ελπιζουμε στο να μην υπαρξουν ευρήματα την Τεταρτη και ευχαριστουμε την τύχη μας που εγινε η διαγνωση τοσο νωρις οποτε θα ακολουθήσει και νωρις η θεραπεια, ε? Περαστικά, για να μπορεσει να γινει η μαγνητική. Θα ξανακάνει κ την μαγνητική στο κεφαλι ή δεν εχει νόημα? Περαστικά και στο Μυρσινάκι!

Και ειναι ακρως φυσιολογική η αντιδρασή σου να θες να σε πιασουν τα γελια, ειναι άμυνα του οργανισμου στα πολύ ζορικα που δεν μπορει να τα χωνεψει με την πρωτη.

(((((Λεγκουλι)))))

Κι εγώ το ιδιο με το γέλιο.... γελουσα πριν παω να δω το παιδάκι, γελουσα σε κηδειες γενικά όποτε ειναι κατι πολυ σοβαρο αυτη την αντίδραση εχω...

Θα πανε ολα καλα Λενιώ μου, το μονο που πρεπει να φροντισετε ειναι να βρείτε καλό χειρουργό.

Θα ρωτησω και γυρω μου αν θελεις.

((((((((())))))))))))

eNeap2.pngTSzHp3.png

αχ Λεγκόπουλό μου!!! μεγάλη μεγάλη αγκαλίτσα!

όλα να πάνε καλά με το Νικολιό εύχομαι!

ότι χρειαστείς εδώ είμαι κι εγώ μη διστάσεις να ζητήσεις οτιδήποτε!

Κουράγιο και δύναμη σε όλους σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...