Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ, χλοη το κλεισατε τελικα το μαγαζι :-(. ΕΛπιζω να βρειτε κατ πολυ καλυτερο και πιο κερδοφορο! Φιλακια κυρια μου!

Ευχαριστώ Αφροδιτάκι μου! Να χαίρεσαι και τον αντρούλη σου, ξέχασα να σου ευχηθώ χτες :oops:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Ουφ, πολλα ειπα παλι, Επλιζω να μην κατσατε να τα διαβασετε ολα.

Μα μου αρεσουν απιστευτα αυτες οι συζητησεις... Εκει, της ανάλυσης!!!

:lol: Tα διάβασα όλα γιατί είναι πολύ ενδιαφέροντα, αλλά δυστυχώς για να καταλάβω πρέπει να διαβάσω πολλές σελίδες πίσω. Αχχχ δεν πρέπει να χάνω επεισόδια!

Το μόνο που έχω να πω απ'αυτά που διάβασα, είναι οτι όλα φυσιολογικά είναι, και όλες τα περνάμε αυτά και έχουμε τέτοια συναισθήματα και ενοχικά και όλα... Πάω να διαβάσω λίγο παραπάνω αν με αφήσουν τα ζουζούνια μου...

Λεγκωλινάκι μου, είσαι μια σουπερ μανούλα! Δεν το λέω έτσι, το εννοώ. Είμαι σίγουρη οτι χαίρεσαι τη μητρότητα. Απλά δεν είναι εύκολο να χαρείς τα παιδιά όπως πρέπει όταν τρέχεις σαν τη μουρλή όλη μέρα χωρίς βοήθεια. Το λέω αυτό για να το ακούω κι εγώ. Έχετε ακούσει το ρητό "it takes a village to raise a chld"; Είναι πολύ σωστό. Εμείς τα κάνουμε όλα μόνες μας. Κάποτε τα παιδιά μεγάλωναν στη γειτονιά, παίζοντας. Είχαν κοντά παππούδες γιαγιάδες, θείες και γείτονες που τα πρόσεχαν και βοηθούσαν όλοι μαζί. Τώρα είναι κλεισμένα σ'ένα σπίτι στην καλύτερη περίπτωση να πάνε στις κούνιες μια φορά την ημέρα, κι εμείς να τρέχουμε να δουλεύουμε, να πλένουμε, μαγειρεύουμε, και να προσπαθούμε να βρίσκουμε και χρόνο να παίξουμε μαζί τους. Εγώ να σας πω, απολαμβάνω πολύ τα παιδιά μου όταν αρχίσουν να γλαρώνουν τα ματάκια τους, λίγο πριν τα πάρει ο ύπνος. Εκεί ξεχνάω όλη την κούραση, και όλα τα νεύρα, και θέλω να λίωσω εκεί δίπλα τους την ώρα που κοιμούνται. Θέλω να τα πάρω αγκαλιά και ν'αρχίσω να τα φιλάω, αλλά αντιστέκομαι, γιατί αν ξυπνήσουν θα μου περάσει η χαρά :lol:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, έπεσα σε άσχημα νέα βλέπω... Μαριλενάκι τι να πεις, κουράγιο σ΄αυτούς που έμειναν πίσω... Σ' αυτές τις φάσεις είναι που καταλαβαίνουμε πόσο και που ξοδευόμαστε όλοι - σε τί αναλωνόμαστε δηλαδή και ποιά είναι τα πραγματικά άλυτα προβλήματα της ζωής.

Εμείς γυρίσαμε χθες το βραδάκι κομμάτια και προσπαθούμε σιγά-σιγά να συνέλθουμε και να επεξεργαστούμε την άπειρη πληροφορία που μαζέψαμε. Την πρόσεξαν πολύ όσον αφορά την πίεση στο ματάκι της και μας εξήγησαν διάφορα πράγματα σε σχέση μ' αυτό. Και για τους φακούς της είδαμε μια τύπισσα-γκουρού στο θέμα και μας έδωσε πολύ υλικό για να βοηθηθούμε, αλλά και αυτοπεποίθηση για όσα έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Αυτό ήταν γενικά το κλίμα, να μας κοιτάνε σαν εξωγήινους όταν τους λέγαμε ότι εδώ δεν έχουμε ειδικευμένους οπτικούς, ότι την εφαρμογή του φακού της την αποφασίζουμε εμείς (ο Τ. κι εγώ) και παραγγέλνουμε ειδικές κατασκευές πάνω στις εκτιμήσεις μας κλπ. κλπ.

Το ρεζουμέ πάντως είναι ότι το Μυρτάκι προχωράει καλά και συνεχίζουμε έτσι. Έκανε τελικά και νάρκωση εκεί, δεν το γλιτώσαμε αυτό, αλλά την είδαν 1854 ειδικοί και αποφάνθηκαν πως είμαστε σε καλό δρόμο. Το άλλο καλό ήταν ότι μας ενίσχυσαν πολύ την εμπιστοσύνη στη χειρουργό που την παρακολουθεί εδώ, μας είπαν ότι έχει κάνει πολύ σωστή δουλειά πάνω στο μάτι του παιδιού και στην αγωγή της έκτοτε. Το μωρό μου ήταν πολύ καλό και συνεργάσιμο σε γενικές γραμμές αν και βέβαια το ταλαιπωρήσαμε απίστευτα και θέλει τώρα πολύ προδέρμ, αλλά όλα θα γίνουν.

Κάποια στιγμή θα σας πω και για την απίστευτη εμπειρία του αγγλικού νοσοκομείου, αν και είναι κάπως άδικη η σύγκριση γιατί κι εδώ αν δίναμε τόσα λεφτά νομίζω μπορεί να μας παίρνανε και π#πες έξω από το χειρουργείο... :|

Προσπάθησα πολύ να σας διαβάσω προς τα πίσω γιατί ήσασταν υπερδραστήριες όσο έλειπα και είχα διάφορα πράγματα να σχολιάσω, αλλά μετά την είδηση της Μαριλένας δεν θυμάμαι τίποτα.

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημέρα

Μαριλένα μου συλληπητήρια, δεν είμαι καλή ούτε στο γραπτος αλλά ούτε και στον προφορικό λόγο όπως κατάλαβες χθες το βράδυ στο τηλέφωνο. Το Δαναάκι τα είπε καλύτερα.

Μπράβο ρε Δανάη μου που είστε σε καλό δρόμο αλλά είναι πολύ επιπονος ο άτιμος και για το μικράκι αλλά και για σας... Με εντυπωσιάζεται και ταυτοχρονα σας θαυμάζω που έχετε πάρει τόσο πολύ την κατάσταση πάνω σας και όπως σας είπαν τα καταφέρνετε εξαιρετικά!!! Το καλό είνια ότι έχετε απ'οτι έχω καταλάβει κόσμο να σας στηρίζει και είναι πολύ σημαντικό... Ένα μεγάλο διαδικτυακό φιλί και στους τέσσερις :-)

Το βράδυ ξέρασε ο νικόλας και το πρωι κατουρήθηκαν και οι δύο... που σημαίνει τρεις αλλαξιές ρουχων και σκεπασμάτων συν όλα τα ρουχα και τα σκεπάσματα που είχε ξεράσει η μυρσίνη τις προηγούμενες μέρες και δεν έχουν ακομα καθαριστεί. Ο γιώργος σε λίγο θα φύγει για δουλεια κι εγώ δεσμευομαι στον εαυτο μου να σταματήσω να τον κοροϊδεύω με πλάνα αεροπλάνα. Μπορώ να κάνω μόνο πράγματα που περιλαμβάνουν τα παιδια και μπορώ να είμαι μονη με τρια, ολα τα υπόλοιπα με τα απο πεντε τουλάχιστον χρόνια, όχι δεν είναι τραγικό απλά με στεναχωρει και με μελαγχολεί αλλά θα μου περάσει σύντομα, αυτό είναι το καλό των κυκλοθυμικών ατόμων.

Χλόη μου κρίμα για το μαγαζάκι σας, στεναχωρήθηκα που το έμαθα, μαμημένη κρίση! Εντάξει γέλασα πολύ με την αγάπη προ ύπνου... εμενα πάλι φουντώνει το μητρικό μου αισθημα όταν κοιμούνται! Και έχεις δικιο για τη γειτονια... εμένα με βοηθαει πολύ η γειτονια, άμα χρειαστει μου παίρνουν παιδια απ'το σχολείο, μου τα πηγαίνουν ενόργανη, μου δίνουν αυγά, τους δίνω αλεύρι, μου χτυπάνε το τζάμι, δίνουμε ραντεβου στις κουνιες, γιαυτό δεν θέλω να αλλάξω σπιτι δεν θέλω να τα χάσω όλα αυτά.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα.

Δανάη πολύ χαίρομαι που γυρίσατε με ανεβασμένο το ηθικό και με καλύτερα νέα και προοπτική!

Καλησπέρα, έπεσα σε άσχημα νέα βλέπω... Μαριλενάκι τι να πεις, κουράγιο σ΄αυτούς που έμειναν πίσω... Σ' αυτές τις φάσεις είναι που καταλαβαίνουμε πόσο και που ξοδευόμαστε όλοι - σε τί αναλωνόμαστε δηλαδή και ποιά είναι τα πραγματικά άλυτα προβλήματα της ζωής.

πολύ σωστά τα λες Δανάη μου.... δυστυχώς ο άνθρωπος που "έφυγε" αγχωνότανε πολύ για την εφορία που χρωστούσε, για τα χαράτσια που δεν είχε δώσει και γενικά ζούσε on the edge...

δεν είναι κρίμα τελικά;:cry:

Α, ρε Μαριλένα....

Κρίμα τον ανθρωπο και την οικογενεια του....συνέχεια ρε παιδιά ακούω για ανακοπές σε νέους ανθρώπους....

Σκατά, δεν ξέρω τι να πω....

Μαριλένα την είδα την κλήση σου το Σάββατο και νόμιζα ότι είχες πάει στην πορεία και με πηρες για να βρεθούμε....

καλημερα κ καλη βδομαδα κοριτσακια.

μαριλενακι να ζησετε να τον θυμοσαστε. Οτι και ν απουμε αυτες τις ωρες ειναι λιγο.Κουραγιο στην γυναικα του κ στα παιδακια του ..

Δαναη τελεια τα νεα για το Μυρτακι!Πολα μπραβο σε σας που εισαστε τοσο αποφασιστικοι κ περνετε την κατασαση πανω σας!

Λεγκουιν περαστικα σε ολους σας!!!

Χλοη κριμα για το μαγαζακι, αλλα κανεις δεν χανετε θελω να πιστευω.Καθε εμποδιο ειναι γι ακαλο ετσι δεν λενε?

Αθηνακο εχουμε καμια εξελιξη γι ατο παιδακι?

Κ ναι κοριτσια η Μυρτω δεν ειναι παραλογη.Ηθελα να το γραψω μερες αλλα ολο το ξεχναγα.Και εγω βλεπω το μπανερακι με την σαιεντολογια ( οπως την λενε τελοσπαντων κ επισης εβλεπα κ τις καραφλες ...)

Εμεις περασαμε ομορφα το Σαββατοκυριακο.Το Σαββατο βασικα δουλειες κ αθλοπαιδειες κ την Κυριακη ηρθαν φιλοι σπιτι κ περασαμε καλα ,κατσαν μεχρι αργα το απογευμα,τα παιδια παιξανε το καταευχαριστηθηκαν.

Την Παρασκευη πηγαμε στο εργαστηρι που σας ελεγα ο Μητσος κατενθουσιαστηκε.Ειχε σεσσιον μουσειακης αγωγης με θεμα το Χειμωνα, τους ειπαν κατι πραγματακια, κανανε κατι μουσικοκινητικα , κανανε κατασκευουλα ενα χιονανθρωπο κ χιονομπαλες κ διαφορα.Το Σαββατο κανουν κ θεατρικο παιχνιδι .Διαρκεια μια ωρα κ λιγο κ κοστος 7 ευρω.Εχει κ δωρεαν καφε/τσαι για τους γονεις που περιμενουν εξω απο τον χορο κ στο τελος εδινε στα παιδακια χυμο κ μπισκοτακι.

Καλημερα!

Μπραβο στη μικρη μυρτουλα για την καλη της εξελιξη και στην οικογενειά της και απο μενα! Να εχει τελεια εξελιξη ευχομαι!

Λυπηθηκα πολυ για τον φιλο σας Μαριλου, κουραγιο στην οικογενεια του και σε σας, να μπορειτε να τους στηρίζετε. Ειναι πολυ μικρα τα παιδια του?

Και μεις περασαμε ενα ωραιο ΣΚ, ειχε ερθει η πεθερουλα και μας βοηθησε πολυ, κρατησε και τα παιδια και βγηκαμε βραδυ, μας μαγειρεψε, μας σιδερωσε... ωραια πραματα!

Λεγκουιν τελικα κολλησε κ ο νικόλας? Περαστικά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...