Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aναστασία. απλά τέλεια!!!!Και οι φατσούλες εξίσου.Αλλά του Στράτου του έχω ιδιαίτερη αδυναμία..τί ματάρες έχει αυτό το παιδάκι!!!! Το χεις ρίξει για τα καλά στη χειροτεχνία βλέπω..καλά κάνεις, ένα είδος ψυχοθεραπείας είναι και αυτό...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο! Κι εμείς αν δεήσει να μη δουλευει ο κολε θα στείλουμε αντιπροσωπία αύριο αλλά χλωμο.

Χρόνια πολλά στον φανταστικό και πολυαγαπημένο Σακ ατακ!!! Να το χαιρεστε κοριτσι:)

Ευγενία παιδι μου τι εννοείς γυρίσατε προχθες; Απο τις χριστουγεννοδιακοπες; Απλά τέλειο!

Άντε και τον τόνο δεν τον έχει το άρθρο δεν το είδες (χμμμ 2-1 νομίζω; της έκανα τα μουτρα κρέας; χαχαχαχα)

Ωχ συλληπητηρια στους φίλους σας!

Ναι καλέ από Ξάνθη προχτές γύρισα αεροπορικώς εγώ με τα παιδιά, μιας και είχα τόσο μεγαλη άδεια είπα να το εκμεταλλευτώ πριν ξεκινήσω δουλειά, να χορετάσουν και η γιαγιά τα μικρά, οκ όμως δύσκολα ήταν μόνη μου με τα δυο, κουράστηκα αρκετά αλλά χαλάλι! Σας είπα ότι ανυπομονω τρελά να ξεκινήσω δουλειά?

Αφροδιτη χρόνια πολλά στο ταίρι σου!

Για τα εξωσχολικά αισθάνθηκα πολύ ζώον που δεν στέλνω τον Στέφανο πουθενά! Λέγαμε για κολυμβητήριο αλλά η παιδίατρος μας είπε από άνοιξη γιατί έχει ευαισθησια με ωτιτιδες να ηρεμησει λιγακι...Αν και ο μικρός νομιζω οτι καλυπτεται αρκετα με τον παιδικο, σε λιγες μερες θα μενει εκει και για υπνο το μεσημερι, θα τον περνουμε στις 4 οπότε τι να προλάβει να κάνει μετά? Ήθελα να τον πάω και tae kwo do αλλά άκουσα ότι είναι για μεγαλύτερα, μετά τα 4.

Για ταινίες κλπ που λέγατε και εγω σαν την Μυρτώ δεν ξεχνάω κανένα όνομα ταινίας, ηθοποιού ή βιβλίου. Και αν ξεχάσω κάθομαι με τις ώρες ώσπου να μου έρθει. Οπότε ρωτήστε με! Και έχουμε και πολλές ταινίες να δούμε αν θέλετε. Πρόσφατα είδα το iron lady (οκ την μισησα πιο πολυ την θατσερ) και την ελληνική Κοκκινη Κλωστη Δεμενη (οκ πολυ βαρια, ψυχοπλακωμα για τον εμφυλιο) και την γαλλικη Οι γυναικες του 6ου οροφου (κορυφαια!).

Κοντιγιαρ θεά συμφωνώ! Θελω να δω τωρα το σωμα με σωμα, ακουσα πολλα καλά.

Ελιζα πες την Δανάη να μπει και εδω οταν εχει χρονο να μας πει τα νεα της!

Καλη φαση ο στιβος που πατε, από τι ηλικίες είναι? Γιατί εμεις το τρεξιμο το έχουμε στο τζεπάκι μας!

Και Λεγκω καλέ θα μας τρελάνεις? Εσυ με τα 3 να τα μεγαλωνεις σχεδον μονη σου και κάθε φορά που σας βλέπω σας θαυμάζω, εσυ δεν είσαι για μαμά? Οκ τις φρικες μας ολες τις εχουμε, και τα τρελά ξεσπασματα και ντρεπομαι πολυ για αυτο αλλά τα έχω κάνει και εγώ και μετα ζηταω 2 μερες συγνωμη αλλά εγω έχω και βοήθεια οπότε δεν έχω δικαιολογία, εσύ που τα εχεις σχεδον μονη σου ολη μερα έχεις περάσει σε υπερανθρωπη διάσταση για μένα!:D

KALHMERA KAHSPERA!!

Αφροδιτακι να τον χαιρεσαι τον αντρουλι σου!!!!

Λεγκουλι μου συλλυπητηρια ...

Αθηνακο κανα νεωτερο?

Τζενακι δεν σε ζηλευουμε καθολου ... που να χαθεις να χανεσαι.. μας πετας ετσι απλα κ τις φωτο στο φατσομπουκ κ βγαζουμε καπνους !!!

Αναστασακι, χρυσοχερα!!!!

Καλέ ποιες φωτογραφίες λες Τζένη? Από τις κούνιες? γιατί μόνο εκει πηγαινα με τα μικρά μονη μου στην Ξάνθη!:D

Ήθελα να πω επισης οτι το ρεβυθορυζο ειναι παραδοσιακο φαγητο μας, το έκανε από μικρά η μαμά μας με ότι περισσευε απο τα ρεβυθια της προηγουμενης μαζι με καινουργιο κρεμμυδι και ντομάτα. Από εκεί πήρα την ιδέα και το επέκτεινα στα μικρά μου που το τρώνε τρελά και κάνω πλέον και φακόρυζο και φασολαδόρυζο με τα τα περισσέυματα από τα όσπρια. Γιατί η Έλλη χλαπακιάζει οτιδήποτε με ρύζι, εξού και το σχιστομάτικο μάτι της!

Α επίσης άρχισε να περπατάει σιγά σιγά...και κυρίως να σκαρφαλώνει και εκεί τα έχω δει όλα!

Βασω διάβασα πήγατε στον μάγο του οχ τελικά? κάτσατε μέχρι τέλους? πως σας φάνηκε?

Η αργοναυτική εκστρατεία Ελένη δεν σου άρεσε ε? Εμένα πάλι μου άρεσε, δεν βαρέθηκα πολύ γιατί θυμόμουν ξανά την μυθολογία την οποία έχω καταχωνιάσει σε κάποια βάθη του μυαλού. Και μου έκανε εντύπωση που άρεσε και στον Στεφανάκο.

Επίσης προσπαθώ να καταλάβω τόση ώρα γιατί βρωμάω τσίπουρα! Βάλε κανά τόνο!!!!

Γλώσσες, τσιπούρες, τόνους... αμάν ρε παιδιά τι σας έπιασε με τα ψάρια? :lol:

Kαλησπέρα! Χάθηκα πάλι, αλλά έχω πήξει. Κλείσαμε το μαγαζί, και ο Χ έλειπε κάθε μέρα όλη μέρα γιατί άδειαζε τα πράγματα. Εγώ σπίτι αυτοκόλητη με τον Απόλλωνα όλη μέρα, εντάξει βγαίναμε κι έξω δηλ, αλλά πάλι αυτοκόλητοι είμασταν :lol:. Στο τέλος βάρεσα μια κρίση κι ηρέμισα.

Τώρα έχει γεμίσει το σπίτι κούτες και ράφια. Να δω που θα τα βάλουμε όλα αυτά.

Πάω να σας διαβάσω :)

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες ευχαριστω για τις ευχες!

Ως, πεθανε ο μπαμπας του Αγγελου? Κουραγιο ευχομαι στην οικογενεια του. Και Ελενη μπορεις και μετα να εισαι κοντα τους που θα γυρισουν, θα σας χρειαζονατι και τοτε.

Ανασταζι, τελεια και τα παιδια και τα σκουφια!

asxeto,στην περιοχη μας βρε Αφρο δεν εχει τιποτα αξιολογο να πας τα παιδια ελεος!! .
εχει κατι ψιλαπραματα, και θεατρικο παιχνιδι και ενόργανη κ μπαλετο κτλ απο τους δημους αγιων κ αχαρνως. Δεν εχω ψαχτει για της φιλαδελφειας αλλα στανταρ θα εχει κατι. Οταν με το καλο βρεθουμε να σου δωσω κ τα δωρα θα σου πω οτι ξερω
Εντάξει σόρυ είμαι ηλίθια αλλά εγώ που τα ξέρω όλα αυτά τα παιδιά τα βρίσκω καταπληκτικά και τα αγαπώ όλα. Το κάθε ένα έχει τις ιδιατερότητες του και τον χαρακτήρα του. Εμείς μπορούμε να τα βοηθήσουμε, να τα ενισχύσουμε ή να τα γ^&*^*^* τελείως ;; ή όχι και τόσο;; δεν είμαι τόσο σίγουρη... νομίζω ότι τελικά ο χαρακτήρας τους θα ξεδιπλωθεί έτσι και αλλιώς...

επίσης η δική μας συμπεριφορά προσαρμόζεται σε αυτόν που έχουμε απέναντι μας είτε είναι παιδί είτε κάποιος ενήλικας. Η ίδια μαμά δεν συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο σε κάθε ένα από τα παιδιά της... τί θέλω να πω... χμ δεν ξέρω, όμως εκνευρίστηκα με τον δάσκαλο που έβγαλε την Δανάη από την πισίνα, δεν ξέρω τί του είπε, μπορεί και να μου σηκωνόταν και εμένα η τρίχα αλλά λίγο πιο κουλ θα τον ήθελα και όχι να εξισώνεται με το 5χρονο

Να ειμαι ειλικρινης και γω θα ηθελα να τα πιστευω ολα αυτα. Αλλα δεν... Σιγουρα παιζει ο χαρακτηρας ρολο (το οτι η δαναη ειναι "ανεπτυγμενη" για την ηλικια της μου το ειπε πρωτη φορα ο παιδιατρος οταν ηταν βρεφος-οποτε σιγουρα δεν επαιξε κανενα ρολο η "δουλεια" που εκανα εγω ουτε οτι της απανταω σε ερωτησεις με πιο μεγαλυστικο τροπο! Οπως και να εχει ομως τ παιδια θα παρουν απο μας παρα πολλα, αναλογα με τον τροπο που φερομαστε στα ιδια αλλα και με τον τροπο που μας βλεπουν να φερομαστε στους αλλους. Αλλα αυτο δνε θα γνει με μια ουετ με δυο φορες... αυτο εχει να κανει με τον χαρακτηρα σου που δυστυχως δεν αλλαζει εκολα, καποιες ψυχες εδω μεσα λενε οτι δεν αλλαζει και ποτε. Οποτε νι, το αγχος μου το μεταδισω στα παιδια, δεν ξερω καν με ποιο τροπο, τα κομπλεξ μου κ ολα τα σκατα. Ε και δεν ειμαι τοσο καβαλημενη σε αυτη τη φαση της ζωης μου να καμαρωνω μονο για τα αλα που του δινα (δλδ τα κακα που δεν τους δινω) αλλα μαστιγωνομαι οταν πανω τυς προβαλλονται ολα τα σκατα που εχω αναγνωρισει στον εαυτο μου. Και λεω πως πηγα κ εκανα παιδια πριν βελτιωσω τα απειρα που με Βασανιζουν??? Ε, μετα καβαλαω λιγακι κ πρευομαι μεχρι να ξαναπεσω!
Και τι θα πει είναι δάσκαλος κολύμβησης; Δεν πρέπει οι δάσκαλοι κολύμβησης να ξέρουν πώς να φέρονται στα πιτσιρίκια ανάλογα με την ηλικία τους;
Εχεις απολυτο δικιο. Το πρωτο πραμα που μου ηρθε κ μενα ειναι να τον ρωτησω το ποσο χρονων ειναι αυτος αλλα συγκρατηθηκα κ δεν ειπα κουβεντα. Το ποσες φορες απολογηθηκε μετα, το πως προσεγγιζε τον αγγελο στο επομενο μαθημα δεν περιγραφονται. Σαφως και καλα εκανε και της ειπε να μην συμμετεχει αν δεν θελει- θα μπορουσε να της πει οτι δεν της επιτρεπει να μιλαει ετσι, αλλά το ξεσπασμα του δεν δικαιολογειται. βεβαια τα ειχε παρει κ αυτος με την αλλη δασκαλα που τον εχωσε οποτε δεν του κραταω κακια...

Αφρο δεν κατάλαβα πως συνδέεται το όλο θέμα με το κολυμβητήριο των παιδιων με τον Αλέκο... τους είπες κάτι;

Οπως βλεπεις αποφευγω να απαντησω στην ερωτηση σου γιατι θα με περασετε για τελειως σχιζο... Οχι δεν ειχα πει τιποτα στα παιδια, απλα δεν πιστευω κ πολυ στη τυχη. Υπαρχουν και αλλοι τροποι που σχετιζομαστε με μερικους ανθρωπους που δεν ειναι και τοσο συνειδητοι. Σταματαω ομως γιατι θα με στειλετε ή σε ψυχιατρο ή στον χαρδαβελα!
Εγω πάντως δεν πιστεύω ότι πρέπει να πάνε τα παιδια μου σε ψυχολόγο αλλά εγώ... Η δικη μου συμπεριφορα και κλατάρισμα με φοβίζουν και δυστυχώς πλέον έχω καταλάβει ότι δεν μπορώ να φτάσω σε ικανοποιητικό επιπεδο μόνη μου χωρίς βοήθεια.

Τα τελευταία χρόνια τα είχα καταφέρει πολύ καλά αλλά με τα παιδια και την κουραση βγήκε στην φόρα ο κακός μου εαυτός και πολλά πολλά άλλα

Δεν ειμαι της άποψης ότι υπάρχει τέλειος γονιος και ούτε πρέπει γιατί αλλιώς κοροϊδευει το παιδι γιατί του παρουσιάζει μία ψεύτικη υπεράνθρωπη εικόνα και δεν το αφήνει να αναπνεύσει.

Αλλά π.χ. να νοιώθω ότι μισώ τα παιδιά μου κάποιες στιγμες (το λέω και ντρέπομαι) πρέπει να δουλευτεί άμεσα... Το να φρικάρω να με πιάνει πανικός και υστερία και τρόμος όταν το ένα αγγίξει το άλλο στα γεννητικά όργανα, επειδή νοιώθω ότι έτσι και κάποιος άλλος μπορεί να το κάνει... εεε πρέπει κάτι να κάνω ρε παιδια... μη μου πείτε ότι είναι φυσιολογικό να ακουμπιούνται το γνωρίζω, αλλά εκείνη την ώρα δεν το ελέγχω, εχει να κάνει με δικά μου ζητήματα που πρέπει να τα δω γιατί αλλιώς θα τα καταστρέψω τα παιδια μου.

Εδω θα συμφωνισω απολυτα! Οχι βεβαια οτι και το ταπ-ταπ δεν το χρειαζομαστε οταν πεφτουμε πολυ. Εγω τουλαχιστον το θελω, με κανει να νιωθω οτι μπορω να στηριχτω για λιγο σε καποιον και ετσι πιο ευκολα ξεπερναω τις κρισαρες μου! Αλλωστε δεν ζηταμε απο τους φιλους μας να λυσυν τα προβληματά μας, αυτο θα ηταν εξαρτηση, ζηταμε λιγη συμπαρασταση οταν πεφτουμε.
Προς Αφροδίτη:

Αυτό που ξεκίνησα να σου λέω και της προάλλες που έλεγες για τον Άγγελο ότι δεν παίζει ομαδικά παιχνίδια. Σου είπα ότι και η Δανάη το έκανε αυτό, τώρα όχι τόσο. Γενικά τα παρατηρούσα τα παιδάκια όσο παίζανε όχι για να κάνω ρεπορτάζ αλλά είχα κι εγώ τα δικά μου αυτομαστιγώματα με το δικό μου το απροσάρμοστο. Γενικά η Δανάη ήθελε να έχει αρχηγικό ρόλο στην παρέα, αλλιώς αποτραβιόταν. Ρε παιδί μου είναι το πιτσιρίκι που θα παίξει τη δασκάλα, τη μαμά, τον αρχηγό γενικά, αυτόν που λέει στους άλλους τι να κάνουν και αυτό εννοώ ότι δεν της αρέσει να ακολουθεί τους κανόνες. Έτσι όταν ήταν να συμμετέχει σε ένα ομαδικό παιχνίδι αντιδρούσε. Όταν πήγαινα σχολείο στην τάξη είχαμε δύο κορίτσια που ήταν οι αρχηγοί, εμείς οι υπόλοιποι οι οπαδοί-αυλή τους, κάπως έτσι φαντάζομαι τη Δανάη..

Τώρα, επειδή στο τσακ είμαι να με πιάσει το ενοχικό μου γιατί σχολιάζω παιδί αλλουνού, όχι, φύγε ενοχικό, ξου, να τονίσω και παρακαλώ να γραφτεί στα πρακτικά, ότι απαντώ στην Αφροδίτη, γιατί τη βλέπω πραγματικά ανήσυχη με μερικά θέματα. Το θέμα του άγχους δεν είναι απλό. Θα ξαναπώ, ότι μερικές φορές πιστεύω ότι δεν χρειαζεται να υπεραναλύουμε τα συναισθήματα τους μιλώντας εμείς αντί γι αυτά και ότι είναι πολύ πιθανόν αν τα παραφορτώνουμε είτε στο συναισθηματικό είτε στον γνωστικό τομέα να νοιώσουν άγχος. Και όλα αυτά τα λέω κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν άνοιξα βιβλιογραφία.

Δεν ξέρω τι θα απαντούσα αν με ρωτούσαν αλλά ευτυχώς δε θα μου τα πάρει η ΝΑΣΑ και μέχρι στιγμης απαντάω χωρίς να γκουγλάρω. Αν και ο Μάριος ήταν πολύ επίμονος με τα μαλακισμένα ζώα που πέφτουν σε χειμερία νάρκη.

Τελοσπάντων,εδώ το κλείνω και φυσικά το συζητάμε και από κοντά το θέμα αν και όποτε θες.

Αυτό τι έχει να κάνει καλέ;;;;; Φυσικά και το καθένα έχει το χαρακτήρα του, ποιός είπε το αντίθετο. ¨Ομως, τι, θα λύσουμε τώρα εδώ στο ταπεινό καφενεδάκι μας το αν το θέμα χαρακτήρα είναι γονιδιακό ή επίκτητο;

Φυσικά και το καθένα έχει τις ιδιαιτερότητες του, αλλά κι εμείς μεταδίδουμε, τρόπους συμπεριφοράς, αξίες ζωής, προτεραιότητες. Πως μπορώ να πάθω εγώ στο παιδί μου να είναι μαχητικό αν δεν είμαι εγώ; Πως θα γίνει το παιδί μου αλληλέγγυο αν δε με βλέπει να στέκομαι στους άλλους; Πως θα μάθει να μην υποχωρεί, να υπερασπίζεται το δίκιο του, να έχει άποψη, το θάρρος της γνώμης του;

Λοιπον, ξου ξου ενοχικο, κ απο μενα, χαιρομαι πολυ πο το ξαποστειλες, μην σε πιανει καθολου επειδη "κρινεις" παιδι αλλου. Εδω λεγαμε για κοινοβια κ συ μου λες για προσχηματα? Σαφως και το κρινεις αφου το ζεις, ποιος δεν το κανει? Και ναι θελω να μου λες και εδω ειμαι να το κουβεντιασουμε να το σχολιασουμε να διαφωνησουμε ή να μου ανοιξεις τα ματια. Αν δεν το κανεις τοτε κινδυνευεις να προβαλεις πανω στο παιδι ολα αυτα που δεν τολμας να πεις και τοτε το ενοχικο δεν θα σε αφησει σε ησυχια και με το δικιο του. Συστυχως ομως δεν ειναι ευκολο πραμα να μπορεις να μιλας ευκολα χωρις χωρις να σε νοιαζει να μην παρεξηγηθεις. Εδω παιζει μεγαλο ρολο ποσο σχεση εμπιστοσυνης εχεις με τον αλλο και παμε πολυ μακρια οποτε σκαω!

Και ναι η Δαναη και ηταν και ειναι ενα παιδι με δυναμικο χαρακτηρα που δεν θα κανει ευκολα πραματα που δεν θελει για χαρη της οποιας ομαδικοτητας. Αλλωστε η εννοια της ομαδικοτητας σε μικροτερες ηλικιες (που αναφερεις) δεν υπαρχει, θυμαστε κανενα απο τα παδια μας οταν ηταν πιο μικρο να παιζει σε ομαδες? Το ενα ανατολη το αλλο δυση ηταν. Σιγα σιγα και το καθε παιδι με τον δικο του ρυθμο το αλλαξε αυτο, οπως πιστευω οτι θα το αλλαξει κ ο αγγελος καποια στγμη, απλα καθυστερει. Επίσης θα αμφιστβητησω και τα συμπερασματά σου ως ερευνητη μιας κια τα δειγματα σου ηταν ανεπαρκη :tongue: δικαιολογημενα βεβαια γιατι την εβλεπες παντα με την ιδια παρεα που στο κατω κατω της φορεθηκε, δεν την επελεξε. Μπορω, λοιπον να σε βεβαιωσω οτι με αλλες παρεες μια χαρα υποχωρουσε στο αν θα κανει τη δασκαλα ή την πρωταγωνιστρια ή τον αρχηγο οπως λες, αν οι υπολοιποι της παρεας διεκδηκουσαν τον ρολο αυτο. Ξερεις ποσες φορες μαλιστα την εχουν δουλεψει ψιλογαζο οτι "κανε εσυ τωρα το μωρο κ μετα θα κανεις τη μαμα" και οταν ερχεται η σειρα της να της λενε "α τωρα βαριεμαι να παιξω"? Επισης λες οτι αποτραβιοταν οταν δεν γινοταν το δικο της, σκεφτηκες οτι αποτραβιοταν γιατι απλα βαριοταν? Αποσταβηχτηκε ποτε απο ομαδικο παιχνιδι? Στο σχολειο, στο χορο, σε παρτυ οπου υπαρχουν διασκεδαστριες αποτραβηχτηκε ποτε επειδη δεν εγινε το δικο της? Αποσταβηχτηκε ποτε οταν υπηρχαν μεγαλυτερα παιδια στη παρεα? Δεν ξερω βρε μυρτω, ισως να μην ειμαι αντικειμενικη, αλλα το νιωθω λιγο αδικο να της προσαψω χαρακτηρισμους οτι δεν ακολουθει κανονες (ενα παιδι ψυχαναγκαστικό με τους κανονες) ή οτι δεν ειναι ομαδικη.

Οσο για τις δικες σου συμμαθητριες.... ? Μια χαρα ομαδα μου φαινεται να ειχατε κανει και ειχε παρει ο καθενας και καποιο ρολο που κατι εξυπηρετουσε στον ιδιο.... Τωρα αν εσενα δεν σου αρεσε να ησουν η αυλη, κακως ησουν, εσυ ειχες προβλημα (που δεν ξερω αν ειχες τοτε ή τωρα που το σκεφτεσαι) οχι αυτες, ουτε θα ηταν λογικο ενας αντικειμενικος εξωτερικος παρατηρητης να τους ζητησει να ειναι λιγοτερο αρχηγικές ουτε απο σας πιο διεκδηκητικές. Εδω φανταζομαι κολλαει και το οτι το καθε παιδακι εχει το χαρακτηρα του.... βεβαια εγω δεν συμφωνω οτι πρεπει να μας αρεσει, δυστυχως καποια παιδακια μπορει να μην μας κανουν να μη νιωθουμε καλα (και αυτο θα ειναι για δικους μας λογους), ειμαστε ομως υποχρεωμενοι να προσεξουμε πως θα τους φερθουμε και να το αναλυσουμε οσο πιο πολυ μπορουμε γιατι αλλιως παει το παιδακι. Και αυτο το λεω για μενα, οχι για να υπονοησω οτιδηποτε θα φανταζοταν καποιο ενοχικο ατομο!:tongue:

Ουφ, πολλα ειπα παλι, Επλιζω να μην κατσατε να τα διαβασετε ολα.

Μα μου αρεσουν απιστευτα αυτες οι συζητησεις... Εκει, της ανάλυσης!!!

Μαρή Άφρο, άσε την ψυχανάλυση, μέρα που είναι σήμερα και κάνε κανά μποτέ να σε κάνεις δώρο στο Σάκη το βράδυ!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:σου έχω ιδέα για μποτέ, γιαμ, γιαμ!!!μόλις την κοινοποιησα στο φ.β.

Θέλλω και γω να σας γράψω την ιστορία μου με τον Κων/νο περσυ,απλά να βρω τον απαραίτητο χρόνο, γιατί σε λίγο θα ξυπνήσουν και θα καβαλήσουν τον υπολογιστή, αν με δουν να κάθομαι εδώ!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Λέω να πάω το Σάββατο στο Σύνταγμα, θα πας;

Ήταν να πάω στην πορεία στις 14.00 αλλά μας έτυχε ένα πολύ δυσάρεστο... πέθανε από ανακοπή ένας φίλος και συνάδελφος του Μάρκου. Πολύ καλό παιδί, κορίτσια τον συμπαθούσα τόσο... αγωνιστής, καλός άνθρωπος.... έχει και τρια παιδάκια.... είμαι πολύ χάλια....:cry:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...