Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

κοριτσια θελωωωωω κ εγωωωω γυναικα για του Μητσουυυυυ επειγοντωςςς λεμεε

Εμείς χθες είμασταν εξοδούχοι και πήγαμε για ποτάκι και φαγάκι και ήταν σούπερ! Τον μικρό τον ανέλαβε η Μενίλα μια πιτσιρικούλα φίλη που θα τον κρατάει για να βγαίνουμε κανα βράδυ... Μεγάλη υπόθεση ρε κορίτσια αυτά τα βραδινα:cool: Ξελαμπικάρεις!

Τζενάκο όπως έχω πει και στην Άφρο κοιτάω μήπως βρω τίποτα στην περιοχή σας αλλά ακόμα τίποτα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άφρο εμένα θα ρωτήσεις για γυναίκα?

εσενα ρωτω καλη μου γειτονισσα!!!

Ποιόν ρωτάς;;;Εγώ δεν ξέρω κάποια εκτός από την δική μας νταντά-γιαγιά, αλλά αυτή εκτός που είναι μακρία την κρατάμε για τον εαυτό μας! Κανένας αλτρουισμός!!! Όμως παρόλα αυτά θα ρωτήσω. Έχω μια φίλη, που τον μικρό της τον κρατάει μια γυναίκα, αλλά από Σεπτεμβρη θα πάει παιδικό...Εσύ όμως τη χρειαζεσαι νωρίτερα, ε;;;

ρωτα κ συ μιας κ προσφερθηκες, καλη μου αλτρουστρια! Εγω για καθημερινα την θελω απο 1η Ιουλιου, αλλα κ λιγο νωριτερα να κανουμε προσαρμογη, εκτος κ αν ερχεται απογευματα. Αν την βολευει παντως κ τα βρουμε, μπορω να βολευτω μεχρι τον Σεπτεβρη (αδειες, γιαγιαδες κτλ). Που μενει αυτη?

Καλημέρα!

Γεννάμε ε? Μόλις πιάσει η γερή μπόρα να ξέρετε ότι η Τατι ξεκίνησε για το μαιευτήριο:tongue:

Δίνω και πάλι το παρόν!!!!!

Εγώ έχω μία της Miele, η μαμά μου έχει ένα μαραφέτι που πλένει τοίχους, χαλιά με ατμό, και μία φορά τον χρόνο μου το δανείζει (να περάσει τα χαλιά η κοπέλα, μην φανταστείτε ότι κάθομαι εγώ...)

πάντως σχετικά με τα χαλιά, εγώ δεν έχω ειδική σκούπα, και η κοπέλα που έρχεται τα κάνει 1 φορά το χρόνο ένα κόλπο με ξύδι και γίνονται πολύ όμορφα, καθαρά και γυαλιστερά

Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς γιατί με Ντου, Ελένη και λοιπές προκομένες, έχω αρχίσει να αισθάνομαι τουλάχιστον ούφο -κια μάλιστα βρωμιάρικο:-P

ιδου και η δικια μου απορια:

εδωσα στη μικρη για 3-4 μερες καροτο το απογευμα σε κρεμα μαζι με το ρυζακι και μου εκανε αρκετα πιο σκληρα κ@κ@, το σταματησα και τωρα επανηλθαμε στα φυσιολογικα μας.(καροτο της βαζω και στη σουπα)

ειναι δυνατον το καροτο να της κανει σκληρα κ@κ@ μηπως ηταν συμπτωση ?? μου κανει εντυπωση:rolleyes::rolleyes:

Ναι, ναι το καρότο στουμπώνει:( Έκανα τη βλακεία να δώσω 1 φορά στη Σοφία σκέτο. Της άρεσε και έφαγε μπόλικο και μετά κακά γιοκ για 3 μέρες και μετά ποοοολύ κλάμα για να τα κάνει:( Στο φαγάκι της βάζω κι εγώ και νο προβλεμ, αλλά η αναλογία είναι μικρή

Εντωμεταξύ ο σούπερμαν μόλις ακουμπάει στον καναπέ κοιμάται. Και ακουμπάει στον καναπέ σχεδόν μόλις γυρίσει στο σπίτι. Πάλι καλά που πρόλαβε να αναπαραχθεί γιατί μ'αυτό το σύστημα δεν νομίζω ότι θα κατάφερνε να χαρίσει στο Dna του στην αιωνιότητα...

Αα! Δεν το κάνει μόνο ο δικός μου αυτό ε? Και άντε μετά να τον σηκώσεις...Αφού μόλις τον βλέπω να κάθεται του βάζω τις φωνές:lol::lol:

Ομμμμ!!!!!!!!

Κι έχω μια απορία.

Έχω ένα σλινγκ και ένα μει ται. Αλλά ο Χαβιέ ως σοβαρός ¨δεν φοράει τα δικά μου τα χίπικα¨

Να του αγοράσω ένα ergo baby? Eeeee? Ή δεν θα το βάλει κι αυτό? Ή να κάτσω στα αυγά μου και να κάνω οικονομίες?

χμμμμ...και έψαχνα δώρο για το Νίκο (ναι η γαϊδούρα δεν του πήρα ακόμα)

πόσο κάνει είπαμε?

Μου την παρέδωσε μουρμουρίζοντας:...καλύτερα ταξίδι με 10 μποφόρ στον ατλαντικό παρά η κόρη μας...καραγκιόζης κανονικός έγινα αλλά δε σταμάτησε να κλαίει δευτερόλεπτο....ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ???

:rolleyes: ..και είναι τόσο γλυκό το αγγελούδι μας..Απλά του έλειψε η μανούλα...

:lol::lol::lol::lol:

...και όποια λάβει πρώτη ειδοποίηση για την Τατιάνα να μας ενημερώσει :P

DPYUp2.png EYukp3.png

κοριτσια θελωωωωω κ εγωωωω γυναικα για του Μητσουυυυυ επειγοντωςςς λεμεε

α, εγω το ειπα πρωτη, ε??? Πλακα πλακα να βρουμε μια να τα κραταει μαζι?:wink: ή να φταιχναμε αυτον το εναλλακτικο παιδικο που λέγαμε?

Διαφημίσεις

Καλημέραααα

Τατιάνα με το καλό κορίτσι μου, με έναν πόνο. Σαν αυγό να βγει - αυτή την ευχή μου δώσανε και εμένα :shock: και όμως ήταν γούρική.

Ένα γλυκό φιλάκι στη Δανάη και.... περαστικά στον Νίκο (χωρίς φιλάκι όμως :tongue:)

IxBZp3.png

Ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς γιατί με Ντου, Ελένη και λοιπές προκομένες, έχω αρχίσει να αισθάνομαι τουλάχιστον ούφο -κια μάλιστα βρωμιάρικο:-P

Παρούσα! Εγώ είμαι ο άνθρωπος σου αλλά δεν το χεις καταλάβει ακόμα :D Μέχρι μαγείρεμα φτάνει η προκοπή μου... και το χειρότερο απ'ολα δεν έρχεται και καμια κοπέλα να μας εξανθρωπίζει :mrgreen: ... πολύ αντίσωμα σας λέω!

Άφρο και Τζένη πέραν της πλάκας είναι πολύ καλή ιδέα να βρείτε από κοινου μια κοπελα για τα πρωινά, και πιο οικονομικά και πιο διασκεδαστικά για τα πιτσιρίκια!

Αχ σας είπα ότι είμαι πολύ χαρούμενη???? έκανα χτες δοκιμές και τώρα πλέκω και σε κύλινδρο!!! (δε ξέρω πώς να το εξηγήσω, φανταστείτε ότι τα πουλόβερ δε χρειάζεται να πλεχτούν σε δύο φάσεις, μπροστά-πίσω, αλλά ενιαία!)

Άφρο εμένα θα ρωτήσεις για γυναίκα?

Αχχχχχ μου αρέσει πολύ το πλέξιμο αλλά μία μπλούζα που είχα αρχίσει πριν 2 ή ... 3 χρόνια..... ακόμα να την τελειώσω :oops::oops: (είναι η πρώτη μου και είμαι και αυτδίδακτη - από βιβλίο). Αλλά βλέπω εσύ είσαι πολύ μπροστα. ;)

IxBZp3.png

ξύπνησα με την αγωνία ότι θα γεννήσει η Τάτι και τελικά είχα δίκιο.. Αλλά με καθυστέρησαν οι πυρετοί του Αλέκου. Άντε πάλι 38 ανέβασε το βράδυ. Θα τον κρατήσω μέσα σήμερα μπας και τον αρρωσταίνει αυτό (???)

Τάτι πες κοριτσάρα. Κοιμήθηκες καθόλου το βράδυ?

Να ξεκουραστείς όσο μπορείς και να είσαι έτοιμη γιατί μπορεί ανά πάσα στιγμή να φτάσεις 5 λεπτά!

Έχει και σούπερ μηχανή ο Ντόκτορ?

επίσης σε κάνει να αναρωτιέσαι για τη τσουλουφίτσα....... Λέέέέέν, με ποιο άλλο θέμα, εκτός από τα χαλιά, έχεις πόρωση????? :P:P:P

Και για να μη λέτε ότι υπεκφεύγω, η τσουλουφίτσα είναι Ναουσαία από τις περισυνές διακοπές....

Λέγκω μου γλυκειά ποια πάνα, είναι κούκλος σου λέω!!!!!!!! Έχουν λάμψη τα μάτια του! Κάτι ξέρει η Αννούλα! Σε παρακαλώ αν δεν έχεις κλείσει το σπορίδιο κάτι μπορούμε να κανονίσουμε...

Ωραία ιδέα η γυναίκα μαζί αλλά δύσκολο... Στη Γαλλία το κάνουν έτσι. Έχουν σε κάθε γειτονιά γυναίκες οι οποίες έχουν τα σπίτια τους ειδικά διαμορφωμένα για 2,3 παιδιά ανάλογα και είναι σα παιδικός σταθμός.

Ντου ντούκι, και εις ανώτερα με το πλέξιμο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες τις υποχονδριες,σεξουλιαρες ,προκομενες και ετοιμογεννες!!

τι βλεπω γενναμε ??τατι με εναν πονοοοο!!!

ειδα και εγω θοδωρη ξεβρακωτο!ΑΠΙΘΑΝΟΣ!!

σημερα την εκανα κοπανα απτη δουλεια και ετοιμαζομαστε για βολτα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο Elenikat

Καλά ότι θα σας δημιουργούσε τόσο μεγάλη έκπληξη δεν το περίμενα. Έχω σωθεί όμως, ανέθεσα την καθαριότητα του σπιτιού στην κοπέλα! Αλλά να μην ξεχνιόμαστε ότι αν δεν καθάριζα τα χαλιά Αλέκος γιοκ.

Εεεεε ερχεται το αδερφάκι Ειρηνάκι!!!!!!!

λες???

Σσσσσίγουρα!!!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Παρούσα! Εγώ είμαι ο άνθρωπος σου αλλά δεν το χεις καταλάβει ακόμα :D Μέχρι μαγείρεμα φτάνει η προκοπή μου... και το χειρότερο απ'ολα δεν έρχεται και καμια κοπέλα να μας εξανθρωπίζει :mrgreen: ... πολύ αντίσωμα σας λέω!

Άφρο και Τζένη πέραν της πλάκας είναι πολύ καλή ιδέα να βρείτε από κοινου μια κοπελα για τα πρωινά, και πιο οικονομικά και πιο διασκεδαστικά για τα πιτσιρίκια!

Δεν ειναι καθολου ασχημη ιδεα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...