Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ενδοξες στιγμε το καφε! πόσα γραψετε, γλώσσες κλώσσες, ξηνόμενες, ψηνόμενες, που εχετε βγει νικ αουτ?

αχ εγω τωρα εκατσα, συμμααααααααααζευα παιχνιδια παζλ παρα παζλ, κ μου σπαει τα νευρα οταν λειπουν κομματια σας το εχω πει? χαχαχαχαχαχα

εριξα κι εναν καυγα τρικουβερτο με το ετερο ημισυ και ηρθα και ξεφυγα απο rh χαχαχαχα

εναν κηπουρο ρε παιδιααααααααααααααααααααααααααα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα πόσα γράψατε τόσες μέρες? Μου βγήκαν τα μάτια να σας διαβάσω!!!

Αχ και έχω τόσα να πω αλλά δεν έχω κουράγιο καθόλου, αύριο θα επανέλθω...

Μόνο αυτό,πολύ ωραία ταινία η Monsieur Lazart!

Διαφημίσεις

Και χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν!

Εμείς γυρίσαμε προχτές, είχα σύνδεση αλλά δεν ξέρω πως χάνω τις ειδοποιησεις από εδω, μου έχει σπάσει τα νεύρα!

Καλά αποτελέσματα στον Νικολάκη, στην Μυρτώ, στο παιδάκι που είναι σοβαρά στο νοσοκομείο, και σε όλα τα παιδάκια του κόσμου...

Καλημέρα.Χρόνια πολλά στους Θανάσηδες.Αφρο, να χαίρεσαι το στεφάνι.

χθες πήγαμε σε μια μπουατ στην Πλάκα, στην Απανεμιά. πωωωω λες κι έκανα βουτιά στη δεκαετία του 60. Παίζανε δυο από τους Υπόγειους και ανέβηκε και ο Μάρκος και είπε 2-3 τραγουδάκια. Ήταν λες και είχα πάει σε secret concert χαχαχαχαχα

Υπάρχει ακόμα η Απανεμιά, δίπλα στις Εσπερίδες (αυτό πρέπει να έχει κλείσει)???Τί μου θύμησες τώρα...Αξέχαστα φοιτητικά χρόνια...Τί ανεμελιά...αχχχχχχχ......

Νταξ, τώρα τελείωσα να σας διαβάζω.Είσαστε γαμώ τα σούργελα!!!!!Κινηματογραφικές στιχομυθιες!!!!Μου φτιάξατε τη μέρα!!!!ΣΟΥΡΓΕΛΑ!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

καλημερες καλημερες!

Εχω να παρακολουθησω με τοσο ενδιαφερον το καφε απο τον καιρο του σχισματος!

Τονια, πολυχρονη να εισαι κοριτσαρα, ευτυχισμενη, με μια τελειομηνη και καλη εγκυμοσυνη,χωρις εντονες ψυχολογικες μεταπτωσεις! να σε χαιρομαστε κμεις κ η ομορφη οικογενεια σου!

Να χαιρομαι και γω το στεφανι μου, συνοδοιπορο στη ζωη και πατερα των παιδιων μου, τον εναν και μοναδικο -ταραμ ταραμ: Σακούλη μου!

Λοιπον εχω να παω τα απειρα,να συμφωνησω και να διαφωνησω λιγο πολυ με όλες σας, αλλα χτες ειχα φαει πηξιμο κ σημερα μου χρωσταω μερα βολτας κ γιορτης! Χρωσταω υπερδιπλο σεντόνι!

Σας φιλώ!

Επίσης προσπαθώ να καταλάβω τόση ώρα γιατί βρωμάω τσίπουρα! Βάλε κανά τόνο!!!!

αχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! πολύ γέλασα!!! να'σαι καλά βρε Μυρτώ!:D

καλά μου φτιάξατε τη διάθεση κορίτσια, Καλημέρα!!

χθες είχα πάει στη συγκέντρωση στα Άνω Πετράλωνα, είχε πολύ κόσμο και πολύ το χάρηκα! Σείστηκαν οι δρόμοι των Πετραλώνων!

Διαφημίσεις

χθες είχα πάει στη συγκέντρωση στα Άνω Πετράλωνα, είχε πολύ κόσμο και πολύ το χάρηκα! Σείστηκαν οι δρόμοι των Πετραλώνων!

Μπράβο! Κι εμείς αν δεήσει να μη δουλευει ο κολε θα στείλουμε αντιπροσωπία αύριο αλλά χλωμο.

Χρόνια πολλά στον φανταστικό και πολυαγαπημένο Σακ ατακ!!! Να το χαιρεστε κοριτσι:)

Ευγενία παιδι μου τι εννοείς γυρίσατε προχθες; Απο τις χριστουγεννοδιακοπες; Απλά τέλειο!

Άντε και τον τόνο δεν τον έχει το άρθρο δεν το είδες (χμμμ 2-1 νομίζω; της έκανα τα μουτρα κρέας; χαχαχαχα)

Ποιό άρθρο; Μη με προκαλείς! Εχω πτυχίο στη σπασικλίαση!

Απαπα σηκώνω λευκη σημαία δεν παίζεσαι:tongue: αλλά πρέπει να παραδεχτείς δεν τα πήγα και άσκημα

Ήταν παλι το βράδυ σήμερα φουλ οφ σεξ

Και το πρωι μάθαμε ότι πέθανε ο μπαμπας των φιλαράκων μας αλλά η κηδεία θα γίνει στο αγρίνιο και δεν προλαβαίνει κανένας να πάει γμτ Εγώ δεν το ήξερα τον μπαμπα τους, ο γιώργος τον ήξερε αλλά όταν τα φιλαράκια σου πονάνε πως μπορείς να μην νοιώθεις σκατά και ειδικά όταν δεν μπορείς να είσαι μαζί τους αυτή την ώρα

Λοιπόν το Βήμα της Κυριακής ξεκινάει σειρά με βιβλία Φραμματικής και Συντακτικού! Θα σας τα πάρω για να μάθετε τους τόνους, τα άρθρα πότε μπαίνει ν στο τέλος και πότε όχι κτλ!

Οπότε άδικα σε κουτσομπολεύαμε χθες Μύρτιους ! Μα έσπασες το ποτήρι? Το καλό σερβίτσιο?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...