Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ενα ευχάριστω διάλειμα με τη μυρσίνη να ουρλιάζει... ουφ θέλω απελπισμένα να αποθηλάσω!!!

Μυρτώ να πας να χεστεις... άσε ρε άνθρωπε να δω κι εγώ λίγη χαρα εκειιιιι να μου το γυρίσεις παλιοσκατοψυχη.

Μπα δεν άλλαξα σαπουνι, ούτε αφρολουτρο, αλλά αν είχα αλλάξει δεν θα φαινόταν κάτι δερματικό; Μπορεί να είναι όντως ψυχοσωματικό αλλά εντυπωση μου κάνει γιατί εγώ δνε έχω ποτε ψυχοσωματικά.

Ελένη χτύπα μία αναρρωτικουλα για αύριο και επανέλαβε τη σημερινή μέρα! Τα ρήγματα απ'τα παξιμάδια ή απ'το τρίξιμο ρε μωρό;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα πρέπει να έχω και γκόμενο για να γίνω REAL housewife!

Εντάξει αρκετό ήταν! Άσε που μάλλον θα πρέπει να κάτσω και Δευτέρα και Τρίτη γιατί η Ναταλία έχει κάτι δουλειές...

Τα μαλλιά σου σε ξύνουν?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εδώ τό'χα! ��

Το ξερα ότι θα έφτανε τόσο χαμηλα να με κατηγορήσεις για απλυσια

Θέλω γλυκο... είμαι απελπισμένη! Τρωω ένα κομμάτι σοκολάτα που έχει ξεμείνει

Ε περίμενε τότε να δράσει το πλύσιμο... Έτοιμη η γλώσσα?

Μπαααα τόσες γλώσσες μαζί κι η δικια της τελειωμό δεν έχουνε (παραδέξου το βελτιώνομαι εγώ ήδη μου δίνω συγχαρητήρια και μου ζητάω αυτόγραφα!)

Τι να δράσει το πλύσιμο ρε καμένη κι εσύ απ'το πρωι δνε θα είχε δράσει; Που είναι η γιατρέσα; Πάλι εφημερεύει;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...