Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τα παιδάκια για τα οποία μιλάτε, είναι όλα σε μια πολύ ιδιαίτερη ηλικία, όπου ακόμα υπάρχουν συμπεριφορές μωρού μαζί με συμπεριφορές πιο ώριμες. Τείνουμε να ξεχνάμε πόσο πρόσφατα ήταν ακόμα μωρά, πόσο ακόμα μπερδεύονται, ψάχνουν να βρουνε κώδιδες και τρόπους συμπεριφοράς και συνύπαρξης, τρόπους να ερμηνεύουν όσα γίνονται γύρω τους και στη ζωή τους και γενικά δοκιμάζουν (τα όριά τους, τα δικά μας, των τρίτων κλπ). Σε λίγο καιρό θα έχουν διαμορφώσει μια περισσότερο αποδεκτή και "στρωμένη" συμπεριφορά.

Είναι πολύ ωραία αυτά που έγραψες και πολύ παρηγορητικά! Μερικές φορές όταν ακούω αυτούς τους σαδιστές ψυχολόγους να λένε ότι μέχρι τα 5 έχουν διαμορφώσει τον χαρακτήρα τους λέω ''θεούλη μου! Δηλαδή ΑΥΤΟ είναι; Έτσι θα είναι ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;;;''. Επίσης λέω: ''Εντάξει, ό,τι διαμόρφωσα διαμόρφωσα. Τώρα μπορώ να κάνω είμαι όσο αντιπαιδαγωγική θέλω, αφού δεν κάνει διαφορά! Δυο χρονάκια ακόμα να διαμορφώσουμε και το Μάριο και θα αποτραβηχτώ να καμαρώσω το έργο των χεριών μου!!!''......

Λοιπόν ξαναγυρίζω στις καταλήψεις:

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=21438

Προμηθευτείτε ένα κιτ μικρού τρομοκράτη και ελάτε, εδώ http://paidikostekiftoukselefteria.espivblogs.net/?p=343 και εδώ http://www.elculture.gr/theater/theatro-empros-ekdiloseis-508361

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χρονια πολλα Τονια!! με το καλο ( να πω η κορη???)!!!!

Βασουλα που χαθηκες παλι βρε?

Μυρτω με εκανες κ γελασα με τα κιτ μικρου αναρχικου .... Ποσες φορες το εχω σκεφτει κ εγω αυτο για τον χαρακτηρα .. λεω παει ετσι θα ειναι μια ζωη ....

Τέλειο το κιτ, το θέλω!

Εμενα πάλι με καλύπτει ο γκράμσι (μη φανταστείτε ότι έχω διαβάσει τα άπαντα απλά είχα διαβάσει αυτό όταν ήμουνα έγκυος στο θοδωρή και μου εκανε απολυτα) "...Οι μεγάλοι αδιαφορούν και ξεχνούν το πόσο σημαντική είναι η παιδική ηλικία και δίνουν βάρος στην εφηβική, όταν είναι πλέον αργά, αφού κάθε εξωτερική επέμβαση σʼ αυτή την ηλικία θεωρείται μισητή, τυραννική και ανυπόφορη από το παιδί"

Πιστεύω ότι κάθε ηλικία έχει τα δικά της άγχη και ζητήματα απλά επειδη στην εφηβεια το παιδι είναι στην φάση της αμφισβήτησης και αποδέσμευσης απ'το γονιο μας φρικάρει περισσότερο. Όμως εμένα με φρικάρει πιο πολύ αυτή η ηλικία γιατί σε αυτή τα παιδια επηρεάζονται έντονα απο μας και απο τα λάθη μας.

Και ερχομαι στα δικά μου... δεν έγραψα προχθες με διάθεση αυτομαστιγώματος αλλά γιατί με προβληματίζουν έντονα όλα αυτά. Ξέρω τον εαυτό μου και ξέρω ότι έχω φτάσει σε οριακές καταστάσεις. Δεν με καλύπτει το έλα μωρέ συμβαίνουν αυτά, και όλες το περνάμε. Δεν θέλω να είμαι έτσι απέναντι στα παιδια μου. Δεν μπορώ να τους λέω να ελέγχουν τον εαυτό τους όταν εγώ δεν το κάνω ή για σεβασμό όταν εγώ δεν δειχνω... δεν γουστάρω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου με βάση περασμένα βιώματα. Να βρω λύση να τα λύσω.

Όχι δεν πιστευω ότι ένα παιδι θα ψυχολογικά επειδή θα τσακωθέις μαζί του ή επειδή μια περίοδο δεν θα παίζεις μαζί του ή επειδή θα πεις και μια κουβέντα παραπάνω... και ούτε συμφωνώ με το να ψειριζουμε τη μαϊμου με το παραμικρό και δώστου οι παιδοψυχολόγοι και δώστου τα ρεσκιου ρεμερι. Αλλά αλλο αυτό και άλλο το "ρε γμτ δεν συμπεριφέρομαι καλα στα παιδια, τους φωνάζω συνέχεια και χωρίς λόγο" "έλα μωρέ δεν πειράζει, όλες έτσι κάνουμε"... αυτή η απάντηση δεν με καλύπτει.

Πριν λίγο καιρό με είχε πάρει το Μυρτάκι φρικαρισμένο με ένα σκηνικο που έγινε με τη Λήδα... ναι και σε μένα είχε συμβεί πολλές φορές αλλά το θέμα δεν ήταν να αλληλοπαρηγορηθούμε (κάποιες φορές είναι κι αυτό) αλλά να δουμε πως θα μάθουμε να ελέγχουμε τον εαυτό μας, να σεβόμαστε τα παιδια μας, τα βιώματα που κουβαλάμε να μην έχουν αρνητικό αντίκτυπο πάνω τους.

Ελένη έβαλα μπρος τα ρεβύθια, μέχρι το βράδυ θα εχουν βρασει :tongue:

Διαφημίσεις

ελα ρεβυθο συναδελφε, εμενα εβρασαν σε ντε τε και τα παραεβρασα κιολας μη σου πω, τωρα τα εβαλα με ρυζι κουκουναρι κρεμμυδακι και σταφιδες για να δουμε θα το φανε τα σκασμενα?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!!!Ευχαριστώ πολύ, πολύ για τις ευχές σας, να στε όλες καλά!!Σήμερα μέρα που είναι λέω και γω να το αφήσω το αυτομαστίγωμα ,ας είμαι λίγο επιεικής με την πάρτη μου, σήμερα μόνο.Από αύριο έχει να πέσει βούρδουλας....γμσ τα.....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Καλά μεγάλη επιτυχία το ρεβυθορυζο! Άντε καλή όρεξη! Σήμερα είμαι αδειούχα και κάνω μπόντινγκ με τον εαυτό μου! Πήγα οδοντίατρο ( εντάξει όχι και πολύ ενδιαφέρον) για καφέ, για ψώμια ( ναι ενίσχυσα την ανάπτυξη της οικονομίας) και θα φτιάξω και νύχια!!!! Και θα πάω και το μεσημέρι σπίτι να κάνω έκπληξη στα τέκνα!

Το ξέρω το έριξα έξω, αλλά χαλάλι! Του χρόνου πάλι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά Τόνια μου, χαρούμενη, αισιοδοξη με μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Μπραβο Λενάκο! Απόλαυσε μέχρι εκεί που δεν πάει τη μέρα σου :-)

Γεια σου Αθηνα συνρεβιθοκατάσταση

Έκανα τα ρεβύθια και για να μη λέτε βράσανε εξαιρετικά αλλά τελικά τα προτιμώ κοκκινιστά στο φουρνο με λαχανικά (και ίσως και κανα πρόστυχο λουκάνικο) ή ρεβυθάδα. Αλλά σίγουρα είναι μία πολύ πολύ θρεπτική συνταγή!

Σχόλιο Λήδας για το ρυζότο με μανιτάρια που έφτιαξα χθες: ''Ε, δεν το λες και καλό!''

Τι χαριτωμένο κοριτσάκι....

Εντάξει θα μπορούσε και χειρότερα παραδέξου το... Εμένα συνέχεια μου λένε ότι η κυρία Άννα στο σχολείο μαγειρεύει καλύτερα... και γω βεβαίως βεβαίως με σεβασμό στην παιδική ψυχολογία τους απαντάω να πάνε στην κυρία Άννα να μείνουνε χαχαχαχα

Λοιπόν δύο οι συνταγές που σπέρνουν με τα μανιτάρια, μία τα γεμιστα μανιτάρια, μπορεί να έφαγες στο πάρτυ, και η δεύτερη μαγειρίτσα χορτοφαγικη, ανέλπιστα ωραία, χμμ κι έχω καιρο να την κάνω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...