Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ε σαφώς είναι η δική μας συμπεριφορά που θέλει αλλαγή! Γιατί το ανεφέρεις για τα γεννητικά όργανα; Γίνεται επανελλειμένα; Κι εμένα πού και πού κάνουν διάφορα είναι η ηλικία νομίζω...

Σοφία είσαι απαράδεκτη που δεν παίρνεις ένα τηλ. λες και πνίγεσαι! Τς τς τς .... μα έγραψε η Αθηνά ότι είναι άρρωστα τα παιδιά; Έχασα κάτι;

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προς Αφροδίτη:

Αυτό που ξεκίνησα να σου λέω και της προάλλες που έλεγες για τον Άγγελο ότι δεν παίζει ομαδικά παιχνίδια. Σου είπα ότι και η Δανάη το έκανε αυτό, τώρα όχι τόσο. Γενικά τα παρατηρούσα τα παιδάκια όσο παίζανε όχι για να κάνω ρεπορτάζ αλλά είχα κι εγώ τα δικά μου αυτομαστιγώματα με το δικό μου το απροσάρμοστο. Γενικά η Δανάη ήθελε να έχει αρχηγικό ρόλο στην παρέα, αλλιώς αποτραβιόταν. Ρε παιδί μου είναι το πιτσιρίκι που θα παίξει τη δασκάλα, τη μαμά, τον αρχηγό γενικά, αυτόν που λέει στους άλλους τι να κάνουν και αυτό εννοώ ότι δεν της αρέσει να ακολουθεί τους κανόνες. Έτσι όταν ήταν να συμμετέχει σε ένα ομαδικό παιχνίδι αντιδρούσε. Όταν πήγαινα σχολείο στην τάξη είχαμε δύο κορίτσια που ήταν οι αρχηγοί, εμείς οι υπόλοιποι οι οπαδοί-αυλή τους, κάπως έτσι φαντάζομαι τη Δανάη..

Τώρα, επειδή στο τσακ είμαι να με πιάσει το ενοχικό μου γιατί σχολιάζω παιδί αλλουνού, όχι, φύγε ενοχικό, ξου, να τονίσω και παρακαλώ να γραφτεί στα πρακτικά, ότι απαντώ στην Αφροδίτη, γιατί τη βλέπω πραγματικά ανήσυχη με μερικά θέματα. Το θέμα του άγχους δεν είναι απλό. Θα ξαναπώ, ότι μερικές φορές πιστεύω ότι δεν χρειαζεται να υπεραναλύουμε τα συναισθήματα τους μιλώντας εμείς αντί γι αυτά και ότι είναι πολύ πιθανόν αν τα παραφορτώνουμε είτε στο συναισθηματικό είτε στον γνωστικό τομέα να νοιώσουν άγχος. Και όλα αυτά τα λέω κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν άνοιξα βιβλιογραφία.

Δεν ξέρω τι θα απαντούσα αν με ρωτούσαν αλλά ευτυχώς δε θα μου τα πάρει η ΝΑΣΑ και μέχρι στιγμης απαντάω χωρίς να γκουγλάρω. Αν και ο Μάριος ήταν πολύ επίμονος με τα μαλακισμένα ζώα που πέφτουν σε χειμερία νάρκη.

Τελοσπάντων,εδώ το κλείνω και φυσικά το συζητάμε και από κοντά το θέμα αν και όποτε θες.

Εντάξει σόρυ είμαι ηλίθια αλλά εγώ που τα ξέρω όλα αυτά τα παιδιά τα βρίσκω καταπληκτικά και τα αγαπώ όλα. Το κάθε ένα έχει τις ιδιατερότητες του και τον χαρακτήρα του.

Αυτό τι έχει να κάνει καλέ;;;;; Φυσικά και το καθένα έχει το χαρακτήρα του, ποιός είπε το αντίθετο. ¨Ομως, τι, θα λύσουμε τώρα εδώ στο ταπεινό καφενεδάκι μας το αν το θέμα χαρακτήρα είναι γονιδιακό ή επίκτητο;

Φυσικά και το καθένα έχει τις ιδιαιτερότητες του, αλλά κι εμείς μεταδίδουμε, τρόπους συμπεριφοράς, αξίες ζωής, προτεραιότητες. Πως μπορώ να πάθω εγώ στο παιδί μου να είναι μαχητικό αν δεν είμαι εγώ; Πως θα γίνει το παιδί μου αλληλέγγυο αν δε με βλέπει να στέκομαι στους άλλους; Πως θα μάθει να μην υποχωρεί, να υπερασπίζεται το δίκιο του, να έχει άποψη, το θάρρος της γνώμης του;

Σ

Καλέεεε, μη δημιουργείτε εντάσεις όταν μπορείτε να τις αποφύγετε, κάντε και τα στραβά μάτια, όποιος σας τη λέει ότι τα παιδιά σας έχουν το τάδε ή το δείνα πρόβλημα συμπεριφοράς, να κοιτάει καλύτερα τα δικά του παιδιά ή την αφεντιά του και να μάθει πρώτα αυτός να φέρεται στα παιδιά!

Αυτό δεν είναι λίγο υπεραπλουστευτικό; Δηλαδή δεν είπα να πέσουμε στα πατώματα αν κάποιος μας θίξει το παιδάκι μας αλλά δεν θα λάβουμε υπόψην την γνώμη κάποιου άλλου; Αυτό που είπε η Λέγκω ισχύει. Μακάρι να ήμασταν τόσο υπεραναλυτικοί και οξυδερκείς με τα δικά μας παιδιά όσο είμαστε με τον άλλων. Αλλά με τα δικά μας, μας πιάνει τύφλωση. Ή ότι είναι τα καταπληκτικότερα ή ότι τα έχουμε καταστρέψει. Η αντικειμενικότητα πεθαίνει όταν προκειτα για τα παιδιά μας.

Πάνω κάτω αυτά....αν και αμφιβάλω ότι θα υπάρχει κανείς πια εδώ, τόση ώρα που μου πήρε να τα γράψω....

Διαφημίσεις

Eυχαριστώ Μυρτούλι....

τα γραφεις τελεια, το εχει το συγγραφικο ποσες φορες θα το πουμε, ξεκίνα.

Ρε γμτ κι εγω στην τελειως καταστροφικη φαση βλεπω οτι ειμαι για τα παιδια, μα γιατι συμβαίνει αυτο και δεν μπορουμε να τα δουεμ αντικειμενικα....

ενιγουεη, θα δειξει το μελλον!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και είπα ότι βαρέθηκες να γράφεις.... Αλλά να!

Συμφωνώ Μύρτιους, τα πες ωραία! Και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να συζητάμε αυτά τα πράγματα μια και για τους τρίτους είναι πιο καθαρά τα πράγματα! Είναι όπως όταν είσαι καψούρα με κάποιο μ?@'κα και το καταλαβαίνουν όλοι εκτός από σένα.

Μια γνώμη είναι πάντοτε χρήσιμη και μόνο να ξεκινήσει το μυαλό να σκέφτεται σε άλλα μονοπάτια.

Περαστικά στο παιδάκι, δύναμη και κουράγιο! Όλα να πάνε καλά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό δεν είναι λίγο υπεραπλουστευτικό; Δηλαδή δεν είπα να πέσουμε στα πατώματα αν κάποιος μας θίξει το παιδάκι μας αλλά δεν θα λάβουμε υπόψην την γνώμη κάποιου άλλου; Αυτό που είπε η Λέγκω ισχύει. Μακάρι να ήμασταν τόσο υπεραναλυτικοί και οξυδερκείς με τα δικά μας παιδιά όσο είμαστε με τον άλλων. Αλλά με τα δικά μας, μας πιάνει τύφλωση. Ή ότι είναι τα καταπληκτικότερα ή ότι τα έχουμε καταστρέψει. Η αντικειμενικότητα πεθαίνει όταν προκειτα για τα παιδιά μας.

Πάνω κάτω αυτά....αν και αμφιβάλω ότι θα υπάρχει κανείς πια εδώ, τόση ώρα που μου πήρε να τα γράψω....

Eδώ είμαι! χαχα

Λοιπόν, ναι, είναι υπεραπλουστευτικό, αλλά επειδή τελευταία βλέπω ότι σας πιάνει τύφλωση και βλέπετε μόνο το ότι τα έχετε και καλά καταστρέψει, γι' αυτό το λέω. Ναι, δεν είσαστε αντικειμενικές και αδικείτε κυρίως τον εαυτό σας! Σαφώς και κάνουμε λάθη, αλλά συνήθως, τα περισσότερα λάθη δεν είναι τραγικά. Καλό είναι να το ψάχνουμε για να διορθωνόμαστε, αλλά όχι να απογοητευόμαστε! Τα παιδάκια για τα οποία μιλάτε, είναι όλα σε μια πολύ ιδιαίτερη ηλικία, όπου ακόμα υπάρχουν συμπεριφορές μωρού μαζί με συμπεριφορές πιο ώριμες. Τείνουμε να ξεχνάμε πόσο πρόσφατα ήταν ακόμα μωρά, πόσο ακόμα μπερδεύονται, ψάχνουν να βρουνε κώδιδες και τρόπους συμπεριφοράς και συνύπαρξης, τρόπους να ερμηνεύουν όσα γίνονται γύρω τους και στη ζωή τους και γενικά δοκιμάζουν (τα όριά τους, τα δικά μας, των τρίτων κλπ). Σε λίγο καιρό θα έχουν διαμορφώσει μια περισσότερο αποδεκτή και "στρωμένη" συμπεριφορά.

Και αυτά δεν τα λέω οπουδήποτε, τα λέω σε όσες έγραψαν, γιατί ξέρω ότι δεν είναι αδιάφορες, δεν έχουν παρωπίδες όσον αφορά τα παιδιά τους για να τα θεωρούνε τέλεια, αλλά τελικά, δεν είναι και αντικειμενικές, γιατί είναι ανασφαλείς. Και απλά, επειδή ίσως είμαι 1 βήμα πιο μπροστά λόγω μεγαλύτερης ηλικίας παιδιών, θέλω να σας προϊδεάσω ότι δεν είναι τα πράγματα τόσο τραγικά όσο φαίνονται και πως όλη η δουλειά που κάνουν με τα παιδιά θα φανεί σίγουρα και να έχουν εμπιστοσύνη.

Απ' την άλλη, αυτή η ανασφάλεια είναι δεδομένη όταν έχεις παιδιά σ' αυτές τις ηλικίες. Κι εγώ την είχα. Κι ακόμα την έχω και πάντα την έχεις και είναι λογικό, απλά κάποια στιγμή αρχίζουμε να τα βλέπουμε πιο ψύχραιμα τα πράγματα.

Η Τατιάνα τα είπε πολύ καλύτερα νομίζω.

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

καλημερα καλημερα !!!

γαλατουλα κανα νεοτερο απο το παιδακι?

Λεγκ δωσε ιατρικο ανακοινωθεν.

Ααα διορθωση,αυτο που εγραψα για το εργαστηρι πως εχει τσιμπιμενες τιμες , η τιμη ανα επισκεψη δεν ειναι 30 αλλα 10 .... ισως παμε αυριο.

Ολα καλα τα λεμε βρε κοριτσια οταν πλεον εχουμε ηρεμησει κ βλεπουμε τα πραγματα με αλλο ματι.Το θεμα ειναι πως αντιδραμε την ωρα του καθε "προβληματος" ....

έγραφα και κάτι πάτησα και τα έχασα όλα γρουμφ.....

σε ρεζουμέ λέω πως πολύ ωραία τα γράφετε και συνεχίστε γιατι μου κάνετε πολύ ωραία παρέα τώρα που βαριέμαι στο μάθημα γιατί έχουμε κολήσει μισή ώρα στη μακροεντολή....

Στη συζήτηση δεν μπορώ να συμμετέχω :tongue: γιατί το δικό μου παιδί είναι τέλειο κι εγώ μια ακόμη πιο τέλεια μητέρα:tongue::P

κάποια άλλη φορά θα αυτομαστιγωθώ εγώ, προς το παρόν περνάω τόσο ωραία όπως τα περιέγραψε και η Τάτη χεχε! :shock:

Σήμερα ο Ιάσονας έκανε κοπάνα μαζί με τον μπαμπά του και πολύ πιθανόν ννα κοιμούνται ακόμη. Ο Μάρκος σίγουρα.... χθες πήγαμε σε μια μπουατ στην Πλάκα, στην Απανεμιά. πωωωω λες κι έκανα βουτιά στη δεκαετία του 60. Παίζανε δυο από τους Υπόγειους και ανέβηκε και ο Μάρκος και είπε 2-3 τραγουδάκια. Ήταν λες και είχα πάει σε secret concert χαχαχαχαχα

καλημερα !

και γω λεω ας τα αφησω για αλλη φορα το αυτομαστιγωμα γιατι δεν ξερω απο που να το πιασω και που να το αφησω..

εσεις προς το παρον συνεχιστε ειναι πολυ ενδιαφεροντα τα οσα γραφετε

χρονια πολλα στην Τονια !Αντωνια δεν λεγεται?

καλα αποτελεσματα στον Νικολακη μας και να καθυστερημενα χρονια του πολλα

Μαριλενα απανεμια πω τι μου θυμησες τωρα! καλε υπαρχει ακομα ? φανταζομαι καμια σχεση με την παλια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...