Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφροδιτούλι!!!!!

Θα σου πω ένα δυο πράγματα που έχουν και θετική και αρνητική όψη. Με τα παιδιά σου έχεις ασχοληθεί πάρα πολύ και έχεις κανει πολύ καλή δουλειά. Όμως μερικές φορές νομίζω ότι τους μιλάς, φέρεσαι, επεξηγείς, σαν να είναι πιο μεγάλα από ότι είναι. Αυτό νομίζω ότι έχει σαν αποτέλεσμα, να είναι μπροστά από άποψη εξυπνάδας, λεξιλογίου, γενικά ικανοτήτων (η Δανάη, πάντα το λέγαμε, είναι μπροστά από τις συνομίληκες της ) αλλά μπορεί να τους δημιουργεί και άγχος. Επίσης επειδή κινείστε αρκετά παιδοκεντρικά και ακριβώς επειδή είναι ''μπροστά'' δυσκολεύονται να κινηθούν σε ομαδικό πλαίσιο και να υπακούσουν σε κανόνες. Τώρα που στα γράφω, ξέρω ότι μπορεί να ακούγονται χοντρά αυτά που σου λέω, αλλά δε μπορώ να σου γράφω πράγματα που δεν πιστεύω, οπότε ελπίζω να μη μου θυμώσεις.

Χμ, καταρχας χαιρομαι που ειχεις την ευκαιρια να μου πεις αυτα που πιστευεις και δεν λες αυτα που δεν πιστευεις:rolleyes:! Βεβαια μου φαινονται λιγο γενικα αυτα που μου λες, νιωθω σα να προσπαθεις να συμπιεσεις πολλα πραματα σε λίγες γραμμες, γιατι δεν μπορω να φανταστω πως ακριβως να τους απαντησω σε κατι που με ρωτανε αντιμετωπιζοντας τα ως παιδια και ουτε μπορω να γενικευσω αυτο που λες οτι τα παιδια δεν υπακουουν σε κανονες ή οτι δυσκολευονται να κινηθουν ομαδικα... Δεν λεω οτι ειναι τα πιο ομαδικα πλασματα, ουτε οτι ειναι ιδιαιτερα υπακουα, αλλα δεν μπορω να υποστηριξω και το αντιθετο. Αλλα σιγουρα, δεν ειμαι αντικειμενικη, προκειται για τα δικα μου παιδια και εμπλεκομαι συναισθηματικά που λεει κ η Λεγκω... Φανταζομαι ομως οτι για να το λες, κατι θα εχεις στο μυαλο σου και θα ηταν χαρα μου να νιωθεις ανετα να μου το λες όποτε το παρατηρεις ή με την οποιαδηποτε ευκαιρια, δεν προκειται να σου θυμωσω, ισα ισα το να εχεις το θαρρος να μου μιλας για τοσο δυσκολα θεματα ενδιαφερον μου φανερωνει.
Αφροδιτακο καλημέρα... Εγώ σε σχέση με τον άγγελο θα δοκίμαζα θεατρικό παιχνίδι, είναι ότι καλύτερο για να μάθει ένα παιδί πως να εντάσεται μέσα σε μια ομάδα. Μην περιμένεις ότι θα μπει με τη μία μπορεί να χρειαστει να συμμετέχεις κι εσύ για πολύ καιρο. Το καλύτερο θα ήταν η ομάδα της αριάδνης τετάρτες στους αμπελόκηπους 6,30 και κάνουν 20-25 ευρώ. Υπάρχουν και δύο καταλήψεις ζωγράφου και βύρωνα που κάνουν θεατρικό παιχνίδι κάθε σάββατο, εμείς θα ξεκινήσουμε σε μία απ'τις δύο για΄τι δυστυχώς οι τετάρτες δεν μπορούμε. Θα σου έλεγα να πας στην αριάδνη που μπορείς να συζητήσεις μαζί της και να δουλέψετε μαζί τα ζητήματα που βλέπεις στον αγγελάκο.

Αφού με το σάκη είστε μαζι στο σπίτι πάρε χρόνο με τον Άγγελο οι δυο σας.

Το θέμα της τυχαιότητας δεν κατάλαβα πως το έβαλες να πω την αλήθεια.

Τώρα για τη Δανάη που την έβγαλε ο δάσκαλος εκτος, δνε το θεωρώ τόσο κακό, απ'οτι καταλαβαίνω ήσουνα εκεί και ήρθε σε σένα απλά δεν παρακολούθησε το υπόλοιπο μάθημα. Δεν θεωρώ κακό τα παιδια να καταλαβαίνουν ότι και οι μικροί και οι μεγάλοι πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, πρέπει να μιλάμε όμορφα και να ζητάμε να μας μιλάνε όμορφα. Καταλαβαίνω οτι μπορεί να στεναχωρήθηκες αλλά απ'την άλλη δεν είναι και τραγικό αυτό που έγινε, ευκαιρία για να κουβεντιάσεις (όταν συμβαίνει σε μας το βλέπουμε κυριως με το συναίσθημα, όταν συμβαίνει στους άλλους με τη λογική)

Ναι, θα ηταν τελειο κατι τετοιο για τον αγγελο, ειναι πολυ καλη η ιδέα σας, θα το ψαξω για κατι που να εχω σχετικα ευκολη προσβαση ομως γιατι αυτα που ειπες μου πεφτουν πολυ μακρια. Προσωπικα πιστευω οτι το κανει απο ελλειψη αυτοπεποιθεσης γιατι δεν ειναι οτι σνομπαρει το οποιο ομαδικο παιχνιδι, θελει να ειναι εκει, το παρακολουθει με ενδιαγερον, μου το σχολιαζει, απλα καθεται απεξω και κοιταει και δεν συμμετεχει. Ισως αν πηγαιναμε και μαζι και καναμε πραματα για λιγο καιρο να ξεκολλουσε. Ισως απο την αλλη να ειναι απλα φαση, δεν ηταν παντα ετσι.

Ναι, με την Δαναη, οντως ηταν ευκαιρια που την εβγαλε και εννοειται οτι μιλησαμε για το πως πρεπει να μιλαει και σαφως δεν ηταν τραγικό, αλλα δεν ειναι οτι πιο ευχαριστο να βλεπεις το παιδι σου να εχει αυπνιες, να αφαιρειται συχνα, να θυμωνει και να ξεσπαει εντονα και ξαφνικα να δημιουργει και "σκηνικα" στις κοινωνικές του εκδηλωσεις που μεχρι τωρα δεν ειχε χοντρο -τουλαχιστον- προβλημα. Μου πεσανε καπως μαζεμενα και μενα και στην ιδια κυριως...

Ίσως κάποιος ειδικός να μπορούσε να σας δώσει κάποιες γραμμές. Έχω μια φίλη της αδερφής μου αν θες να σου δώσω το τηλ.
Ναι ελεν, θα σου πω. Θα αφησω λιγες μερες γιατι τωρα ειμαι αρκετα φορτισμενη και αν ειναι θα κανονισω να τη δουμε.

Τζενακι, κουραγιο, και μενα ετσι οπως τα λες, μου φαινεται οτι θελει να σε προκαλεσει να ασχοληθεις μαζι του, ο Μητσους. Οσο για τον μικρο, 1μιση ειναι το παιδι, δεν ειναι 3μιση....

asxeto,στην περιοχη μας βρε Αφρο δεν εχει τιποτα αξιολογο να πας τα παιδια ελεος!! πρεπει να ξενιτευτεις για να παει το παιδι καπου. Εψαχνα το Σεπτεμβριο να ξεκινησει κατι ο Μητσους κ τιποτα δεν ειχε περα απο τις αθλοπαιδιες του Δημου που δεν μας περνανε λογω ηλικιας κ ετσι καταληξαμε εκει που πηγε.Βεβαια προς το παρον του αρεσει παρα πολυ αλλα κατι εναλλακτικο δεν βρηκα.Πχ ενοργανη που κανει ο Σοζω η καπου θεατρικο εργαστηρι , ζωγραφικη κλπ . Το να παω καθε βδομαδα Αμπελοκηπους για μενα δεν παιζει με την καμια. Ουτε καν κεντρο. Με το αυτοκινγτο δεν βρισκεις να παρκαρεις με τιποτα κ με συγκοινωνιες πρεπει να παρεισ 33265 διαφορετικα ΜΜΜ.Εχεις εσυ κατι αλλο υπ οψιν σου?

ααα εχω βρει μονο στο Περιστερι ενα εργαστηρι που πας κ κανεις μεμονομενα ζωγραφικη-κουκλοθεατρο κλπ με 30 -35 ευρω νομιζω αλλα νομιζω ειναι πολλα για μια φορα.

Ααααα, δεν ξέρω τί θέμα έχετε εσείς με τα παιδιά σας! εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα! Το πρωί εκσφενδονιζόμαστε από το κρεβάτι με τις φρεσκοσιδερωμένες πυτζάμες, ενώ ο ανδρέας και η άννα έχουν ήδη πάει τουαλέτα και φρυγανίζουν φέτες για πρωινό, το οποίο έχει μόνο υγιεινά πράγματα φυσικά μετά ντύνονται μόνα τους (αν σας πω ότι στρώνουν και τα κρεβάτια θα με πείτε υπερβολική;) ενώ εγώ ετοιμάζω κολατσιό και ο μικέλε τα συνοδεύει στο σχολικό. Στη συνέχεια αφού γυρίσουν από το σχολείο τρώνε και παίζουν υπομονετικά μέχρι να επιστρέψω και πάμε στα εξωσχολικά μας... βέβαια στα αγγλικά ζοριζόμαστε λίγο γιατί να, νομίζω ότι είναι λίγο μικρά για λοουερ, μαύρη ζώνη για καράτε, πεταλούδα στο κολύμπι και εκμάθηση πιάνου και βιολιού ταυτόχρονα... η άννα είναι λίγο πιο φορτωμένη κάνει τέννις και μπαλέτο επίσης... Φυσικά όλοι με συγχαίρουν για την ευγένεια τους και φυσικά για την εξυπνάδα τους και τον ενθουσιασμό τους. Το βράδυ (κατά τις 19.30) κουρασμένα αλλά ευτυχισμένα κλείνουν τα ματάκια τους μετά την προσευχή τους και μου δίνουν γλυκά φιλιά συνοδευόμενα από προτάσεις του τύπου "ευχαριστούμε για άλλη μια υπέροχη μέρα, μητέρα!".. Ευτυχώς διαβάζουν μόνα τους πλέον σε 3 γλώσσες και έχω γλυτώσει από την βραδυνή ανάγνωση. Έτσι μπορώ και εγώ να αφιερωθώ στην επιστήμη μου και στις αγαπημένες ασχολίες μου!

Εντάξει σόρυ είμαι ηλίθια αλλά εγώ που τα ξέρω όλα αυτά τα παιδιά τα βρίσκω καταπληκτικά και τα αγαπώ όλα. Το κάθε ένα έχει τις ιδιατερότητες του και τον χαρακτήρα του. Εμείς μπορούμε να τα βοηθήσουμε, να τα ενισχύσουμε ή να τα γ^&*^*^* τελείως ;; ή όχι και τόσο;; δεν είμαι τόσο σίγουρη... νομίζω ότι τελικά ο χαρακτήρας τους θα ξεδιπλωθεί έτσι και αλλιώς... Ο Αλέκος μιλάει έτσι στον προπονητή του και θα μιλήσει και αντίστοιχα κάπως έτσι σε κάποιον άλλο αργότερα, η Άννα μπορεί να μην καταφέρει ποτέ να μαζέψει τα κουράγια της να πει κάτι τέτοιο (λέω ένα παράδειγμα τώρα, νο οφενς). Αυτό δεν είναι μόνο θέμα διαπαιδαγώγησης (πάλι νο οφενς επειδή όμως είναι πρόσφατο γι αυτό το αναφέρω), δεν είναι θέμα Φώτη-Ελένης αλλά είναι και θέμα Αλέκου ή Άννας.

επίσης η δική μας συμπεριφορά προσαρμόζεται σε αυτόν που έχουμε απέναντι μας είτε είναι παιδί είτε κάποιος ενήλικας. Η ίδια μαμά δεν συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο σε κάθε ένα από τα παιδιά της... τί θέλω να πω... χμ δεν ξέρω, όμως εκνευρίστηκα με τον δάσκαλο που έβγαλε την Δανάη από την πισίνα, δεν ξέρω τί του είπε, μπορεί και να μου σηκωνόταν και εμένα η τρίχα αλλά λίγο πιο κουλ θα τον ήθελα και όχι να εξισώνεται με το 5χρονο...

ουφ έτσι απλά τα έγραψα... σχωρέστε με αν δεν συμφωνείτε..

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Το σκέλφτηκα και εγώ αυτό για το δάσκαλο αλλά σε δεύτερη σκέψη δεν του καταλογίζω ευθύνες... Είναι δάσκαλος κολυμπιου. Και σκεπτόμενη πώς μπορούν να με τσαντίσουν εμένα τα παιδιά μου φαντάζου κάποιον ξένο...

Επίσης τί άλλο θα μπορούσε να κάνει? Να την αγνοήσει? Στον αθλητισμό είναι πιο δύσκολα τα πράγματα...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Ε εντάξει δεν είπες τίποτα που να θίγει κανέναν...

Έχεις δίκιο και εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ θέμα DNA... Η δυσκολία είναι εμείς πώς θα φερθούμε γι αυτό είπα να μιλούσαν σε κάποιον. Γιατί οι δυσκολίες έρχονται όταν εμείς δεν μπορούμε, ξέρουμε να αντιμετωπίσουμε τις συμπεριφορές τους. ή όταν τις αντιμετωπίζουμε λάθος...

Καλά το κάναμε μεγάλο θέμα απλά επειδή το έθιξε η Άφρο. Το σημαντικό είναι ότι το βλέπει και είναι αλερτ αν τυχόν χρειαστεί να αντιδράσει.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Συμφωνούμε κάργα!

Επίσης, πες τα χρυσόστομη και ν' αγιάσει το στόμα σου!

Καλέεεεεε! Τι πάθατε; Τι ανασφάλειες και τύψεις είναι αυτές;

(Κι εσύ μαρή Τζετζένη, άσε το παιδί να γλείφει το παριζάκι, τον πάγκο, ό,τι θέλει, τι κολλάς εσύ; )

Καλέεεε, μη δημιουργείτε εντάσεις όταν μπορείτε να τις αποφύγετε, κάντε και τα στραβά μάτια, όποιος σας τη λέει ότι τα παιδιά σας έχουν το τάδε ή το δείνα πρόβλημα συμπεριφοράς, να κοιτάει καλύτερα τα δικά του παιδιά ή την αφεντιά του και να μάθει πρώτα αυτός να φέρεται στα παιδιά!

Επίσης, μην αυτομαστιγώνεστε από τώρα, κρατήστε δυνάμεις για την εφηβεία! Εγώ πάντως είμαι ψύχραιμη, γιατί όταν είχα τον Κίμωνα στις ηλικίες των δικών σας πίστευα ότι κάτι πάει πολύ στραβά με το παιδί μου και πως χρειάζεται ψυχολόγο. Μετά, επαναλήφθηκε το σενάριο άλλες 4 φορές και κατάλαβα επιτέλους κάποια στιγμή ότι έτσι είναι τα παιδιά, οπότε, ψυχραιμία! Τώρα που ο Κίμων είναι έφηβος, μου ξαναμπαίνουν οι ιδέες για ψυχολόγο, αλλά ευτυχώς θυμάμαι και τη φάση που ήταν μικρός και έχω πίστη ότι φάση είναι κι αυτή και θα περάσει. Έτσι κι αλλιώς, η ιστορία θα δείξει!

Φιλάκια πολλά και κουράγιο! Μην τα ψειρίζετε όλα τόσο πολύ, η Τατιάνα τα είπε όλα πολύ σωστά και σοφά!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Το σκέλφτηκα και εγώ αυτό για το δάσκαλο αλλά σε δεύτερη σκέψη δεν του καταλογίζω ευθύνες... Είναι δάσκαλος κολυμπιου. Και σκεπτόμενη πώς μπορούν να με τσαντίσουν εμένα τα παιδιά μου φαντάζου κάποιον ξένο...

Επίσης τί άλλο θα μπορούσε να κάνει? Να την αγνοήσει? Στον αθλητισμό είναι πιο δύσκολα τα πράγματα...

Και τι θα πει είναι δάσκαλος κολύμβησης; Δεν πρέπει οι δάσκαλοι κολύμβησης να ξέρουν πώς να φέρονται στα πιτσιρίκια ανάλογα με την ηλικία τους; Επειδή πηγαίνω τα διάφορα παιδιά μου στο κολυμβητήριο χρόνια τώρα, έχω δει εκεί πραγματικά καταπληκτικούς δασκάλους και μου έχει κάνει εντύπωση πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζουν τα μικρότερα από τα μεγαλύτερα και πόσο σοφά πολλές φορές καταφέρνουν να κάνουν τα παιδιά να συμμετέχουν και να τους ακούνε χωρίς να έρχονται σε σύγκρουση (μιλάω για τα μικρά, γιατί στα μεγάλα που κάνουν και πρωταθλητισμούς κλπ έχουν άλλη συμπεριφορά και καλά κάνουν).

Διαφημίσεις

Αθηνάκο μου περαστικά κι αγύριστα στο πιτσιρικάκι φιλαράκι σας!!!

Δανάη που είσαι καλό μου παιδι;;; Έλα να μας πεις νέα!!! Τι είπαν οι ντοκτόροι; Ελπίζω να μας πεις τα πιο ανεβαστικά νέα για το Μυρτάκι σας!

Εγώ μουλάρι, μέσα στις φωνές διαβάζω την ιστορία στον Άλεκ, ότι άκουσε πέφτουν για ύπνο μυξοκλαίγοντας η Φίφη και μετά αφού ηρεμεί με φωνάζει και λέει: Πότε θα πάμε στα φοβερά φιλαράκια μας?

χαχαχα πολύ καλές και οι δύο... η υστερία υστερία αλλά την άκουσε την ιστορίαη τσαπερδόνα!:D

Άσε τις βλακίες για τις γαστρεντερίτιδες έρχεται σκ, κρίμα να ξερνάτε μπας και πάμε καμια βολτα:tongue:

Εγω το τι ντετόλ έχω ρίξει στο μπάνιο μπας και γλυτώσω τα αγόρια δεν λέγεται.

Αφρο δεν κατάλαβα πως συνδέεται το όλο θέμα με το κολυμβητήριο των παιδιων με τον Αλέκο... τους είπες κάτι;

Οι αυπνίες τις Δανάης και τα σφιξίματα αν δεν συνεχίσουν λέω να μην τους δώσεις έκταση γιατί τα παιδια παιρνάνε φάσης που αν τους δωσεις συνέχεια τους δίνεις ένα βάρος που τελικά το παιδί δεν θέλει να δώσουν στο θέμα. Αν τη ρώτησες και δεν σου είπε τίποτα, ξέρει ότι αν θέλει μπορεί να έρθει να σου πει.

Αν συνεχίσουν οι αυπνίες συζήτατο με κάποιον σχετικό αλλά αν δεν συνεχίσουν δεν νομίζω ότι πρέπει να σε απασχολήσει πιο πολύ. Να σου θυμίσω την περίοδο που κεκέδιζε η δανάη, ή το τικ του θοδωρή, αυτό που μας είχανε πει ήταν να μη δίνουμε έκταση, εκτός αν συνεχιστεί που τότε το ψάχνουμε παραπάνω.

Μυρτώ σοφή κουβέντα είπες για τις καταλήψεις, τις έχουν παρει παραμάζωμα! Λες να πάω να αλυσσοδεθω μπροστά στην επόμενη κατάληψη που να εκκενώσουν μπας και απωχτήσει λίγο σασπένς η ζωή μου;

Όταν τα αγόρια κοιμούνται, η μυρσίνη συνεχίζει...

Εγω πάντως δεν πιστεύω ότι πρέπει να πάνε τα παιδια μου σε ψυχολόγο αλλά εγώ... Η δικη μου συμπεριφορα και κλατάρισμα με φοβίζουν και δυστυχώς πλέον έχω καταλάβει ότι δεν μπορώ να φτάσω σε ικανοποιητικό επιπεδο μόνη μου χωρίς βοήθεια.

Τα τελευταία χρόνια τα είχα καταφέρει πολύ καλά αλλά με τα παιδια και την κουραση βγήκε στην φόρα ο κακός μου εαυτός και πολλά πολλά άλλα

Δεν ειμαι της άποψης ότι υπάρχει τέλειος γονιος και ούτε πρέπει γιατί αλλιώς κοροϊδευει το παιδι γιατί του παρουσιάζει μία ψεύτικη υπεράνθρωπη εικόνα και δεν το αφήνει να αναπνεύσει.

Αλλά π.χ. να νοιώθω ότι μισώ τα παιδιά μου κάποιες στιγμες (το λέω και ντρέπομαι) πρέπει να δουλευτεί άμεσα... Το να φρικάρω να με πιάνει πανικός και υστερία και τρόμος όταν το ένα αγγίξει το άλλο στα γεννητικά όργανα, επειδή νοιώθω ότι έτσι και κάποιος άλλος μπορεί να το κάνει... εεε πρέπει κάτι να κάνω ρε παιδια... μη μου πείτε ότι είναι φυσιολογικό να ακουμπιούνται το γνωρίζω, αλλά εκείνη την ώρα δεν το ελέγχω, εχει να κάνει με δικά μου ζητήματα που πρέπει να τα δω γιατί αλλιώς θα τα καταστρέψω τα παιδια μου.

Εγώ Λέγκω, δεν πιστεύω ότι πρέπει να το αφήσεις εντελώς ασχολίαστο το άγγιγμα στα γεννητικά όργανα από μια ηλικία και μετά (ανάλογα και με την ιδιοσυγκρασία του κάθε παιδιού). Σίγουρα δεν πρέπει να φρικάρεις, αυτό ναι, θέλει δουλειά. Και ναι, είναι κάτι που τα παιδιά κάνουν πολύ φυσικά. Αλλά κάποια στιγμή πρέπει και να αναφερθεί ότι γενικά δεν μπορούν να αγγίζουν στα γεννητικά όργανα των άλλων και ούτε να αφήνουν άλλους να τα αγγίζουν εκεί, είτε είναι μεγάλοι ή άλλα παιδάκια. Τώρα το πότε (σε ποια ηλικία) πρέπει να γίνει αυτό, εξαρτάται, τόσο από το παιδί που έχεις μπροστά σου και την ιδιοσυγκρασία του, καθώς και από τις ιδιαιτερότητες του περιβάλλοντος στο οποίο βρίσκεται. Πχ. μπορεί να πηγαίνει παιδικό και κάποιο άλλο παιδάκι να το κάνει σε ενοχλητικό βαθμό ή ακόμα και πονηρά, γιατί, δυστυχώς μπορεί να έχει κάποια βιώματα. Σαφώς και θα ενημερώσεις το παιδί σου. Επίσης, αν ενοχλεί το αδελφάκι του, σαφώς και δεν θα το αφήσεις χύμα. Μόνο εσύ ξέρεις τι ακριβώς γίνεται και γενικά, το πολύ χύμα δεν είναι καλό. Καλύτερα να σεβόμαστε τα όρια και την αυτοδιάθεση των άλλων, παρά να τα ξεπερνάμε. Οι συνέπειες είναι χειρότερες στη δεύτερη περίπτωση, προσωπική μου γνώμη πάντα!

Μα απο πολύ μικρά τους λέω ότι όπου καλύπτουν τα εσώρουχα είναι προσωπικά δεδομένα και δεν αφήνουμε κανέναννα τα αγγίζει... δεν είναι εκεί το θέμα μου αλλά στο ότι δεν πρέπει να φρικάρω όπως έχει γίνει κάποιες φορές.

Όχι δεν είμαι χαλαρή σε αυτό το θέμα και συνειδητά δεν είμαι αλλά άλλο αυτό και άλλο να τα παίζω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...