Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Τώρα που φύγατε όλες μου ήρθε...κι έλεγα κάτι έχω ξεχάσει:

Ρε συ, ο Αλέκος είναι αστέρι απλά!!!! Καθάρισε μόνος του, ε; Σε παρακαλώ, δάνεισε τον μου να μου κάνει κανένα μάθημα! Εντάξει ένα μεγάλο μπράβο για την μαμά και το μπαμπά! Σκατά, δεν μπορώ να φανταστώ την Λήδα να αντιδρά έτσι με τίποτα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης θα κανονίσω να πάρουμε αφυγραντήρα, νομίζω ότι είναι η τέλεια λύση για να σταματήσω να έχω μαύρους τοίχους.

.

και μεις το σκεφτόμαστε, αλλά κάποιος μου είπε ότι καίει τα άντερά του.εχεις ακούσει τπτ, ισχύει????

Ντανσεμάκι, καλό ταξ'ίδι και καλή επιτυχίααααα!!!!!

πήγα κιόλας εννέα βδομάδων,ε???για δες...για πότε θα ρθει κι αυτό το σπορίδιο...

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Ρε γαμώτο τόοοοσα θέλω να πω και δεν θα τα πω πάλι αλλά ας πω έστω κάτι:

Δανάη όλα τέλεια να πάνε για την μυρτούλα!

Ο αλέκος θεός! η μαγνητική του νικόλα πως πήγε;;; ασε θα σε πάρω να μάθω...

επίσης να πω ότι είστε οι πιο ανεβαστικές γυναίκες που γνωρίζω, ένιωσα και εγώ καλύτερα που δεν είχα τίποτα... (φαντάζομαι και η Λέγκω) ειδικά με της μυρτώς είναι συγγραφικό υλικό πάει και τελείωσε

πωπω θέλετε συνταγές ε;

λοιπόν ας πω μία γρήγορη (του 5') ΣΕΞΥ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΛΑΤΙΟΥ:

αγοράζεις ψάρι κατά προτίμηση από κιλό και πανω αλλιώς 2 των 750γρ (τύπου τσιπουρα, λαυράκι ή κάτι παρόμοιο). Μαζί με το ψάρι αγοράζεις και αλάτι χοντρό (το πιο χοντρό που θα βρεις, εγώ παίρνω 5κιλη συσκευασία που φτάνει για 2-3 φορές)

Παίρνεις ταψί φούρνου (το μαύρο μεγάλο και λίγο βαθύ) βάζεις λαδόκολλα από πάνω αλάτι και από πάνω εναποθέτεις ψάρι το οποίο έχει καθαρίσει ο ψαράς (εννοείται!) και εσύ έχεις γεμίσει την κοιλιά του με φέτες λεμόνι και ότι μυρωδικά έχεις (μαιντανό, ρίγανη, δεντρολίβανο, θυμάρι, κανά σέλινο τεσπά ότι έχετε καλό είναι) και από πάνω το σκεπάζεις με αλάτι τελείως (εκτός από λίγο τα λέπια της ουράς) προθερμαίνεις φούρνο, βάζεις ταψί στο φούρνο στους 180-200 για κανά μισάωρο (όχι παραπάνω) αν είναι πιο μικρά τα ψάρια (750γρ) φτάνει και 20λεπτο

γενικά βλέπεις ότι έχει γίνει όταν η ουρά ανασηκωθεί λίγο, το βγάζεις, σπας την κρούστα και τρώς... θέλει λίγο προσοχή να μείνει ακέραιη η πέτσα για να μην μπει το αλάτι μέσα και γίνει λύσσα αλλά γίνεται φανταστικό, κρατάει όλους τους χυμούς του, τα παιδιά τρελαίνονται...πάρτε και φωτογραφίες...

http://lericettediziabianca.blogspot.gr/2012/05/spigola-al-sale.html

επόμενη συνταγή μετά...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Ειπα να πω μια καλημερα και μετα να παω να πεσω σε χειμερια, ανοιξιατική θερινη και φθινοπωρινη ναρκη...

Σε συνεχεια του ποστ της Ελένης μπορω να συμπληρωσω και τις δικες μου αμφιβολιες (ας ειμαι επιεικης) για το αν επρεπε να κανω παιδια, χανω τελειως τη μπαλα, τα παιδια μου βγαζουν συνεχεια "προβληματα" συμπεριφορας, η Δαναη παλι ηταν ξυπνια μες στη νυχτα τρεις ωρες και δεν μπορουσε να κοιμηθει και την εσφιγγε το στομαχι της, μετα το κεφαλι της μετα οτι της ερχοταν. Μεσα στη μερα ειναι συνεχεια με κολλημενο το βλεμα, αφαιρειται συνεχως. Ο Αγγελος δεν συμμετεχει σε τιποτα ομαδικο (στο σχολειο καθεται κ κοιταει), δεν θελει πλεον να πηγαινει ουτε κολυμβητηριο, δεν θελει να πηγαινουμε στους φιλους μας, δεν θελει να βγαινουμε βολτες, δεν θελει να πηγαινει σχολείο, ειναι επιθετικος με τα μικροτερα παιδακια, δεν χρωσταει καλο λογο σε κανεναν και αλλα πολλα... Και μεσα σε ολα ερχεται και το χτεσινο κερασακι στη τουρτα με την δαναη να την διωχνει ο δασκαλος (προσωρινος αντικατασταστης της δικης της δασκαλας) απο το μαθημα κολυμβησης γιατι του ειχε βγαλει τετοια γλωσσα που ηρθε ο τυπος και μου ειπε "την βγαζω γιατι δεν ανεχομαι απο ενα πενταχρονο να μου μιλαει ετσι" (αμα σας πω και τις αμφιβολιες μου για το ποσο τυχαιο ηταν αυτο το γεγονος μετα την χτεσινη κουβεντα που ο Αλεκ μιλησε στο δασκαλό του θα με περασετε για σχιζο, αλλα ομολογω πως με κλονιζει και αυτο, οπως και με κλονισε το οτι ο Αγγελος σταματησε να θελει το κολυμβητηριο απο την ιδια μερα που ειχα γραψει εδω μεσα οτι του αρεσει πολυ)...Η Δαναη ηταν εξω φρενων και πολυ στεναχωρημενη...

Και σκεφτομαι ποσο ευκολα θυμωνουν, ποσο δυσκολα χαλαρωνουν, ποσο ευχαριστημενα δεν ειναι, ποσο σκατα τα εχω κανει...

το χουμους ειανι ρεβυθια με ταχινι? Το τρωνε Αφροδιτη τα μικρά σου?

Εισαι πολυ χρυσοχερα λεμε, ψαρια πλακι στο φουρνο, γιγαντες τςςςςς (καλα εδω που τα λεμε ευκολα και νοστιμα φαγητα κ τα δυο αλλα μονο απο τη μανα μου τα τρωμε κατι τετοια χαχαχαχαχα οιμε οιμε τα κακοταίζω τα πουλιά μου!!!!)

Ναι, ρεβυθια, ταχινι, λιγο σκορδο, μπολικο λεμονι και λαδι. Τα παιδια, ουτε που το δοκιμασαν οπως και τα περισσοτερα φαγητα... Και δεν ειμαι χρυσοχερα πια, ουτε το ψαρι στο φουρνο, ουτε τους γιγαντες τρωνε τα βλασταρια μου... Ακομα και στο φαγητο, λαθος τα εμαθα...
παντως και φασολαδα οταν φτιαχνετε(εγω δεν εχω φτιαξει ποτε ακομα ! ! !) κρατατε 1-2 φλυτζανια φασολια βρασμενα, και γινονται ωραίο φασουλοκεφτεδες

επιπλεον καροτο, κρεμμύδι, αβγό, λίγο παξιμάδι και κύμινο.

Πανε ωραια και με γιαουρτι για γυνοδευτικο αλλα τα δικα μου ουτε για αστειο δεν το θελουν το γιαουρτι στο πιατο τους.

τους κεφτεδες τους τρωνε δλδ? Τα αλεθεις ολα μαζι και τα βουτας στο παξιμαδι? Τηγανιτούς τους κανεις ή στο γκριλ?

Ελενη πως πηγε η εξέταση του Νικόλα?

Παρτε το σεντονακι μου, παω στη σπηλια μου....

καλημεραααααα

Λεγκουιν πως πηγε χτες ο Νικολιος?

καλα παμε ολες βλεπω .....

Αφροδιτακι μιλησες καθολου με την Δαναη για το συγκεκριμενο θεμα? Αφου με την κανονικη δασκαλα τα πηγαινε μια χαρα μηπως το κανει απο αρνηση αντιδραση γιατι ηρθε ο συγκεκριμενος να παρει την θεση της καλης δασκαλας? Οσο για τον Αγγελο τι να πω νομιζω περναει φαση.Τα ιδια εκανε σε καποια φαση κ ο Μητσος αλλα του περασε πολυ γρηγορα.Βασικα οσο τον πηγαιναμε κοντρα τοσο χειροτερος γινοταν.Κ το κοντρα που λεω εννοω να του μιλαγαμε με εντονο υφος μην φανταστεις τιποτα περισσοτερο.Βασικα αυτο εχω καταλαβει με Μητσο,αν εχουμε νευρα κ ειμαστε τσιτα κ του μιλαμε λιγο πιο δυνατα εντονα γινεται τουρκος αλλο παιδι .

Εμεις αυτη την βδομαδα ειμαστε μονοι μας καθως ο μπαμπας γυρναει 11 το βραδυ αφου τα παιδια εχουν κοιμηθει. Μου εχουν αλλαξει τα φωτα στην κυριολεξια.Ο μικρος εχει περπατησει κ δεν καθεται πουθενα.Χτες αφου καταφερα να βαλω τον Μητσο για υπνο κατα τις 10 κ κατι πηγε με μια κουταλα ξυλινη κ του ριχνε κουταλιες κατακουτελα!!! Ολη την ωρα η μονη λεξη που ακουγεται ειναι μαμα μαμα μαμα τιποτα αλλο.Οτι κ να κανω εχω δυο ουρες πισω μου η μαλλον καλυτερα κολημμενα στα ποδια μου. Απο την ωρα που μπαινω σπιτι ισα που προλαβαινω κ βγαζω τα ρουχα μου κ τιποτ ααλλο, δεν καθομαι ουτε λεπτο.Με το που θα με δουν να κατσω κατω εστω κ γι απαιχνιδι ολο κ κατι θα θελουν γι ανα σηκωθω.

Ο Μ ωρες ωρες ειλικρινα νομιζω πως ειναι η χαζος η καθυστερημενος κανει κατι πραγματα κ σε κανει εξω φρενων,προφανως για να τραβηξει την προσοχη αλλα αρκουν για να τσιτωσεις.Χτες ηθελε παριζακι.Δεν τρωει ποτε αλλα ειχε παρει μια μερα απο ΣΜ κ το ειχα καταχωνιασει στο ψυγειο καπου κ το ειδε.Ε του κοβω μια φετα κ μετα αρχισε κ εγλειφε το σαλαμι απ εξω.Πηγαμε να παρει πυτζαμες κ εγλειφε τον παγκο ....τα νευρα μου τσαταλια ...

Αλλες φορες λεω πως ειναι κουφος αφου του μιλαω κ αυτο ειναι στο κοσμο του κ οταν απανταει ειναι ολο τι??? τι ειπες ? ... Στο σχολειο παλι οι δασκαλες λενε οτι ειναι υποδειγμα πολυ καλος συνεργασιμος κ πολυ καλος σε εργασιες κλπ.Δεν εχει λενε προβλημα συμπεριφορας κλπ.Τι να πω μαλλον θελει να με κραταει σε εκγρηγορση κ να μου σπαει τα νευρα.

Ο μικρος παλι ειναι 1 1/2 χρονων κ συνενοουμαστε στην νοηματικη ... ολο ου κ ου ειναι κ δειχνει.Το μονο που λεει ειναι μαμα ,τατα κ νταντα κ ολα τα αλλα τα δειχνει.Ενω καταλαβαινει τα παντα δεν λεει κουβεντα λες κ ειναι κουφαλαλος συνενοουμαστε.

Απο φαγητα δεν το συζηταω ... οτι κ να φτιαξω ο Μητσος θα φαει σε μεριδα σπουργιτιου ....

Οτι κ να κανουμε οπου κ να παμε δεν ειναι ευχαριστημενος με τιποτα.Ολο παραπονα εχει κ κοιταει να μας το βγαζει ξινο.ολη μερα μαμα δεν μ'αγαπας. Με το που θα δει να ασχοληθω 1 δευτερολεπτο με το ν αρχιζει το τροπαρι η μαμα δεν μ αγαπαει.εμενα κανεις δεν με αγαπαει. ολη μερα αυτο .. εκει να σε ε3χει να τουθ εχεις κατεβασει τον ουρανο με τα αστρα τουαλετα να πας τελειωσες. Αφηστε που εχει αρχισει κ απειλει.αν δεν μου δωσεις σοκολατακι σημαινει πως δεν μ αγαπας. ...ουφφφ

αυτο κ αν ειναι σεντονι .... ειλικρινα λεω καλυτερα που δουλευω δεν λεω κουραζομαι αλλα δεν εχω τουλαχιστον 24*7 αυτη την μιρλα ...

Διαφημίσεις

Ααα μου φαίνεται πώς ο καινούργιος χρόνος δεν άρχισε καλά...

Άφρο γιατί τέτοια απογοήτευση; Γιατί δεν μιλάς σε καποιον αν νομίσεις ότι δεν ξέρεις πώς να το αντιμετωπίσεις; Διάβασε πρώτα αν τυχον υπάρχει κάτι και μετά παρε μια γνώμη.

Αν και νομίζω ότι είναι φάση του Άγγελου και θα περάσει... Καθίστε λίγο καιρό στο σπίτι αν αυτό θέλει, μπορεί να βαρεθεί κιόλας.... Μην κανονίσετε να κάνει κάτι να δούμε πώς θα αντιδράσει...

Η Δανάη νομίζω επειδή είναι πολύ ώριμη, μπορεί και πολύ ώριμα να αντιμιλήσει... Θα πρέπει να καταλάβει ότι η πρέπει να είναι ευγενική και όταν κατι δεν της πάει καλά να το συζητάει με ωραίο τρόπο... Πώς θα γίνει αυτό; Δεν ξέρω, ίσως με τη δική σας συμπεριφορά; Να προσπαθείτε κι εσείς να μην τσαντίζεστε; Να της δειλξετε πώς να ξεσπάει το θυμό της αλλιώς; Να παίρνει βαθιές ανάσες; Να χτυπάει μαξιλάρια; Βλακείες λέω αλλά θέλει δουλειά γιατί το μυαλουδάκι της κόβει και βλέπει και κρίνει...

Ίσως κάποιος ειδικός να μπορούσε να σας δώσει κάποιες γραμμές. Έχω μια φίλη της αδερφής μου αν θες να σου δώσω το τηλ.

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!!!

Κολύμπησα για να φτάσω στο γραφείο!!!

Καλέ, τι έχετε πάθει, διαγωνισμό αυτομαστιγώματος κάνετε;

Τζενάκι το μόνο σίγουρο ότι ούτε χαζός ούτε καθυστερημένος είναι, προφανώς! Το πιο πιθανό να προσπαθεί να σου τραβήξει την προσοχή, είσαι μόνη σου και με τα δύο, φαντάζομαι ότι κάνεις ταυτόχρονα και δουλειές, (φαντάζομαι λέω, αλλά σε έχω για νοικοκυρά, όχι σαν κάτι άλλες! ) και ο Μήτσος δεν μπορεί αυτό να το κατανοήσει, όχι μόνο ο Μήτσος δηλαδή, κανένα παιδί δε μπορεί, είπαμε ενσυναίσθηση δεν έχουνε, όταν αποκτήσουν θα έχουμε ήδη πάρει σύνταξη!!!

Όσο για τον Νικόλα, και τι που δε μιλάει; Δε θυμάσαι τη Λήδα που μου μίλαγε με παντομίμα μέχρι τα δύο; Ξεφτέρι είχαμε γίνει στην παντομίμα, ολόκληρο λογύδριο έβγαζε με χειρονομίες....

Κατά τα άλλα, δεν μπορώ να σου δώσω άλλες σοφές συμβουλές, γιατί δεν σας έχω ζήσει, οπότε αν σου λέω σαχλαμάρες μη δίνεις σημασία!

Αφροδιτούλι!!!!!

Θα σου πω ένα δυο πράγματα που έχουν και θετική και αρνητική όψη. Με τα παιδιά σου έχεις ασχοληθεί πάρα πολύ και έχεις κανει πολύ καλή δουλειά. Όμως μερικές φορές νομίζω ότι τους μιλάς, φέρεσαι, επεξηγείς, σαν να είναι πιο μεγάλα από ότι είναι. Αυτό νομίζω ότι έχει σαν αποτέλεσμα, να είναι μπροστά από άποψη εξυπνάδας, λεξιλογίου, γενικά ικανοτήτων (η Δανάη, πάντα το λέγαμε, είναι μπροστά από τις συνομίληκες της ) αλλά μπορεί να τους δημιουργεί και άγχος. Επίσης επειδή κινείστε αρκετά παιδοκεντρικά και ακριβώς επειδή είναι ''μπροστά'' δυσκολεύονται να κινηθούν σε ομαδικό πλαίσιο και να υπακούσουν σε κανόνες. Τώρα που στα γράφω, ξέρω ότι μπορεί να ακούγονται χοντρά αυτά που σου λέω, αλλά δε μπορώ να σου γράφω πράγματα που δεν πιστεύω, οπότε ελπίζω να μη μου θυμώσεις.

Νομίζω ότι θα τους έκανε καλό να ασχοληθούν π.χ με θεατρικό παιχνίδι, στο οποίο αρχικά μπορεί να μη συμμετέχουν αλλά θα τα βοηθήσει παίζοντας να εκφράστούν και μέσα σε μια ομάδα, και να ακολουθήσουν τους κανόνες σε ένα πλαίσιο πιο παιχνιδιάρικο.....Επίσης μέσα από το θεατρικό παιχνίδι βγάζουν πολλά πράγματα που συνήθως τα κρατούν καλά κρυμμένα, και αν η δασκάλα είναι καλή, σε συννενόηση μαζί σου μπορεί να τα βοηθήσει πολύ. Θυμάμαι πέρσι στο θεατρικό παιχνίδι είχαν στήσει ολόκληρη ιστορία για να βοηθήσουν έναν πιτσιρικά που έβλεπε το βράδυ άσχημα όνειρα.....

Αυτά τα ολίγα καλές μου φιλενάδες, εγώ λέω να αυτομαστιγωθώ μια άλλη μέρα για να μην υπερφορτωθεί το καφέ!!! Σας φιλώ γλυκά!!!!

Αυτά τα ολίγα καλές μου φιλενάδες, εγώ λέω να αυτομαστιγωθώ μια άλλη μέρα για να μην υπερφορτωθεί το καφέ!!! Σας φιλώ γλυκά!!!!

Πες όταν είναι να προετοιμαστούμε!

Τζεν, νταξ, για το μικρό δεν το συζητάω... Καν.

Ο Μήτσους, μια χαρά το έχει πιάσει το νόημα και μόνο που εσύ μπορεί να πιστεύεις έστω και το παραμικρό ότι απειλεί με το "δεν μ'αγαπάς"... Είναι η αντίδρασή τους, θέλουν προσοχή, δεν ξέρω πώς τη δίνεις ούτε εγώ μπορώ... Με το που μπω στο σπίτι κάνω κάτι άλλο...

Πάω να δουλέψω λίγο, σας διαβάζω...

Καλημέρα κοριτσακια μου γλυκά και πολύ ανεβαστικά... σας ευχαριστώ για τα γλυκά σας λόγια αν και δεν νομίζω ότι το αξίζω.

Αφροδιτακο καλημέρα... Εγώ σε σχέση με τον άγγελο θα δοκίμαζα θεατρικό παιχνίδι, είναι ότι καλύτερο για να μάθει ένα παιδί πως να εντάσεται μέσα σε μια ομάδα. Μην περιμένεις ότι θα μπει με τη μία μπορεί να χρειαστει να συμμετέχεις κι εσύ για πολύ καιρο. Το καλύτερο θα ήταν η ομάδα της αριάδνης τετάρτες στους αμπελόκηπους 6,30 και κάνουν 20-25 ευρώ. Υπάρχουν και δύο καταλήψεις ζωγράφου και βύρωνα που κάνουν θεατρικό παιχνίδι κάθε σάββατο, εμείς θα ξεκινήσουμε σε μία απ'τις δύο για΄τι δυστυχώς οι τετάρτες δεν μπορούμε. Θα σου έλεγα να πας στην αριάδνη που μπορείς να συζητήσεις μαζί της και να δουλέψετε μαζί τα ζητήματα που βλέπεις στον αγγελάκο.

Αφού με το σάκη είστε μαζι στο σπίτι πάρε χρόνο με τον Άγγελο οι δυο σας.

Το θέμα της τυχαιότητας δεν κατάλαβα πως το έβαλες να πω την αλήθεια.

Τώρα για τη Δανάη που την έβγαλε ο δάσκαλος εκτος, δνε το θεωρώ τόσο κακό, απ'οτι καταλαβαίνω ήσουνα εκεί και ήρθε σε σένα απλά δεν παρακολούθησε το υπόλοιπο μάθημα. Δεν θεωρώ κακό τα παιδια να καταλαβαίνουν ότι και οι μικροί και οι μεγάλοι πρέπει να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον, πρέπει να μιλάμε όμορφα και να ζητάμε να μας μιλάνε όμορφα. Καταλαβαίνω οτι μπορεί να στεναχωρήθηκες αλλά απ'την άλλη δεν είναι και τραγικό αυτό που έγινε, ευκαιρία για να κουβεντιάσεις (όταν συμβαίνει σε μας το βλέπουμε κυριως με το συναίσθημα, όταν συμβαίνει στους άλλους με τη λογική)

Τζένη τις ίδιες κουτουράδες κάνει και ο θοδωρής τα ίδια λέω κι εγω χαχαχαχα Δεν είναι τυχαίο που λέει ο κολητος μου και ο κολητός μου. Και για τις ουρες συμπάσχω επίσης! Ο νικ είναι μικρός ρε άνθρωπε τώρα θα αρχίσει να μιλάει, έχει άλλους ρυθμους απ'το μήτσο αλλά φαίνεται πιο μεθοδικός και όχι απλαουμπλας όπως μητσος, θοδωρης.

το ξερω βρε κοριτισα πως θελει προσοχη κ δεν εχει υπομονη για τιποτα.Τις καθημερινες ειδικα οπως αυτη την βδομαδα που ο Τ ειναι απογευμα μονο φαγητο προσπαθω να κανω απο δουλειες κ αυτο με τα χιλια ζορια. Φαγητα του 15 που λεγες κ εσυ χτες Ελενη.Ουτε κ γι αυτο δεν εχει υπομονη δεν θελει να κανω τιποτα αλλο απο το να ασχολουμαι μαζι του .Προφανως κ του λειπω ολη μερα στο σχολειο.Δεν ειναι κ ο μπαμπας σπιτι κ δεν μπορει να κατσιε μονος του καθολου.

Την θυμαμαι την Ληδα Μυρτω. Ε καπως ετσι ειμαστε κ εμεις τωρα οτι θελει να κανει τα δειχνει.Καταλαβαινει τα παντα οτι του λες αλλα δεν λεει τιποτα.Χτες του ζητησε ο μεγαλος αδερφος να φερει τα παππουτσια του κ τα εφερε ....

Δεν ξερω βρε κοριτσια ειναι αυτο που εγραφα χτες κ στην Λεγκω.Δεν εχουμε χρονο για μας καθολου γι αυτο μας φταινε ολα .... Καλα για βοηθειες δεν το συζηταω καν ....

Αχ αυτα τα αγορια !!!!!

Στην αχρη που ξεκινησε ο Μητσος το ποδοσφαιρο ελεγες πως αυτα τα παιδια δεν προκειτε ποτε να μπουν σε σειρα.Μπαιναν μεσα στο γηπεδο κ εκανε οτι ηθελε το καθενα.Μεσα σε πολυ λιγο χρονο τα βλεπεις κ ειναι στρατιωτακια΄.Πιστευω παιζει μεγαλο ρολο κ ο δασκαλος/προπονητης. Φυσικα κ τωρα υπαρχουν στιγμες που ολο κ καποιο θα αφαιρεθει κ θα κανει διαφορα χαζα αλλα αμεσως τους κοβεται ο βηχας.

Καποια στιγμη τελος καλοκαιριου αρχες φθινοπωρου οπου ειχαμε απο τον Απριλη καθε μερα εξω για πολλες ωρες , ο Μητσος μου ειπε μονος του πως δεν ηθελε να βγουμε βολτα γιατι κουραστηκε απο το καθε μερα σχολειο κ μετα εξω κ πως ηθελε να μεινει λιγο σπιτι να χαλαρωσει.λεω μηπως τα τρεχουμε πολυ τα παιδια μας?Ισως κ ο Αγγελος να θελει ενα διαστημα να μην κανει τιποτα.Εμεις γι ανα διασκεδασουν κ να περασουν καλα τα τρεχουμε απο δω κ απο εκει κ ισως να θελουν ενα διαλειμα.Ξυπνανε κ πολυ πρωι κ οσο να πεις ...

πολλες φορες νομιζω πως απο το φοβος μας μηπως δεν ειμαστε καλοι γονεις κ απο την προσπαθεια μας να μην γινομαι σαν τους δικους μας γονεις πως ασυναισθητα τα παραφορτωνουμε κ υπερβαλλουμε κ εμεις σε πολλα θεματα, εννοω πως απλα πραγματα τα μεγαλοποιουμε.

Πωπω μας βλεπω στην εφηβεια το καφε να παιρνει φωτιες ...

Διαφημίσεις

Ο νικολάκος έκανε την εξέταση, σε τρεις εργάσιμες θα πάρουμε αποτελέσματα. Καλά πήγε απλά ξέρετε όταν ξυπνάνε απ'την αναισθησία είναι χάλια, ουρλιαζε, προσπαθουσε να βγάλει τον ορό, σηκωσε όλη την πτερυγα στο πόδι και δεν μπορείς να του πεις και τίποτα γιατί δεν καταλαβαίνουν τα καημένα απ'τη ζαβλακωμάρα.

Η μυρσινούλα είναι απο εχθες με γαστρεντερίτιδα, έχει ξεράσει το σύμπαν... και θέλω παρέα... απο ποιον ενήλικα φίλο μου να το κρύψω και να τον φωνάξω για καφέ; σατανικο; σκατόψυχο; σιχαμένο; Πλάκα πλάκα με τις γαστρεντερίτιδες έχουμε ξεπαστρέψει κόσμος... το καλύτερο ήταν εκείνο το μπαρμπεκιου που απ'τους 11 ενήλικες κολήσανε οι εννια, φαγανε παϊδάκια και μετά για μια βδομάδα φιδε... ο πιο πρόσφατος ήταν ο χριστόφορος που του είχα στείλει μύνημα για το πως πάει η απεργια και με είχε πάρει τηλ απ'την τουαλέτα και ουρλιαζε "τρισκατάρατηηηηηηηηηηηηηηη" χαχαχαχα Βέβαια πάντα είναι ενημερωμένοι ότι αναρώνουμε αλλά αφού το ρισκάρανε εγώ φταίω... μόνο που πλέον κιοτευουν!

Εμένα πάντως ειδικά ο θοδωρής ζητάει συνέχεια έξω και συμβιβάζεται μόνο αν είναι να έρθει κανείς σπίτι μας, και ο νικόλας θέλει τις τσάρκες του αλλά πιο νορμαλ.

Πάντως το κολυμβητήριο δεν ξέρω γιατί το βαριουνται τόσο τα περισσότερα παιδια... και μένα ο θοδωρής δεν το ήθελε αλλά επειδή πηγαίνανε οι συμμαθητες του στο τέλος πήγαινε κι αυτός αλλά ενώ λατρευει τη θάλλασα και το νερο στο κολυμβητήριο δεν την πάλευε.

Αααα και ωραίο θεατρικό παιχνίδι κάνουν εκεί που πηγαίνει η μυρτώ γιατί είναι μαζί με τους γονείς.

χαχαχα! το θυμαμαι που το εγραφες με την γαστρεντεριτιδα!!

αληθεια αν κολλησεις τα συμπτωματα εμφανιζονται αμεσα η ειναι σαν τις αλλες ιωσεις που το καταλαβαινεις μετα απο 3-4 μερες?

να ερθω εγω να κολλησω μπας κ χασω κανα κιλο χαχαχα

Ειπα να πω μια καλημερα και μετα να παω να πεσω σε χειμερια, ανοιξιατική θερινη και φθινοπωρινη ναρκη...

Σε συνεχεια του ποστ της Ελένης μπορω να συμπληρωσω και τις δικες μου αμφιβολιες (ας ειμαι επιεικης) για το αν επρεπε να κανω παιδια, χανω τελειως τη μπαλα, τα παιδια μου βγαζουν συνεχεια "προβληματα" συμπεριφορας, η Δαναη παλι ηταν ξυπνια μες στη νυχτα τρεις ωρες και δεν μπορουσε να κοιμηθει και την εσφιγγε το στομαχι της, μετα το κεφαλι της μετα οτι της ερχοταν. Μεσα στη μερα ειναι συνεχεια με κολλημενο το βλεμα, αφαιρειται συνεχως. Ο Αγγελος δεν συμμετεχει σε τιποτα ομαδικο (στο σχολειο καθεται κ κοιταει), δεν θελει πλεον να πηγαινει ουτε κολυμβητηριο, δεν θελει να πηγαινουμε στους φιλους μας, δεν θελει να βγαινουμε βολτες, δεν θελει να πηγαινει σχολείο, ειναι επιθετικος με τα μικροτερα παιδακια, δεν χρωσταει καλο λογο σε κανεναν και αλλα πολλα... Και μεσα σε ολα ερχεται και το χτεσινο κερασακι στη τουρτα με την δαναη να την διωχνει ο δασκαλος (προσωρινος αντικατασταστης της δικης της δασκαλας) απο το μαθημα κολυμβησης γιατι του ειχε βγαλει τετοια γλωσσα που ηρθε ο τυπος και μου ειπε "την βγαζω γιατι δεν ανεχομαι απο ενα πενταχρονο να μου μιλαει ετσι" (αμα σας πω και τις αμφιβολιες μου για το ποσο τυχαιο ηταν αυτο το γεγονος μετα την χτεσινη κουβεντα που ο Αλεκ μιλησε στο δασκαλό του θα με περασετε για σχιζο, αλλα ομολογω πως με κλονιζει και αυτο, οπως και με κλονισε το οτι ο Αγγελος σταματησε να θελει το κολυμβητηριο απο την ιδια μερα που ειχα γραψει εδω μεσα οτι του αρεσει πολυ)...Η Δαναη ηταν εξω φρενων και πολυ στεναχωρημενη...

Και σκεφτομαι ποσο ευκολα θυμωνουν, ποσο δυσκολα χαλαρωνουν, ποσο ευχαριστημενα δεν ειναι, ποσο σκατα τα εχω κανει...

Ναι, ρεβυθια, ταχινι, λιγο σκορδο, μπολικο λεμονι και λαδι. Τα παιδια, ουτε που το δοκιμασαν οπως και τα περισσοτερα φαγητα... Και δεν ειμαι χρυσοχερα πια, ουτε το ψαρι στο φουρνο, ουτε τους γιγαντες τρωνε τα βλασταρια μου... Ακομα και στο φαγητο, λαθος τα εμαθα...

τους κεφτεδες τους τρωνε δλδ? Τα αλεθεις ολα μαζι και τα βουτας στο παξιμαδι? Τηγανιτούς τους κανεις ή στο γκριλ?

Ελενη πως πηγε η εξέταση του Νικόλα?

Παρτε το σεντονακι μου, παω στη σπηλια μου....

Καλέ τα μπιφτεκια δεν τα τρώνε, εμείς τα τρωμε χαχαχα αλλα δεν χανεις να δοκιμασεις, στο φουρνο σε ενα ταψακι με λιγο λαδακι τα ψηνω πολυ ωραία γίνονται.

Κατα τα άλλα......είανι δαν να μιλησες για τη δική μου οκογένεια.... ο Αλεξ επιθετικός με αλλα παιδια ενω ειναι πολυ κοινωνικα και τα δυο και δε μασανε πουθενα, ειανι πολύ χυμα στην συμπεριφορα τους κ την αντιδραση... τρεμω να φωναξω κόσμο στο σπίτι, ολο φωναζουν , δεν αφηνουν τα παιχνιδια τους κλπ σε ομαδες κανουιν ο,τι τους κατεβει, δεν μπορουν να συμμετεχουν ενεργα, κι ας μπαινουν, βεβαι αειναι μικρός ακόμα και δεν εχω εμπειρια.

Η Ειρηνη μονιμως στην κοσμάρα της ,της μιλας και πρεπει 5 φορες να πεις αυτα που θες ΜΠΑΣ κ γυρισει το κεφαλι και συννενοειθεις. Παρα πολλες φορες μου εχει περασει απο το μυαλο οτι δεν επικοινωνει, κ δεν εννοω την αφηρημαδα. Εμείς εχουμε κ τη ζηλια που δεν λεει να καταλαγιασει κι επσης με ανησυχει....

μια φορα λεω στον Αλεξ εισαι σκατό για πειραμα. Πεταγεται η Ειρηνη κι εγω ειμαι σκατοοοοοοοο

δεν τολαμω ακόμα να του πω τιποτα, κι εγω κι εγω κι εγω....

και πολλα διαφορα κουλα οπως θελω τα ματια μου να κλεινουν οπως του αλεξ, θελω το κουλουρι μου να το φτασω ως εκει που το εχει φαει ο Αλεξ, εννοειται του αρπαζει τα παντα, τον παει απο πισω συνεχεια, παραταει οτιδηποτε ασχολειται για να κανει αυτα που κανει..... φφφφ

eNeap2.pngTSzHp3.png

Πάνω που σκεφτόμουν ότι εμείς δεν έχουμε πάθει ποτέ γαστρεντερίτιδα?

λες αν τελειώσω νωρίς να κάνουμε το τεστ?

Πωπω θα τρελαθούν αν τους πω ότι θα πάμε στο Θοδωρή!

καλά χθες είχα τη φαεινή ιδέα να διαλέξω εγώ βιβλίο να τους διαβάσω (ένα γιατί είχαμε αργήσει και συμφωνήσαμε ότι αν είναι να διαβάσουμε θα διαβάσουμε 1 βιβλίο και όχι 2 που διαλέγουν αυτά οπότε και για να γλιτώσω φωνές κτλ είπα θα διαλέξω εγώ...). Βέβαια αυτά τα συμφώνησα με τον Αλέκο η Φίφη άρχισε τις στριγγλιές ότι εγώ θα διαλέξω κτλ... Τεσπα παίρνω ένα που έχει φέρει η Λεγκ και ούτε που το είχα πάρει χαμπάρι (να γιατί πρέπει να γράφουμε αφιερώσεις! ευχαριστώ Λεγκ αργοπορημένα!) και η Φίφη ωριέται! ΟΟΟΧΙΙΙ δεν θέλω αυτό, της λέω δες τί ωραία αφιέρωση "στα φοβερά φιλαράκια μας από Σοζω, Νικ, Μυρσ" τίποτα αυτή φωνή κλάμα, κάλτσα και Δεν είμαστε φοβερά φιλαράκια, είμαστε άνθρωποι!!!. Εγώ μουλάρι, μέσα στις φωνές διαβάζω την ιστορία στον Άλεκ, ότι άκουσε πέφτουν για ύπνο μυξοκλαίγοντας η Φίφη και μετά αφού ηρεμεί με φωνάζει και λέει: Πότε θα πάμε στα φοβερά φιλαράκια μας?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...