Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σεχουλιάρικο (ναι, ναι, ξέρεις εσύ, εσένα λέω :P ), έριξες πάλι ατάκες χτες :P

ετοιμάσου σήμερις. Θα πάρω το τουτούνι μου από τον γιατρό και θα μαι σπίτι κατά τις 7 παρά. Η Δανάη πώς είναι?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Διαφημίσεις

Εμας κοπελιες το δεντρο συν ολων των αλλων απεκτησε κ ενα γλαστρακι ( αυτο με το κοκκινο χριστουγεννιατικο λουλουδι που δεν ξερω πως λεγετε) που μας φεραν δωρο χτες κ ενα τσαμπι μπανανες!!!!! Τετοιο δεντρο δεν εχετε ξαναδει!!!

να φέρω και το δικό μου πιθήκι να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ? :P:D:D

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Λοιπόν ξέχασα να σας πω, πως νιώθω σαν να ζω στη Βομβάη! Τα σκουπίδια έχουν ξεχειλίσει και στους δύο δρόμους, πάνω και κάτω από το σπίτι, τα αυτοκίνητα τα πατάνε, τα σκυλιά τα αποτελειώνουν, σε λίγο θα γίνουμε κολλητοί με τους αρουραίους....Αφήστε που κάθε πρωί που πάμε στο σταθμό, πρέπει να κάνω μαθήματα συνδικαλισμού στη Λήδα γιατί με ρωτάει γιατί έχει σκουπίδια.....Αφήστε που σε λίγο δε θα μπορούμε να πάμε ΚΑΝ στο σταθμό!!!

καλα ειναι, ολα φυσιολογικα. Εσενα καλη μου σου εχω τασκ, γιατι μετα την απανωτη χυλοπιτα εχω αγχωθει: πες μου οτι γνωριζεις καποια κυρια που θα θελει να κρατησει παιδια (δε με ενδιαφερει η εθνικοτητα, αρκει να κουτσοσυννενοουμαστε) κ που εσυ θα την εμπιστευοσουν. πλιιιζ, ρωτα κ τη καλη σου τη μαμα, ειμαι απελπισμενη, δε θα βρω ποτε γυναικα. Θα σου πω το απογευμα λεπτομεριες!

τατι, εγω παλι στη θεση σου θα χαζοετοιμαζομουν (ξερεις, τελευταιες λεπτομεριες, αποτριχωση, μια ενυδατικη κτλ). Μην ξεχνας, εισαι δευτεροτοκος!

Τζενη θελω κ γω φωτο δεντρου! και θελω να δω κ τον μητσου, εχω αιωνες να τον δω!

Αχ σας είπα ότι είμαι πολύ χαρούμενη???? έκανα χτες δοκιμές και τώρα πλέκω και σε κύλινδρο!!! (δε ξέρω πώς να το εξηγήσω, φανταστείτε ότι τα πουλόβερ δε χρειάζεται να πλεχτούν σε δύο φάσεις, μπροστά-πίσω, αλλά ενιαία!)

Άφρο εμένα θα ρωτήσεις για γυναίκα?

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Ποιόν ρωτάς;;;Εγώ δεν ξέρω κάποια εκτός από την δική μας νταντά-γιαγιά, αλλά αυτή εκτός που είναι μακρία την κρατάμε για τον εαυτό μας! Κανένας αλτρουισμός!!! Όμως παρόλα αυτά θα ρωτήσω. Έχω μια φίλη, που τον μικρό της τον κρατάει μια γυναίκα, αλλά από Σεπτεμβρη θα πάει παιδικό...Εσύ όμως τη χρειαζεσαι νωρίτερα, ε;;;

Διαφημίσεις

Γεννάμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Έλα και το γλυτώσαμε το χέρι οεο!!!

Τι κάνετε μικρές μου τουλούμπες; Όλες εδω να δούμε τη γέννα;

Καλά χθες ξεσαλώσατε από που να αρχίσω μου λέτε;

Πρώτα απ'ολα πολλά φιλια στο Δαναάκι... καλά κύλισε το βράδυ εεε; Και πολλά φιλιά στον Νικολουδάκο και περαστικά!

Τι θα πει αμπαλαέο;:confused::confused::confused:

Μήπως πανικός κι ομίχλη;:lol::lol:

Σε βρίσκω αδιάβαστη κοπελιαααα... χαμός, μπάχαλος, της μουρλής το πανηγύρι:tongue:

Η Ειρηνη κοιμηθηκε σε χρονο ρεκορ, παω να απολαυσω λιγο βανζελ με τζακι απο οτι καταλαβα πρεπει να εχει αναψει...
Αχαααααααααααααα να ποιος πάει για σκυλάλι λέμε! (Τρελοαγρίνιο ζωγράφισες πάλι:lol:)
Εντωμεταξύ ο σούπερμαν μόλις ακουμπάει στον καναπέ κοιμάται. Και ακουμπάει στον καναπέ σχεδόν μόλις γυρίσει στο σπίτι. Πάλι καλά που πρόλαβε να αναπαραχθεί γιατί μ'αυτό το σύστημα δεν νομίζω ότι θα κατάφερνε να χαρίσει στο Dna του στην αιωνιότητα...

:lol::lol:Άλλος κάθρος απο κει... είχατε ρέντα χθες έτσι!

Αλλά να μην ξεχνιόμαστε ότι αν δεν καθάριζα τα χαλιά Αλέκος γιοκ.

Κάποιο πρόστυχο μυστικό προσπαθείς να μας πεις εσύ αλλά θέλω να το σκεφτώ λίγο ακόμα:cool:

Να του αγοράσω ένα ergo baby? Eeeee? Ή δεν θα το βάλει κι αυτό? Ή να κάτσω στα αυγά μου και να κάνω οικονομίες?
Γλυκό μου χιπισσάκι να σας δώσω τον δικό μου να τον δοκιμάσει ο Χαβιε αν του αρέσει; Έτσι κι αλλιώς στην αρχή με pouch θα την βγάλω... τον παρηγγειλα χθες αμεεεεε!
Κι ο Αλέκος σήμερα είχε τα ατυχηματάκια του. 1) του πάτησα το χέρι και 2) του έπιασε το πόδι το ασανσερ!!!! Αλλά ευτυχώς όλα καλά!
Τι ατυχηματάκια ρε κοπελια... του αλλάξατε τον αδόξαστο του παιδιου:lol: Δώστου ένα υπερφιλάκι σε περικαλώ!
Αφήστε που κάθε πρωί που πάμε στο σταθμό, πρέπει να κάνω μαθήματα συνδικαλισμού στη Λήδα γιατί με ρωτάει γιατί έχει σκουπίδια.....

Τζουμ τριαλαρί λαρόοοοοομ... αυτό δεν είναι καφέ το πανηγύρι των τρελών είναι!:tongue:

Τάτι στα πόσα είμαστε;;;

Ω ρε μάνα μου σεντόνιιιιιιι!

Ξέχασα να πω ευχαριστώ για τα κομπλιμέντα για τον Σωζό... όπως και να το κάνεις η πάνα φωτίζει τα μάτια του :mrgreen:

Τζενηηηηηηη, κι εγώ θέλω φωτό από δεντράκι! Μπορεί να γίνει τρελή χριστουγεννιάτικη κάρτα:D

Κάποιο πρόστυχο μυστικό προσπαθείς να μας πεις εσύ αλλά θέλω να το σκεφτώ λίγο ακόμα:cool:

επίσης σε κάνει να αναρωτιέσαι για τη τσουλουφίτσα....... Λέέέέέν, με ποιο άλλο θέμα, εκτός από τα χαλιά, έχεις πόρωση????? :P:P:P

ZIPWp2.pngCCPvp3.png

Felini έφτασε η μεγάλη στιγμή???Κάτι ήξερες που από την αρχή έλεγες ότι θα γεννήσεις στην ΠΗΤ σου! Με έναν πόνο κοριτσάκι και κρεμόμαστε όλες από τα χείλια σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...