Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα καλημερα!

τι κανετε ηρωιδες μανες?

Λεγκουλι καλη επιτυχια σημερα στο Νικολιο μας. Συμφωνω με τα κοριτσια 100% ομως.Ξεκουραση θες κ λιγες στιγμες χωρις τα παιδια.Αν δεν εισαι εσυ καλη μανα που ασχολεισαι ολη μερα με τα παιδια τοτε ποια ειναι?Ξερεις πολλες που τρεχουν με 3 παιδια παντος καιρου καθε μερα σε κουνιες κλπ ? Εχεις μπουχτισει βρε Λενιω σε καταλαβαινω απολυτα. 6 μηνες που δουλευαμε αντιθετα με Τ τα ιδια σκεφτομουν καθε μερα. Ειναι το προγραμμα του Γ που σε εχει τσακισει , για να δουμε τι θα δουμε κ με αυτο το θεμα, ειχε κανα νεωτερο?

εμεις σημερα τρωμε μακαρονια απλα κ ταπεινα με σαλτσα ντοματα -πιπερια κ μανιταρια.

Τα λαζανια με σπανακι ειναι πολυ ευκολα. Ζεματας λιγο τα λαζανια( τα μακροστενα φυλλα οχι αυτα που μοιαζουν με χυλοπιτες) κ τα περνας απο μια λεκανη με κρυο νερο να μην κολλησουν.Εχει πλυνει ψιλοκοψει το σπανακι κ λιγο πρασο κρεμμυδακι. Τα τσιγαριζεις σε λιγο λαδακι.Μετα ριχνεις μεσα ανθοτυρο τριμμενο , λιγη φετα κ αλατοπιπερο.

Βαζεις λιγο λαδι σε πυρεξ.Μια στρωση λαζανια -μειγμα σπανακι τυρι, λιγο ρεγκατο τριμμενο κ λιγη κρεμα γαλακτος.Αυτο το κανεις αλλες δυο φορες κ τελειωνεις απο πανω με λαζανια.Σκεπαζεις το πυρεξ με αλουμινοχαρτο κ το ψηνεις 45 λεπτα πανω κατω αντιστασεις 200 '.Μετα βγαζεις το αλουμινοχαρτο ,ριχνεις παλι ρεγκατο απο πανω ( η οτι τυρι σας αρεσει) κ βαζετε λιγο ξανα στο φουρνο να λειωσει το τυρι. Τα εχετε φαει νομιζω σπιτι μου σε κατι Μητσο γεννεθλια . Γινονται πολυ ωραια.

Αν δεν θελετε να βαλετε σπανακι μπορειτε να φτιαξετε σαλτσα ντοματας με πολλα λαχανικα.Μελιτζανες πιπεριες χρωματιστες κανα μανιταρι κολοκυθακι.Επισης γινονται πολυ ωραια.

Τα ρεβυθια εμεις τα κανουμε ειτε ασπρα ειτε κοκκινα μαζι με κριθαρακι.Γινονται πολυ ωραια.

Δαναη καλο ταξιδι να εχετε κ καλη επιτυχια στην Μυρτουλα!!

Ελενη θεος ο Αλεκος! Καλα εκανε κ του μιλησε του προπονητη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα λαζανια με σπανακι ειναι πολυ ευκολα. Ζεματας λιγο τα λαζανια( τα μακροστενα φυλλα οχι αυτα που μοιαζουν με χυλοπιτες) κ τα περνας απο μια λεκανη με κρυο νερο να μην κολλησουν.Εχει πλυνει ψιλοκοψει το σπανακι κ λιγο πρασο κρεμμυδακι. Τα τσιγαριζεις σε λιγο λαδακι.Μετα ριχνεις μεσα ανθοτυρο τριμμενο , λιγη φετα κ αλατοπιπερο.

Βαζεις λιγο λαδι σε πυρεξ.Μια στρωση λαζανια -μειγμα σπανακι τυρι, λιγο ρεγκατο τριμμενο κ λιγη κρεμα γαλακτος.Αυτο το κανεις αλλες δυο φορες κ τελειωνεις απο πανω με λαζανια.Σκεπαζεις το πυρεξ με αλουμινοχαρτο κ το ψηνεις 45 λεπτα πανω κατω αντιστασεις 200 '.Μετα βγαζεις το αλουμινοχαρτο ,ριχνεις παλι ρεγκατο απο πανω ( η οτι τυρι σας αρεσει) κ βαζετε λιγο ξανα στο φουρνο να λειωσει το τυρι.

Καλημέρα, τονίζω την ευκολία του πιάτου! Χαχαχα!

Φαγητά τέταρτου είπαμε.... Τέταρτο θέλω μόνο να καθαρίσω το σπανάκι!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ναι κι εγω δεν θα το επιχειρησω καηθμερινη χαχαχαχ

η Τασω, ειναι η κακιά του σινεμα μωρε.... για αυτο που ειπε για τη κακια, αν μπορει καποιος να το χαρακτηρισει μ ε αυτο τον ορο , τοτε εγω ειμαι η Τασω, γιαιτ ετσι αισθανομαι για πολυ μεγάλα διαστηματα.

Εν παση περιπτωση, Δαναη να σκισετε απο ευχαριστα νεα στην αγγλία και συμφνω απολυτα μαζί σου!

Εγω τωρα ειμαι απνεαντι απο τη φρικη σε πολυ καλη διαθεση και carpe diem φαση.... συνεβη κατι πολυ ασχημο σε φιλικο μου παιδακι, ειμαι σιγουρη οτι θα το αντιμετωπισει, θα τα καταφερει, δεν γινεται αλλιως, ολα θα πανε καλα, και εφαγα ενα χαστουκακι καλό και συνηλθα.

Μην στερείτια καμια χαρά μικρή κ μεγάλη απο τον εαυτο σας και τα παιδακια μας.

Και τωρα παω να πλυνω τα πιάτα και να φτιαξω μακαρόνι με κιμα, carpe diem καλε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα..

λεγκω σε παρομοιο μουντ ειμαι και εγω τελευταια... σημερα μαλιστα μου ομολογησε ο Στρατος οτι εγω ολη μερα πλεκω και ο μπαμπας του συνεχεια δουλευει και θα προτιμουσε να μην εχουμε λεφτα αλλα να πηγαινουμε καμια βολτα παραπανω... τουλαχιστον εσυ τα καταφερνεις να τα πηγαινεις συνεχεια βολτα.. εγω δεν το μπορω... και σημειωτεων οτι εχω διπλωμα για αυτοκινητο αλλα το περνω ελαχιστες φορες γιατι μετα δεν μπορω να το βαλω στο γκαραζ και πρεπει να το βαλει ο αντρας μου.... γκρινια τελος...

good luck στην Αγγλια!

επισης και εγω ειμαι μια απο αυτες που κανουν τα πολυ τυπικα και απλα φαγητα.. καμια προτοτυπια... :)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλή επιτυχία σε ΝΙκολάκο και Μυρτάκι!

Με το καλό να πάτε στην Αγγλία και να είναι τόσο καλά τα νέα που να κάνετε βόλτες και μουσεία στο Λονδίνο!

Με το καλό να πάνε όλα και να μην ξαναμιλήσουμε γι αυτά!

Κουράγιο στις ηρωίδες μάνες Δανάη και Λέγκω και όλα να τελειώσουν εδώ!

Διαφημίσεις

Καλή επιτυχία σε ΝΙκολάκο και Μυρτάκι!

Με το καλό να πάτε στην Αγγλία και να είναι τόσο καλά τα νέα που να κάνετε βόλτες και μουσεία στο Λονδίνο!

Με το καλό να πάνε όλα και να μην ξαναμιλήσουμε γι αυτά!

Κουράγιο στις ηρωίδες μάνες Δανάη και Λέγκω και όλα να τελειώσουν εδώ!

Συμφωνώ απολύτως!!!!

πφφφ... είμαι στο μάθημα για τα προγράμματα κομπιούτερ (τύπου ecdl) μέσω ΟΑΕΔ κι έχω βαρεθεί τη ζωή μου.... κάνουμε υπογραμμίσεις κειμένου, αλλαγή γραμματοσειράς κ.ά. πολύ ενδιαφέροντα! :tongue:

Συμφωνώ απολύτως!!!!

πφφφ... είμαι στο μάθημα για τα προγράμματα κομπιούτερ (τύπου ecdl) μέσω ΟΑΕΔ κι έχω βαρεθεί τη ζωή μου.... κάνουμε υπογραμμίσεις κειμένου, αλλαγή γραμματοσειράς κ.ά. πολύ ενδιαφέροντα! :tongue:

χαχα σε νιωθω!!... το ιδιο εκανα τον σεπτεμβρη.. :)

tqj2p3.png vvtJp3.png

Καλημέρα!!!!

Δαναη, αναμένουμε νέα! Να είναι ευχάριστα και να περάσετε καλά!

Κουμπαρούλα, τι ώρα είναι η μαγνητική; Και σε σας καλή επιτυχία.....

Ξέρω, είπες να μην απαντήσουμε και εμείς έχουμε γράψει μυθιστόρημα, αλλά να, ήθελα να σου πω ότι ήδη την χαίρεσαι τη μητρότητα, όταν καμαρώνεις το Μυρσινάκι που σου φέρνει τα παπούτσια για να πάτε βόλτα, τον Θοδωρίκο που συμπαραστέκεται και κατανοεί, και σκαρφαλώνει και χοροπηδάει και κάνει διαολιές και το Νικόλα που τον ακολουθεί από πίσω και κάνει δοκό πάνω στο κατάρτι του κρεββατιού...και...και....και....το ξέρεις και το ξέρω, και σε ακούω που τα καμαρώνεις και γουργουρίζεις.....

Απλά....πολύ απλά....δεν γίνεται να χαίρεσαι μόνο την μητρότητα. Σιγά σιγά αυτό θα αλλάξει.....όταν πήζεις έτσι, γενικά όταν πηζεις στη ζωή σου είναι φυσικό να κάνεις άσχημες σκέψεις και ζήλιες να έχεις, και να αναθεωρείς για τις επιλογές σου και τα πάντα....βοηθάει να σκέφτεσαι πράγματα για σένα. Όχι απαραίτητα ότι θα πάρεις το Όσκαρ, να σαν κι αυτά που μας είπες, αυτοκίνητο, ράψιμο, το θεατρικό σου εργαστήρι, διάφορα πρότζεκτ, κι ας μην μπορείς να τα κάνεις όλα με τη μία, απλά να έχεις στο μυαλό σου τι μπορείς να κάνεις, κάποια τώρα, άλλα από Σεπτέμβρη που θα πάει και η Μυρσίνη σχολείο, αλλά σε κανα χρόνο.

Το να είσαι όλη μέρα στο σπίτι με τα παιδιά και να μην το απολαμβάνεις δεν έχει να κάνει με το αν απολαμβάνεις τη μητρότητα καθόλου, μα καθόλου. Απλά ζεις ένα ρόλο που δεν είναι ακριβώς ότι πιο ανεβαστικό, που ρίχνει την αυτοπεποίθηση, τι να λέμε, μάνα και νοικοκυρά, πιο υποτιμημένη δραστηριότητα στον πλανήτη. Εκτός και αν είσαι proud full-time mom και το αναγάγεις σε τέχνη αλλά δεν είσαι , άστο!

Εντάξει, το μυθιστόρημα προχωρεί, ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα και να πάει καλύτερα και η μαγνητική και να ηρεμήσεις λιγάκι.....Μάκια

Περι μαγειρικής....όντως το σπανακοτέτοιο μεγάλος μπελάς, καθάριζε σπανάκια, βράζε ζυμαρικά, μπεσαμπέλ, ζέστανε γάλα, πλένεις χωρίς τελειωμό. Θέλω συνταγές Τάτης για ψάρια, αυτό με τη σέξυ κρούστα αλατιού και την άλλη.....α, και τα λαζάνια! Τελικά μόνο από την Τάτη ζήτησα συνταγή!!!! Ακούουουους, μια χαρά κρατάς την αξιοπρέπεια που λέγαμε!!! Τελικά έφτιαξα μια άλλη συνταγή μαυρομάτικα με τόνο, αν τα φάνε να με φτύσετε. Αφήστε που ΚΑΠΟΙΟΣ είχε πάρει τόνο καυτερό και έτρεχα πρωινιάτικα να αγοράσω τόνο για να τελειώσω το φαί.....

Μαριλένα, αυτά τα εργαστήρια τέλεια! Θα ήθελα να είμαι όλη μέρα εκεί, να τα κάνω όλα!!!!

Αυτά. Σεντονάκι.

Όπως πάντα το δε πόιντ η Μυρτώ! Καλύτερα δεν μπορούσε να τα πει κανείς!

Λοιπόν μαυρομάτικα με τόνο για αύριο έκλεισε! Έχω και ωραίο μαϊντανό από το φίλο μου το λαϊκιντζη, τέλειο θα γίνει!

Μα χθες βράδυ ο Αλέκος άνοιξε κονσέρβα τόνου και έφαγε! Ακούς Λέγκω μου?

Εγώ που πεινάω συνεχώς τί θα κάνω... Τί μήλα και μανταρίνια όλη τη λαϊκή έχω φάει...

Διαφημίσεις

Αααα μην το ξεχάσω,

μυρτούδι ή καμία άλλη αν θέλει, έχει την άλλη βδομάδα στο στούντιο γιόγκα με ένα φίλο...

Είναι Τετάρτη 23 και 30 του μήνα 8-10 το βράδυ...

αντί για έξοδο.... Λέτε να το κανονίσουμε? Δεν ξέρω αν ο Χαβιέ θα είναι εδώ...

Αλλά εάν εκφράσετε ενδιαφέρον θα δω τί θα κάνω

Εγώ δε μπορώ, Τετάρτη είναι η μέρα του σούπερμαν για δραστηριοτητες.

Α, Ελένη, η συνταγή με τα μαυρομάτικα λέει να κάνεις άνιθο και μαιντανό σε μορφή πέστο...δεν είναι κι άσχημο....

Δηλαδή να τα χτυπήσω στο μούλτι με λάδι και κουκουνάρι? Ωραία για να μην το βλέπουν κιόλας!

Μαριλού κάτσε να δω αν θα είναι εδώ ο Χαβιέ και θα σου πω. Είναι μόνο για ένα φίλο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...