Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

το χουμους ειανι ρεβυθια με ταχινι? Το τρωνε Αφροδιτη τα μικρά σου?

Εισαι πολυ χρυσοχερα λεμε, ψαρια πλακι στο φουρνο, γιγαντες τςςςςς (καλα εδω που τα λεμε ευκολα και νοστιμα φαγητα κ τα δυο αλλα μονο απο τη μανα μου τα τρωμε κατι τετοια χαχαχαχαχα οιμε οιμε τα κακοταίζω τα πουλιά μου!!!!)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως και φασολαδα οταν φτιαχνετε(εγω δεν εχω φτιαξει ποτε ακομα ! ! !) κρατατε 1-2 φλυτζανια φασολια βρασμενα, και γινονται ωραίο φασουλοκεφτεδες

επιπλεον καροτο, κρεμμύδι, αβγό, λίγο παξιμάδι και κύμινο.

Πανε ωραια και με γιαουρτι για γυνοδευτικο αλλα τα δικα μου ουτε για αστειο δεν το θελουν το γιαουρτι στο πιατο τους.

eNeap2.pngTSzHp3.png

ωραία η οσπριοσυζήτηση, πεθαίνω για όσπρια, άλλο αν μετά έχουμε...θέμα!!!

του καλού μου του αρέσουν τα ρεβύθια τα παντρεμένα με χιλοπίτες, .αν φτιάξεις ρεβιθόσουπα και σου μείνει, βράζεις και λίγες χιλοπίτες, τα ανακατεύεις και μια χαρά βγάζεις μια μέρα ακόμα.

αυτό με το σπανάκι και τα ζυμαρικά, για πείτε, πολύ ωραίο ακούγεται.το σπανάκι τί το κάνεις?το ζεματίζεις, το γιαχνίζεις...??

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Ξέρετε τι με απασχολεί και δεν ξέρω πως θα λυθεί... ότι όταν είμαι με αλλον ή άλλους ενήλικες ή έξω με τα παιδια είμαι καλά όσο κουρασμένη και να μαι... όταν όμως είμαι μόνη μου σπάνε εύκολα τα νεύρα μου, θέλω να φύγω και να μην δω κανέναν γνωστο για πολυ καιρο... τι σκατά να κάνω; Πως να αρχίσω να χαίρομαι την μητρότητα; Τι γίνεται όταν καταλάβεις τόσο αργά ότι δεν έπρεπε να κάνεις παιδια και ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις; Πως να πολεμίσω το αίσθημα που νοιωθω ότι θέλω να εξαφανιστώ, να χωρίσω, να ξεκουραστώ; Πως θα ελεγξω την κακια που υπάρχει μέσα μου και μεγαλώνει μαζί με την κουραση και τη ρουτίνα;

Δεν χρειάζεται να απαντήσετε.

Πάω να αποβλακωθώ μπροστά στην τηλεόραση

καλέ πότε προλάβατε και γράψατε τόοοοοσα;;; και λοιπόν εγώ τα συνθηματικά με το σπανακοπαστίτσιο δεν τα καταλαβαίνω... ποιον εθνικό κήπο; πότε έγινε αυτό;

ας συμβάλλω και εγώ στην γενικότερη συνταγογράφηση:

από λαζάνια έχω κόψει αυτά με τον κιμά και κάνω με κολοκύθια, κοκκινη σάλτσα και μοτσαρέλα (χωρίς μπεσαμέλ) αν ενδιαφέρει να σας τα πω και ποιο λεπτομερεστερα...

ας μιλήσουμε για ψάρι: συνήθως το κάνω στον φούρνο σε κρούστα αλατιού και γίνεται τέλειο δεν μένει ούτε κόκκαλο το τρώμε όλοι πανηγυρικά... και το αλάτι το ανακυκλώνεις...

εναλλακτικά κάνω φιλέτα μπακαλιάρου στον φούρνο με πατάτες, ντοματίνια, κουκουνάρια και σταφίδες, ρωμαιοεβραική συνταγή επίσης το τρώμε όλοι

τέλος θέλω να δοκιμάσω αυτή τη συνταγή για αλλαγή

http://www.bbcgoodfood.com/recipes/3174/fish-pie-in-four-steps

ρεβυθια τα παιδιά μονο με ρύζι θα δοκιμάσω της ελένης μιαμιαμ...

σπανακόρυζο απαγορεύτηκε για κανά 6μηνο γιατί το έκανα και η άννα άρχισε τα μπλιαχ μπλιαχ και το κόλλησε και στον ανδρέα (ο οποίος το τσάκιζε μέχρι πέρσι που έτρωγε μόνος του) οπότε θα το ξαναπροτείνω την άνοιξη....

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

λέγκω καλή επιτυχία για αύριο! :)

Αφού εσείς βάζετε συνταγές, πάλι καλά μου δώσατε ιδέα κι έβαλα ρεβύθια να μουλιάζουν, κι εγώ για να σας το ξεπληρώσω σας προτείνω το ΣΚ να περάσετε μια βόλτα από το HUB (Κ. Πετράλωνα) που έχει την έκθεση Χειροτέχνικα και θα έχει και δωρεάν σεμινάρια πλεξίματος, ραπτικής, φελτ κ.ά. μισάωρα είναι τα σεμινάρια, αλλά μια ιδέα την παίρνεις. Επίσης αν μπείτε στην σελίδα μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό που έχει πολλά και διάφορα δώρα!

http://www.xeirotexnika.gr/%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%B1-workshops

;)

Τατιάνα χρόνια πολλά για την γιορτή σου! :)

για ρίξε αυτή τη συνταγή με τον μπακαλιάρο! μιαμ-μιαμ :D

τον ξαρμυρίζεις;

Λεγκουίνι μου καλό σου στέλνω μια αγκαλίτσα! Κάνε υπομονή, που θα πάει δεν θα μεγαλώσουνε; Θα μεγαλώσουνε!:cool:

Θα μεγαλώσουν και θα λες τί ωραία ήταν όταν ήταν μωρά!

Λέγκ μας κοροϊδεύεις? Σου πάει η μητρότητα όσο σε καμία! Εσύ δεν εκενευρίζεσαι, δεν τους μιλάς άσχημα, είμαι σίγουρη πώς δεν έχεις ρίξει ούτε μία στον πωπώ που λέει ο λόγος, δεν πίνεις δεν καπνίζεις, τους φέρεσαι με σεβασμό σαν να είναι συνομίληκοι και γι αυτό έχεις υπέροχα παιδιά!

Ο Σοζώ είναι από το πιο ευγενικό και ταπεινό παιδί! Και βοηθάει, νοιάζεται και γενικά έχει συναισθηματισμό μέσα του! Γενικώς είναι τρομερό και δεν είναι από τα γονίδια (μόνο...)

Οπότε όταν σε πιάνουν οι μαύρες σου σκέψου αυτά σοβαρά και αναρωτήσου τί άλλο καλύτερο θα μπορούσες να έχεις κάνει? Να ξεροσταλιάζεις σε ένα γραφείο ή μπροστά από ένα κομπιούτερ να κάνεις ότι σου λένε κάποιοι μ@#$ες που ποτέ δεν θα ήταν ευχαριστημένοι... Τουλάχιστον βλέπεις τα αποτελέσματα... Κόλλησε το μάους και δεν μπορώ να κάνω ποστ...

Ωραία....

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

συμφωνω με την προγράψασα, και να προσθεσω οτι δεν ειανι κακία αυτη που μεγαλωνει μεσα σου , ειναι φυσιολογικοτατες σκεψεις μπουχτισματος

φιλικα,

Τασω καββαδια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Εγώ σήμερα μαγείρεψα φακές κατάψυξης! Πιο γρήγορο φαί δεν γίνεται!

Ααα δεν σας είπα κολύμπι σήμερα και ενώ χθες με ρώτησε πώς θα πάμε μαζί να μιλήσουμε στον προπονητή αφού αργώ να πάω, και του είπα ότι θα πάω πιο νωρίς και όντως πήγα, αλλά είχε ήδη πάει και του είπε

-όταν μου φωνάζεις μου ρχεται να κλάψω

- να μην κλαις φωνάζω γιατί δεν ακούγομαι

- δεν κλαίω, μου ρχεται να κλαίω!

Και μετά του έκανε δοκιμή από μακριά του μίλαγε κανονικά και δεν φώναζε, και κατάλαβε ότι δεν άκουγε!

Σαν τον πατέρα του και αυτός τίποτα δεν θα κρατάει μέσα του...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Μπηκα να χαιρετισω στα γρηγορα, γιατι την κανουμε αυριο και δεν εχω μαζεψει τιποτα! Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες, ειναι το μονο πραγμα που θα παρω σιγουρα μαζι μου, για ολα τα αλλα παιζεται... ;)

Λεγκω, καλη επιτυχια αυριο! Να δεις που μολις γινει κι αυτο και πανε ολα καλα, αμεσως θα την δεις με αλλο ματι τη φαση. Προσωρινα βεβαιως, γιατι ο πιο φυσιολογικος κυκλος ειναι αυτος - απο κουκουβαγια στη φρικη και παλι πισω...και γι αυτο ακριβως ειμαστε εδω ολες. Κι ειμαστε απλα κωλοφαρδες που εναλασσεται ο ρυθμος μας και δεν φρικαρουμε ολες ταυτοχρονα να φουνταρουμε, αλλα ισιωνουμε η μια την αλλη που και που...

Σας φιλω ολες, εχω πολλα να γραψω, (ιδιως για το ραψιμο) αλλα πρεπει να ξεμπερδεψω κι εγω πρωτα με την τωρινη φρικη και μετα τα λεμε! Ζματς!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Καλημέρα!

Μου αρεσει πολύ οταν ειναι ετσι ζωντανο το καφενεδάκι μας!!!

Αντε καλο ταξιδι Δαναη, να γυρισεις με πολυ ωραια νέα!

τι σκατά να κάνω; Πως να αρχίσω να χαίρομαι την μητρότητα;
για πες πως το εχεις αυτο το χαιρομαι την μητροτητα στο μυαλο σου? Κατι σε διαφημιση γιαουρτιου δλδ? Ή να κουκουβαγιζεις ολη μερα καθε μερα και να διατυμπανιζεις το ποσο καλη μανα εισαι? Εχεις καποια μαμα στο μυαλο σου που χαιρεται τη μητροτητα με καλυτερο τροπο? Μη σου πω οτι εχεις μπουχτισει απο τη μητροτητα, της εβγαλες τα ματια... Να μου πεις οτι θελεις να χαρεις και λιγο ανεξαρτησια να το καταλάβω....

Καλη τυχη και καλά αποτελέσματα με την εξέταση του Νικολιού, να ξεαγχωθεί και η μαμα του λιγακι. Στα ειπαν τα κοριτσια πιο πριν, το μονο που εχω να συμπληρωσω ειναι οτι αυτο που λες "κακια" ειναι το πιο φυσιολογικό πραμα στον κοσμο και εισαι υπεροχη που μπορεις και το συνειδητοποιείς και το ξεστομιζεις! Βρες εναν τροπο να ξεδινεις μια φορα στο τοσο μονη σου, χωρις κανενα παιδι, δεν ειναι κακο να ζητησεις βοηθεια και θα δεις που η χαρα της μητροτητας θα ξαναγυρισει. Τωρα που ξεπεταγεται και η μικρη δεν θα ειναι τοσο δυσκολο. Εγω μπορω οποτε θες να τα κρατησω τα παιδια ειτε απογευμα ειτε βραδυ, θα περασουμε σουπερ όλοι ειμαι σιγουρη, στο εχω ξαναπει!

Καλα αθηνα δεν καταλαβα τι σχεση εχει η Τασω....

Ρισπεκτ στον Αλέκο! Τρομερος!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...