Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Λοιπόν εγώ (όχι ότι μπορώ να συγκριθώ με τη Λέγκω) τη χαίρομαι τη μοναξιά μου... Δεν ξέρω για πόσο και επίσης μην ξεχνάμε ότι δεν είμαι όλη τη μέρα με τα παιδιά. Οπότε ατυχήε η σύγκριση, το παίρνω πίσω...

Αλλά Έλεν, υπομονή θα μεγαλώσει το Μυρσίνιο και θα πάει σχολείο!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέγκω, μπράβο, η οδήγηση θα βελτιώσει αισθητά την κατάσταση.

Σεμινάρια για ραπτομηχανή θέλω κι εγώ, ενημέρωσε με. Βέβαια δεν έχω ραπτομηχανή, ευκαιρία να σου κατσικώνομαι.

Το σπανακοπαστίτσιο το κάνω με μακαρόνι σέλινο.

Πείτε καμιά καλή συνταγή με όσπρια, είναι η σειρά μου σήμερα για τον παιδικό. Εκτός από φακές γιατί ένα από τα παιδάκια δεν τις τρώει καθόλου.

θα σου λυσει τα χερια το αμάξι, κανεις παρα πολυ καλα!!! Και το σεμιναριο σουπερ θα ειναι, το εχει κανει μια συναδελφος εκει, και της αρεσε πολυ, αλλα αυτη πηγαινε για καμποσο καιρο, παρασκευες απόγευμα. Τωρα εχει μονοήμερο?

Ειχαμε φαει μια μερα λαζανια με σπανακι και μενα μου εμεινε, θελω και γω να τα φτιαξω!

Το ψαρι μου αρεσει πολυ με σπανακι, σελινο και κρεμμυδακια στο φουρνο ή πλακι με κρεμμυδια ξερα καροτα και σαλτσα. Αλλα δυστυχως τα παιδια μου ουτε να το φτυσουν ετσι...

Και μεις ολο φακες και αρακα μαγειρευουμε ρε γμτ, οχι τοσο γιατι δεν βρισκω ιδεες, οσο γιατι τα μουλακ μου δεν τα δοκιμαζουν καν...

Πείτε καμιά καλή συνταγή με όσπρια, είναι η σειρά μου σήμερα για τον παιδικό. Εκτός από φακές γιατί ένα από τα παιδάκια δεν τις τρώει καθόλου.

Ρεβυθια αποφλοιωμένα? Ειτε σουπα ειτε στο φουρνο με σπανάκι?

Γιγαντες πλακι ειτε ασπροι παλι με σπανακι? Εχω παθει με το σπανακι, δεν μπορειτε να πειτε....

Τα μαθήματα ραπτομηχανής είναι μια φορά της εβδομάδα αλλά αυτό δεν παίζει, έχει όμως ένα σεμινάριο που θα πάρω να ρωτήσω μπας και...

Επίσης θα κανονίσω να πάρουμε αφυγραντήρα, νομίζω ότι είναι η τέλεια λύση για να σταματήσω να έχω μαύρους τοίχους.

Καντε ρεβυδοκεφτέδες ή γίγαντες στο φούρνο, ή φάβα με λιαστες ντομάτες και καραμελωμένο κρεμμυδάκι.

Διαφημίσεις

Ώπα, ώπα, αυτό με τη φάβα και το καραμελωμένο κρεμμυδάκι φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Περισσότερα στοιχεία;

Και τα ρεβύθια σούπερ αλλά έπρεπε ήδη να τα είχα βάλει να μουλιάσουν.....κλασικά....

Εγώ κάνω και ρεβυθόριζο με σταφίδες και κουκουνάρια.

Μπορείς να πάρεις τα αποφλοιωμένα και δεν χρειάζονται μούλιασμα!

Τη φάβα νομίζω τα παιδιά δεν την πολυτρώνε... Εμένα ότι είναι σε μορφή κρέμας δεν τους αρέσει... Εκτός από την τυροκαυτερή!

Λενάκο τέλειο αυτό με τις σταφίδες για δώσε λεπτομέρειες... Τα αποφλειωμένα δεν τα μουλιάζεις αλήθεια; Απππ καλή φάση!

Για φάβα εδω http://epipantosepistitou-efik.blogspot.gr/2012/02/blog-post_24.html

Τέρμα το διάλειμα σνιφ και πάνω που μ'αρεσε

Λοιπόν στα γρήγορα χωρίς πολλές λεπτομέρειες που μπορεί να μην θυμάμαι...

Βάζεις τα ρεβύθια δύο φλυτζάνια να μουλιάσουν τα αποφλοιωμένα όχι, τα βράζεις όχι πολύ να μαλακώσουν λίγο, σε άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζεις κρεμμυδάκι σε δυνατή φωτιά (εγώ δεν τσιγαρίζω με νερό το κάνω) ρίχνω τα ρεβύθια, τα σβήνω με κρασάκι λευκό αλατοπιπερώνω, ρίχνω το ρύζι, 2 φλυτζάνια νερό, λίγο λάδι και τα κουκουνάρια βάζω και λίγο κρόκο κοζάνης και κλείνω καπάκι και τη φωτιά. Και το αφήνω για 20 λεπτά με σβηστή φωτιά πάνω στο μάτι. Μόλις γίνει ρίχνεις και τις σταφίδες. Γίνεται πολύ ωραίο και μπορείς να το σερβίρεις με ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ό,τι θυμάμαι. Την είχα δει τη συνταγή σε μια συσκευασία με βιολογικά ρεβύθια. Μπορείς να βάλεις και κύμινο αν το τρώνε τα παιδιά!

Λοιπόν στα γρήγορα χωρίς πολλές λεπτομέρειες που μπορεί να μην θυμάμαι...

Βάζεις τα ρεβύθια δύο φλυτζάνια να μουλιάσουν τα αποφλοιωμένα όχι, τα βράζεις όχι πολύ να μαλακώσουν λίγο, σε άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζεις κρεμμυδάκι σε δυνατή φωτιά (εγώ δεν τσιγαρίζω με νερό το κάνω) ρίχνω τα ρεβύθια, τα σβήνω με κρασάκι λευκό αλατοπιπερώνω, ρίχνω το ρύζι, 2 φλυτζάνια νερό, λίγο λάδι και τα κουκουνάρια βάζω και λίγο κρόκο κοζάνης και κλείνω καπάκι και τη φωτιά. Και το αφήνω για 20 λεπτά με σβηστή φωτιά πάνω στο μάτι. Μόλις γίνει ρίχνεις και τις σταφίδες. Γίνεται πολύ ωραίο και μπορείς να το σερβίρεις με ψιλοκομμένο μαϊντανό. Ό,τι θυμάμαι. Την είχα δει τη συνταγή σε μια συσκευασία με βιολογικά ρεβύθια. Μπορείς να βάλεις και κύμινο αν το τρώνε τα παιδιά!

Αγαπώ σε! Θα το κάνω οπωσδήποτε!!! Ένα φλυτζάνι ρύζι να φανταστω εε;

Διαφημίσεις

μπραβο στο Θοδωρακη!! Καλη επιτυχια για αυριο στο Νικολιο! Ενοειται οταν θα βρεθουμε θα σας κανω περπατοπιτα !!

Κ εμεις σημερα οσπριο τρωμε,συγκεκριμενα φακορυζο.

Λαζανια με σπανακι κανω κ εγω πολυ συχνα τα τρωμε παλι καλα ολοι.Βαζω κ ανθοτυρο μεσα,λιγη κρεμα γαλακτος κ λιγο ρεγκατο ....

Λεγκ οταν μαθεις να ραβεις πες μου να σου φερω ενα πουλοβερ του Μητσου κ ενα παντελονι του Τ .εγω ουτε κουμπι δεν ξερω.... Το καλυτερο πραγμα που θα κανεις ειναι να μαθεις να οδηγεις πιστεψε με.

Καλη η Αργοναυτικη δηλαδη , για να δουμε ποτε θα εχει αγωνες την Κυριακη μπας κ μπορεσω να τον παω ...

Σημερα ειπα μπας κ αρχξσω διαιτα .Για να δουμε θα κρατηθω η το απογευμα παλι θα την πεσω στο μοναδικο κομματι τουρτας-περπατπιτας που εχει απομεινει ( ευχομαι να το εχει φαει ο Τ).

να φανταστω οτι αντι νερο μπορεις να βαλεις και ζωμο που εβρασες τα ρεβυθια? Χτες βραδυ εφτιαξα ρεβυθια και διαβαζα και γω μια αναλογη συνταγη απέξω (χωρις σταφιδες ομως). Και λεω να φτιαξω κ χουμους σημερα....

Μια κρητικια φιλεναδα που εχω μου ειπε οτι αμα της μεινει σουπα ρεβυθια απο την προηγουμενη τα κανει την επομενη ρεβυθορυζο....

Λεγκω, εσυ μην παρεις βιολογικα, θα τα βραζεις τρεις μερες πάλι!

καλα μου αρεσει που ψαχνεστε για φαγητα κιολας, επαθα κοκομπλοκο απο ολα αυτα που ειπατε μολις... εγω απο οσπρια φακες, μετα κρεατικα (σηλ καμια κοτοσουπα η κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο ή γιουβαρλακια η μπιφτεκια) κανα ψαρι ψητο στη σχαρα και καμια μακαροναδα εκει φτανει η χαρη μου.

Για πιο ειδικες περιπτωσεις κανο ενα γαματο και πανευκολο φαγακι στη γαστρα, τα δικα μου ομως δεν πολυ τρωνε....

αυτο συγκεκριμενα

http://www.argiro.gr/recipes/%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9-%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%AC%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B3%CE%AC%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%B5-%CE%BB%CE%B1%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B1%CE%BC%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B7%CE%BD%CE%B1

πω πω λεμε..... ποσα ωραια φτιαχνετε,

Τζενη πες για το σπανακο λαζανι (μεχρι σπανακορυζο ξερω τιποτα αλλο)

θα δοκιμασω κ το ρεβυθοριζο.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...