Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα καλημερα!

τονια περαστικα κ καλες στρατες στο μικρο!!

Λεγκουλι τι κανει ο Σοζω?τι σας ειπε ο ντοκ? Το Μυρσινακι συνηλθε καθολου?

Εμεις ξεχασα να σας πω την Πεμπτη ολα καλα.Τελικα αποφασισαν κ μας ειπαν κ επισημα πως τα παιδια δεν εχουν τιποτα κ υσηχασαμε!!

Ο Νικολακης ειναι ολο χαρα που περπαταει το καημενο εχει ξετρελαθει! Εφτιαξα κ μια περπατοπιτα κ καλα την τσακισαμε.Αλλο που δεν θελαμε να φτιαξουμε γλυκο.Τουρτιτσα μιαμ μιαμ . Να δω ποτε θα το ραψουμε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια κόρες!

Τί κάνετε? Λέγκω ο νικόλας πώς είναι?

Πώς πετάει έτσι το σκ μου λέτε? Πήγαμε στην Αργοναυτική Εκστρατεία ήταν καλά, για τα παιδιά, τους άρεσε πολυ νομίζω, το συζητήσανε πολύ μετά! Εμείς ντάξ βαρεθήκαμε αλλά χαλάλι...

Πάντως ήταν γεμάτο το θέατρο και ήταν μεγάλο...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες... ήταν ένα πολύ ωραίο και γεμάτο σκ αλλά χωρίς γιωργο και πάλι... το βραδυ της κυριακης με πιάσανε λίγο οι μαύρες μου αλλά ντάξει. Τουλάχιστον μεγαλώνουν τα παιδια και τα κουμαντάρω καλύτερα.

Πήγα με τα παιδια στις Τσιριτζαντζουλες στην Αστροαπεργία, ωραια παράσταση με πολύ όρεξη! Και ήρθε και το Μαριλενάκι και μετά πήγαμε δίπλα στον πεζόδρομο και ήπιαμε καφεδάκι και πολύ το φχαριστήθηκα.

Μπράβο ρε Τζενάκο που τελειώσατε επιτέλους!!!

Όταν βρεθουμε θα ξανακάνεις περπατόπιτα εντάξει;

Λενιώ αύριο είναι ο Νικολακος. Σας έχω πει ότι ψύχωση με τις κάλτσες, αν κάνεις το λάθος και του βγάλεις κάλτσα και δεν αντικατασταθει άλλη στο καπάκι γίνεται χαμος. Ξύπνησε μια μέρα και είχαν αφαιρεθει οι κάλτσες και παίχτηκε όλο το πρώτο μέρος της Αντιγόνης και ένα μεγάλο μέρος απ'τον Ορέστη!

Ο θοδωρής θα βγάλει το γύψο 25/1 στα γεννεθλια του, μια χαρά δειχνει το χέρι. Πάντως δεν υπάρχουν και πολλά που δεν μπορεί να κάνει παρ'ολο που έχει ένα χέρι. Μέχρι και με τα πόδια πάνω και το κεφάλι κάτω κρεμιοταν στις κουνιες προχθες.

Λοιπόν έχουμε πάει σε Τατι και είμαστε στο μπανιο με το θοδωρή... "ωραία μπανιερα ε μαμα;"

"ναι πολύ ωραία"

"καλύτερη απ'τη δική μας!"

"ε είναι πιο μεγαλή ρε θοδωράκο"

"την καθαρίζουνε μάλλον!"

"γιατί ρε κόπρε εμείς δεν καθαρίζουμε;"

η απάντηση ηταν ένα βλέμμα απ'το θοδωρή μπουχαχαχα

Έφυγα για μπελες!!!!!!!!!

Καλημέρα!!!!

Κι εμείς περάσαμε πολύ ωραία!!! Εκδρομούλα στον εθνικό κήπο, πικ νικ, κούνιες, υγιεινή διατροφή στο καπάκι ( βλ. σουβλάκι), γυρίσαμε κομμάτια αλλά πολύ χαρούμενοι!

Καλά αυτήν την μπανιέρα όλα τα παιδιά την ζηλεύουν; Και η Λήδα τα ίδια, αλλά έδειξε τακτ και δεν σχολίασε την καθαριότητα!!!!

Εντάξει γρήγορα τελειώνει το ΣΚ, αλλά αν έχεις περάσει όμορφα ξεκινάει καλά η βδομάδα........

Απορία: Γιατί οι πάπιες στον εθνικό κήπο δεν είναι πια μέσα στη λιμνούλα;;;Ε;;;;;

Κι εμείς περάσαμε πολύ ωραία!!! Εκδρομούλα στον εθνικό κήπο, πικ νικ, κούνιες, υγιεινή διατροφή στο καπάκι ( βλ. σουβλάκι), γυρίσαμε κομμάτια αλλά πολύ χαρούμενοι!

Κι εγώ δεν σε πήρα για φαί γιατί νόμισα ότι θα τρώγατε σπανακοπαστίτσιο....

Και δεν σου κατσικωθήκαμε κιόλας για να το χαρείτε!

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα, μα κι εσύ γλώσσα δε βάζεις μέσα!!!

Λοιπόν, ναι, το σπανακοπατσίτσιο έγινε! Στις έντεκα το βράδυ τελείωσα μαγείρεμα, έπλυνα πιάτα σκούπισα εκατό χιλιάδες κατσαρολικά που προέκυψαν, στέγνωσα, τα έβαλα στη θέση τους, και αφού καμάρωσα την πρωτόγνωρα καθαρή μου κουζίνα, έβαλα κρασάκι, έστριψα τσιγαράκι και κάθησα να απολαύσω. Σούπερμαν, Λήδα και Μάριος κοιμούνταν, ο Μάριος από τις 6.30 το απόγευμα.

Πριν ανάψω το τσιγαράκι και καταπιώ μια γουλίτσα απ'το κρασάκι εμφανίζεται μπόμπιρας αγουροξυπνημένος αλλά ορεξάτος!!!! Την συνέχεια δεν χρειάζεται νομίζω να σας την περιγράψω!

Διαφημίσεις

Εντάξει γρήγορα τελειώνει το ΣΚ, αλλά αν έχεις περάσει όμορφα ξεκινάει καλά η βδομάδα........

Εγω παλι, αμα περναω καλα το Σκ δεν εχω καμια ορεξη να ξαναξεκινησει η εβδομαδα...

Σουπερ ηταν το Σκ, περασε απιστευτα γρηγορα. Η αργοναυτική αρεσε στα παιδια, ειχε πολυ ωραια σκηνικα ειδικα ετσι οπως το εκαναν με ταυτοχρονη προβολή, ήταν χασιματικό. Τη μουσική την βρηκα τουλάχιστον γελοία, τις ερμηνίες αδιάφορες και έλειπε πολυ η οποιαδηποτε εμπνευση (εκτος των σκηνικών) και το χιουμορ, πραμα απαραιτητο κατα τη γνωμη μου σε παιδική παράσταση. Βεβαια η παραγωγος, που ηταν εκει και προλόγισε -σε πρωτο ενικό προσωπο- ειπε οτι δουλεψε πολυ για να κανει πιστή παρουσίαση της μυθολογίας οποτε ισως αυτο δικαιολογει την ελλειψη καποιας πρωτοτυπίας! Δεν μετανιωσα που το ειδαμε σε καμια περιπτωση, ηταν καλη δουλεια, αλλα περιμενα κατι πιο εμπνευμένο...

Εγω γελασα πολυ με το εξης σκηνικό, στο ασανσερ ο Λεγκωγιωργακης αγκαλια με το μυσρινακι σε διαλογους "δωσε φιλακι στη Δαναη" και "δωσε φιλάκι δαναη στη μυρσινη" και "μπραβο τα καλα παιδιακια" κτλ και καποια στιγμη πεταγετε ο Σοζω που στεκοταν παραμερα φανερα ξενερωμενος και λεει "θα πατησει κανένας το κουμπί επιτελους?"

Μα για πιο σπανακοπαστιτσιο μιλάτε; Γιατί δεν καταλαβαίνω γρι απο αυτά που λέτε καλέ;

Κι εγώ πέρασα πολύ όμορφα αλλά εξαντλητικά. Και μου λείπει ο γιώργος, και λείπει και στα παιδιά και εκείνος ζορίζεται πολύ. Ούτε όταν σβήσαμε κεράκια δεν κατάφερε να είναι, ούτε αύριο στην εξέταση θα μπορέσει να είναι. Τα παιδιά τον βλέπουν μιση με μία ώρα την ημέρα συνήθως.

Τουλάχιστον έβαλα μπρος να διευκολύνω τη ζωη μου γιατί το πήρα απόφαση ότι ο κολε αν και έχει όλη τη διάθεση δεν μπορεί να συμμετέχει και βάζω μπρος να ξεκινήσω να οδηγαω αμάξι, θα αρχίσω να πηγαίνω με τα παιδια εδώ σε μια κατάληξη που έχει και θεατρικό παιχνίδι και συλλογική κουζίνα σάββατο πρωί έτσι δεν θα είμαι μόνη ούτε θα τρέχω στις μορφες έκφρασης στα πετράλωνα, ούτε θα δίνω τόσα λεφτα. Και επίσης αν δεν δουλευει ο κολε την κυριακη αυτή θα παω να κανω ένα σεμινάριο ραπτομηχανης στη νέα γουινέα για να μπορώ τουλάχιστον να κάνω ένα μπάλωμα.

Τι σας λέω εεε; :tongue:

Για ρίξτε καμιά συνταγή γιατί η φαντασία μου στα φαγητά έχει φτάσει στον πάτο...

Βέβαια μακαρόνια δεν είναι θέμα τα κάνω όπως να ναι... Στο ψάρι έχω μια έλλειψη και γενικά στο τι μαγειρεύω σήμερα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...