Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι αυτό που λέει δημιουργικός χορός και σύγχρονος χορός. Οι ηλικίες και τα ωράρια είναι λίγο διαφορετικά από αυτά που γράφει.

Εμείς πάμε στο μικρό τμήμα 3.5-5χρ Τετάρτη 6-7 και Σάββατο 1-2

Α! και είναι 30? /μήνα

http://dikefips.weebly.com/kappaepsilonnutaurhoomicron-nuepsilonomicrontauetataualphasigma-phiiotalambdaomicronthetaepsilonetasigma2.html

παίρνεις τηλέφωνο και ρωτάς ή απλά έρχεσαι όποτε σε βολεύει και κάνει η Ειρήνη ένα δοκιμαστικό. Γενικά είναι πολύ χαλαρό το κλίμα και η δασκάλα μας σούπερ!!

Είναι μέσα στο χώρο του τέννις Φιλοθέης

DPYUp2.png EYukp3.png

καλημέρα και καλή χρονιά να έχετε όλες ματς μουτς γύρισα και εγώ η άσωτη με λίγα παραπάνω κιλά, ανδρέα με γαστρεντερίτιδα, άννα μέσα σε μια ατέλειωτη γκρίνια και σήμερα σχολείο, κοινώς η ζωή συνεχίζεται!

πωπω τρόμαξα να σας διαβάσω, πάλι ένδοξες στιγμές ζει το καφέ!

μυρτώ σου ε΄χω λύση, υπάρχει ένα προαγραμματάκι που εξαφανίζει τα μπαννερ!

ευτυχώς που διάβασα για τις εξωσχολικές δραστηριότητες και θυμήθηκα ότι σήμερα έχουμε μπαλέτο.... την άνοιξη και εμείς κολυμβητήριο! πάω να ξεραθώ

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Καλέ χρόνια πολλά στον Νικόλα, ουφ είμαι ζώον τελείως! και χρόνια πολλά και σε όλους και όλες που δεν ευχήθηκα όοοοολο αυτόν τον καιρό.

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

ΟΥουου

Ευχαριστώ για το Νικολουδάκι μου, τον μικρό μου Κέιτο

yZjA364EMqQ

Δαναάκο μου όλα καλά να πάνε την Τρίτη!!! Κι εμείς έχουμε την μαγνητική την ίδια μέρα.

Ελίζα τον Νταφάκι τι κάνει εκεί στα ξένα;

Εμένα ο θοδωρής κάνει σαν τρελός για την ενόργανη και νομίζω αυτό είναι που τον στεναχωρει περισσότερο τώρα με το χέρι. Κολύμπι όταν πήγαινε πριν δυο χρόνια δεν το γουσταρε καθολου παρόλο που το κολύμπι στη θάλασσα τον τρελαινει και έμαθε μόνος του να κολυμπαει χωρις βοήθεια και μακροβουτια, άρα μπορει να έχει να κάνει με τις δασκάλες. Την άνοιξη αν τα καταφέρω θα προσπαθήσω να τον πάω για να μάθει τις σωστές κινησεις.

Με τις δραστηριοτητες τα βολεύω ως εξης... ΣΤην ενόργανη τις δυο μέρες έρχεται και τον πάει μία φίλη που πάει και την κόρη της. Στη μουσικοκινητικη-θεατρικο παιχνίδι στις μορφες έκφρασεις μου έχουν πάρει και το νικολα άρα εγώ παίζω με τη μυρσίνη στην αναμονη. Το ίδιο και όταν πηγαίνουμε να παρακολουθήσουμε κάτι στις μικρές ιστορίες. Τον δέχονται στο μεγαλύτερο τμήμα χαριστικα.

Καλά Ελίζα ειναι πολυ πολυ κοντα μας... θα το συζητήσω με το Ρηνιω να δούμε. Παντως της αρεσει παααρ πολυ ο χορός, αλλα δεν το εχει καθολου χαχαχαχαχαχα σαν σπασμενο ρομποτακι κουνιεται χαχαχαχα καμια χαρη και ρυθμό χαχαχαχα τεσπα τι να γίενι γουστα ειανι αυτα αφου της αρεσει ας δοκιμασει.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χρόνια Πολλά στον Νικολή μας!!!! :)

Λεγκω μου να τον χαίρεστε τον ομορφούλη σας!

Εμείς σταματήσαμε το ποδόσφαιρο γιατί δεν μας παίρνει αλλά και ο Ιάσονας δεν είναι πολύ του ποδοσφαίρου, πιο πολύ τον πήγαμε για να γυμναστεί λίγο γιατί τρώει τον αγλέουρα.

Πηγαίνει όμως στο Εθνικό Ωδείο και κάνει μουσική προπαιδεία.

Πηγαίνουμε και μια φορά το μήνα περίπου και κάνει δημιουργικό χορό στο Ακαδήμεια.

Ο Ιάσονας πάντως είναι ενθουσιασμένος με ό,τι και να του πεις να κάνει. Κάθε μέρα αν πηγαίναμε για εξωσχολικό δεν θα έλεγε όχι.

Ρε συ Λέγκουιν πάτε στις Μορφές Έκφρασης τα Σάββατα; πόσο πάει το μήνα;

Χρόνια πολλά στον μικρό Νικόλα! Να τον χαίρεστε Λεγκόπουλο!

Περαστικά στον Θοδωρίκο και στα παιδάκια με γαστρεντερίτιδες!

Περαστικά και στο Μυρσινάκι (Λέγκω, στο έχω ξαναπεί, δες την ομοιοπαθητική για τη Μυρσίνη, εμάς μας έχει σώσει, πάνω που ξεκινάει βήχα η Αριστέα, παίρνει το μαγικό χαπάκι και φεύγει ο βήχας. Και φέτος που κάνει η Ευτ. κολυμβητήριο και η Αριστέα περιμένει 1 ώρα στην κερκίδα, μέσα στο κρύο και άλλη μία ώρα στη διαδρομή, ο βήχας είναι πολύ συχνός σ' εμάς!)

Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο!

Α, ναι, καλή επιτυχία στις εξετάσεις της Μυρτούλας!

Έχω χάσει πολλά επεισόδια, ξεκίνησα δουλειά και τρέχωωω!

Φιλιά!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Διαφημίσεις

Ελίζα τον Νταφάκι τι κάνει εκεί στα ξένα;

Το νταφάκι είναι καλά! Έχουν πάει πλέον να μείνουν σε μια εστία του Πανεπιστημίου που προορίζεται για οικογένειες (WOW!) και έχει πολλές οργανωμένες δραστηριότητες για τα παιδιά. Είναι μάλλον ευχαριστημένοι από αυτά που κάνουν στο Πανεπιστήμιο. Η Ερατούλα ζορίζεται λιγάκι...μαθαίνει αγγλικά και κάνει κολυμβητήριο και άλλες δραστηριότητες αλλά δεν πάει ακόμα σχολείο -για τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς πρέπει να έχεις κάνει αίτηση από πριν γεννηθεί το παιδί για να βρεις θέση και οι ιδιωτικοί είναι απλησίαστοι οικονομικά...Αυτά! Μάλλον θα τους μιλήσουμε σήμερα στο σκαιπ -πολύ γέλιο που μιλάνε η Σοφία με την Ερατώ...

Αθηνααααά! Ελάτε, ελάτε να κάνετε μια δοκιμή!!! Απλά σφύρα πότε για να είμαι εγώ με τη Σοφία και όχι η γιαγιά ή ο Ν. να τα πούμε κιόλας.

DPYUp2.png EYukp3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Λεγκουλι μου χρονια πολλα στην πρωτη μουρη του καφε μας τον Νικολακη !! πολυχρονος να ειναι κ ορεξατος γι ασκανταλιες παντα!

Δαναη καλη επιτυχια με τις εξετασεις!

Εμεις απο δραστηριοτητες μονο ποδοσφαιρο αλλα ειναι 4 φορες την βδομαδα κ δεν μας παιρνει να κανουμε κ κ ατι αλλο

Χρόνια πολλά στο Νικολάκο, περαστικά στο Θοδωράκο και τη Μυρσινούλα.Τζενάκι, καλές στράτες και σε σας!!!Και ο μικρός έχει καμιά δεκαριά μέρες που περπατάει μόνος και ανεξάρτητος και είναι πολύ προσεχτικός και σταθερός!! Εγώ έχω τα χάλια μου με τις μυρωδιές και τις ανακατωσούρες, σιχαίνομαι να ανοίξω το ψυγείο.Χτες με έπιασε και ο λαιμός μου και ανέβασα και πυρετό, μέχρι 38,5, πήρα 2 ντεπόν και σήμερα είμαι καλύτερα.Τα παιδιά ευτυχώς καλά ,ακόμα δεν έχουν αρρωστήσει.Για ομοιοπαθητική για το μικρό το σκέφτομαι και γω, αν και δεν ξέρω και πολλούς ομοιοπαθητικούς εδώ σε μας..

Αχ, σήμερα θα ήμασταν Μπάνσκο με το Χάρη, αλλά μας προέκυψε το σπόρι!!!

Πολύ δυνατή η ταινία με την Κοτιγιάρ, θα συμφωνήσω, δεν θα μπορούσε να αποδοθεί καλύτερα ο ρόλος!!

Και μη μιλάτε για κιλά!!!!Με αυτά τα σκ@τοχάπια που έπαιρνα για την κατάθλιψη κατάφερα από τον Αυγουστο να τσιμπήσω κανά οχτάρι.Τί τα κάνω τώρα?????Μη σας πω πόσα έχω φτάσει...

Ντανσεμάκι, καλή επιτυχία εκεί στα εξωτερικά...(Σώμα με σώμα (De Rouille et d'Os/Rust and Bone)είναι η ταινία της Κοτιγιάρ)

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...