Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ναι εμείς ξιφασκία και κολύμπι και έρχεται και η κα Μισέλ και κάνει αγγλικά μια φορά.

Κολύμπι πάμε στο Χαλάνδρι στο γήπεδο! Οι συνθήκες δεν είναι οι καλύτερες, έχει κρύο κτλ. Και οι προπονητές είναι λίγο γιούχου και επειδή είναι του Δήμου είναι λίγο απότομοι αλλά βλέπω τα μεγαλύτερα παιδάκια πώς κολυμπάνε και γίνεται δουλειά!

Η Φίφη είχε πάει 2, 3 φορές με το Νηρέα πάλι στο Χαλάνδρι και μετά δεν ήθελε... Μπορεί να κρύωνε αλλά τώρα την άνοιξη λέω να την ξαναρχίσω μπας και θελήσει... Αλλά τα παραμύθια που λέω στον Αλέκο δεν περνάνε στην Ιφιγένεια... Θα κολυμπάω με μπρατσάκια μου λέει, δεν θα έρχομαι στα βαθειά μαζί σας, θα μένω με το μωρό της Δήμητρας! Ντοίνγκκκκκ Γυναίκες!

Πάντως πρέπει οπωσδήποτε να την γράψω κάπου γιατί αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς το φαί τη βάψαμε...

Στο στοίβο της Φιλοθέης πήγαινα κι εγώ! Ήταν πολύ ωραία και πολλοί συμμαθητές μου είχαν προχωρήσει κυρίως στο άλμα επί κοντώ.

Είχε καλό στοίβο τότε!

Έχω και άλλο θέμα!

Ψέμματα. Τί κάνουμε? Η Φίφη βέβαια... Πάει τουαλέτα και τη ρωτάω σκουπίστηκες? ΝΑΙ!!! Τίποτα, γίνεται κάτι με τη Ναταλία και μαλώνουν και είτε μου λέει έχω μυστικό είτε μου λέει τα καθέκαστα αλλά με τον Αλέκο στη θέση της.... Πονηρό θηλυκό! Κι εγώ θυμάμαι έλεγα ψέμματα! Δημιουργική φαντασία πάντως... Το θέμα είναι εγώ να την ξεσκεπάζω ή να τα χάβω?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, διαλεξα φοβερη μερα να μπω! Χρονια πολλα και καλα στο μικρο Νικολα! Να ειναι παντα γερος και δυνατος και να τον χαιρεται ολη η σουπεροικογενεια του!

Ελενη παμε στο ιδιο κολυμβητηριο. Περιπου δηλαδη γιατι η Σεμελη σταματησε για το χειμωνα. Κρυωνε πολυ το τζουτζουκι και μας ειπε η δασκαλα να τη σταματησουμε γιατι δεν εχει λεει λιπος πανω της να την κραταει και θα υποφερει. Απο ανοιξη παλι. Τες παν, αυτους τους προπονητες τους εβλεπα καθε φορα και το γιουχου θα ελεγα ειναι πολυ ευγενικη περιγραφη. Ειδικα εχεινος ο πιο μεγαλος σε ηλικια ειναι μεγαλος γκιοζης και απαραδεκτος με τα παιδια. Εγω στη θεση του Αλεκου δεν θα γουσταρα με τιποτα. Παντως μια λωριδα την παραχωρουν στον ποδοσφαιρκο ομιλο (?!?) του χαλανδριου κι εκει ειναι δυο πρπονητες γαματοι και πολυ συνεννοησιμοι, αν θες σου λεω λεπτομερειες. Τα λεφτα ειναι τα ιδια νομιζω και κανουν με λιγοτερα παιδια γκρουπ. Αν θες λεπτομερειες μπορω να σου δωσω τηλεφωνο να κανεις και σ΄ αυτους μια ερωτηση.

Κατα τ΄ αλλα η Σεμελη κανει ταεκβοντο και μια φορα την εβδομαδα αγγλικα. Να δω τι θα γινει οταν θα εχει και η μικρη τα αντιστοιχα, καθε μερα στη γυρα θα ειμαστε.

Εμεις ειμαστε σ΄ ενα ψιλοπεριεργο τρεξιμο με τη δουλεια και τα διαφορα. Την Τριτη παμε αγγλια για το ραντεβου της μυρτουλας με τον προφεσορα, οργανωνω τωρα την αντικατασταση μου για την αλλη εβδομαδα. Αντε να δουμε κι εκει τι θα μας πουνε...

Με τα ψεμματα ανοιξες πολυ ενδιαφερουσα κουβεντα, αλλα επιφυλασσομαι γιατι μου μυριζει αλλαγη πανας. Την κανω!

(Η κοτιγιαρ παιζει και σε κατι αλλο καλο που μου προτεινανε χθες, αλλα το ξεχασα κιολας! Το σωμα με σωμα η κατι αλλο;;; )

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Πώς φαίνεται ότι βαριέμαι να δουλέψω εεε? Δεν αφήνω κουβέντα να πέσει...

Λοιπόν Δανάη όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, αν λες για αυτόν που είναι και λίγο χοντρούλης ο Αλέκος τον πάει.... Γιατί όταν είχε πρωτοαρχίσει είχε μπει κι εκείνος στην πισίνα μαζί του και γενικά υπάρχει συμπάθεια...

Τέλος πάντων θα δείξει... Εμένα μου αρέσει που είναι λίγο απότομοι για να μαθαίνουν να το αντιμετωπίζουν... θα ακούσουν πολλές φωνές σε σχολεία κτλ οπότε ας μπαίνουν στο κλίμα.

Με το καλό να πάνε όλα για τη Μυρτούλα!

Εγώ γιατί ονειρεύομαι Μοχίτα σε παραλίες τα δειλινά, ξυποληταριά και αραλίκια???

Κάτι πρέπει να κάνω!

Στο στοίβο της Φιλοθέης πήγαινα κι εγώ! Ήταν πολύ ωραία και πολλοί συμμαθητές μου είχαν προχωρήσει κυρίως στο άλμα επί κοντώ.

Είχε καλό στοίβο τότε!

Στίβο πάμε στον Πανελλήνιο -είναι πιο κοντά. Χορό κάνουμε στη Φιλοθέη λόγω δασκάλας

για τα ψέματα είχα πετύχει 1-2 συμπαθητικά αρθράκια...κάτσε να ψαξω...

ιδού ένα

http://mikroimegaloi.gr/content/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%83%CE%B9%CF%81%CE%AF%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B5-%CF%88%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-0

DPYUp2.png EYukp3.png

Χρονια πολλα στο ξανθό αλάνι της παρέας! Πολυχρονος, ευτυχισμενος και υγιης να ειναι ο μικρος Νικόλας μας!

Ναι πράγματι!!! (την έχεις την ταινία καλέ;;; )

Το ΣΚ δουλεύεις;

Δεν την εχω αλλα για σένα κάτι θα κάνω!!!! Θα το βρουμε το τριανταφυλλο! Εχω την καινουρια της την οποια δεν εχω δει ομως ακομα.

Το Σκ (μαλλον) δεν δουλευω . Μου εσκασε προταση το αμορε να παμε τρικαλα κορινθιας να δουμε χιονακι κτλ, αλλα βαριεμαι να ξεκουνηθω, ειχα στο μυαλο μου να μεινουμε και να διασκεδασουμε εντος αθηνων γιατι δεν μου εφτασαν οι διακοπες. Θα συμβαλετε σε αυτη τη διασκεδαση ή να παω τρικαλα τελικα?

Έχω και άλλο θέμα! Ψέμματα. Τί κάνουμε? Η Φίφη βέβαια... Πάει τουαλέτα και τη ρωτάω σκουπίστηκες? ΝΑΙ!!! Τίποτα, γίνεται κάτι με τη Ναταλία και μαλώνουν και είτε μου λέει έχω μυστικό είτε μου λέει τα καθέκαστα αλλά με τον Αλέκο στη θέση της.... Πονηρό θηλυκό! Κι εγώ θυμάμαι έλεγα ψέμματα! Δημιουργική φαντασία πάντως... Το θέμα είναι εγώ να την ξεσκεπάζω ή να τα χάβω?

Καλε εννοειται οτι δεν θα το χαβεις! Εγω τους λεω οτι δεν θελω να μου λενε ψεμματα αλλα χωρις πολυ αυστηροτητα και χωρις να το κανω θεμα. Απανταω του στυλ "πω πω πως μεγαλωσε η μυτη σου τωρα που το ειπες αυτο" ή το χοντραινω υπερβολικά το ψεμμα τους ωστε τα ιδια να γελασουν και να πουν οτι έκαναν πλακα. Παντως για το σκουπισμα και η δαναη μου έλεγε ψεμματα, δεν γουσταρε καθολου να το κανει.

Τζενη καλα περπατήματα στον άλλο μικρο Νικόλα! Για φτιαξε και καμια περπατοπιτα με την ευκαιρια. Α, και να σε βρω καποιο στιγμη να σου δωσω και τα δωρα σου και σενα και στην Αθηνα!

Η Δαναη παει μπαλετο (αυτο ηθελε, ουε να ακουσει για συγχρονο) και κολυμβητηριο. Ο Αγγελος κολυμβητηριο και ευτυχως δειχνει να του αρεσει πολυ παρα που τρεμει σαν το ψαρι. Κια γω θα ηθελα να κανουν αγγλικα αλλα προς το παρον δεν το αντεχει ουτε η τσεπη ουτε θελω να τα φορτωσω κιαλλο, ηδη σκεφτομαι μπας και το σταματησει το μπαλετο μιας και δεν δειχνει τον αρχικο ενθουσιασμο.

Οσο για τον Αλεκ, συζητηστε το και πεστου να δωσει μια ευκαιρια ακομα, αμα δει οτι δεν του παει μονο και μονο για τον προπονητη (μα καλα τι φωναζουν ρε παιδι μου, σε ποιον απευθυνονται?) δες μηπως μπορεις να αλλαξεις τμημα ή αλλιως σταματηστε για φετος και το ξαναβλεπεις αργοτερα.

επιστεφω, δεν εχω καμια αρεξη για δουλεια αλλα δυστυχως δεν με συμμεριζεται κανένας....

Διαφημίσεις

Ρε σεις, την άλλη φορά που έβλεπα φαλάκρες με κοροιδεύατε. Τώρα ότι τρέχει ένα μπάνερ που διαφημίζει την σαηεντολογία το βλέπετε;;;; Αν είναι δυνατόν!!!!!

Ελένη, κάθε οικογενεια λειτουργεί διαφορετικά ως προς το θέμα Άλεκ. Πάντως επειδή ο Αλέκος είναι ένα παιδί που εμφανώς αγαπάει το κολύμπι, δώσε βάση σε αυτά που λέει, δοκίμασε κι αυτό που σου λέει η Δανάη. Με αυτό που λες περί ''σκληραγώγησης'' ως προς την κακή συμπεριφορά δεν συμφωνώ αλλά το καταλαβαίνω πως το λες. Όμως ένας κακός δάσκαλος μπορεί να σε κάνει και να αντιπαθήσεις το αντικείμενο. Επίσης επειδή βρήκαμε μια δραστηριότητα για το παιδί, δεν σημαίνει ότι θα του ταιριάξει απαραίτητα. Δηλαδή στην άρνηση μην βλέπεις μόνο την τεμπελιά και την υπεκφυγή.

Νομίζω ότι δεν πρέπει να έχει την αίσθηση ότι οι εξωσχολικές του δραστηριότητες είναι καταναγκαστικές, τουλάχιστον σ'αυτήν την ηλικία. Θυμάμαι τον αδερφό μου, που τον είχαν στείλει για πιάνο, επειδή πήγαινα κι εγώ και επειδή η δασκάλα ήταν φίλη της μαμάς μου. Έκανε τα μαθήματα με αρκετή γκρίνια, δεν του πολυάρεσε και έφτασε η μέρα της επίδειξης όπου δήλωσε ότι δεν θα παίξει. Ρε τι του είπε η μάνα μου, όλα τα επιχειρήματα χρησιμοποίησε στον τέλος απελπίστηκε και λέει εντάξει, δεν χάθηκε ο κόσμος, μην παίξεις, παίρνω τη δασκάλα σου να της το πω. Εντάξει, πέρασε μισή ώρα, το φιλοσόφησε ο αδερφός αφού είχε ξεαγχωθεί και μας ανακοίνωσε σοβαρός-σοβαρός ότι θα παίξει. Έβαλε τα καλά του, επαιξε, έκανε την υπόκλιση του και έληξε το θέμα.

Βέβαια εσύ που έχεις μεγαλώσει με την λογική τη δική σου έχεις γίνει σούπερ προκομμένη κι εγώ έχω μάστερ στην αναβολή, οπότε τι να λέμε τώρα, όλα σχετικά είναι.......

Αυτά ας αφήσω κι εγώ τις υπεκφυγές κι ας κάνω τίποτα χρησιμο!

Φιλάκια!!!!

\

Η Δαναη παει μπαλετο (αυτο ηθελε, ουε να ακουσει για συγχρονο) και κολυμβητηριο. Ο Αγγελος κολυμβητηριο και ευτυχως δειχνει να του αρεσει πολυ παρα που τρεμει σαν το ψαρι. Κια γω θα ηθελα να κανουν αγγλικα αλλα προς το παρον δεν το αντεχει ουτε η τσεπη ουτε θελω να τα φορτωσω κιαλλο, ηδη σκεφτομαι μπας και το σταματησει το μπαλετο μιας και δεν δειχνει τον αρχικο ενθουσιασμο.

Καλά και η Σοφία μπαλέτο ζητούσε γιατί αυτό άκουγε στο σχολείο. Αλλά εγώ από προσωπική εμπειρία δεν το γουστάρω (έκανα κοπάνα συνειδητά στα 6) ενώ με το σύχρονο είχα και έχω μεγάλη αγάπη. Οπότε όταν μου έλεγε μπαλέτο της εξηγούσα ότι το μπαλέτο είναι χορός και ναι θα πάει χορό και τώρα που υπερ-γουστάρει αυτό που κάνει λέει πλέον και αυτή χορός. Πάντως ό,τι και αν κάνουν τεράστια σημασία έχει ο δάσκαλος ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!

Συμφωνώ με τη Μυρτώ ότι μου φαίνεται παράλογο να πιέζουμε πολύ τα παιδιά για τα εξωσχολικά και δεν το βλέπω ως σκληραγώγηση να επιμένεις να δεχτεί το παιδί έναν κακό δάσκαλο για να είναι προετοιμασμένο:?

Και τώρα η απορία μου. Καλά με 2 παιδιά και από 2 δραστηριότητες στο καθένα πως την παλεύετε? Όχι μόνο τα παιδιά αλλά και εσείς...Εγώ με 1 στο καθένα έχω επιστρατεύσει και τη γιαγιά να τρέχει:confused:

DPYUp2.png EYukp3.png

Eμένα ο Μάριος κάνει θεατρικό παιχνίδι που κάνει και η Λήδα (κι αυτό όχι πάντα) και η Λήδα κάνει χορό, κάνει σαν κι αυτό που κάνετε κι εσείς....Το κρύο το σκέφτομαι κι εγώ για την Λήδα και το κολυμβητήριο που είναι πετσί και κόκκαλο και σκέφτομαι να αρχίσουμε την άνοιξη.....

Καλά και η Σοφία μπαλέτο ζητούσε γιατί αυτό άκουγε στο σχολείο. Αλλά εγώ από προσωπική εμπειρία δεν το γουστάρω (έκανα κοπάνα συνειδητά στα 6) ενώ με το σύχρονο είχα και έχω μεγάλη αγάπη. Οπότε όταν μου έλεγε μπαλέτο της εξηγούσα ότι το μπαλέτο είναι χορός και ναι θα πάει χορό και τώρα που υπερ-γουστάρει αυτό που κάνει λέει πλέον και αυτή χορός. Πάντως ό,τι και αν κάνουν τεράστια σημασία έχει ο δάσκαλος ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!

Συμφωνώ με τη Μυρτώ ότι μου φαίνεται παράλογο να πιέζουμε πολύ τα παιδιά για τα εξωσχολικά και δεν το βλέπω ως σκληραγώγηση να επιμένεις να δεχτεί το παιδί έναν κακό δάσκαλο για να είναι προετοιμασμένο:?

Και τώρα η απορία μου. Καλά με 2 παιδιά και από 2 δραστηριότητες στο καθένα πως την παλεύετε? Όχι μόνο τα παιδιά αλλά και εσείς...Εγώ με 1 στο καθένα έχω επιστρατεύσει και τη γιαγιά να τρέχει:confused:

Αυτα εκανα και γω ελιζα μου, και την επεισα και εκανε δοκιμαστικο και στα δυο. Επέλεξε το μπαλετο και δεν της εδωσα αδικο στη τελικη γιατι η δασκαλα της μου φανηκε πολυ καλη, ολες τις ασκησεις τις κανουν σαν παιχνιδι και οχι σαν "ασκηση". Ενω του συγχρονου δεν μου γεμισε το ματι. Ασε που του μπαλέτου ειναι και τρελλο γκομενακι οποτε την Δανάη την παει ο αντρας μου με προθυμία καθε φορα και δεν με πρηζει να το αναλάβω εγω :-) !

Βεβαια και μενα μου τη δινει το μπαλετο, ειδικα κατι μλκ που εχουν για παραστασεις στολες κτλ μου ερχεται να τους δειρω, τρελλος μηχανισμος για να στα τρωνε και να αγχωνουν και τα παιδακια!

Εμας κολυμβητηριο κανουν ταυτοχρονα σε διαφορετικες διαδρομες στην ιδια πισινα γιαυτο και προλαβαινουμε!

Οσο για το αν θα πρεπει να παρατας κατι ή οχι συμφωνω και με τις δυο απόψεις, γιαυτο και προτεινω να του δωσει μια δευτερη ευκαιρια και αμα εξακολουθει να τον ζοριζει, το αλλάζει. Να ξερει οτι προσπαθησε τουλάχιστον και οτι δεν το αφηνει αβιαστα.Το να εκανες και μια κουβεντα με τον δασκαλο το σκεφτεσαι?

Διαφημίσεις

Μα είπαμε ότι θα πάμε με τον Αλέκο να του πει ότι δεν του άρεσε που του φώναξε. Το έχει ξανακάνει με αυτόν που λέει η Δανάη και δούλεψε...

Εντάξει δεν είπα ότι καταναγκαστικά θα τον βάζω να πηγαίνει κολυμβητήριο με τον δάσκαλο που δεν θέλει για να σκληραγωγηθεί.... Απλά να μην το βάζει κάτω με την πρώτη δυσκολία... Και άμα δω και δεν του αρέσει θα το σταματήσει. Εμένα με βολεύει... Δεν θα τρέχω κιόλας! Που εντάξει δεν τρέχω εγώ στο κολυμβητήριο τους πάει η Ναταλία και πάμε και τους παίρνουμε εμείς. Αλλά τώρα που ο Χαβιέ λείπει και θα λείπει θα γίνω λάστιχο! Τεσπα, θα τα βολέψουμε...

Το μπαλέτο κι εμένα δεν μου αρέσει κυρίως όταν βλέπω πώς κουνιέται μόνη της η Φίφη και νομίζω ότι αυτό τους το σταματάνε! Επίσης πολύ θα ήθελα να πήγαινα και τον Αλέκο γιατί έχει ρυθμό αλλά άντε να το καταφέρεις...

Μην αρχίσουμε πάλι τις συζητήσεις για το μπαλέτο και τα αγόρια!

αυτη τη στιγμη εγω, πανω νιμεζουλιντ, και κατω γκουγκλ , αριστερα παλλαδιο παιδαγωγοι κατι, και στη μεση αν μποικοταρουν τη νεστλε...

Ελιζα πολυ πολυ ενδιαφερον αυτο με το χορο στειλε μου λεπτομερειες αν θες!

καλα στο χαλανδρι διπλα μου πατε και δεν το ηξερα....πωωωω θα το κοιταξω και αυτο....

eNeap2.pngTSzHp3.png

αγγλικα εμενα γιατι μου φαίνεται νωρις? εγω απο τριτη δημοτικου ξεινησα και 2α γυμνασιου πηρα το λοουερ με Α περικαλω.

παω να ξεσκατισω τωρα για να προσγειωθω χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...