Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Kαλησπέρα!

Τι μου κάνετε? Εγώ εδώ... όλη μέρα θηλάζω. Τώρα που η Νεφέλη πάει σχολείο, βαριέται ο Απόλλωνας και δε μ'αφήνει να κάνω τίποτα. Πεινάς Απόλλωνα? "Γαλα" Διψάς? "Γαλααα" νυστάζεις? "Γαλαα" Θες να παίξουμε? "γαλααααααααααααααααααα" :lol:

Αφροδίτη πωπω, στενοχωρήθηκα με τη Δανάη. Το γλυκό μου. Η αλήθεια είναι βρε κορίτσια οτι δεν είναι παράσταση για μικρά παιδάκια ο περίπατος του Πέτρου. Εγώ το είχα διβάσει στα 10-11 κι είχα ρίξει πολυ μα πολύ κλάμμα.

Ήρθε η Νεφέλη. Πάω να της βάλω να φάει.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πεστε μου βρε κακουργες τι σκατα είναι το bicarbonate of soda

Σόδα είναι βαβυ.

Αφροδίτη είναί πολυ σημαντικό που η Δανάη τελικά κατάφερε να το συζητήσει. Ήταν μεγάλο βήμα. Αχ το γλυκό μου ευαισθητούλι (())

Χλοίτσα μη μου πεις ότι θηλάζει και η Νεφέλη ακόμα!

ο Απόλλωνας πόσο χρονών είναι?

Ο Απόλλωνας είναι περίπου 32-33 μηνών. Η Νεφέλη έχει να θηλάσει... δυο βδομάδες τουλάχιστον, οπότε αν δεν έχει αποθηλάσει, είμαστε πολύ πολύ κοντά πια φαντάζομαι.

Αυτο που λεει η Χλοη εννοουσα Αφροδίτη, εστω και με καθυστερηση,μ εστω και με πιεση, το δουλευει, το επεξεργαζοτνα και σημαντικοτερα το ξεστομισε , μπορεσε να το κανει λεξεις. Εμενα δεν θα το ελεγε ποτε νομιζω...δεν ξερω κιολας βεβαια!

Κατα τα αλλ μαζι σου δεν θυμαμαι τιποτα ρε γμτ!!! ουτε ηθοποιους(ο Βαγγ ΟΛΟΥΣ) ουτε βιβλια-εχω διαβασει απειρα ως παιδι) ουτε πρωτευσουσες, ιστορικα γεγονοτα, χρονολογιες τιποτα και αισθανομαι ασχημα καμια φορα γιατι ειναι σνα να μην περσασα απο την εκπαιδευτικη διαδικασια χαχαχαχαχα

που ταινιες κλπ ττιιιιιποτα

Σκ εγω μπορω καλυτερα κυριακη, γιατι Σαββατο μαλλον θα εχω εξοδο, θετρο και κανα ποτακι... θα σας πω αυριο σιγουρα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ρε Τζενάκο τι γαϊδουρα είμαι... Καλα τρεξίματα στο νικολάκο... φτιάξε την πιο ωραία και σταθερη περπατόπιτα!!!

Εγώ δεν την έχω αλλά την έχω δει...

Ωραία ταινία από ατμόσφαιρα και εικόνες και μουσική... Αλλά δεν είπε και τίποτα...

Κάτι με λουλούδι δεν είναι?

Ποιο λουλούδι ρε όργιο; Για τη ζωή της Έντιθ Πιαφ... δεν την έχω την ταινία, την εχω δει όμως και συγκινήθηκα πάρα πολύ, φανταστική ταινία όμως ζόρικη ειδικά αν σκεφτείς ότι είναι αληθινη. Η Κοντιγιαρ δίνει τα ρέστα της!!!

Κουνιέται το δόντι του θοδωρή... Για να δουμε θα το καταπιει σαν τον Άλεκ ή όχι.

Έφτιαξα τα μαφινάκια με λίγη καλή θέληση θα φτιάξω και κρέμα τυριου να είναι λίγο πιο τσαχπινικα και για να με βρίζουν σίγουρα οι δασκάλες που θα τα κάνουν όλα πόρνη στο σχολείο:tongue: Σε λίγες ώρες κλείνει τα τρία το Νικολουδάκι μου!

Ας ελπίσουμε σε ένα καλύτερο βράδυ με το τσιτωμένο Μυρσινάκι για την ώρα κόβει βόλτες τον κολέτσο απ'το δάχτυλο... Κάνει και τις πρώτες τις προτάσεις (και καλά) "μαμα νε"(νερό), "μαμά κει νανι" (μαμα εκεί το νάνι)... δεν μου έφταναν τα δύο τώρα έχω τρια να απαιτουν.

Καλησπέρα!

Εγω προσπαθω να θυμηθω βιβλια που με εχουν συγκλονισει και με το ζορι θυμαμαι τους τιτλους (και πιστεψε με δεν εχω διαβασει πολλα και ξεκινησα και σε πολυ μεγαλη ηλικια να διαβαζω). Μου ερχονται και διαφορες συζητησεις που εχουμε κανει, που ανατρεχεις σε παλιοτερα γεγονοτα με περισσια ευκολία και ειλικρινα το ζηλευω αφανταστα αυτο το πραμα! Μεγαλο προτερημα! Εγω κατανταω αναξιοπιστη, και να μου υπενθυμησεις κατι μπορει να νομιζω οτι ειναι ονειρο...

μια από τα ίδια κι εγώ....

αυτό ξέρεις πως λέγεται, ε; μνήμη χρυσόψαρου... (κι έκανα πολύ ώρα να θυμηθώ το ψάρι....:? )

Λεγκούλι μου μακάρι να έχετε ένα ήσυχο βράδυ απόψε! Περαστικά στη Μυρσινούλα!

Δεν λέγεται η ζωή της Εντιθ Πιάφ όμως... Τεσπά, δεν θυμάμαι... Χαχαχα!

Καλά έδωσα ρεσιτάλ παιδαγωγικής! Μου άρχισε ο Αλέκος ότι κουράζεται και θέλει κάτι να κόψει τί να κόψει το κολύμπι... Κάτι παίχτηκε προχθές και σήμερα "δεν Είχε όρεξη να πάει γιατί του φώναξε ο προπονητής" και δεν πήγε σήμερα οκ αλλά για να το σταματήσουμε του άρχισα, και δεν είναι ωραίες οι τεμπελιές και πώς θα μάθεις να κολυμπάς και πώς θα πάμε στη θάλασσα το καλοκαίρι κτλ... Και μετά με ρώτησε αν θα μάθει όταν δεν πηγαίνει και τελικά συμβιβαστήκαμε να πηγαίνει 1 φορά... Σαν τη μαμά μου έκανα.... Αλλά έτσι το νιώθω αυτό δηλαδή δεν μου αρέσει η αναβλητικότητα και η τεμπελιά. Αν όντως κάτι δεν του αρέσει θα δείξει...

Ευτυχώς πήρα προσανάματα για το τζάκι και είναι καλή παρέα!

Η Μυρσινούλα καλύτερα; Πήγαινε να την πέσεις Έλεν!

Να το χαίρεστε το γερμανάκι σας! Πήγε 3 και αυτό, πύτε που το καταλάβαμε αυτό το παιδί! Τα μεσαία τα πιο ανεξάρτητα πάντα!

Αρκετά, φιλιά σας!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα!

αυτό ξέρεις πως λέγεται, ε; μνήμη χρυσόψαρου... (κι έκανα πολύ ώρα να θυμηθώ το ψάρι....:? )

:lol: :lol: :lol:

Tα βιβλία που διαβάζουμε σε μικρή ηλικία μας μένουν νομίζω περισσότερο. Ίσως γιατί είναι τα πρώτα και μας κάνουν εντύπωση. Εγώ θυμάμαι ακόμα και τα κόμικ που διάβαζα. Το Σεραφίνο που έτρωγε λασάνια, το λοχαγό Μαρκ (που ήταν και στο Οντάριο όπου γεννήθηκα χαχαχ), το Λούκυ Λουκ... Αλλά μεγάλη εντύπωση μου είχε κάνει η καλύβα του Μπαρμπα Θωμά, το χωρίς οικογένεια, ο Ολιβερ Τουιστ, τα ταξίδια του Γκιούλιβερ... Και λίγο πιο μετά η Τζέην Ευρ, η Άννα Φρανκ, και φυσικά οοολα τα βιβλία της Άλκη Ζέη η οποία είναι υπέροχη!! Όλα αυτά πριν την πρώτη γυμνασίου. Μετά δε θυμάμαι τίποτα :lol:

Mπράβο στο Νικόλα σου Τζένη μου που περπάτησε! Καλό κυνηγητό! Μπράβο και στο Μυρσινοζουζουνάκι που λέει κουβεντούλες! Αχ δε λιώνεις να σου μιλάει αυτό το μουτράκι Λέγκω?

Ελενίτσα προσπάθησε να μάθεις μήπως κάτι έγινε και γι'αυτό δεν ήθελε να πάει. Χωρίς να ρωτήσεις ευθέως. Κάνε διάφορες ερωτήσεις για το μάθημα τα παιδιά κλπ μήπως και το ξεστομίσει.

Πωπω σήμερα έχω πολύ τρέξιμο. Να δω τι θα πρωτοπρολάβω να κάνω. Πρέπει να πάω στην Πατησίων να κάνω ένα ντελίβερυ, στον Παπανικόλα να πάρω κάτι πράγματα, και στο δημαρχείο για κάτι δουλειές του αδερφού μου. Βαριέμαιιιιιιιιιι, και κρυώνωωωωωωωωωω!! Θέλω να μείνω κουκουλωμένη με μια κουβέρτα δίπλα στο τζάκι. Δεν εχουμε ξύλα βέβαια, αλλά δε βαρίεσαι... λεπτομέρειες :lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

μα μου είπε τί του έφταιγε ότι του φώναξε ο προπονητής. Το θέμα είναι να μην τα παρατήσει...

Χρόνια Πολλά στο Νικολίνο και πάλι!

Έχει καμία σας ηλεκτρική κουβέρτα? Να μου πει τί μάρκα είναι να πάω να πάρω? Δεν την παλεύω τώρα που λείπει ο Φώτης... Ξεπαγιάζω κάθε βράδυ...

Αφού παίρνω τα παιδιά δίπλα μου για να μου κάνουν ζεστασιά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

χα;χαχαχαχαχαχ MARILENA XAXAXAXA

Καλημερα ! Λεγκ να χαιρεσαι το Νικολίνο σου και ελπίζω τα μαφινάκια να εσκισαν!

ΠΟλυχρονος και υγιης και σκανταλιαρης και ζουζουνιαρης παντα να είναι!!!!

Αχ Ελενη με την τεμπελια και την αναβλητικοτητα των γονεων τι γινεται? Εγω φετος δεν την παω πουθενα, νιωθω οτι δνε προλαβαινω να κανω τιποτα τα απογευματα και δεν εχω κανει αααααπειρα δικα μου μιλαμε Η ΑΝΑΒΟΛΗ. Γυαλικα μυωπιας θελω να φτιαξω εδω κι ενα εξαμηνο και ακομα τιποτα. Τεσπα για πειτε απο εξωσχολικα τι κανετε, Ελεν εσεις κολυμπι και ξιφασκια?

μου ζηταει μπ[αλετο χαχαχα στη μεση της χρονιας μπορω να την παω λετε? Θα (ξανα)προσπαθησω για πισινα παντως... και αληθεια που τον πας κολυμπι?

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά στο Νικολάκο!! Λέγκω να τα χαίρεστε το παλληκαράκι!

Η Σοφία ξύπνησε τη νύχτα με εμετούς :(

Περί εξωσχολικών, ο Κωστής φέτος κάνει στίβο. Του αρέσει αλλά ψιλοβαριέται κιόλας -μέχρι να πάμε μετά είναι μια χαρά. Πισίνα έκανε πέρσι από Σεπτέμβρη μέχρι Χριστούγεννα, έμαθε να κολυμπάει και μετά αρνήθηκε κατηγορηματικά να ξαναπάει.

Η Σοφία κάνει δημιουργικό χορό (όχι μπαλέτο -κατά τη γνώμη μου πολύ καλύτερο για τα παιδάκια σ'αυτήν την ηλικία). Πισίνα,ενω έκανε από 18μηνών φέτος πήγε στο πρώτο μάθημα, δεν μπήκε καν γιατί της κάθισε στραβά ο προπονητης και δεν ξαναπατήσαμε. Αλλωστε νομίζω 1 αρκεί ακόμα.

Αθηνά, πάμε στο δήμο Φιλοθέης ίσως σας βολεύει κι εσάς. Η δασκάλα είναι σούπερ (παιδική μου φίλη) και είναι και οικονομικά και ναι μπορεί να ξεκινήσει στη μέση της χρονιάς.

Αυτά!

DPYUp2.png EYukp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...