Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πεστε μου βρε κακουργες τι σκατα είναι το bicarbonate of soda

Η λευκη κορδέλα φανταστική ταινια αλλά καλά έκανες και είδες τον μπάτμαν... δεν είναι τέλειος ο κακός; Πολύ λουλου ο μπάτμαν μπροστά του, μαμώ τα παιδιά :-)

Αγνοούμε την ερώτησή σου γιατί δεν ξέρουμε....

Ε μάλλον σόδα θα είναι...

Καλά έφτιαξα ένα παστίτσιο! μμμμ! πολύ ωραίο και η κρέμα πέτυχε πολύ!

Γμτ προσπαθώ να μην καπνίζω και τρώω τον αγλέωρα...

Αλήθεια ποιος έλεγε ότι ξέρει τί είναι ο αγλέωρας?

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρα μικρές μου χιονόμπαλες

Λενακο σκιάχτηκα με το τριμηνο σεξ που σε περιμένει!!! Είσαι το προτυπο μου τα χουμε και θα τα καταφέρεις αλλά θα περάσει πάνω απ'το κορμάκι σου...

Εμένα ρε παιδια φέτος με πιανει ψυχοπλάκωμα με το κρύο. Πόσος κόσμος θα κρυώνει δε λέγεται... συνέχεια αυτό σκέφτομαι.

Τρεις ή τέσσερις βδομάδες θα κρατήσει το γύψο, την παρασκευή θα πάμε για ακτινογραφία πάλι και θα μας πουνε.

Ξύπνησε η γατουλα μου σας αφήνω.

Κι εμας τοσο τον κρατησαν απο ο,τι θυμαμαι 3 βδομαδες κι ενιδαμεσα 203 ακτινογραφιες(εκανα τις μισες εγω)

Σοδα ειναι!!!!!!!!!

για το κεηκ, προσεχε το ταψι μην ειναι πολυ μεγαλο και βγει χαμηλο το κεηκ γιατι θα στεγνωσει και δεν θα ειναι καλό....

παντως αν σε προλαβαινω εχω κολασμενο και εγγυημενο κεηκ τετοιου τυπου.... παρε και διαλεξε!

Σοκολατένιο αμαρτωλό κέηκ

Ένα καταπληκτικό πολύ σοκολατένιο, αφράτο και μαλακό σα σφουγγάρι! Είναι πανεύκολη συνταγή και από νοστιμιά άλλο τίποτα!

Υλικά

2 φλ. ζάχαρη

1 3/4 φλ. αλεύρι

3/4 φλ. κακάο

1 ½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ

1 ½ κ.γ. μαγειρική σόδα

1 κ.γ. αλάτι

2 βανίλιες

2 αβγά

1 φλ. γάλα

½ φλ. λάδι (έβαλα ελαιόλαδο )

1 φλ. βραστό νερό

Εκτέλεση

1.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170°. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα στρογγυλό ταψάκι διαμέτρου από 26 cm και πάνω.

Προσοχή, το μίγμα είναι νερουλό και το πιθανότερο είναι ότι θα ξεχειλίσει από ένα ταψάκι με κινητό πάτο. Επειδή έχω μόνο τέτοιο στρογγυλό ανοιγομενο, εγω βαζω χαρτι ψησιματος εσωτερικα και δεν φευγει το μειγμα... περιπου έτσι

2.Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν, τη σόδα, το αλάτι και τις βανίλιες και ανακατεύουμε.

3.Προσθέτουμε τα αβγά, το γάλα, το λάδι και ανακατεύουμε με το μίξερ σε μέτρια ταχύτητα για 2'.

4.Τέλος προσθέτουμε το βραστό νερό και ανακατεύουμε. Το μείγμα θα είναι πολύ νερουλό, μη σας πειράξει, έτσι πρέπει να είναι

5.Ρίχνουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε για 30-35 λεπτά ή μέχρι το μαχαίρι ή η οδοντογλυφίδα να βγαίνουν καθαρά.

6.Βγάλτε το από το φούρνο και αφήστε για 10' να κρυώσει κάπως. Μετά ξεφορμάρουμε και αφήνουμε να κρυώσει τελείως.

Ανάλογα το φούρνο σας και το μέγεθος της φόρμας, μπορεί να χρειαστεί και αρκετό ψήσιμο παραπάνω (εμένα ψήθηκε στο φούρνο μου 45-50 λεπτά). Κάντε οπωσδήποτε τη δοκιμή με το μαχαίρι.

Το κέικ αυτό είναι από τα "υγρά" κέικ, που παρότι βγάζεις την οδοντογλυφίδα ή το μαχαίρι καθαρά, δεν είναι μέσα στεγνά. Δεν είναι ζουμερό μέσα, απλώς έχει νωπή υφή. Εάν το καλύψετε και με γλάσο σοκολάτας γίνεται της κολάσεως !!!

Καλημέρα κοριτσαρες!

Γυρισα δουλεια και ειμαι πολυ χαρουμενη! Ενταξει πλάκα κανω!!! Βεβαια εδω τα πραματα ειναι ασπρα, το εχει στρωσει για τα καλα, ειδικα τα δεντρα ειναι πανεμορφα!

Γαλατουλι πολυ στεναχωρηθηκα που δεν ηρθα, και φυσικα το μετανιωσα γιατι στο παρτυ που πηγα περασα χαλια, εφυγα με τρελλο πονοκεφαλο απο τις φωνες, ο Αγγελος σαπισε στο ξυλο ολα τα παιδια μικρα και μεγαλα και εδειξε ποσο κωλοπαιδο μπορει να γινει! Βαλε καμια φωτο απο την τουρτα να θαυμασω και γω... Οπως και να εχει πολυχρονο να ειναι το κοριτσακι σου!

Λεγκουιν, πως παει ο Σωζο? Ποσο πρεπει να κρατησει τον γυψο? Περαστικα μωρε...

Η Δαναη χτες ειχε ενα απιστευτο ξεσπασμα για το θεατρο που ειδαμε την Πεμπτη (ο μεγαλος περιπατος του πετρου). Μεχρι χτες βραδυ δεν ειχε πει κουβεντα, απλα ειχε δηλωσει με θυμο οτι δεν της αρεσε εκεινη τη μερα, αλλα χτες αρχισε να με ρωταει πως μπορει να καταφερει να βγαλει κατι απο το μυαλο της που δεν θελει να σκεφτεται και μετα απο τρελλη πιεση ξεστομισε οτι φοβηθηκε πολυ στο θεατρο και οτι συνεχως της ερχοταν στο μυαλο και οτι προσπαθουσε να το διωξει χωρις να το καταφερνει... Περισσοτερη εντυπωση μου εκανε η αρνηση που ειχε να το ξεστομισει και οτι ηταν πολυ εντονα τα συναισθματα της. Ειχα πανω απο μια ωρα που προσπαθουσα να καταλαβω τι ηταν αυτο που δεν ηθελε να μου πει, δε μου περασε καθολου απο το μυαλο μου το θεατρο τοσες μερες μετα, τοσο που ημουν ετοιμη να το παρατησω, αλλα οταν τελικα ξεσπασε εμεινα καγκελο... Ελένη και μυρτω μηπως να κανετε και σεις μια κουβεντα με πιτσιρικια σας? Μπορει να μην το εχουν παρει βαρια, αλλα μετα απο αυτο που ειδα στη Δαναη πιστευω πως μια κουβεντα δε θα εβλαπτε, εκτος αν το εχετε ηδη κουβεντιασει...

Γαλατουλα, χειμωνιατικο χουζουρι στο σπιτι ακουω και ζηλευω! Καλα να περασετε στα στρωμενα χαλιά, στα αναμένα τσακια κτλ κτλ :rolleyes:

Αφροδιτακι, εσεις τραβατε το ζορι σας αλλα εγω δεν μπορω παρα να θαυμασω την σχεση που εχεις αταφερει να χτισεις με τη Δαναη, την ωριμότητα της και το ποσο εχεις δουλεψει το εκφραστικο0συναισθηματικο κομματι. Μπραβο!

Κι εγω λυπηθηκα που δεν ηρθατε περασανε καλα τα πιτσιρικια, ευκαιρια να κανουμε μια μινι συναντηση ξανα με τις απουσες κι οι μονο(Λεγκ το ζακετακι σε περιμενει χαχαχαχα) αντε κοπιαστε να σας δω και με την ησυχια μου!!!

Αγνοούμε την ερώτησή σου γιατί δεν ξέρουμε....

Ε μάλλον σόδα θα είναι...

Καλά έφτιαξα ένα παστίτσιο! μμμμ! πολύ ωραίο και η κρέμα πέτυχε πολύ!

Γμτ προσπαθώ να μην καπνίζω και τρώω τον αγλέωρα...

Αλήθεια ποιος έλεγε ότι ξέρει τί είναι ο αγλέωρας?

Ο αγλέωρας είναι ένα σιχαμερό φυτό που για να το φάει κανείς πρέπει να έχει φτάσει στα όριά του οπότε "έφαγε (μέχρι και) τον αγλέωρα." :tongue: ελα παναγια μου ποτε δεν το φανταστηκα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα!!!

Άφρο, δεν πειράζει! Κάνατε και οι δύο την ψυχανάλυσή σας! Καλό είναι αυτό!

Και επίσης εκφράστηκε για κάτι που δεν της άρεσε... Και το έβγαλε με όποιον τρόπο...

Κατσαφά for ever! Always look at the bright side of life!!! θα σας εβαζα και το αντιστοιχο βιντεάκι αλλα εχε χαρη στο κομενο γιουτιουμπι!

Αφροδιτακι, εσεις τραβατε το ζορι σας αλλα εγω δεν μπορω παρα να θαυμασω την σχεση που εχεις αταφερει να χτισεις με τη Δαναη, την ωριμότητα της και το ποσο εχεις δουλεψει το εκφραστικο0συναισθηματικο κομματι. Μπραβο!

Κι εγω λυπηθηκα που δεν ηρθατε περασανε καλα τα πιτσιρικια, ευκαιρια να κανουμε μια μινι συναντηση ξανα με τις απουσες κι οι μονο(Λεγκ το ζακετακι σε περιμενει χαχαχαχα) αντε κοπιαστε να σας δω και με την ησυχια μου!!!

Καλε τι λες? Δουλεμενο εκφραστικοσυναισθηματικο το λες εσυ αυτο που αντι να μου πει επι τοπου οτι φοβαται μου ελεγε ενα σωρο μπουδρες μες στον θυμο και με χιλια ζορια το ξεστομισε μετα απο 5 μερες επειδη ειδε οτι δεν το αντεχε? Αυτο ακριβως με φρικαρε....

Οσο για την συναντηση εγω ειμαι μεσα! Και σπίτι μου αμα θετε!

Και μεσα σε ολα συνειδητοποιησα και το εξης: Μυρτω εχεις μνημη ελέφαντα ετσι? Εγω προσπαθω να θυμηθω βιβλια που με εχουν συγκλονισει και με το ζορι θυμαμαι τους τιτλους (και πιστεψε με δεν εχω διαβασει πολλα και ξεκινησα και σε πολυ μεγαλη ηλικια να διαβαζω). Μου ερχονται και διαφορες συζητησεις που εχουμε κανει, που ανατρεχεις σε παλιοτερα γεγονοτα με περισσια ευκολία και ειλικρινα το ζηλευω αφανταστα αυτο το πραμα! Μεγαλο προτερημα! Εγω κατανταω αναξιοπιστη, και να μου υπενθυμησεις κατι μπορει να νομιζω οτι ειναι ονειρο...

Το αμουρ ειναι καλο?

Διαφημίσεις

Είναι τρίτη μέρα που δεν κοιμάμαι και κάθε μέρα είναι χειρότερα γιατί η μικρή έχει τσιτώσει με το αερολιν και το φλιξοταϊτ. Το μόνο καλο είναι αυτό το τραγουδι που άκουσα χθες στις 2,30 το βράδυ ανάμεσα στα ουρλιαχτα της μυρσινης

-u3aPTolWhI

καλημερα τι κανετε?

Λεγκουλι πως εισατε? Ηρεμησε καθολου το Μυρσινακι ? Ο Σοζωρακης τι κανει?

Κοριτσια αυτο το κεικ που εγραψε η Αθηνα το εχω κανει κ εγω κ ετρεχα να το μαζεψω.Δεν ηθερα οτι θα βγει εξω απο την φορμα κ εκει που ετοιμαζομουν να το βαλω στο φουρνο δεν ξεκολαγε το ταψι απο τον παγκο.Εγω εβαζα μεσα μειγμα κ αυτο εβγαινε..Ηλιθια εντελως. Ε μαζεψα μετα οσο ειχε μεινει κ το εψησα στην κανονικη φορμα με την τρυπα στην μεση ... Γι αυτο αμα το κανετε βαλτε λαδοκολα που λεει η Αθηνα αλλιως θα τρεχετε να μεζευετε .... Νομιζω τρωγεται καλυτερα να κρυωσει καλα κ ειδικα με γλασο απο πανω ειναι πολυ καλο.

Η Δαναη χτες ειχε ενα απιστευτο ξεσπασμα για το θεατρο που ειδαμε την Πεμπτη (ο μεγαλος περιπατος του πετρου). Μεχρι χτες βραδυ δεν ειχε πει κουβεντα, απλα ειχε δηλωσει με θυμο οτι δεν της αρεσε εκεινη τη μερα, αλλα χτες αρχισε να με ρωταει πως μπορει να καταφερει να βγαλει κατι απο το μυαλο της που δεν θελει να σκεφτεται και μετα απο τρελλη πιεση ξεστομισε οτι φοβηθηκε πολυ στο θεατρο και οτι συνεχως της ερχοταν στο μυαλο και οτι προσπαθουσε να το διωξει χωρις να το καταφερνει... Περισσοτερη εντυπωση μου εκανε η αρνηση που ειχε να το ξεστομισει και οτι ηταν πολυ εντονα τα συναισθματα της. Ειχα πανω απο μια ωρα που προσπαθουσα να καταλαβω τι ηταν αυτο που δεν ηθελε να μου πει, δε μου περασε καθολου απο το μυαλο μου το θεατρο τοσες μερες μετα, τοσο που ημουν ετοιμη να το παρατησω, αλλα οταν τελικα ξεσπασε εμεινα καγκελο... Ελένη και μυρτω μηπως να κανετε και σεις μια κουβεντα με πιτσιρικια σας? Μπορει να μην το εχουν παρει βαρια, αλλα μετα απο αυτο που ειδα στη Δαναη πιστευω πως μια κουβεντα δε θα εβλαπτε, εκτος αν το εχετε ηδη κουβεντιασει...

Αχ, πόσο μου θύμησες τον Γιάννη!!!!!!!!! Μα ίδια αντίδραση ακριβώς σε τέτοια πράγματα!!!!!! Ταιριάζουν τα παιδιά μας, πάει! Μόνο που θα πρέπει να έχουν και διερμηνέα στη σχέση τους για να μαθαίνει ο ένας τι σκέφτεται ο άλλος γιατί για να το πουν αυθόρμητα δεν παίζει!!:tongue:

Καλημέρα! Ευχαριστώ για τις ευχές! Επίσης χρόνια πολλά σε όλους όσους γιόρταζαν!

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Χα, χα εγω δεν μπελκομαι σε γκομενικα της κορης μου το εχω παρει αποφαση! Και δεν νομιζω να χρειάζονται διερμηνέα, ασε να νομιζει ο καθενας οτι θελει και οτι εχει αναγκη για να ειναι και οι δυο ευτυχισμένοι!

Να τον χαιρεσαι τον Γιαννακο σου Ροζι, πολυχρονος ο γαμπρουλης μου!

Περαστικα στο Μυρσινάκι Λεγκουίν και κουραγιο σε σενα.... Ειμαι περιεργη για το πως θα εισαι αμα κοιμηθεις κανα βραδυ ολόκληρο!

Διαφημίσεις

Γειά σας!

Λεεεεεεγκω ωρέ Λέγκω ωραίο το τραγουδάκι σου! Μετά κόλλησα και ακούω άπαντα Edith Piaf. Tην ταινία με την Μαριον Κοτιγιάρ την έχει κανείς; Ρε σεις ποτε θα κάνουμε ανταλλαγή ταινιών; Είδα και καινούρια σειρά, μη χάσω, πολύ ωραία και ευτυχώς δεν έφαγα και τρελό κόλλημα, δεν είχε τόσο σασπένς απλά πολύ έξυπνη και με χιούμορ, newsroom λέγεται.

Έχω μια ξαδέρφη που διοργανώνει με τις φίλες της μια φορά τη βδομάδα βραδιά κινηματογραφου, αλλά οργανωμένα με θέματα, πέφτουνε προτάσεις, ψηφίζουν και λοιπά....Πολύ ωραίο μου φαίνεται, βέβαια για να το κάνουμε εμείς θα πρέπει να επιστρατεύσουμε και μια δεύτερη τηλεόραση για τα παιδιά....ή να τα εξοντώσουμε με τρεξίματα και αθλοπαιδιές και μετά να κάτσουμε να δούμε....θέλετε να κάνουμε λίστες; Π.χ αγαπημένη κωμωδία, αγαπημένη μελαδούρα, αγαπημένη φατε-μάτια-ψάρια κλπ, κλπ;;;;;

Καλέ τι μνήμη ελέφαντα λες, με δουλεύεις; Έχω τελείως επιλεκτική μνήμη. Τα βιβλία τα θυμάμαι, τις ταινίες επίσης, αλλά στα πρακτικά, αυτά που πρέπει δηλαδή να θυμάμαι, είμαι καταστροφή!

Αφροδίτη όταν αποθηλάσει η Ελένη θα της κάνουμε ένα οργανωμένο babysitting δώρο με διανυκτέρευση για να δούμε πως θα μοιάζει!

Φιλάκια!!!

Καλά στις ταινίες να δεις μνήμη που χρειάζεται...

Σιγά μη θυμηθώ ταινία που έχω δει... Και να την προτείνω κιόλας σε θεματική ενότητα...

Καλά κρασιά! Καλύτερα να πούμε για κρασιά!

Εγώ πώς θα γίνω καλά που θέλω διακοπές μετά τις διακοπές? Με χαλάνε φαίνεται... Μου ανοίγουν την όρεξη και μετά άντε να μαζευτώ!

εγω ουτε ταινιες, ουτε κρασια, ουτε βιβλία, ουτε ιστορία, ουτε γεγονοτα ουτε τιποτα. Και κατι (πχ ενα μαγαζι, ή ενα ονομα) που λεω οτι δεν πρεπει να το ξεχασω αν δεν το γραψω το ξεχναω και αυτο. Στο τσεπακι το αλτχάιμερ, σας λέω!

Αμα κανουμε παντως σινενάιτς, θα οργανωθω και θα ψαχτω και θα τα καταγραφω! Πολυ ωραιο θα ηταν να το εφαρμοζαμε...

Οσο για τις διακοπες και μενα μου ξαναθυμησαν ποσο θελω να παραιτηθω και να γινω εισοδηματίας... ΕΙναι αυτο που λεει στη θυμωμένη μπετονιέρα "και τωρα που το σκεφτομαι, αρχισα να σκεφτομαι"....

Μυρτω, δεν ξερω τι ακριβως ξεχνας, αλλα μου ερχονται πολλες φορες που μου θυμησες γεγονοτα που εγω ειχα σχεδον σβησει....

Αυτη η κοτιγιαρ, τα χαλια της εχει ρε παιδι μου...

Εγώ δεν την έχω αλλά την έχω δει...

Ωραία ταινία από ατμόσφαιρα και εικόνες και μουσική... Αλλά δεν είπε και τίποτα...

Κάτι με λουλούδι δεν είναι?

Τί κάνουμε σκ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...