Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσαρες!

Γυρισα δουλεια και ειμαι πολυ χαρουμενη! Ενταξει πλάκα κανω!!! Βεβαια εδω τα πραματα ειναι ασπρα, το εχει στρωσει για τα καλα, ειδικα τα δεντρα ειναι πανεμορφα!

Γαλατουλι πολυ στεναχωρηθηκα που δεν ηρθα, και φυσικα το μετανιωσα γιατι στο παρτυ που πηγα περασα χαλια, εφυγα με τρελλο πονοκεφαλο απο τις φωνες, ο Αγγελος σαπισε στο ξυλο ολα τα παιδια μικρα και μεγαλα και εδειξε ποσο κωλοπαιδο μπορει να γινει! Βαλε καμια φωτο απο την τουρτα να θαυμασω και γω... Οπως και να εχει πολυχρονο να ειναι το κοριτσακι σου!

Λεγκουιν, πως παει ο Σωζο? Ποσο πρεπει να κρατησει τον γυψο? Περαστικα μωρε...

Η Δαναη χτες ειχε ενα απιστευτο ξεσπασμα για το θεατρο που ειδαμε την Πεμπτη (ο μεγαλος περιπατος του πετρου). Μεχρι χτες βραδυ δεν ειχε πει κουβεντα, απλα ειχε δηλωσει με θυμο οτι δεν της αρεσε εκεινη τη μερα, αλλα χτες αρχισε να με ρωταει πως μπορει να καταφερει να βγαλει κατι απο το μυαλο της που δεν θελει να σκεφτεται και μετα απο τρελλη πιεση ξεστομισε οτι φοβηθηκε πολυ στο θεατρο και οτι συνεχως της ερχοταν στο μυαλο και οτι προσπαθουσε να το διωξει χωρις να το καταφερνει... Περισσοτερη εντυπωση μου εκανε η αρνηση που ειχε να το ξεστομισει και οτι ηταν πολυ εντονα τα συναισθματα της. Ειχα πανω απο μια ωρα που προσπαθουσα να καταλαβω τι ηταν αυτο που δεν ηθελε να μου πει, δε μου περασε καθολου απο το μυαλο μου το θεατρο τοσες μερες μετα, τοσο που ημουν ετοιμη να το παρατησω, αλλα οταν τελικα ξεσπασε εμεινα καγκελο... Ελένη και μυρτω μηπως να κανετε και σεις μια κουβεντα με πιτσιρικια σας? Μπορει να μην το εχουν παρει βαρια, αλλα μετα απο αυτο που ειδα στη Δαναη πιστευω πως μια κουβεντα δε θα εβλαπτε, εκτος αν το εχετε ηδη κουβεντιασει...

Γαλατουλα, χειμωνιατικο χουζουρι στο σπιτι ακουω και ζηλευω! Καλα να περασετε στα στρωμενα χαλιά, στα αναμένα τσακια κτλ κτλ :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μικρές μου χιονόμπαλες

Λενακο σκιάχτηκα με το τριμηνο σεξ που σε περιμένει!!! Είσαι το προτυπο μου τα χουμε και θα τα καταφέρεις αλλά θα περάσει πάνω απ'το κορμάκι σου...

Εμένα ρε παιδια φέτος με πιανει ψυχοπλάκωμα με το κρύο. Πόσος κόσμος θα κρυώνει δε λέγεται... συνέχεια αυτό σκέφτομαι.

Τρεις ή τέσσερις βδομάδες θα κρατήσει το γύψο, την παρασκευή θα πάμε για ακτινογραφία πάλι και θα μας πουνε.

Ξύπνησε η γατουλα μου σας αφήνω.

τι λες βρε αφροδιτη ,μα παιδικά θεατρα και να τα κανουν τοσο τρομακτικα δεν τους καταλαβαινω

Στο μαγο του οζ που πηγαμε την κυριακη εσβηναν για αρκετη ωρα τα φωτα και ειμασταν μες το απολυτο ακοταδι ασε που απο διαλογους ηταν χαλια επιπεδο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλημέρα!

Ευτυχώς που χιόνισε και ξύπνησαν σήμερα γιατί δεν κουνιόντουσαν....

Το θέατρο δεν ήταν τρομαχτικό απλά ακατάλληλο για τα δικά μας παιδιά.

Τελικά σου είπε τί την φόβισε? Εγώ τον ξαναρώτησα τον Αλέκο και μου είπε απλά δεν μου άρεσε... Βέβαια βρήκα κάποια στιγμή ευκαιρία και του έκανα το κήρυγμα για τον πόλεμο αλλά δεν ξέρω τί του έμεινε... Ίσως το ξεφουρνίσει κάποια άλλη στιγμή!

Μαριλού πηγαίνετε κάπου αλλού είναι για πιο μεγάλα παιδιά! Ή πήγαινε μόνη σου είναι πολύ ωραία παράσταση!

Βαριέμαι!!!!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

Εντομεταξυ μ'αυτά που λέτε θέλω να τη δω κι εγώ την παράσταση γιατί πρέπει να είναι πολύ ωραία. Η κοπέλα πάντως που παίζει την είχα δει στην Άννα Φρανκ που είναι κάνει τα σκηνικά η Μυρτώ και ήταν υπέροχη! Μίλαγα πριν με τη Μυρτω και η Λήδα θέλει να ξαναπάει χαχαχα

Ερώτηση bicarbonate of soda είναι η μαγειρική σόδα;

Επίσης αν μία συνταγή την κάνεις σε μάφφινς και τα ψήσεις 20 λεπτά, σε κέικ πόσο θα το ψήσεις;

Ρε συ ηταν φοβερη παρασταση, πολυ δυνατη, εγω εκλαιγα ολη την ωρα, απλα δεν ηταν για παιδια της συγκεκριμενης ηλικιας, οχι για τα δικα μου τουλαχιστον. Δεν ξερω απο μεγαλυτερα παιδια για να προσδιορισω την καταλληλη ηλικια, αλλα σιγουρα δεν ειναι για πενταχρονα. θα τολμουσα να πω οτι ειναι για 10 και πανω και παλι με επιφυλαξη. Μαριλενα εγω το χιλιομετανιωσα που πηγαμε, δεν ξερω ποσο συνειδητοποιημενος ειναι για την στεναχωρια και για τον πολεμο ο ιασονας, η δικια μου ειναι χαζοχαρουμενη θελει αστεια και ευχαριστα πραματα. Αλλα περα απο την ιδια την παρασταση με προβληματισε πολυ που το κρατησε τοσες μερες μεσα της και μολις χτες μου ειπε οτι προσπαθει απο μερες να το βγαλει απο το μυαλο της αλλα της ερχονται συνεχεια εικονες.... Ειχε πυροβολισμους, σκοτωμους, πεινα, κακους γερμανους καποια στιγμη δειχνει και καποιον πληγωμενο, οχι σε καμια περιπτωση δεν ηταν ετοιμη να δεχτει κατι τετοιο αβιαστα. Και δεν ξερω για ποιο λογο ηθελα να προβληματιστει με αυτες τις καταστασεις απο τοσο μικρη και δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν το ψιλιαστικα απο την ωρα που εδειξε οτι δεν της αρεσει... Ενιγουέι, προσπαθησα να το συζητησουμε και της ειπα καθε φορα που θα της ερχονται εικονες να το συζηταμε ωστε να μην τα μεγαλοποιει στο μυαλο της (οχι οτι δεν ειναι μεγαλα θεματα απο μόνα τους).

Δλδ Λεγκουιν θα του βγαλουν τον γυψο για ακτινογραφια και θα τον ξαναβαλουν ή λεω βλακειες?

Εγω αμα κανω κεικ σε ταψι το ψηνω γυρω στα 50 λεπτα ενω στα μαφιν 20 με 25. Τι φτιαχνεις παλι? Για τον Νικόλα?

Δεν φτιαχνω τώρα απλά θέλω να φτιάξω για το σχολειο στα γεννέθλια του νικολάκου μωρε. Μου δωσε η αθηνούλα συνταγη για μάφφινς αλλα μου φαίνεται πιο ευχρηστο το κέικ γιατί είναι και καμια 25 παιδακαι στο τμημα του.

Την ακτινογραφία τη βγάζουν με το γύψο, δεν χρειάζετια να αφαιρεθει, για να δουν αν κολλάει εντάξει.

Σαν παππούδι βηχει το μυρσινακι και ξεκίνησε κι απο χθες πυρετο. Ελπίζω να μη κολλήσει ο νικ για να κάνουμε αυριο τις αιματολογικές.

Τζενη ρώτησες για τις εξετασεις να στ ΅Ι΅ς ΓΡαψουν;

ΧΜΜ Αρχισαν οι πδραρεμβολες β

πωπω βρε Αφρο, φοβηθηκα μ εαυτα που διαβαζω για το θεατρο... μας ειπε η Ελεν προχτες που φυγατε κλπ αλλα δεν περιμενα τετοια καταληξη.Η Δαναη το κρατησε μεσα της ε? Παντως καλυτερα που σου μιλησε να της φυγει ο θυμος κ ο φοβος.Εχασες που δεν ηρθες στο παρτυ,περασαμε πολυ ωραια, φαγαμε το καταπετασμα, η τουρτα φοβερη κ τα παιδια χορτασανε παιχνιδι!

Για πειτε καμια καλη παρασταση ευθυμη για να παω το Μητσο.

Λεγκ τα κεικ γενικα εκει απο 50 λεπτα μεχρι μια ωρα αναλογα την θερμοκρασια που θα τα ψησεις κ την θεση στο φουρνο. Να την πας την Μυρσινουλα στο γιατρο γιατι τοσο εντονο βηχα που εχει μην της το γυρισει σε τιποτα ακροαστικα κλπ .Περαστικα στην ζουζουνιτσα. Καλα αποτελεσματα αυριο γι ατον Νικ!! Την Πεμπτη θ απαμε το τουρ στο ΠΑιδων να δουμε την γιατρεσα κ εκει θα δουμε αν μας πει ξανα για εξετασεις.Αν μας πει θα την πιεσω να τα γραψει ελεος πια!

Αθηνα αφου αναψες κ εσυ καλοριφερ φαντασου πως ειναι τα δικα μας σπιτια ... μειων μας βλεπω να εχουμε χωρις θερμανση οχι 14. Αφηστε το κεντρο για αλλη μερα. Εμας παλι καλα το ξεστολισε ο Μητσος το Σαββατο πριν ερθουμε.Ολα μονος του , παλι καλα γιατι το βαριεμαι απιστευτα.

Καλημέρα!!!!

Καλέ χιονίζει ακόμα!!!

Αφροδίτη σοκ! Δεν μου είπε τίποτα τέτοιο η Λήδα, χθες μου είπε ότι ήθελε να ξαναπάμε. Γαμωτο αισθάνομαι άσχημα, έπρεπε να σας είχα πει την υπόθεση. Και κατά τη δική μου άποψη ήταν για πιο μεγάλα παιδιά, αλλά και μια ευκαιρία να δουνε κάποια πράγματα που τα έχουν συζητήσει στο σχολείο, έχουν μιλήσει για πόλεμο κλπ....αλλά σίγουρα πιο έντονο είναι όταν είναι δραματοποιημένο. Δεν νομίζω ότι η Λήδα έχει τρομάξει με κάτι, γιατί μιλήσαμε για το έργο αλλά δεν θέλω και να επιμείνω. Η άποψη μου ήταν ότι δεν βλάπτει να βλέπουν και την άσχημη πλευρά του πολέμου, ειδικά όταν είναι παρουσιασμένη με προσεγμένο τρόπο. Και πρέπει να πω ότι ήταν πολύ πιο λάιτ από ότι στο βιβλίο. Δηλαδή εγώ θυμάμαι να διαβάζω το τέλος με τον Σωτήρη και να έχω πλαντάξει στο κλάμα...αλλά πάλι, αφού διάβαζα σίγουρα ήμουν μεγαλύτερη. Εντέλει κανείς δεν ξέρει τι θα τρομάξει το κάθε παιδί, εμένα ας πούμε με τρομάζαν του θανατά τα βιβλία με την Ναρνια που δεν έχουν θανατικό!

Τέλοσπάντων στεναχωρήθηκα......

Εντάξει την επόμενη φορά πάμε να δούμε κάτι πιο λάιτ....Μαριλένα, πήγαινε μόνη σου, να κλάψεις και με την ησυχία σου!!!

Διαφημίσεις

τι λες βρε αφροδιτη ,μα παιδικά θεατρα και να τα κανουν τοσο τρομακτικα δεν τους καταλαβαινω

Κάτσε, κάτσε, προφανώς το λάθος ήταν η ηλικία των παιδιών μας. Παρουσιάζε τον πόλεμο και την κατοχή αλλά με πολύ ανθρωπιά και με ''γλυκό'' τρόπο. Παρόλα αυτά το θέμα είναι στενάχωρο και δεν μπορεί να μην το αντιληφθούν αυτό. Ξαναλέω εγώ πιστεύω ότι πρέπει να εξοικοιώνονται με τέτοια θέματα, απλώς είναι πολύ νωρίς για τα δικά μας.

Μπορεί να σας έχω πει ότι όταν ημουν στο δημοτικό διάβασα δύο βιβλία από τη βιβλιοθήκη των γονιών μου, τα βούτηξα δηλαδή, δεν μου τα συστησαν. Το ένα ήταν ιστορίες παιδιών από τη Χιροσίμα και το άλλο από επιζήσαντες από τα Καλαβρυτα. Ναι, χέστηκα από το φόβο μου αλλά με έχουν επηρεάσει όσο τίποτα άλλο. (εδώ θα έβγαινε ο σούπερμαν και θα έλεγε ''αυτά πληρώνω τώρα''). Τέλοσπάντων, ας ξεκολλήσω γιατί μ'έχουν πιάσει οι τύψεις, πείτε κάτι άλλο......

Πάντως τα ανήψια μου (δικά μου και εξ αγχιστείας) ηλικίας 9-12 μια χαρά το είδαν... Έχει διαφορά η ηλικία, κι εγώ στο τέλος Δημοτικού πρέπει να το είχα διαβάσει... Αλλά δεν θυμόμουν τίποτα... Πάντως και ο Άλεκ είχε κάποιο τρόμο στο πρόσωπό του όταν μου ζήταγε να φύγουμε... Εγώ σας είπα η Λήδα είναι μπροστά! Περαστικά στα άρρωστα και στους γύψους.

Εννοειται οτι το Ληδακι ειναι πολυ μπροστα, κατα μανα κατα κυρη παιδι μου... Και δεν ειναι οτι ειναι εσωστρεφης βρε συ, αν την τρομαζε δεν θα ζηταγε να ξαναπατε! Ασε που μια χαρα την ακουω να εκφραζεται τωρα τελευταια...

Καλέ, εσυ γιατι νιωθεις τυψεις παιδι μου? Αφου της ληδας της αρεσε... Για την Δανάη? ή εισαι τοσο γλυκια και το κανεις για να μου συμπαρασταθεις? Δυστυχως, ηξερα την υποθεση, ειχα διαβασει και τις κριτικες και μαλιστα καποιοι γονεις επισημαναν οτι ειναι για πιο μεγαλα παιδια και οτι τα μικρα ειχαν στεναχωρηθει! Εγω επέμενα να κουλτουριασω το παιδι μου και να το προβληματισω παρολου που υποψιαζομουν οτι δεν ηταν ετοιμο. Θυμασαι που σου ειχα πει και τον προβληματισμό μου οτι μπορει να στεναχωρηθει? Και ναι συμφωνω οτι πρεπει να τα βαλεις μεσα στη πραγματικότητα, αλλα προσωπικα νομιζω οτι βιαστηκα στο συγκεκριμενο θεμα, αφου το ξερω το παιδι... Σιγουρα η Ληδα το ελαβε αλλιως, εχει αλλες ευαισθησίες. Η παρασταση ειναι εκπληκτική το ξανατονιζω αλλα οσο γλυκα και να παρουσιασεις τον θανατο ή τον κακο γερμανο ή τους σκοτωμους δεν παυει να ειναι τρομακτικο στα ματια ενος παιδιου που δεν εχει εξοικειωθει και με την ιστορια και με τον πολεμο. Για μας συγκινητικό, για τα μικρα παιδια τρομακτικό, ειδικα αν εχει αποδοθει τοσα καλα! Και δεν το προετοιμασα το παιδάκι καθολου, του ειπα οτι μιλαει για τον πολεμο αλλα μεχρι εκει, τα εκανα ολα χωρις σκεψη μωρε γιαυτο μετανιωνω... Ελένη, ναι για τα ανήψια σου πιστευω οτι ηταν σουπερ, οτι πρεπει να προβληματιστουν με αυτες τις εννοιες. Ασε, και γω χρειαστηκα πολυ τον ψυχολογο μετα απο αυτες τις αντιδρασεις... παλι καλα που τελικα το ειπε, φαντασου να μην επεμενα, μου ειχε σπασει τα νευρα με το "δεν με αφηνει το μυαλο μου να σου πω τι με φοβιζει"...

Α, Λεγκουιν ειδα και το white ribbon, μου αρεσε πολυ, με επιασε το στομαχι μου βεβαια και στο τέλος εμεινα λιγο καγκελο που τελειωσε ετσι, αλλα εξηγει πολυ καλά πως γεννηθηκε ο ναζισμος! Και απιστευτες ερμηνιες ετσι?

Άφρο, δεν πειράζει! Κάνατε και οι δύο την ψυχανάλυσή σας! Καλό είναι αυτό!

Και επίσης εκφράστηκε για κάτι που δεν της άρεσε... Και το έβγαλε με όποιον τρόπο...

Νομίζω ότι πρέπει να αρχίσουμε με κάτι πιο κουλτουριάρικο π.χ. Τζέιμς Μπόντ, Μπάτμαν κτλ να αρχίζουν να μπαίνουν στο νόημα να εξοικειωθούν με τους σκοτωμούς για να δείτε πώς θα βλέπουν μετά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...