Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα καλημερα!

κρυο κρυο πολυ σημερα ε?

Λεγκουλι ο Σοζωρακης σου εχει παρει απο σενα δεν φοβαται δεν ειναι δειλος δεν θα μασησει απο ενα χερι.Θα δεις σε 2 μερες παλι θα ειναι ο παλιος καλος εαυτος του.

Κοριτσια χτες τον Φωτων μαλλον φωτιστηκε το τεκνο μου κ εκανε μερικα βηματα μονος του χωρις να τον κραταμε με δικη του πρωτοβουλια . για να δουμε μπας κ παρει μπρος ...

Ελεν να τον χαιρεσαι βρε τον αντρα σου !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Καλή χρονιά! Να είμαστε καλά και ευτυχισμένοι! Και υγιείς!

Ευχαριστώ για το Χαβιέ! Σήμερα οι Γιάννηδες! Χρόνια πολλά σε όλους!

Δύσκολη η σημερινή προσαρμογή!

Φιλιά σε όλες ας ελπίσουμε να μας έρθουν μόνο χαρές!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Καλημέρααααα

Χρονια πολλά στο Χαβιεεεεε!!!

Να χαιρόμαστε και τους γιαννηδες και τις ιωάννες! Αναστασάκο γιορτάζει η κορούλα σου; Επειδή το χω χάσει έχουμε κανένα άλλο παιδάκι;

Η Αθηνά ζωγράφησε πάλι στην τουρτα και οπτικως και γευστικώς!

Ο θοδωρής έσπασε ένα κοκκαλάκι στον αγκώνα, όταν γυρνάγαμε απ'τις κουνιες έξω απ'το σπίτι την ώρα που ξεκλείδωνα... δεν καταλαβα ακριβώς πως. Το καλό είναι ότι είναι το αριστερό άρα αυτοεξυπηρετείται στα περισσότερα. Εντάξει τις δύο πρώτες μέρες ντρεπόταν να τον δουν αλλά τώρα το ξεπέρασε.

Ααα και το σπασμένο ηθικό μπήκε για λόγους ποιητικής αδείας :tongue:

Το μυρσινάκι έχει τα χάλια του, χειροτέρεψε το κρυωμα της και όλο το βράδυ είχε δύσποια το μωρό μου και έκανε σαν τρακτέρ

καλημερα και χρονια πολλα στους εορταζοντες! ροζαλιτακι να χαιρεσε το γιαννακη σου! ελενη να χαιρεσε κι εσυ τον χαβιε! λεγκω ευχαριστω για τις ευχες κοριτσακι! περαστικα σας ευχομαι κι αλλο κακο να μην σας βρει πια το 2013!

φιλια κοριτσακια!

τα λεμε!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Μπράβο βρε Ναστάζι και ο Γιαννάκης γιορτάζει... Να τον χαίρεσαι Ρόζι με τους τρεις σου γιους :-)

Έχω και τον χριστοφ που ήρθε στις εφτά το πρωι, μας δήλωσε ότι δεν θα πάει δουλεια και να πάει να μαμηθει και ξεράθηκε στον ύπνο. Πριν λίγο τον μετέφερα απ'το σαλόνι στο παιδικο να συνεχίσει τον ύπνο γιατί περιμένω τον τζαμά και δεν νομίζω ότι είναι οτι καλύτερο για την υποληψη μου, ο κουμπάρος με το σώβρακο σουρωμένος να σαπίζει στον καναπε χαχαχχα

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα Ροζακι,Αναστασακι κ γενικα σε ολους!!

Λεγκ ειπα κ εγω ηρθε για βοηθεια Χριστοφορος να ξελαμπικαρεις λιγο!!! Ε μετα που θα ξυπνησει θα αναλαβει τα παιδια νομιζω!!! Τελικα την πηρατε την μεγαλη αποφαση κ φερατε

τζαμα ε?

Καλα για την Αθηνα τι να πω?Απλα θα ξαναπω οτι αδικειται που δεν το κυνηγαει !!!

Τρομερη δουλεια οχι μονο οπτικα αλλα κ γευστικα!

Σήμερα το πρωι ξυπνησε ο Δημητρης κ με ρωταγε αν του εχει πεσει κανα δοντι σαν του Αλεκου ...

Σήμερα το πρωι ξυπνησε ο Δημητρης κ με ρωταγε αν του εχει πεσει κανα δοντι σαν του Αλεκου ...

Σήμερα 13:24

Χααα του κουνιέται και άλλο! Μα τι θα γίνει... Φαφούτης θα μείνει... Πάντωε ρε παιδιά η πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από πολλές μέρες με τα παιδιά είναι δράμα... Μου λείπουν....:shock::shock:

Καλά ο Χαβιέ έχει ήδη πάθει τα ψυχολογικά του που θα αρχίσει τις περιοδείες για τους επόμενους 3 μήνες...

Τα σκασμένα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

ηθελα πολλα να γραψω αλλα σοκαριστηκα με τη δηλωση οτι σου λειπουν τα παιδια Ελενη χαχαχαχαχα καλα πλάκα κανω κι εμενα αν καμια φορα παει στη γιαγια μου λειπει αμεσως το Ρηνακι μου και την παίρνω τηλεφωνο!

Πολυ ωραία ηταν στο παρτυ κι ευχαριστω σας που μας τιμησατε, δεν προλαβα να σας πολυδω, αλλα τουλαχιστον ειδα επιτελους τη Βασουλα χαχαχαχα και το τζενακι καθησε περισσοτερο μετα και τα ειπαμε ευτυχως πιο ηρεμα, ελπιζω κι εσεις να περασατε καλα!

Χαίρομαι που σας αρεσε η τουρτα, νομιζω οτι την ηθελε λιγο πιο ροζ τελικα το Ρηνιω αλλα εχουμε χρονια μπροστα μας για ροζ και τα συναφη χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπεραααααα!

Χρόνια πολλά στους Γιάννηδες και στις Ιωάννες!

Μπράβο βρε Ναστάζι και ο Γιαννάκης γιορτάζει... Να τον χαίρεσαι Ρόζι με τους τρεις σου γιους :-)

Έχω και τον χριστοφ που ήρθε στις εφτά το πρωι, μας δήλωσε ότι δεν θα πάει δουλεια και να πάει να μαμηθει και ξεράθηκε στον ύπνο. Πριν λίγο τον μετέφερα απ'το σαλόνι στο παιδικο να συνεχίσει τον ύπνο γιατί περιμένω τον τζαμά και δεν νομίζω ότι είναι οτι καλύτερο για την υποληψη μου, ο κουμπάρος με το σώβρακο σουρωμένος να σαπίζει στον καναπε χαχαχχα

:lol: :lol::lol:

Περαστικά στο Σοζωράκο. Περαστικά και στο Μυρσινάκι! Ο γλυκός μου ο Νικόλας τι κάνει?

Ελενίτσα να χαίρεσαι τον άντρα σου. Αλήθεια γιατί τον λες Χαβιέ, δεν έχω καταλάβει :oops:

Αναστασία χρόνια πολλά στην κορούλα σου!

Μπράβο βρε Αθηνούλι για την τούρτα σου, είσαι αστέρι!

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

επιτέλους ειδαμε μια ασπρη μερα! χιονιζειιιιι!!!!

καλημερα !καλη χρονια και χρονια πολλά σε οσους γιορταζαν

Ελενιτσα να χαίρεσαι τον χαβιε που θα συμφωνησω με την γαλατουλα ειναι σαφως καλυτερος του οριτζιναλ χαβιε

Περαστικά στο Μυρσυνακι

καλα το Μυρσυνακι ειναι όλα τα λεφτα, απιθανο μωρο οπως ολα τα λεγκοπουλακια

ο Αλεκουκος πολυ καμαρι για το δοντι, με το που σε εβλεπε ελεγε "να σας δειξω κατι? εβγαλα το δοντι μου "

και τρομαξα να γνωρισω τον μητσο και την ιφιγενεια, αλλαξαν παρα πολυ

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Kαμημερα με χιονάκι! δεν μου παει καρδια να τα παω σχολειο με τιποτα τα εχω γιουβαρλακια τυλιγμενα στον καναπε τωρα με μια κουβερτα και τα δυο πολυ πλακα και χουζουρευουν με μουσικουλα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Σημερα αναψα και πρωτη φορα το καλοριφερ, ειδα τον θερμοστατη που εγραφε.....14,5! χαχαχα δεν ειχε πεσει κατω απο 18 μεχρι σημερα. Εχει αδεια και ο βαγγ και λεγαμε να καναμε δουλειες στο κεντρο κλπ αλλα δεν το βλεπω.....χουζουρακι. Ξενερωμα δεν ειανι που πρεπει να ξεστολισουμε κιολας? βαριεμαι....

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα καλημερα!!

ειδαμε κ λιγο χιονακι αλλα με την ιδεα μειναμε .. ο μητσος περιμενει να παιξει χιονοπολεμο με τον μπαμπα του το μεσημερι. Φορεσε διπλη μπλουζα σημερα γιατι κρυωνε ... περιεργο για το παιδι μου νομιζω δεν μου εχει ξαναπει ποτε οτι κρυωνει χαχαχα

το πρωι που σηκωθηκα εριχνε πολυ χιονι κ ειπα να καναπεσω για υπνο αλλα δυστυχως μεσα σε 5 λεπτα σταματησε ....

εδω εχω μια βδομαδα που εχω επιστρεψει κ δεν θελω να δουλεψω με τιποταααααα. ελενη δεν ειναι μονο η πρωτη μερα αυτη την φορα νομιζω ολος ο μηνας ετσι θα παει ....μουτ κακοφανηκε πολυ που γυρισα ... κ μας ειπαν χτες μας περιμενει πολυ δουλεια λες κ δεν ειχαμε ...

χααχαχα κι εμενα χθες πρωτη φορα μου ειπε παιδι μου κρυωνω, και ητνα ο Αλεξ....κατα τις 2 το βραδυ ακουω μια φωνη, μαμααααα, μαμααααα βοησησεις???? κυωνωωωωω, κεπασεις???? χαχαχαχαχαχαχαχα το καημενο θα ειχε ξεσκεπαστει...

Επισης πρωτη φορα στα χρονικα εστρωσα για μας παπλωμα δεν το ανεχομασταν ποτε τοσα χρονια ζεσταινομασταν.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...