Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Epilachna είπε:

Σε ευχαριστώ και μόνο για την πρόθεση. 😊

Μην ντρέπεσαι κάνε μια ερώτηση στο κέντρο σου εγώ πιστεύω θα έχουν, και ίσως να υπάρχει και κάποιος άλλος τρόπος για να γλιτώσεις λεφτά, αυτοί ξέρουν 

• Ευχαριστώ 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

ντιες κ εγω την ιδια απορια ειχα αλλα τελικα το καροτο οταν βραζει αποκτα συσταση σαν της πατατας. να μην πω για το ρυζι , ειναι γνωστο στουμπωτικο, εμεις το εχουμε καταργησει:rolleyes: αν της βαλεις ρυζακι με ξερο δαμασκηνο;ή κολοκυθα;

το καρότο δεν έχω ακόυσει να κάνει δυσκοιλιότητα, αλλά ας πουν και οι έμπειρες. Πιο πολύ ύποπτο το ρύζι μου φαίνεται. Αλήθεια, πώς και συνεχίζεις με το ρύζι; Δεν τρώει άλλα, πχ baby muesli, τραχανά, γιαουρτάκι;

Ντι ες, το καροτο ειναι στουπωτικο (και το ρυζι ακομη περισσοτερο, αλλα μεχρι τωρα ειναι οκ, ε?). Αμα δεν της κανει δυσκοιλιοτητα, συνεχισε να της δινεις. η ανηψια μου που εχει αλλεργια στο καροτο, ετσι κ φαει την παραμικρη ποσοστητα, στουπωνει τελειως για μερες.

dafaki μου γλυκο, που χαθηκες????:(

με το ρυζι εξακολουθουμε να μην εχουμε κανενα προβλημα και μας πειραξε το καροτο (ελα Παναγια μου!!!!:rolleyes::rolleyes:τι να πει η δολια μανα??!!!???!!!) για αρκετες μερες της εδινα κολοκυθα με το ρυζι, μετα τελειωσε και δοκιμασα το καροτο και της αρεσε ακομα πιο πολυ, αλλα τζιφος αφου της κανει τα κ@κ@ σκληρα, αν δεν της βαλω στη σουπα??τελος παντων θα δω....

το ξερο δαμασκηνο το βαζουμε ωμο??

palladin δυστυχως το baby muesli δεν......ουτε να το βαλει στο στομα καλα-καλα, κριμα δηλαδη γιατι ειχα αγκαρεψει και την daf για να μας το παρει αφου ο δικος μας δεν το φερνει....τελος παντων, γιαουρτακι και αυτο στο φτυσιμο δεν.... τραχανα δεν εχω δοκιμασει ακομα, ομως εμαθα κατι προσφατα και ηθελα να ρωτησω, μου ειπαν πως ο τραχανας στην επεξεργασια που δεχεται βαζουν και αλατι, ξερετε κατι για αυτο???

Afrodite με το ρυζι οκ αφου της το δινω απο 6 μηνων και ολα κυλουν ομαλα στο εντερακι της, απλα οπως ειχα πει και σε προηγουμενο post ηθελα να της το αλλαξω σιγα-σιγα για αυτο ξεκινησα να της κανω και τις "προσθηκες", αφου ως τωρα δεν ηθελε κατι τελειως διαφορετικο. αληθεια η εμφανιση δυσκοιλιοτητας μπορει να σημαινει αλλεργια???

ουφ, εφαγε μαι σουπα η δαναη απο το κρεβατι μοας, ουτε που καταλαβε απο που της ηρθε.... Ηταν ολη τη μερα αυπνη κ νυσταζε (ειχε παει 10 βεβαια παλι) κ καθοταν στην ακρη του κρεβατιου μου κ πηγε να ακουμπησει (δε ξερω που) κ βρεθηκε με το κεφαλι κατω.... Εννοειται οτι βελαξε απο το κλαμμα κ εκανε αμεσως εμετο... ευτυχως μετα ηταν μια χαρα. θελω να ελπιζω οτι ο εμετος ηταν απο το κλαμμα κ επειδη ειχε παραφαει κ ειχε πιει κ λιγο πριν γαλα. θα την ξυπνησω κ κανα δυο φορε μες στη νυχτα να δω πως ειναι!

ΑΟΥΤΣ!!!!!!:(:(:(:(:(

Πηγα γυναικολογο κ εκανα το τεστ παπ. η ψωναρα ο γιατρος μου παλι ευλογουσε τα γενια του για την "καλη" δουλεια που μου εκανε....

εγω ακομα δεν εχω παει για test παπ,απαραδεκτη το ξερω, αλλα βρε κοριτσια ποναω ακομα με το s_x, ειναι δυνατον να αντεξω το διαστολεα????

εφιαλτης μου εχει γινει.... τον βλεπω να με κυνηγαει........;):(

άσχετο: αύριο έχουμε ραντεβού με την παιδίατρο (την καλή;););););))

δε θα το πιστεψεις αλλα ειχα σκοπο στο επομενο μηνυμα μαου να σε ρωτησω ποτε θα ξαναπας....;):D με προλαβες....;)

Ο αδερφός μου έχει γουρουνογρίπη, και την περνάει μάλλον ήπιο, ανεβάζει το βράδυ πυρετό και παίρνει μόνο αντιπυρετικά....

περαστικα!!!!!!!!:(

ο βανζελ ή το τζακι???:lol:

καλο....;);) και υστερα μας λες γιατι παει ο νους μας στο πονηρο....;);)

και εσυ δεν πας πισω....:D:D

Επεξεργάστηκαν by ds

h28H.jpgh28Hp2.pngAk6Gp2.png

Είσαι ο άγγελος μου!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δλδ ο αλεκος υπαρχει επειδη καθαριζες χαλια???? δε μου λες φορουσες την ποδιτσα που ελεγε η ντου τις προαλλες???

Εντάξει είσαι νούμερο καλά λέει το Λεγκίδιο:lol: Θα κατουρηθώ από τα γέλια... :lol::lol::lol:

ομμμμμμ ομμμμμμ μετά από διαλογισμό διαισθάνομαι ότι την Τατιάνα θα την πιάσουν οι πόνοι τα ξημερώματα και θα γεννήσει φυσιολογικά ομμμμμ

Ετσι έχω βάλει την κουμπάρα μου και διαλογίζεται...

Πάω να δω τον Σόζω...

Να πάτε για ύπνο θα σας στείλω σμσ αν και το βλέπω πολύ χλωμό.... κλαψ...λυγμ..

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Και ας είναι καλά η Ντι Σου που μου θύμισε να στείλω ένα μεγάλο φιλί στη Δανάη και να πω περαστικά στον Μυρταδερφό.

Κι ο Αλέκος σήμερα είχε τα ατυχηματάκια του. 1) του πάτησα το χέρι και 2) του έπιασε το πόδι το ασανσερ!!!! Αλλά ευτυχώς όλα καλά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

felinidoc να χαίρεσαι την Αννούλα. Καλέ πότε επιτέλους θα γεννήσεις;;;:confused:

Σοφάκι...περαστικά στη μικρή σου...και καλή δύναμη με τον μινι παιδότοπό σου εκεί.

Εγώ σήμερα το πρωί έλειψα για λίγο από το σπίτι για κάτι δουλειές και την κράτησε ο κάπταιν...για δυο ώρες. Οταν γύρισα....τον βρήκα σε πλήρη απόγνωση με το μάτι να γυαλίζει περίεργα...Μου την παρέδωσε μουρμουρίζοντας:...καλύτερα ταξίδι με 10 μποφόρ στον ατλαντικό παρά η κόρη μας...καραγκιόζης κανονικός έγινα αλλά δε σταμάτησε να κλαίει δευτερόλεπτο....ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ???

:rolleyes: ..και είναι τόσο γλυκό το αγγελούδι μας..Απλά του έλειψε η μανούλα...

age.png

Διαφημίσεις

ρε συ τατι, ειμαι βλημα, δεν σου ειπα να πινεις κανελοζουμο, φερνει συσπασεις στη μητρα (αλλα ισως κ να το ξερεις, κοτζαμ πανεπιστημιακου:tongue::lol:) ετσι κ αλλιως θα σου σπασουν τα νερα σημερα ομμμμμμμμμμμμμμμμμ:rolleyes::tongue::lol:

u18965776u18965776

u18965776

Παλλαντίν έγραψες... Από τις 2 με πιάσαν πονάκια... Βέβαια ακόμα είναι ένα στη χάση και στην φέξη αλλά μαλλον θα γλιτώσω την πρόκληση...:D

Θα δούμε τί θα γίνει... Ελπίζω σήμερα άυριο να τελειώνει.. Τοκετός υπερπαραγωγή...

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

απο ότι αποδείχτηκε και τα δυο....;):tongue:

Καλά ότι θα σας δημιουργούσε τόσο μεγάλη έκπληξη δεν το περίμενα. Έχω σωθεί όμως, ανέθεσα την καθαριότητα του σπιτιού στην κοπέλα! Αλλά να μην ξεχνιόμαστε ότι αν δεν καθάριζα τα χαλιά Αλέκος γιοκ.

Εεεεε ερχεται το αδερφάκι Ειρηνάκι!!!!!!!

λες???
Παλλαντίν έγραψες... Από τις 2 με πιάσαν πονάκια... Βέβαια ακόμα είναι ένα στη χάση και στην φέξη αλλά μαλλον θα γλιτώσω την πρόκληση...:D

Θα δούμε τί θα γίνει... Ελπίζω σήμερα άυριο να τελειώνει.. Τοκετός υπερπαραγωγή...

αντε βροχερη μερα σημερα, μαλλον η υπερπαραγωγη φτανει στο φιναλε...με το καλό ολα να πανε τέλεια!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

((((Τατιανααααααααααααααα)))), ετοιμασε βαλιτσα κοριτσακι κ μην ξεχασεις την ομπρελα! Ε-ε-ερχεται ο κουκλος!

καθε ποση ωρα? στειλε σμσ αμα φυγεις αποτομα! Σματς-σμουτς

Καλημέρααα

Τατιανα με το καλο!!! Ηρθε η ωρα απο οτι φαινεται! Ε ειπαμε χωρις βροχη δεν γενναμε!!!

Εμας κοπελιες το δεντρο συν ολων των αλλων απεκτησε κ ενα γλαστρακι ( αυτο με το κοκκινο χριστουγεννιατικο λουλουδι που δεν ξερω πως λεγετε) που μας φεραν δωρο χτες κ ενα τσαμπι μπανανες!!!!! Τετοιο δεντρο δεν εχετε ξαναδει!!!

Λεγκουλι θαυμασα Θοδωρη στο φατσομπουκι! Θα καψει πολλες καρδιες ο ατιμος! Να μου τον φιλησεις!

Γαλατουλα πολυ σουπερ σε βρισκω!!!! Αντε αντε να παρεις κ την σκυταλη τωρα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...