Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

καλημερα!!!

Καλη χρονια να εχουμε με υγεια πανω απο ολα κ οτι καλυτερο για ολους μας.

Χρονια πολλα κ σε οσους γιορταζανε πολυχρονοι να σας χαιρομαστε!!

Γυρισαμε κ εμεις χτες απο το χωριο καλα ητανε 10 μερες ξεκουραστηκαμε , φαγαμε του σκασμου κ τωρα δουλεια παλι , τα κεφαλια μεσα.

Δεν εχω προλαβει ακομα να διαβασω τιποτα.Παω να ριξω μια ματια κ επανερχομαι!

Αααα κ μην ξεχασω, Χρονια πολλα Ρηνιω μας πολυχρονη κ χαμογελαστη να εισαι παντα!Αθηνα να την χαιρεσαι !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά φανταστικές φιλενάδες μου!!! Ένα ωραιο 2013 με τσαχπινια και χαμόγελα και αγωνιστικότητα σε όλα τα επίπεδα!

Βασουλάκι μου πολύχρονη κοριτσάρα μου! Ελπίζω να σε δουμε σύντομα και να σου ευχηθούμε...

Γεννεθλιάζει το Ρηνάκι; Πιο μετά δεν είναι;

Περάσαμε παρα πολύ ωραία, πολύ ξενύχτι, πολλά φιλαράκια, πολύ φαί! Πήρε και μία μερα άδεια ογιώργος και κάναμε ένα ωραίο τετραήμερο.

Απ'τα καλύτερα ήταν η έλευση του άγιου βασιλη που δεν τον είδαμε αλλά τον ακουσαμε, πολύ γέλιο στον ενήλικο πλυθησμο και συγκινητικός ενθουσιασμός στον ανήλικο! Τα έξτρα ήταν ενα σπασμένο τζάμι στο σαλόνι (δεν θέλω να ξέρω πόσα θα πάρει ο τζαμάς) και 40 ευρώ στον κλειδαρα αφου μια ρημάδα πόρτα με ταυτότητα δεν καταφέραμε να ανοίξουμε χθες το βράδυ... τις επόμενες μέρες θα κάνω ιδιαίτερα στο άνοιγμα της πόρτας αλλά επειδη δεν είμαι σιγουρη ότι θα τα πάω καλα μαζευω τηλέφωνα ερασιτεχνων μπουκαδορων:tongue:

Ωραία μέρα σήμερα... άντε μπας και στεγνώση κανα ρουχο γιατί σε λίγο θα τα βάζω στο φουρνο...

Κοριτσαρες μου, καλή χρονια να εχουμε γεματη αυθεντικότητα, χωρις υπερβολές στα πρέπει μας και γεμάτη ομορφες στιγμές!

Βασσουλα πολύχρονη, οτι επιθυμεις να πραγματοποιηθεί γλυκιά μου!

Αθηνουλα, να χαιρεσαι το αστεράκι Ρηνακι, να τα εκατοστησει χαρουμενο και ευτυχισμένο!

Kalhmera!!! Ευχαριστω, σήμερα γιορτάζει το μωρουλι μου!!!!!! Να το χαίρομαι το τσαχπινακι μου!

Μυρτω τι λες για αυτη την παρασταση θελει η κουμπαρα μου να παμε εχει ακουσει καλες κριτικες

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Επιστροφή στη δουλειά σήμερα....

Χρόνια πολλά σε όλα τα μικρά (και τα μεγάλα) που γιόρταζαν τις άγιες αυτές ημέρες!

Χρόνια πολλά και στο Ειρηνάκι που έχει γενέθλια!!!

DPYUp2.png EYukp3.png

Ευχαριστώ πολυ πολυ για τις ευχες σας!!!Το Ρηνακι σηεμρα ειχε την τιμητικη του, πηγε με τον μπαμπα της στο εργαστηρι στο παιδικο μουσειο, εκαναν κατασκευες κι εμαθαν για ζωακια κλπ και εμτα την εβγαλε ταβερνακι! χαχαχαχα τα δυο τους μια χαρα περασαν!

φιλια

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Ουοουουου... με τον καινουργιο χρόνο έχουμε ένα σπασμένο παράθυρο (να δω πότε θα το φτιάξουμε), ένα σπασμένο χέρι και ένα σπασμένο ηθικό μπουχαχα. Αν καταφερω να τα βγάλω πέρα τις δυο βδομάδες που ακολουθουν με αιματος, ακτινογραφίες, μαγνητικές, εμβόλια και τον κολέ να δουλεύει ολομερις κι ολονυχτίς θα μου κάνω δώρο ένα προφιτερολ απ'τα μαξ περις και ένα γαλακτομπουρεκο απ'το πρώτον!

Δεν θυμάμαι καθόλου αν μπήκα, αν ευχήθηκα κλπ. Οπότε εύχομαι τώρα...

Καλή χρονιά να έχουμε κοριτσάκια μου, χωρίς σπασμένα τζάμια, χέρια, κεφάλια και ηθικά! Όλα θα μας πάνε πρίμα, θα καταπλήξουμε τα πλήθη λέμε!

Λεγκόπουλο, ξέρεις εσύ τώρα, παλιά καραβάνα είσαι, δεν σκιάζεσαι, δεν είσαι δειλή, όλα θα γίνουν ή, τελοσπάντων, θα γίνουν όσα πρέπει. Και μην ξεχνάς... πάντα να αφήνεις για αύριο ότι βαριέσαι να κάνεις σήμερα! Πολλές αγκαλιές και πατ πατ!

HXuSp2.pngkmKkp2.pngU579p3.png

Πολύ ωραίο αυτό Χλόη...χρόνια φωτεινά...χρόνια πολλά και καλά στους σημερινούς εορτάζοντες .Αντε μπας και των Φωτων που είναι σήμερα φωτιστούν μερικοί μερικοί και αρχίσουμε και παίρνουμε ανηφόρα επιτέλους!!!!

Καλή Χρονιά (αντί χρονιλα παραπάνω!!)!!!!!

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...