Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χλοοοοοόη, εγώ είμαι καλεσμένη σε φίλους την Κυριακή το μεσημέρι. Να το κάνουμε μετά την Πρωτοχρονιά;

Να το κάνουμε, δε βλέπω και μεγάλη συμετοχή, ούτε στο άλλο φόρουμ και... σας θέλω όλες, γι'αυτό κανονίστε :lol:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Καλημερα!

Αχ Χλόη, μπραβο που το μετεφερες για μετα τη πρωτοχρονια γιατι και γω θελω να ερθω μιας και αυριο δεν μπορουσα λόγω δουλειας. Την αλλη εβδομαδα ομως ειμαι σε αδεια, οποτε ελπιζω να καταφερουμε να συντονιστουμε! Και γω θελω να σας δω, μου λειψατε!

Που είστε όλες λε κοριτσάκια? ελπίζω να περνάτε τέλεια :)

Φελίνι ακόμα περιμένω ν'ακούσω τα νέα.

Αφροδιτάκο κι εγώ θέλω πολύ να σας δω!! Όλες θέλω να σας δω! Και θέλω πολύ πολύ να δω και την Ελενίτσα και το γαμπρούλη μου τον Αλεκούκο. Μια φορά Ελένη μου έλες οτι αν βλέπονται συχνά τα παιδιά δε θα θέλουν να παντρευτούν, αλλά δεν είπαμε να μη βλέπονται και καθόλου εεε? :lol: :lol:

Πάω να βάλω τα πιθηκάκια μου για ύπνο. Ελπίζω να περάσετε πολύ όμορφα αύριο, και ο καινούριος χρόνος να έρθει με ευτυχία, αγάπη, υγεία και αφθονία για όλους!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Επιτέλους μια μέρα που μπορώ να γράψω με την ηρεμία μου!

τελειώσαμε και από Τετάρτη αρχίζει η άδειά μου! Κάτι κατάλαβα από γιορτές αυτό το σκ!

Το μεγάλο θέμα είναι ότι πρέπει να βρω εκτοξευτή μονσούνο σήμερα γιατί το Σάββατο στο Τζάμπο είχε εξαντληθεί... Μέσα στη μόδα είναι ο γιος μου μη χ#(#ω....

Ότι κανονίσετε μέσα μετά την Πρωτοχρονιά!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά, να περάσετε όμορφη, ζαχαρωμένη και γλυκιά πρωτοχρονιά και ας ευχηθούμε για μια χρονιά που σφυρίζοντας αδιάφορη στους κακούς οιωνούς θα εξελιχθεί σε 365 μέρες χαρούμενες, ενδιαφέρουσες, με αγάπη, αλληλεγγύη και δημιουργία!!!

image_zpsb842e3ae.jpg

Φιλιά πολλά!!!!

Διαφημίσεις

Είσαι τρελληηηηηή;

Μπα, απλώς πολύ γλυκιά!!!

Οχι ρε συ, μια φωτογραφία βρήκα και την αφιερώνω στις χρυσοχέρες!!!

Και εγώ ήμουν έτοιμη να σε συγχαρώ γιατί είναι φοβερά σχέδια! Αλλά μπράβο σου και που τα βρήκες και τα έβαλες εδώ!

Τι κάνετε κόρες?

Εγώ είμαι ανάμεσα σε ξενύχτια και μαγειρέματα λόγω μεγάλου τραπεζιού αύριο...τώρα πως τα συνδυάζω και τα δυο, δεν ξέρω....το πολύ πολύ να βγει κανένα φαγητό πιο μεθυσμένο ή καμένο!

Καλή πρωτοχρονιά σε όλες μας!

Καλη χρονια αγαπημενες! Το 2013 να σας φερει ακριβως ο,τι εχει αναγκη η καθεμια σας και κατιτις παραπανω, ετσι, για το χαμογελο!

Σας φιλω σβουριχτα: ζζζζζματς!

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Kαλή Χρονιά κοριτσάρες!! Γεμάτη υγεία, αγάπη, και χαρά! Να μας φέρνει το 2013 κάθε μέρα όμορφες κι ευτυχισμένες στιγμές.

Πολλά πολλά φιιλά και αγκαλιές σε όλες σας!!!

Άντε να κανονίσουμε συνάντηση! Το σπίτι μου είναι ανοιχτό ;)

Καλή χρονιά σε όλες μας και στις οικογένειές μας!! Υγεία, Αφθονία και πολλές ευτυχισμένες στιγμές γι'αυτόν τον χρόνο! Αγάπη για όλο τον κόσμο, αλληλεγγύη και καλή λευτεριά!! :)

Χρόνια πολλά στους Βασίληδες και τις Βασούλες! (Βασω :D )

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...