Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε, ψιτ, τι έγινε; Έτσι στη μούγκα θα τη βγάλουμε μέχρι την Πρωτοχρονιά;;;;

Να σας ευχηθώ ή ακόμα; Είμαι τίγκα στο κρίστμας σπίριτ και θέλω να το μοιραστώ!!!!

Λοιπόν καλά Χριστούγεννα, μπορείτε πια να σταματήσετε να φτιάχνετε μπισκότα, σταματήστε πια και φάτε τα!!!! Φάτε χωρίς τύψεις, παίξτε με τα πιτσιρίκια χωρίς ντροπές, χορέψτε, τραγουδήστε, βγάλτε χαζές φωτογραφίες, κάντε άπειρες αγκαλίτσες, χουζουρέψτε με παντοφλίτσα και πυτζάμα, κάντε γενικά ότι σας ευχαριστεί και σας διασκεδάζει!!!! Εντάξει, Αθηνά, σου επιτρέπω να φτιάξεις και μια εορταστική τουρτίτσα αλλά μην την ποστάρεις στο φέισμπουκ, δείξε έλεος!!!!!

Εμείς θα διαπρέψουμε στο πυτζάμα-παντόφλα-κυλιέμαι στο πάτωμα-κάνω μποινγκ-μπόινγκ στο κρεββάτι, μια και αφού ανάρρωσε από την βρογχίτιδα ο Μάριος κόλλησε και η Λήδα, οπότε είμαστε σε καραντίνα. Δεν πειράζει, τουλάχιστον είμαστε όλοι μαζί και όχι σε συνεδρία στο skype όπως πέρσι!

Βέβαια θα βοηθούσε να μην είναι ο σούπερμαν ο απόλυτος καταστροφέας του όποιου εορταστικού σπίριτ, είναι ικανός να μην βγαλει την παντόφλα όλες τις γιορτές και θέλει να μαγειρέψει αύριο ΤΟ ΣΟΥΦΛΕ, ένα από τα τρία φαγητά που μαγειρεύει γενικά. Σβήνει το δέντρο όταν κοιμούνται τα παιδιά γιατί τον εκνευρίζει και πρέπει να τον δέσεις για να δει χριστουγεννιάτικη ταινία. Απορώ πως διατηρούμε ακόμα ζωντανό τον Αη-Βασίλη!

Όμως είμαι πολύ συγκινημένη γιατί κέρδισα την ταμπακιέρα! Κουμπάρα σου το αφιερώνω!!!!

10-b6p6Tz1s

Σας φιλώ πολύ και με μπόλικο γλίτερ και σας εύχομαι ξανά να περάσετε υπέροχα! Α, και μην εξαφανιστείτε!!!!

:lol: :lol: :lol:

Α λε Μυρτούλα μ'έκανες και γέλασα! Περαστικά στο Ληδάκι, και καλά να περάσετε με τις πυτζαμούλες και τις παντοφλίτσες σας. Και μεις το ίδιο θα κάνουμε, ας μην είμαστε αρρωστούλικα γιατί απλά... μας αρέσει ;)

Koριτσάκια μου καλά Χριστούγεννα, καλά να περάσετε με τις οικογένειες σας. Πολλές πολλές ευχές, αγκαλιές και φιλιά για όλους! :)

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Κοριτσακια μου γλυκα!! Καλα Χριστουγεννα να εχετε ολες σας! Υγεια ευχομαι σε εσας και τις οικογενειες σας! Χρονια πολλα και σε οσους γιορταζουν!... Σας φιλω! Καλα να περασετε!!!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

και εδω ξεκινησαμε να μπαινουμε στο κλιμα με πρωτο τον σταματη να κυλιεται χαμο ...και να χτυπιεται επι 2 ωρες και να φωναζει να παμε να φερουμε το sigg που ξεχασαμε στο αυτοκινητο,το οποιο εχει παρει μαζι του ο δημ στη δουλεια

αχχχχ τετοιες μερες θυμαμαι τον ηρωδη

καλα χριστουγεννα κοριστουδια καλα να περασετε οτι και αν κανετε !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Κοριτσάκια,χρόνια πολλά και από τα δυτικά, καλά Χριστούγεννα με πολλή πολλή υγεία, αγάπη και αισιοδοξία.Να φυσήξουμε όλοι μαζί να φύγει η αρνητική ενέργεια!!!!Ιδιαίτερα χρόνια πολλά στις Ευγενίες μας που γιορτάζουν σήμερα!!!!!Φιλάκια!!!

Α, καλά Βάσω κ ο Κων/νος σήμερα έχει δώσει ρεσιτάλ γκρίνιας, δεν παλεύεται το άτιμο....

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Χρόνια πολλά , καλά να περάσετε!!!!!!!!!!!

Τζενάκιααααα Χρονια πολλα και ευτυχιοσμενη να σας χαιρόμαστε!

Α παπαπ αλλη τουρτιτσα νο Μυρτουλα επαθα οβερντοουζ, και τη βασιλπιτα ακομα το σκεφοτμαι να τη φτιαξω χαχαχαχαχα,

φιλακια πολλα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γειά σας από τον δρόμο, είμαστε κάπου προς Λάρισα και το κινητό μου έχει σπάσει τα νεύρα μέχρι να ποσταρω, αυτό είναι το παρθενικό μου μήνυμα

Ευχαριστώ για τις ευχές, Τζένη χρόνια μας πολλά!

Καλά Χριστούγεννα! :)

Διαφημίσεις

ho ho ho meeeeeerry Christamass!!!!

Αχ ποσο μου αρεζει που ειματσε αθηνα και δεν εχουμε παρει τυς δρομους!

Μολις γυρισαμε απο το ΜΕκ, προσωπικα το μισησα τα παιδια ομως το λατρεψαν, η Δαναη μου λεγε ολη την ωρα οτι ειναι η πιο ωραια μερα της ζωης της! Ο αγγελος μου εβγαλε τον αδοξαστο αλλα μετα κουλαρε και ξεδωσε και αυτος!

Πηγαμε μετα και σε μια ταβερνα και ξεκοιλιαστηκαμε και τωρα ετοιμαζομαστε για ταινιουλα, μιαζι με ενα κατσαρολακι σπιτικο ρακομελο. Εχουμε παρεα και το μεγαλο βρυκολακακι μας! Το μικρο ξεραθηκε!

Πονανε τα ποζαλακια μου ομως παιδια πολυ ορθοστασια!

Ευγενια γορταζεις? Τζενουλα και συ? Χρονια πολλα κοριτσαρες να σας χαιρομαστε και μεις κ ολοι οι γυρω σας!

Κουμπαρουλα ευχαριστω για την αφιερωση! Μερακλωσαμε! Μου αρεσει που κρατας τον λογο σου οτι δεν θα μου αφιερωνες!!! Νια νια νια νια νια!

Λοιπον αγαπημενες μου φιλεναδες, να περασετε σουπερ, οπως πραγματικα γουσταρετε! Χρονια πολλα και καλα! Σας αγαπω πολυ! ΣΜουουουτς!

Μερι κριστμας σε ολους! Να περασετε τελεια και χουχουλιαρικα! Χρονια πολλα στους εορταζοντες, να σας χαιρομαστε κι εμεις κι οσοι αγαπατε! Και για μενα μια ευχη, αν μου επιτρεπετε, να κοψω λιγο αυτη τη μα?&κια με τα ξενυχτια, δεν παει αλλο...

Φιλια σβουριχτα και μελωμενα

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Meeeerrry Christmas everyone!

Τα νέα μου είναι πολλά, θα σας τα πω αλλη φορά!

Καλή παντοφλίτσα σε όλους (και εμεις χτες και κοιμηθήκαμε στρωματσαδα όλοι δίπλα στο τζάκι)

τώρα πάω στην ιδιωτική μου κλινική δηλαδή στης μαμάς μου όπου είναι όλοι άρρωστοι

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...