Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Eternity είπε:

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

Ναι βλαστοκυστες αλλά από ότι κατάλαβα γενικά θελουν να δουν κατευθείαν μεγάλο αριθμό εφόσον ειναι θετικό. Ε τώρα το έκανα δεν πειράζει χαρήκαμε όλοι λίγο νωρίτερα τους είπα χαχα!!! Ναι εννοείται 3 λεπτά δεν είναι τίποτα!!!

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Καλημερα!

Πηγα παιδιατρο τελικα...εχει ωτίτιδα το καημενακι μου....και το αλλο αυτι μονο λιγο υγρο, οχι ωτιτιδα.

ΜΟυ ειπε απο ολα τα υγρα που μπορει αν σταξει κανεις το καταλληλοτερο και προτιμοτερο ειναι το μητρικο χαχαχα δυστυχως αποθηλασα πριν ενα μηνα ομως, γιουπι στειλε λιγο λεεεεεεε χαχαχαχαχαχα

για το ελαιολαδο δεν τον ειδα πολυ θετικο, μπορω αν θελω 1 σταγονα γκρειπφρουτ εξτρακτ αν και δεν χρειαζεται, και προσοχη οχι νερα στο μπανιο, καλυτερα οχι λουσιματα κλπ για 2-3 μερες.

οποτε συνεχιζουμε αλλη μια καψουλς μπελαντονα το βραδυ και αν δω οτι εχει κλαμα πονου (και οχι παραπονιαρικο χαχαχα) και ααααν χρειαστει τοτε να δωσω αλλαη μια τη νυχτα....

Αν ο πονος συνεχιστει και το πρωι θα ξαναμιλησουμε.

ευτυχως λαιμο και ακρωαστικα δεν εχουν και τα δυο...

και μπολικες πλυσεις με φυσιολογικο ορο μου ειπε... ιογενης ειναι απο ο,τι κατάλαβα...

Εχει καλυτερη διαθεση παντως , το απογευμα ειχε ενα 38 θα την ξαναμετρησω τωρα...

το παραπανω το ειχα γραψει χθες χαχαχαχαχαχα

Λοιπον, μια χαρα το Ρηνιω ΠΕΡΔΙΚΙ το βραδυ ξεραθηκε στον υπνο, και σημερα λεει αχ μανουλα μου περασε το αυτι νοπμιζα δεν θα περάσει ποτε!

Δεν ξερω τι λετε αλλαο ο συγκεκριμενος ντοκ, ειναι μανουλα στις ωτίτιδες χαχαχαχαχαχα τη γλιτωσαμε την αντιβιωση και παλι (δεν εχει παρει ποτε τελικα παρ μονο μια φορα τοπικα σε αλοιφη για τη μυτη της οταν ηταν 2 χρονων)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalhmera (pali greeklish - sorry:oops: alla to pc taxei paiksei...)

Eyxaristw poly gia ta kala sas logia!!:D

Αλήθεια τι γλάσο έκανες? Φαίνεται πολύ πολύ στιβαρότερο από το δικό μου, για δωσε τα φώτα σου...και το απλωσες με ειδικο κορνε σαν σακουλα?φαινεται καλό το απλωμα στις γραμμές!

Στον παιδικό τι ρόλο έπαιζε ο Ιάσωνας?

to glaso Jenaki einai me axnh zaxarh (480-550 gr - analoga to lemoni) liges stagones lemoni kai 2 aspradia apo viologika avga.

to korne to eftiaksa me ladokolla

O Iasonas htan kalikantzaraki:D

Μαριλού σου στέλνω ένα ερωτικό π.μ που έπρεπε να στο στείλω μία βδομαδα πριν!

se agapw!!:D

Μαρλε!!!!Ευγε!!Ευγε για τις οικογενειακες στιγμες κ ευγε κ για τα πολυ ωραια μπισκοτα!!!!Ευγε πολυ πολυ ωραιες ολες οι φωτο!!..κ τον μπαμπα σας...ρε σαν να τον ξερω απο καπου...κατι μου θυμιζει....αλλα τι???

Το γλασο οντως ειναι πολυ στιβαρο τι ειναι??? Φιλιααααααααααα

Geia sou re gioupaki!! :)

gia to glaso apanthsa pio panw

twra gia ton Marko... einai mia diashmotis ti na ton kanw....:-P

akouges pote Ypogeia Revmata? mallon apo kei tha ton ksereis. Epaize flaouto, krousta kai plhktra

perastika sta arrwstoulia!

Pantws genika gia tis wtitides h omoio kanei thavmata

Γειά σας! ( το άι φον επιμένει ότι θέλω να πω γριά σας, αλλά δε θα του κάνω το χατήρι! Αφροδιιιιιιιιιιτη, ψωμαααααάκι!!! )

Βάλτε μας κι εμάς στη λίστα με τα άρρωστα, ο Μαριος με βρογχίτιδα.

Τους εχω υποσχεθεί εδώ και μέρες να φτιάξουμε το μπισκοτόσπιτο του Ικεα, για πείτε, πως το κολλάνε, στις οδηγίες λέει με ζάχαρη λιωμένη, τι λέτε οι έχουσες εμπειρία;

Μαριλου, τελεια δουλεια! Μπραβο!

Ενταξει οι χειτοτεχνιες μου βλεποταν, ο τοπος που καθομουν ομως μετα δεν υπηρχε!!! γαμω τις τσαπατσουλιες!

Άφρο βάλε ρε άνθρωπε κι εμένα πέντε απ'τους καλους που λέει και η κομπαρα... μου θυμιζει τους απαράδεκτους με την "παπαρηγα την καλή", το θυμάστε;

Δεν το ειδα χρυσο μου, οποτε δεν σου κρατησα... και η κληρωση εγινε! να κανω απαταιωνια, να πω πως δεν κερδισες και να σου φαω το 5ευρω?:tongue:
Άφρο αν προλαβαίνω βάλε και για μένα 5 λαχνούς. Το θέμα είναι όμως πως να στου στείλω τα λεφτά. Ενημέρωσε με!

Ουτε σε σενα σε ειδα καλη μου. αλλα αμα θες δωσε μου κ συ 5 ευρω:tongue:

λοιπον και οι νικητριες γουρλουδες του καφε μας

Αθηνα: ενα παιδικο βιβλιο, ενα σετ περιποιησης νυχιων (4-5 υλικα)

Μυρτω: ενα παιδικο βιβλίο, μια ταμπακιερα (ειναι κιτσ, μην απογοητευτεις)

Τζενη: ενα παιδικο βιβλιο, μια μπλουζα γυναικεια, και ταρα ταραμ DONATS!!!!

Κατσαφαδου: (αυτη μου εστειλε sms και με προλαβε) ενα παιδικο βιβλιο, DONATS και ενα μανικιουρ!

Τα δωρα σας τα εχω εγω, εκτος απο τα ντονατς, τα οποια θα παρω μετα απο συννενοησή μας για να σας βρω να σας τα δωσω φρεσκα, αλλα θα ειναι μετα τις γιορτες γιατι κατι παιζει με την συννενοηση με τον ντονατσα! Εννοειται οτι θα κρατησω προμηθεια απο αυτα, ειναι καταπληκτικα!

Τα βιβλια, ειναι απο τις εκδοσεις "Στρατης", τα 3 ειναι "το νησι των αριθμων" και το αλλο της αθηνας, "Η πεταλουδα, το κοριτσι, ο δρακος και τα ονειρα!

Εγω δεν κερδισα ουτε ενα δωρο γαμω την τυχη μου! :evil:

Σας ευχαριστω παρα πολυ ολες σας εκ μερους του συλλογου, αλλα και προσωπικα! Ειστε γλύκες! Σματς!

Α, γεια σου ρε ντανσεμ, πολυ καλα το σκεφτηκες με το κρεμμυδι!

Σας φιλω!

Διαφημίσεις

ε ρε γουρλούδες είναι τα κορίτσια μας.... κανονικά Αφροδίτη ΠΡΕΠΕΙ να κρατήσεις προμήθεια....:tongue::rolleyes:

Μυρτώ περαστικά στον Μαριούκο!

τώρα για το μπισκοτόσπιτο θα σου έλεγα το γλάσο. Αν είναι και σφιχτό κολλάει και μετά ξεραίνεται και είναι μια χαρά! Βέβαια δεν ξέρω και κάτι άλλο.:rolleyes:

χαχαχαχα τελεια, μιοα χαρουλα ευχαριστουμε Αφροδιτακι! ωρα να περιποιηθω το νυχακι μου!!!!

Γιουπι δεν θελω να σου τσακίσω τη ψυχολογία αλλα κοιτα τι εφτιαξα

https://picasaweb.google.com/athina.z/21201203?authkey=Gv1sRgCIv467PKxNqlSA#5824439022533360418

αυριο θα το δείτε και ολοκληρωμένο (ξαναλεω δεν ειανι πυρηνικη φυσικη , ειναι πανευκολο, κι αν κρινω απο τα μπισκοτακια σου το εχεις)

σνα να παιζεις με πλαστελιξες ειανι το διασκεδασα! Ενταξει δνε τα εκανα πολυ ωραία, τα αδικει βεβαι κι η φωτο απο το κινητό, αλλα για πρωτη φορα που φτιαχνω φιγούρες καλα ειναι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

α κι αυτα (το γκρι με τη περλα το εφτιαξε το Ρηνι,ω και την αντεγραψα μετα κι εγω-τη περλα χαχαχα) ειναι πολυ μικρο σνα ζαράκι, φάινονται τεραστια

https://picasaweb.google.com/lh/photo/QbiVHG03y_Vlmz7AHmrueDZ48V1RpzTRBAZCtfiVEoE?feat=directlink

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημερα!

Καλα αθηνα καταπληκτικα ειναι! Και απο οτι φαινεται κατα μανα κατα κυρη παει κ το ρηνακι! Μπραβο σας!

Τωρα το ειδα το ποστ σου Μυρτουλι, περατσικα στον Μαριουκο!

Καλε το αι φον σου ειναι πολυ μπροστα! Διαθετει το χιουμορ σου! :-) Την τροφη εσυ μου τη δινεις που εχεις λυσσαξει οτι εισαι γρια!

Σημερα ξυπνησα 10.15!!!! ουτε του παπα!

Καλημέρα!

Γραφείο είμαι και δουλεύω...

Μακάρι να πάει έτσι γουρλίδικο το νέο έτος να κερδίζουμε! Και οι λουκουμάδες καλοί είναι...

Άφρο προβλέπω το δώρο σου από τον Άη Βασίλη να είναι το μανικιούρ γιατί σιγά μην έρθω εγώ εκεί για τα νύχια μου...

Θα σου δώσω αυτό και θα πάρω τους λουκουμάδες!

καλά για τα μπισκότα δεν μιλάω απλά να σας πω ότι περνάω τις σελίδες έτσι και διαβάζω πεταχτά.... Μη με παρεξηγήσετε! Αλλά αδυνατώ...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Διαφημίσεις

χαχα ελεν και γω μαζι σου, προσπερνω ,οπως και στο φεις επισης που μου ποσταρετε ολες κυριες μου (εχω και του γαλαξια ) τις καλλιτεχνικες σας δημιουργιες και με κανετε να νιωθω ακομα πιο ανεπροκοπη

αθηνα για αλλη μια φορα μπραβοοοο!!!πολυ πετυχημενα !

εγω χθες ειπα να κανω μελομακαρονα και βρηκα μια συνατγη του παρλιαρου "ευκολα και γρηγορα μελομακαρονα "χωρις σιροπιασματα, απλα τα ραντιζουμε με μελι και καρυδια , λεω αυτη θα κανω !.. και την εκανα, να μην την επιχειρισετε ,μελομακαρονα χωρις σιροπιασμα για μενα δεν ειναι μελομακαρονα ειναι μπισκοτα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

πες τα ρε βάσω και εγώ κάθε που ανοίγω το φεις να σου και μια τούρτα νααααααα μπροστά μου... εντωμεταξύ και οι ιταλίδες μαμάδες βάζουν τούρτες και τρόμαξα να αναγνωρίσω την δικιά μας!!!!

VQHBp3.png2ZWhp3.png

A weed is a plant that has mastered every survival skill except for learning how to grow in rows. Be a WEED.

Γειά σας! ( το άι φον επιμένει ότι θέλω να πω γριά σας, αλλά δε θα του κάνω το χατήρι!

:lol:

Kαλησπέρα! Περαστικά στα αρρωστούλικα. Δε μπορώ να γράψω, κοιμισμένος Απόλλωνας στην αγκαλιά μου. Πάω να σας διαβάσω λίγο, μετά να τον αφήσω, κι αν δεν ξυπνήσει :lol:θα ξανάρθω.

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Βρες ενα γκομενο και πες της "εχεις καλε ρουντολφ, τον μπαμπα" (μπρρρ)

χαχαχαχ! Γιατί δεν το σκέφτηκα αυτό τότε που ήθελε η Φοίβη Ρουντολφ κι είχα φάει τον κόσμο στον Καναδά να ψάχνω? Όχι τίποτα άλλο, αλλά μες στο καλοκαίρι πολύ πιό εύκολα θα έβρισκα γκόμενο παρά Ρούντολφ :lol:

as4Jp3.pngl7F9p3.pngRAiBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...