Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Ευχαριστω Μυρτουδι αλλά δεν έχει...θα βρω στα τζαμπο λογικα...αλλα κ παλι μου εχει δωσει εναλλακτικες...μετρο, τραμ, διπλο λεωφορειο, σιτροεν...ο,τι να ναι...

Αφροοοοοοοοοο ενταξει για το κερατο το τακτοποιω το θεμα...τη φωτεινη μυτη πως θα του την κανω του γιουπι??????:shock::D:D

Ωραιο το μπισκοτικο Τζεν το ειχα κανει στις νονες περυσι αλλά απο πανω ειχα βαλει βανιλια (το υποβρυχιο ντε...) το ειχα λιωσει κ το ειχα χρωματισει..φετος εκανα στις νονες αυτα που ειναι στη δευτερη σειρα τα τριτα μπισκοτα...

https://www.google.gr/search?q=%CE%BC%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%B1+%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%BF%CE%B9&hl=el&tbo=d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=ECjTUIGWAorZtAaw7IGYDw&ved=0CAcQ_AUoAA&biw=1350&bih=719

ενταξει δεν βγηκαν κ τοσο καλα...κ για κερατακια εβαλα σαν της γκαλατ...

θα προσπαθησω να βγαλω φωτο αλλά τα εχω συσκευασει..επανερχομαι

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααα δεν θυμαμαι που εχω λογαριασμο...πειτε τιποτις σαιτ...

εντιτ...:μαλλον το βρηκα..

http://s1154.beta.photobucket.com/user/YIOUPI/library/?view=media#/user/YIOUPI/library/?&_suid=1356016464761022609220732527868

ειναι απο κινητο κ δεν ξερω αν φαινεται καλα..

Κάνανε την αγέλαστη πολιτεία και τα περισσότερα βίντεο που τράβηξα είναι κουνημένα, από τα γέλια ( φανταστείτε τα πιτσιρίκια να κάνουν τα μουτρωμένα και αγέλαστα) εκτός από της Λήδας που είναι κουνημένα από την προσπάθεια τα μην τα μπήξω! Αλήθεια, τι θα γίνει μ΄αυτή τη γελοιότητα; Κανένας όμοιοπαθητικός θα με βοηθούσε;;;

kale ti les? htan na mh valeis ta klammata? edo ego ta ebiksa... afou h Lhda htan yperoxh! Ta eipe toso wraia!

Genika htan poly omorfh h giorth! Gelasa kai sygkinhthika poly!

Bravo Eygenia poly omorfa ta biskota! kai tou xronou!

Yioupi bravo kai se sena! Teleia ta tarandakia!

Otan ta kataferw tha sas valw ki egw foto apo tis dhmiourgies mou....

Ayto to pc mou exei spasei to neuriko systhma.... moyrxetai na to petaksw... groumf

:evil:

ρε σεις κοριτσια, εχω παθει πλακα... Μπραβο σας και παλι μπραβο σας, για την ορεξη, την προσπαθια, το μερακι αλλα και το αποτελεσμα, ειναι ολα πολυ ομορφα! Εγω δυστυχως στερουμαι ολων των παραπανω με τις γαματες επιλογες που εχω κανει!

Παντως την αγελαστη πολιτεια συγκινουμαι κ γω οταν την ακουω, φαντασου να εβλεπα και το παιδι μου να παιζει...

Μυρτουλι για σενα με αγαπη: 284,285,286,287,288. Καλη τυχη και ευχαριστω πολυ!

Αυριο εχουμε εκδηλωση στο νηπιαγωγειο να κανουμε χειροτεχνιες παιδια μαζι με γονεις. Παλι ρομπα θα γινουμε....

Διαφημίσεις

σσσ γιουπι ρε τι λες τοι δεν βγηκαν καλα θα με τρελανετε εσεις, ε?

πολυ γλυκουλια μπισκοτακια!!!!! τελεια! και μου αρεσε και το κουδουνακι στη συσκευασι χαχαχαχαχαχα

καλη ιδες να φτιαξουμε για τη νονα παντως τιποτα δεν σκεφτηκα η γαιδαρα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Μαριλού είναι ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Γιουπιγιάγια πλάκα κάνεις ότι δεν είναι πετυχημένα έτσι;

Εύγε χρυσοχέρες μου!

Να στείλω και τους αγωνιστικους χαιρετισμους στη Βασούλα που αγόρασε σοκολατάκια! Κι εγώ στη γιορτή του νικόλα έστειλα ωραιότατα παυλίδη σοκολατάκια χαχαχα

Άφρο βάλε ρε άνθρωπε κι εμένα πέντε απ'τους καλους που λέει και η κομπαρα... μου θυμιζει τους απαράδεκτους με την "παπαρηγα την καλή", το θυμάστε;

Μαριλού σου στέλνω ένα ερωτικό π.μ που έπρεπε να στο στείλω μία βδομαδα πριν!

Μαριλένα, πλάκα με κάνεις!!!!!!!! Εσύ τα έφτιαξες αυτά!!!! Εύγε!!!! Υπέροχα!!!

Αχ, αυτοί οι λαχνοί... Τις τελευταίες 20 μέρες έχω πουλήσει 35 ευρώ λαχνούς και καμιά70 ευρώ ημερολόγια! Έχω ξεφτιλιστεί σε γνωστούς και άγνωστους! Στο τέλος θα με βλέπουν και θα τρέχουν!!χαχαχα

Nrmgp3.pngiHU0p2.png9etwp2.png

Διαφημίσεις

Άφρο αν προλαβαίνω βάλε και για μένα 5 λαχνούς. Το θέμα είναι όμως πως να στου στείλω τα λεφτά. Ενημέρωσε με!

Μαριλού σουπερ και αυτά που έκανες αλλά και εσείς και το δέντρο σας!

Αλήθεια τι γλάσο έκανες? Φαίνεται πολύ πολύ στιβαρότερο από το δικό μου, για δωσε τα φώτα σου...και το απλωσες με ειδικο κορνε σαν σακουλα?φαινεται καλό το απλωμα στις γραμμές!

Στον παιδικό τι ρόλο έπαιζε ο Ιάσωνας?

Γιούπι τι ωραία ιδέα τα μπισκότα! φέτος το κονσεπτ ταρανδος εχει παιξει πολύ! του χρόνου ααααααααν δεν βαριέμαι ίσως το επιχειρήσω.

Και εγώ στην νονά μας δεν έκανα τίποτα, ωραία ιδέα για του χρόνου!:D

Γεια σας κορες!

Χριστουγεννιατικο κλιμα βλεπω και πολυ σας χαιρομαι! Γεια στα χερια σας! Εγω παλι, αν εξαιρεσεις οτι 1η του μηνα προλαβα κι ετοιμασα τα πουγκια της Σεμελης που ανοιγει ενα καθε πρωι μεχρι την παραμονη, χαμπαρι δεν εχω παρει. Ελειπε και ο Τ. στην Κυπρο κι ελιωσα ενα 10 ημερο και γενικα δεν εχω καταφερει καθολου να οργανωσω τη φαση μου με τη δουλεια. Εντωμεταξυ μου λενε ολοι οτι ειμαι χλωμη και πως εχω αδυνατισει. Ζυγαρια δεν εχω, αλλα αν ισχυει θα εξαυλωθω στο τελος...

Μολις γυρισα απο τη δουλεια, κοντεψα να κλεισω 14ωρο σημερα ρε γμτ. Και δε με πειραζει αυτο οσο το ελεεινο κλιμα που επικρατει. Σημερα ειχαμε παλι κλαματα, βρισιδια, παναγιες, σπρωξιδια, παραιτησεις και αλλα πολλα ευχαριστα. Μας γ?&@νε απο παντου και δε βρισκεται κι ενας χριστιανος να μας στηριξει. Τες παν, εγω προς το παρον το κραταω το ζεν μου και το παιζω ΟΗΕ, μεχρι ποτε δεν ξερω... Το μονο που με νοιαζει ειναι να γλιτωσω το μονταζ της κυριακης γιατι θα μου κατσει πολυ στραβα αν δεν κανω μελομακαρονα φετος να μυρισει το σπιτι. Για δωρα δεν το συζηταω, την εχω δει οτι ο Αη Βασιλης υπαρχει οντως και θα μου το κανονισει για παιδια βαφτιστηρια, αντρες κλπ. κλπ.!

Και μια που τον ανεφερα, η κορη μου το ατομο του εγραψε γραμμα και το εβαλε και σε μποτα περικαλω: ενα χαρτακι 5 εκ. που απο τη μια γραφει "Αη Βασιλης - το δωρο μου", κι απο την αλλη "ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ εγω θα ηθελα κατι με κατασκευες"! χαχαχα, μαλλον πεθανε ο αγιος στα λημερια μας!!!

Εχω πααααρα πολλα να σας πω, αλλα δεν παιζει να συγκεντωσω τη σκεψη μου περισσοτερο, αυριο πρωι θα παω να παρω τον πρωτο της ελεγχο και μετα παλι προβλεπεται μεγαλο σερι.

Χρονια πολλα σε οσους γιορτασαν και το εχασα και α! το σημαντικοτερο: Τονια, ηρωιδα, ολα καλα να πανε και γινετε μια τελεια χαρουμενη οικογενεια των 5 !!!

Σας φιλω πολυ κι ελπιζω συντομα να βρω χρονο να σας διαβαζω και να υπαρχω κανονικα, οχι με ενα σεντονι καθε αγιου τραλαλα...

(Υγ. Το κρεμμυδι το κατεψυγμενο που πουλαει ο μπαρμπας ο Σταθης δηλαδη γιατι ειναι οκ και το δικο σας να εχει προβλημα;;;;εεεε; )

[url=http://lilypie.com][img]http://lbyf.lilypie.com/MJSup3.png[/img][/url][[url=http://lilypie.com][img]http://lb2f.lilypie.com/OsvKp3.png[/img][/url]

Χα χα ντανσεμακι μεσα στο χαμο θυμηθηκες κ τα κρεμμυδια!!!

Φιλια πολλα κ κουραγιο..καλα τι δουλεια ειναι αυτη που βριζονται ετσι???

Μαρλε!!!!Ευγε!!Ευγε για τις οικογενειακες στιγμες κ ευγε κ για τα πολυ ωραια μπισκοτα!!!!Ευγε πολυ πολυ ωραιες ολες οι φωτο!!..κ τον μπαμπα σας...ρε σαν να τον ξερω απο καπου...κατι μου θυμιζει....αλλα τι???

Το γλασο οντως ειναι πολυ στιβαρο τι ειναι???

Βασουλι κ Λεγκ κ εγω μαζι σας ειμαι για τα σοκολατακια αλλα ελα που με εχουν κανει πολυ ενοχικη... κ κανω πραγματα κ ας προτιμουσα να μην τα κανω στην πραγματικοτητα γιατι αν δεν τα εκανα θα ειχα μετα ενοχες...

εεεεεεεεεεεεεε????Βγαλατε νοημα??????:eek::eek::eek::eek:

Χα χα την Παπαρηγα την καλη!!Τελειο!!!Χαχαααααα..

Φιλιααααααααααα

Ααα σας αρεσαν τα ταρανδακια ε??Χαιρομαι ελπιζω να αρεσουν κ στις νονες...

Ξυπνησε ο σπορος σας αφηνω..

οπως καταλαβατε εχω αδεια (γιαυτο κ η συμμετοχη)..μαλλον αυριο ή μεθαυριο θα φυγω για γιορτες....καλα πιστευω να ξαναμπω να χαιρετησω..

καλημέρα καλημερα!!!

Μαριλενακι τελεια τα μπισκοτακια σου κ γενιακ η χριστουγεννιατικη ατμοσφαιρα!!!

Κ τα ταρανδακια πολυ ωραια ειναι βρε χαζο τι λες !!!!

Εκανα κ εγω μπισκοτακια χτες χρσιτουγεννιατικα κ τα πηγε ο Μητσος σχολειο πολυ ωραια γινανε αλλα δεν τα φωτογραφησα..... Εβαλα γλασο χρωματιστο απο πανω κ σμαρτιες. Το γλασο με το αυγο-αχνη ή αχνη-γαλα/νερο ειναι πολυ σταθερο αλλα πρεπει να ριξεις στην αρχη ελαχιστο γαλα-νερο .θα νομιζεις πως θελει κι αλλο υγρο κ ειβαι σκληρο αλλα ερχεται στα ισια του οσο ανακατευεις.

Χτες ηταν η μερα της αποτυχιας.Φτιαξαμε με το Μητσο μπισκοτοσπιτακια.Τα κολησαμε,τα στολισαμε κ ηταν ολο χαρα.Του λεω κατσε ενα λεπτο να τα προσεχεις μην τα ριξει κατω ο Νικολας να παω να φερω μια πιατελα να τα βαλουμε.Λες κ του ειπα βαλε το Ν να τα ριξει.Δεν προλαβα να στριψω ακουω το θορυβο τα εκανε χιλια κομματια ... πανε οι βιλες μας κατερευσαν παλι φρωχοι κ αστεγοι ειμαστε!!! Στεναχωρηθηκε ο καημενος αλλα τι να τον κανω .... σημερα αν προλαβω θα φτιαξουμε παλι ...

Εκαψα κ ενα κεικ ....

Ντανσεμακι που εισαι βρε!! Καλα η κορη σου δεν υπαρχει !!!!

Πλακα πλακα σε αυτο το καφε μονο για θηλασμο δεν λεμε ....... χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...