Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμενα η Λ μου ζητησε τον Ρουντολφ...πού να βρω Ρουντολφ????????

Βρες ενα γκομενο και πες της "εχεις καλε ρουντολφ, τον μπαμπα" (μπρρρ)

Τζενη αληθεια θες 10 λαχνους? Να σου κρατησω?

Αθηνα θες και συ?

Αμα ειναι πειτε μου να σας πω τα νουμερα για να ειναι αξιοπιστη, για να μη λετε οτι θα κρατησω εγω τα δωρα (εκτος αν ειναι τα ντονατς και θα κρατησω προμηθεια)!

ειστε θεοπαλαβες χαχαχαχαχαχαχαχ

Μυρτω σε οποιοδηποτε παιχνιδαδικο θα ωρεια, μη σου πω και σε κανα σκλαβενιτη, η τζαμπο (ενταξει δν ειναι ποιοτικα και χαριτωμενα ιδιατερα μαλλον δεν θυμαμαι)

τις γατουλες του ικες τις πηραμε εμεις χαχαχαχα εχουμε 2 γιατι κοιμοταν ενα διαστημα η Ειρηνη με τη συγκεκριμενη και ειχα μπακ απ.

Κι εμενα ο Αλεξ εκει παιζει σο δωρο, μια αρκουδακι, μια γατουλα , μια αυτοκινητακι...

η Ειρηνη ζητησε πλειμομπιλ του πανακριβουουουου

Αληθεια λεω να τα παρω απο ενα μαγαζι που τα εχει και λιιιγο πιο φθηνα Perfect toys Πανταζοπουλος ειναι κοντα στη μανα μου, εχετε υποψη κανενα αλλο πιο μικρο κλπ δεν θελω να παρω απο τζαμπο εννοειται, ουτε απο μουστακας κλπ μεγαλα καταστηματα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ναι αφρο, φερε 5 λαχνους (ενταξει η Τζενη ειναι λαρτζ χαχαχαχαχαχα) το ποτε θα βρεθουμε βεβαια ειναι αλλη υποθεση και σιγα ρε με τα νουμερα.... σε πιστευουμε! χοχοχοχ

Στα γενεθλια της Ειρηνης ειστε ολες καλεσμενες ε? Να ειμαστε πρωτα καλα καπου στις 5 Γεναρη λεω να τα κανουμε Σαββατο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον ελυσα το θεμα με τα κερασματα, πηγα στο λουμιδη και πηρα αυτα τα σοκολατακια που βρηκα πολυ χαριτωμενα νομιζω θα αρεσει και στα μικρα

http://www.onlycy.com/wp-content/uploads/2010/12/sokolatakia.jpg

μυρτω εχει στο λαμπροπουλο, στο χοντο και στα τζαμπο κατι ωραια γατακια μιας γνωστης μαρκας που δεν θυμαμαι σαυτη τη δστιγμη ,που μοιαζουν με αληθινα ,φανταστικα ,κινουνται σαν αληθινα αλλα ειναι λιγο τσιμπημενα ,νομιζω κανα 40-60 -70 αναλογα το μεγεθος

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

εννοειτε βρε πως θελω λαχνους !! πες μου μονο που θα βρεθουμε να σου δωσω τα ευρω!! Αν ειναι ντονατς σου τα χαριζω !!!Σιγα μην μας δωσεις ετσι τα νουμερα, μονο με παρουσια συμβολαιογραφου!!!!

Αθηνα πες τετοια κ δεν θα αργησουμε να σου μπαστακωθουμε κ ξερεις τι επισκεψεις κανουμε 6ωρες τουλαχιστον!!

Ρουντολφ εχει ο Μητσος εναν τουν τον ειχε παρει ο πατερας μου δωρο στ απρωτα του Χριστουγεννα απο τζαμπο. Κ λουτρινα εχει πολλα εκει επισης.Κ στο Μουστακα εχει κ Σκλαβενιτη εχει.

Τα παγωτοχωνακια που λετε φιλες μου αγαπημενες ειναι πολυ ευκολα.Μπορεις να βαλεις απ'ευθειας μεσα το κεικ κ τα τα ψησεις ετσι η να ψησεις το κεικ σε φορμα /ταψι κανονικα κ οταν κρυωσει το τριβεις κ το ανακατευεις με μερεντα( η οτι αλλο σου κανει ορεξη) κ το κανεις μπαλακια ( τα κεικ ποπς που εβαλε η αθηνα )κ τα κοτσαρεις πανω στα χωνακια.Τα χωνακια που εβαλα εγω ηταν αυτα που εχουν πλακε πατο για να μπορουν να στηριζονται καλυτερα.Στο ψησιμο τα εβαλα ολα στην λαμαρινα του φουρνου για να μην τα βαζω ενα ενα στο φουρνο.

Τα εψησα τα αφησα κρυωσανε κ την αλλη μερα ελειωσα κουβερτουρα κ τα αλλειψα. την πρωτη φορα που τα εκανα ειπα να βαλω γλασο με σοκολατα/κρεμα γαλακτος εκανα πατατα κ τα πεταξα ( δεν τα πεταξα ακριβως τα εκανα κεικ ποπς) γιατι ετρεχε κ λερωνε τα χωνακια.Ενω σκετη σοκολατα που εχει κρυωσει λιγο δεν λερωνει καθολου.Μετα εριξα αμεσως την χρωματιστη τρουφα σε μπαλακια που ειχα παρει κ τα αφησα κ κρυωσανε.Μετα ελλειωσα ασπρη σοκολατα την χρωματισα μπλε κ παλι απο πανω , εβαλα κ το φραουλακι μασμελου κ ετοιμα.

Γιουπι εγω δεν κανω συνταγη για μαφιν.Το γνωστο κεικ σοκολατας που φτιαχνω κ γινετε αφρατο κ γευστικο εβαλα κ γινανε ωραιοτατα!!

Λεγκ τα παιδια σου δεν υπαρχουν!!! Πως παει ο Σοζω με τον πυρετο?

Ο Μητσος ζητησε τον δεινοσαυρακια με το αυτοκινητακι κ λεγκο τουβλακια ενα απο τον αγιο βασιλη κ ενα λεει απο μας αλλα αναλογα πως θα ξυπνησει ποτε ζηταει το ενα πρωτα μετα το αλλο.Για τον Νικολα ζητησε να φερει ο Αγιος οτι θελει αυτος οπως πχ μια κουδουνιστρα λεει κατι μικρο να μην ξοδευετε γιατι δεν εχουμε πολλα λεφτα κ αλλα παιδακια δεν εχουν να φανε.... για τον εαυτο του ομως δεν εκανε εκπτωσεις ...

Μπισκοτακια του εχω ταξει κ εγω να φτιαξουμε χριστουγεννιατικα κ τα περιμενει πως κ πως γιατι θελει να τα βαλει λεει σε πιατο πανω στο τραπεζι την παραμονη πρωτοχρονιας μαζι με ενα ποτηρι γαλα για να τα βρει ο Αη βασιλης να τα φαει οταν θα του φερει το δωρο...

Χτες του ειπε η μανα μου πως επειδη δεν χωραει το δεντρο της μεσα να το στολισει εξω κ τσακωθηκανε γιατι κ καλα θα κρυωνει το δεντρο εξω , θα βρεχεται κ δεν θα αισθανεται καλα μονο του εκει εξω κ εμεις να ειμαστε εμεις ολοι μεσα να ζεσταινομαστε .... αλλα αντι αλλων ... μετα μας ειπε πως δεν το θελει εξω γιατι δεν θα το δει ο αη βασιλης κ δεν θα εχει που να αφησει το δωρο .....

Εχω κ τον Τ θελει να ντυθει αη βασιλης να φερει τα δωρα ... οτι του φανει το λωλοστεφανη σιγα μην ψαξω να βρω στολη στα μετρα του τωρα αλλη δουλεια δεν ειχα....

χα,χα θεος οπως παντα ου μητσους! να μην ξοδευεται λεει για τον Νικολα...

Να του πεις οτι ο αι βασιλης δεν τρωει κουλουρακια γιατι ειναι σε διαιτα απο τοτε που σφηνωσε σε μια καμιναδα....

Τζενη 226, 227, 228, 230, 231, 235, 236, 237, 238, 239

Αθηνα 240, 241, 242, 243, 244

Τα εγραψα επιδητες εδω να παρουν θετικη αυρα απο πολλα ματια για να κερδισετε :-) .

Τα λεφτα θα μου τα δωσετε στα γενεθλια της Ρηνουλας (ενταξει, εκλεισε, κατσικωθηκαμε)! Ευχαριστω πολυ κοριτσακια και καλη τυχη!

Συγγνωμη βαζεις δλδ ωμο το κεικ μεσα στα χωνακια και το χηνεις μαζι με τα χωνακια ή καταλαβα μλκ?

Βασσω, τελεια τα σοκολατακια!

Καλυτερα που δεν μπορω να δω βιντεακια, θα ενιωθα αχρηστη παλι...

Μυρτώ το ζαρα home έχει κάτι τέλεια λούτρινα, ο Αη Βασιλης θα φέρει ένα τέτοιο αρκουδάκι στην Έλλη, είναι πολυ σικάτα! Παλιά είχα πάρει ένα άλλο τέλειο λουτρινο στον Στέφανο από το lapin που έχει πολυ ωραία σχέδια...

Και εγώ δεν συγκινήθηκα στην γιορτούλα του Στέφανου, απλά χαμογελούσα από καμάρι! :D

Αυτά έφτιαξα εγώ για κέρασμα αύριο στο σχολείο

425669_10151366657666796_736151900_n.jpg

Διαφημίσεις

Τζένη αυτά με το χωνάκι πολύ ωραία ιδέα!

Αλλά εγώ τα φοβάμαι τα μαφιν, με τα μπισκότα το έχω πιο εύκολα...

Αθηνά τέλεια τα ταρανδάκια!

Γιουπι, φάει κάτι να στηλωθείς, είσαι και μινιόν!

Λέγκω :D

Αφροδιτακι ευχαριστω!!!!! φανταζεσαι να κερδισω το ποδηλατο???? κ μετα ξυπνησα!!

Ναι ναι μεσα στα χωνακια τα ψηνεις δεν παθαινουν τιποτ ααρκει να τα ψησεις αμεσα μην τα αφησεις εκει μεσα για ωρα κ παπαριασουν γιατι μετα διαλυονται ... κριμα που δεν ειχα βγαλει φωτο να σας δειξω ειχαν γινει πολυ ωραια..

Τζενακι τα μπισκοτακια σου ειναι πολυ ωραια!! απο πανω τι εβαλες ???

Ολες τελικα με παρεα παμε ε? εμας το εχει χουι ο Μητσος ετσι κ σε δει να παινεις μεσα για οποιοδηποτε λογω τον πιανει χεσ@@μο....

βασω πολυ ωραια τα σοκολατακια κ επικαιρα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...