Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

• Μου αρέσει 1

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζενακι τι ωραία!!!!!!!!!!!

επισης πολυ παιζουν κι αυτα τα cake pops επισης ευκολα....οποιοδηποτε κεηκ , το τριβεις τα τριματα τα βουτας σε λιγη σοκολατα και τα κανει μπαλακια....

http://www.flickr.com/search/?w=all&q=cake+pops&m=text

στα χωνακια τα ψηνεις τζενη,ε?

Τζενη ναι το στόμα ειναι μπισκοτάκι , συγκεκριμενα "τσανακια" απο την εταιρεια τσανος, με γευση πορτοκαλι αν θυμαμαι καλα γραφει πανω...τα μονα που βρηκα στο σκλαβενιτη καπως μικρα και μουσουδωτα χαχαχαχα

Συγχωρηστε με, τέλος τα ζαχαροπλαστικά, ειναι απο ...επαγγελματικο, λεεεεμε τώρα, ενδιαφέρον!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα

ναι belladona 200 το δεξί.

Θέλω τόσα να σας πω μα δεν μπορώ!

Με περιμένουν τα εκατομμύρια μου!

Εμένα μου αρέσει να κλαίω από συγκίνηση...

Κακάκια λοιπόν για κέρασμα! Καλή ιδέα!

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

περαστικα στο Ρηνιω !!! κριμα ρε γμτ που δεν μπορεσε να τα κερασει η ιδια!!! ασχημος ο πονος στο αυτι χτυπαει μεχρι τα δοντια

εγω μπερδευω που μπερδευω το δεξι με το αριστερο σε σημειο που με διορθωνει ακομα κ ο Μητσος διαβασα τωρα κ τα μπελα ντονα κ χαθηκα τελειως!!! υποθετω ειναι ομοιο .....

Ελενη ειναι πολλα τα εκατομμυρια ε? αααα να σου πω ρε συ παιζει κανα προγραμμα για νεους επαγγελματιες ? ψαξνεται ο μπραδερ μου ....

Καλημέρα, χρυσοχέρες!!!

Σήμερα είχα μια λαμπρή ιδέα! Θα τυπώσω τις φωτογραφίες με τα υπέροχα γλυκάκια σας και θα διακοσμήσω το σπίτι! Καλό;

Πάντως, μια προσπάθεια για μπισκοτάκια θα την κάνω, ομολογώ.

Επίσης πιστεύω ότι μπορεί να καταφέρω αυτά τα cake-pops για τη γιορτή της Λήδας (την άνοιξη είναι αλλά πρέπει να προετοιμαστώ ψυχολογικά! )

Τζενάκι, με τα δικά σου είχα πολλούς προβληματισμούς. Πως τα ψήνεις, που τα στερεώνεις, πως καταφέρνεις τα τα πασαλείψεις με σοκολάτα χωρίς να λερωθούν και τα χωνάκια. Αυτά....

Να σας ρωτήσω κάτι. Τα παιδιά μου ήταν πολύ συγκρατημένα με τον Αη Βασίλη. Ο Μάριος θέλει ένα αρκουδάκι και η Λήδα ένα γατάκι. Μαλακά, λούτρινα προφανώς. Στη φτήνια θα τη βγάλει ο άγιος. Ξέρετε σε ποιό μαγαζί θα βρω ποικιλία από λουτρινα; Εντάξει αρκουδάκι έχει και στο ΙΚΕΑ, αλλά γατάκι δεν είδα. Μην τα απογοητεύσει σε κάτι τόσο εύκολο!!! :)

Τζεν δεν έχω δει ποτέ παράσταση της Ρουγγέρη, αλλά γενικά αρέσει. Εϊναι προσεγμένες παραγωγές, όχι τίποτα ιδιαίτερα ευφάνταστο, αλλά δεν πιστεύω να απογοητευτείς....

Πλακα κανεις ετσι?

Προφανώς.

Σας φιλώ....

Διαφημίσεις

Οουουουουου

Αθηνάκο μου υπόσχομαι το βράδυ να κάτσω και θα περάσω τις φωτο... απλά αυτές τις μέρες δεν έχω προκάνει γμτ

Εγώ πάλι θα κλάψω απο συγκίνηση όταν τα βλαστάρια μου ξαναπάνε επιτέλους σχολείο μπουχαχα

Ενθουσιάστηκα με την ιδέα της Αγέλαστης πολιτείας!!!

Λοιπον κακοποιούμαι συστηματικά... εχθές μου κοπάνισε ένα ποτήρι η μυρσίνη στο μάτι και μου το πρηξέ... επίσης έχω ένα καρούμπαλο στο δόξα πατρι και δεν ξέρω απο που... άσε που έχω και ένα καρούμπαλο πλαγιομετωπικά απο ένα ντουλάπι που ξέχασε (καταλάθως λέει:tongue:) ο κολέ και έσκασα πάνω.

Ειρήνη θυμόμουνα εχθες την ειρήνη με την ατάκα "μπα συνήθως αυτό πιάνει" χαχαχα... Είχα μπει να αφοδεύσω η γυναίκα μαζί με τη μυρσίνη να κλαίει στα πόδια μου και ο θοδωρής μου κλείνει το φως, λέω τα απαραίτητα γλυκόλογα και το φως ανοίγει... και αρχίζει απέξω το θέατρο σκιών "νικόλα κλείσε το φως στη μαμά" (και καλά σιγά να μην ακουσω)

"δεν φτάνου"

"κάτσε να σου βάλω το σκαμπο"

"πάλι δεν φτάνου" (είναι και μπασμένο)

"κάτσε να σε σπρώξω λίγο"

μα δεν φτά

"ρε θοδωρή θα αφήσεις τις χαζομάρες" (σε όλη τη φάση η μυρσίνη συνεχίζει να παίζει απόσπασμα απ'την ιφιγένεια εν αυλίδι... άλλη έχει το όνομα άλλη έχει τη χάρη)

"εγω; ο νικόλας θέλει να σου σβήσει το φως"

Ένα ευχάριστω μουσικοκινητικό διάλειμα με φόντο μια χέστρα και ένα φως!

Έφυγα φίλες μου, πάω να σκουπισω παιδικά οπίσθια φίλες μου

Υ.Γ Οπα δεν φεύγω αν δεν πω ότι έπαθα σοκ και με τα μαφινάκια και με τα χωνάκια παγωτοκεικ!!!!!! Απίστευτα!

Μπράβο βρε χρυσοχέρες!!!ωραίες οι δημιουργίες σας!!!Μιαμ,μιαμ....

Σήμερα έγινε και η γιορτή του νηπιαγωγείου μας, όμορφα παιδάκια ντυμένα αγγελάκια, αστεράκια κλπ, ανέμελα, αθώα βλέμματα...τί ωραία που είναι βρε κορίτσια αυτά τα αθώα βλέμματα των παιδιών...το είπε και ο δικός μου το κομμάτι του, καθαρά, δυνατά, ήταν πολύ όμορφος μάγος...

Γιατί ρωτάω για το κρεμμύδι:το καλοκαίρι είχαμε φυτέψει κρεμμύδι, το μαζώξαμε κλπ,κλπ.Επειδή όμως άρχισε να χαλάει, το κοψε η μάνα μου και το βαλε στην κατάψυξη. Κάπου όμως άκουσε ότι το κρεμμύδι όταν κοπεί δεν κάνει να τοποθετηθεί στο ψυγείο ή στην κατάψυξη γιατί λέει αναπτύσσεται ένα μικρόβιο που το καθιστά ακατάλληλο για κατανάλωση.Εχετε ακούσει τπτ ή μλκ μας λένε και θα πετάξουμε άδικα το κρεμμυδάκι????

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

χα χα λεγκωωωωωωω.......χα χα χαααααααα μυρτω........

κ συνεχίζω τους προβληματισμους...εβαλες λες κ εξτρα σοκολατα μπλε...χμ...δηλαδη λευκη που την εβαψες μπλε ε????

Επισης θες να μας πεις κ ποια συνταγη σου πετυχε??Εμενα τα μονα μαφιν που πετυχαινουν ειναι κατι μπανανα μαφιν...

Ιατρικο ανακοινωθεν..

Η Ι εχει αναρρωσει μονο η μυξα εμεινε...

εγω εχω ακομα ανακατοσουρες (μη βαζετε αλλα στο μυαλο γιατι δε μου εφταναν ολα τα αλλα αδιαθετησα κιολας σημερα) κ εχω να φαω 3 μερες, δεν πειναω κ δεν παει τιποτα κατω...με λιγο νερο τη βγαζω που κ αυτο μου βγαζει ασχημη μεταλλικη γευση...

Εγω ακομα δεν εχει προκυψει να δω αν συγκινουμαι αφου δεν κανανε γιορτη μονο ενα εργαστηρι που φτιαχναμε γλυκα...

Αυτα...φιλιαααααααααααα

Διαφημίσεις

Ουουου, γιουπάκι, θα έχεις γίνει πιο συλφίς ακόμα!!!

Δεν μου απαντάτε για τα λούτρινα και ανησυχώ!

Τα χαλια μου εχω μεσα στην κιτρινιλα ειμαι...

Λοιπόν ειχα παει στο ικεα πριν 1 εβδομαδα κ δεν ειδα γατακι ενω κανονικα εχει κατι ωραια ασπρομαυρα....γιατι δεν τους παιρνεις ενα τηλ για να ρωτησεις πριν να πας??Εγω αυτο κανω..

Τωρα αρκουδακι...........δεν ειδα καθολου αν εχει..δεν θυμαμαι τα αρκουδακια του ικεα....

Εμενα η Λ μου ζητησε τον Ρουντολφ...πού να βρω Ρουντολφ????????

Εντωμεταξύ αν δεν τους τα βρούμε, ο Αη Βασίλης θα χάσει την αξιοπιστία του, θα τον θεωρήσουν τελείως αποτυχημένο!!! (''Μα τι του ζήτησα, ένα λούτρινο, ούτε καν αυτό που τρώει καρότα!!!'' )

Να πω οτι το βρησκω λιγο κοροϊδια αυτό που κανω με τον αη βασιλη...

αλλα κ τι να κανω ...

οποτε μυρτω μαλλον το να χασει την αξιοπιστια του ειναι μια καλη λυση για να μην του δινει σημασια..να τον ξεπερασει από μονη της:rolleyes::rolleyes:

Λοιπόν αυτο με το κρεμμυδι...δεν μπορω να βρω ενα λογο που να ισχυει...

σκεφτομαι δηλαδη πως ναι μεν η καταψυξη αλλοιωνει τη δομη του τροφιμου με το σπασιμο των κυταρρικων μεμβρανων αλλά τωρα θεμα ασφάλειας??? Δεν νομιζω.......

Εγω το τριβω κ το καταψυχω κ μετα το βαζω κατευθειαν στο φαϊ....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...