Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katker είπε:

Καλησπέρα και καλή επιτυχία. Φαντάζομαι είναι η πρώτη φορά που κάνεις εμβρυομεταφορά;

Είναι πολύ καλά οι 12 βλαστοκύστες σου μην αγχώνεσαι καθόλου. με το καλό να ξεκινήσεις. 🤞🏻

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

πρίν από 5 λεπτά , dimi.tra είπε:

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

The Café Au Lait !!

Recommended Posts

μαλλον εχεις τρελλαθει εμεις δεν βλεπουμε τπτ :P

ψεματα εγω ειμαι στη δουλεια και δεν βλεπω καποιες σελιδες, διαφημισεις

Αφροδιτη και εμενα οταν μου λενε οτι ειναι το πιοοοο ησυχο ,το πιοοοο καλο ,το πιοοοο συνεργασιμο παιδι ,τι πιοοο ωριμο ,οτι θα γινει η πιοοοο καλη μαθητρια στο δημοτικο και τετοια , ευχομαι εκεινη την ωρα να ακουγα το αντιθετο ,εχω που εχω τη λολα που ειναι μαζεμενη και κλειστη και περιμενα πως και πως να ενταχθει στην ομαδα και να κανει τρελες και αυτη, οπως τα αλλα και χθες πολυ ανακουφιστηκα που την ειδα οπως επαιζε και χοροπηδαγε με τις φιλες της και δεν ντραπηκε καθολου στο ποιημα .

εγω οταν ημουν μικρη ειχα το αντιθετο απο σενα επειδη ημουν κοντοστουπι και μικροδειχνα μου τη βαραγε που με αντιμετωπιζαν σαν νανιαρο τελικα ενα παιδι πρεπει να αντιμετωπιζεται σαν παιδι της ηλικιας του ουτε μικροτερο ουτε μεγαλυτερο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Elenikat

2451

• Λέγκω

2032

• galat

1914

• myrto

1419

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι καράφλες βλέπεις ρε όργιο και που;;;

Καλημερα όμορφες...

Όλοι οι δημοσιοι παιδικοι τελικά κάναμε εναλλακτικές γιορτές φέτος, χειροτεχνίες και τραγουδάκια... κι όταν έμαθα ότι εμάς θα κάνουν εναλλακτική γιορτη λέω μπραβο πολύ προχω ο σταθμος χαχαχα παπάγια

Εμείς μάλλον αύριο έχουμε γιορτη αν πρωτον σταματήσει η απεργία και δεύτερον δεν έχουεμ πυρετο που χλωμό το βλέπω γιατί το πρωί είχε 39,3 δεν νομίζω να μην ξανανεβάσει άρα μόλις χαιρέτισα την τελευταία μου ελπίδα για ένα παρασκευιατικό πρωινό χωρίς τα δύο παιδια.

Γιουπι δεν είμαστε ισα κι όμοια... η γαστρεντερίτιδα είναι εφιαλτης! Καλα ξεμπερδέματα και γρήγορα κοριτσάρα!!!

Τατάκο μου πως πάει η θεία;

Βάσω σου χω λύση, το μόνο που χρειάζεσαι είναι επαφη με τα τσογλάνια μου... θα τσακίσουν τόσο τα νεύρα στο στεφανάκι που θα ξεχάσει τις ντροπές και θα τους αρχίσει στα χαστούκια

Μου τι δίνει όταν είμαι άρρωστη!

Άφρο γιατί στρεπ τεστ;

περαστικα σας βρε Λεγκουλι. Χλωμο οντως αυριο να πατε στην γιορτη .. κριμα ....

Αφροδιτακι εγω παρατηρησα μονο ποσο ψηλωσε η Δαναη .... οντως εχεις δικιο δεν ειναι καλο για τα παιδακια να τα μεγαλωνουνε πριν την ωρα τους.Ετσι ημουν κ εγω ψηλη κ ολοι με περναγανε για μεγαλη κ η αληθεια ειναι ντρεπομουνα που ημουν πιο ψηλη κ δεν μπορουσα να παιξω οπως ηθελα.Μπραβο παντος πο το πηρε πανω της κ αυτοσχεδιασε!!!

Βασουλα τωρα που αρχισε Η στεφανια παιδικο νομιζω πως θα παρει τα πανω της γιατι θα εχει καθημερινη επαφη με τα παιδακια.

Κ στην γιορτη του Μητσου αρκετα παιδακια βαλανε τα κλαματα αλλα ευτυχως δεν ειδα ευτραπελα απο γονεις παλι καλα...εγω ακομα τ θυμαμαι στο νηπιο που μαζ βαζανε στην πλατεια του χωριου να πουμε το ποιημα μας 25η Μαρτιου κ 28η Οκτωβριου κ ντραπηκα κ δεν το ειπα κ μετα σπιτι εγινε το ελα να δεις με την μανα μου .....

δεν το βρισκω κακο πανοτς ενα παιδακι να ντρεπεται η στο κατω κατω να μην γουσταρει νε πει ποιημα κ τι εγινε? δεν αρεσει σε ολους ....

ναι ναι ελενη αυτο σιγουρα πιανει :lol:,με το σταματη που της τα σπαει συνεχεια ξεχναει την ευγενικη της φυση και ξυπναει το ενστικτο της αυτοσυντηρησης

39,3 μωρε περαστικα !εγω απο την παρασκευη παιρνω αδεια,σταματαει και ο παιδικος και σκεφτομαι πως θα με βρει ο νεος χρονος σπιτι ή στο δρομοκαιτειο

ρε Βασουλι αν δουλεθυα εχεις την εντυπωση οτι θα εφτιαχνα κεκακια? χαχαχαχαχαχαχαχα

και εξαλλου την πιο γρηγροη, ανεξοδη και απλη λυση σου προτειναμε δε μπορεις να πεις!

Ο ανιψιος μου ειανι ετσι, ψηλος παιδακι ειανι 2,5 και ειανι ισα με την ΕΙρηνη χαχαχα αλλα και πανεξυπνο και πολυ καθαρη (βασικα σνα μεγαλος μιλαει πλεον) ομιλια και πολυ μπορστα νοητικα....ε αυτη τη φοβια ειχα φετος πρωτη χρονια στον παιδικο, ομτως του συμπεριφερονται λες και ειναι 4 ετων, και ειναι μονο 2,5...μολις εκοψε πανες δηλ.... ελεος, τουλαχιστον η Δαναη ειναι σε ηλικια που μπορει να το αντιμετωπισει κατα καποιο τροπο , το ανιψι ειναι ΜΩΡΟ..... ειναι μαφια παντως ο μικρος καμια φορα νομιζω οτι θα χαραμιστει στα σχολεια της Ελλαδας ειναι ευφυια τολμω να πω!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Χελόου γκερλς!!Εμείς αύριο έχουμε γιορτή.Για να δούμε, θα το πει ο δικός μου το "κομμάτι" του ή θα τον πιάσουν τα "δικά" του...Χτες πήγαμε γιατρό, είδαμε σπόρι,είναι εντός μήτρας, σε 2 βδομάδες θα πάμε να ακούσουμε καρδιά. να ρωτ'ησω ρε σεις..έχετε ακούσει για το κρεμμύδι,αν κοπεί δεν πρέπει να συντηρηθεί στο ψυγείο ή στην κατάψυξη??

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Τόνια για το μωρό θα το κρατήσεις το κρεμμύδι; Άσχετη ερώτηση, δεν ξέρω εγώ αν μου μείνει το πετάω.... Ντροπή εεε;

Βάσσω κάνε ένα κακάκι, πάρε ζαχαρόπαστα και κάνε μπαλακια για τους πιγκουίνους ή ότι σχήμα θες λίγο γκαναsh και μέχρι του Άη Γιαννιού θα τα έχει φτιάξει... ΕΥΚΟΛΑ (προπάντων) γρήγορα και απλά πράγματα...

Στη γιορτή πάντως πολλά παιδάκια με πρόβλημα ομιλίας... Και κομτρύουν τα 6. Και αρκετά είναι δεύτερη χρονιά...

[gDkrp3.pngNJDAp3.png x2VTp3.png

Βάσσω κάνε ένα κακάκι, πάρε ζαχαρόπαστα και κάνε μπαλακια για τους πιγκουίνους ή ότι σχήμα θες λίγο γκαναsh και μέχρι του Άη Γιαννιού θα τα έχει φτιάξει... ΕΥΚΟΛΑ (προπάντων) γρήγορα και απλά πράγματα...

Στη γιορτή πάντως πολλά παιδάκια με πρόβλημα ομιλίας... Και κομτρύουν τα 6. Και αρκετά είναι δεύτερη χρονιά...

Χμμμμ, ενδιαφέρουσα προσέγγιση για γλυκό...

Λενιώ τί έχεις πιει πάλι????????;););)

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

Χαχα, δεν είναι τίποτα, το άι φον παίρνει πρωτοβουλίες.

Είμαι μια περήφανη μαμά κι εγώ, το καμαρωσα το κοριτσάκι μου!

Η Μαριλού έκανε μια πολύ γλυκιά χειρονομία και έφερε κάτι υπέροχα χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια για τα πιτσιρίκια, μιαμ-μιαμ!

Κάνανε την αγέλαστη πολιτεία και τα περισσότερα βίντεο που τράβηξα είναι κουνημένα, από τα γέλια ( φανταστείτε τα πιτσιρίκια να κάνουν τα μουτρωμένα και αγέλαστα) εκτός από της Λήδας που είναι κουνημένα από την προσπάθεια τα μην τα μπήξω! Αλήθεια, τι θα γίνει μ΄αυτή τη γελοιότητα; Κανένας όμοιοπαθητικός θα με βοηθούσε;;;

Ουφ τα έχω παίξει σήμερα, πως μου ήρθε και μπλέχτηκα, ετοιμάζω μπισκοτάκια που θα τα στολίσω και μετά σε σακουλάκια να κεράσει ο Στεφανος μεθαυριο για την γιορτή του που θα λείπει...Βάσω από ότι είδες εμείς κερνάμε τώρα, αλλά αν βαριόμουν ή δούλευα σιγά μην έμπλεκα με αυτό το προτζεκτ που σήμερα με έχει βγάλει οφ!

Καλά πλάκα εχετε που σας φαίνεται άσχημο να σας λένε πόσο ήσυχο είναι! αχ ας μου το έλεγε μια μέρα η δασκάλα του και τι δεν θα έδινα, εμένα με τους κολλητους στον παιδικό ή θα παλεύουν ή θα παίζουν ξύλο ή θα τρέχουν όλοι γύρω γύρω, χωρίς σταματητό, έτσι απλά για το τρέξιμο σαν τον φορεστ γκαμπ! :D

Γιουπι και Λεγκω περαστικά σας!

Τόνια εγώ το μισό κρεμμυδι το τυλιγω με μεμβρανη και το βαζω ψυγείο, για λίγες μέρες δεν παθαίνει τίποτα (αν και μισα σπάνια μου μένουν)

Γιουπι σκεψου και την περιπτωση να κανεις με ζαχαροπαστα δισδιαστατα σχηματα και να διακοσμησεις ετσι την τουρτα, και ετσι εμενα μια χαρά μου φαίνεται, το είχα κάνει με ένα φορτηγό στον δικό μου πρόπερσι και του είχε αρέσει.

Την Κυριακή έχουμε να πάμε δωρεάν στην αργοναυτική εξτρατεία της Ρουγγέρη, έχετε ακούσει τίποτα σχόλια?

Διαφημίσεις

https://picasaweb.google.com/lh/photo/pSMjbyd0kaG1rm8MyyuxYEMUFhN8vro8_eQztTL3Ybs?feat=directlink

εγω εχω τους βοηθους του αη βασιλη τα εφτιαξε μονη της η Ειρηνη, εγω μονο τα πασαλειψα με σοκολατα πρωτα οοοοολα τα υπολοιπα μπιχλιμπιδακια τα εκανε το Ρηνιω

εχω και αποδεικτικο βίδεο αλλα δεν το βαζω

χχαχαχαχαχα μαμα μία πέθανα με το κακάκι! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ρε σεις πραγματικα ειναι πανευκολα, ψεματα να σας πω? λοιπον θα φτιαξω ενα ιγκλου και κανα πιγκουινι αυριο , θα το βντεοσκοπησω και βουρ ετοιμο το ...κακάκι! χαχχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα !!

Ελενιτσα αυτο ειναι που φοβαμαι οτι θα μου βγει κακακι :lol: και αυτο οντως μου ειναι πολυ ευκολο,να ξερες ποσα κεικ ειχα πεταξει περσι με τους πειραματισμους μου

Σε αντιθεση με την αθηνουλα που κανει παπαδες, αθηνουλα τι ωραια που εγιναν δεν μου τα στελνεις να τα δωσω στον παιδικο? :ρρρρ

το κρεμμυδι και γω το πεταω

Μπονζουρ, μπονζουρ!

Λεγκουιν πως εισαι? Τα πιτσιρικια?

Γιουπιδι, εσυ?

Ευτυχως ο Αγγελος ειναι καλυτερα, παει σχολειο σημερα!

Αθηνα δεν μπορω να δω τις φωτος, θα σχολιασω αργοτερα απο το σπιτι!

Α, και εφτιαξα προχτες που ειχα σπιτι τον αγγελο τα μελομακαρονα σου, ειναι πολυ ωραια οντως, αν και προς το τελος μου καραμελωσε το σιροπι...

Αλήθεια, τι θα γίνει μ΄αυτή τη γελοιότητα; Κανένας όμοιοπαθητικός θα με βοηθούσε;;;

Πλακα κανεις ετσι? Εγω εβλεπα τον Σακη που τραβουσε βιντεακι και ετρεμε το χερι του και μου φανηκε το πιο γλυκο πραμα του κοσμου! Σε ποιανου ονομα να καταπιεσουμε ολα μας τα συναισθηματα, του καθωσπρεπισμου?

Εμας χτες ειχε το αλλο νηπειαγωγειο γιοτρη και παρα την αρνηση των γονιων ως προς τον συλλογο, και το μπαζαράκι μας και ο μπουφες πήγε πολυ καλα, με συγγινησε πολυ που ολοι σχεδον οι γονεις εφεραν κερασμα, ειτε χειροποιητο ειτε αγορασαν κατι και αλληλοκεραστικαμε και καναμε πι αρ!

Λοιπον κυραδες εχουμε λαχειοφορο που αυριο θα γινει κληρωση. Πουλαμε ενα ευρω τον καθε λαχνο! Πρωτο δωρο ενα ποδηλατο (20 ιντζων), μετα 3 σκέιτμπορτ, προϊόντα απιβιτα, παιδικα βιβλία, και διαφορα αλλα, συνολο πανω απο 60 δωρα. Εμενα το αγαπημενο μου ειναι κατι ντονατς που εχει προσφερει ενα εργαστηρι τα οποια τα εφερε και χτες στη γιορτη και ειναι κολασμενα, τα θυμαμαι και μου τρεχουν τα σαλια. Αμα θετε πειτε μου να σας δωσω Νουμερο, η κληρωση γινει αυριο πρωι! Ολα αυτα τα κανουμε για να φτιαξουμε το πατωμα του σχολειου, οποτε να ξερετε οτι ειναι για καλο σκοπο! Ελα να τζογάρουμε!

ελα εγω μεσα για το λαχνο!!!!!

επίσης γιατί αντί για ΚΥΡΑΔΕΣ διάβασα ΚΟΥΡΑΔΕΣ????

ε?

το καλοκαιρι παντως που ηταν ναυτακι ειχα συγκινηθει κι εγω, τωρα μπαααα

Επίσης καλες μου φιλεναδες το Ρηνιω δυστυχως τιε 2 τελευταιες μερες δεν θα παει σχολειο, σημερα σηκωθηκε με πονο στο αυτι και της βουλωσε κιολας και λεει οτι την ποναει και οταν δαγκωνει.... φφφφ και φτιαξαμε τα μαφινακια και πηρα και δωρακια και τελικα τα πηγε ο Βαγγος σκετα!

για πειτε ρε σεις αν θυμαστε ειανι το δεξί της αυτι, τι να της δωσω, τουλαχιστον μεχρι το απογευμνα που θα την παω... θα τον παρω και τηλ τωρα απλα περιμενω να περασει λιγο η ωρα....

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα!!

Αφροδιτακι εγω θελω να παρω λαχεια αφου ειναι κ για καλο σκοπο. 10 λαχνους θελω αλλα πως θα σου δωσω τα χρηματα?

τελια τα νεα για τον Αγγελο μπραβο!! Αντε μπειτε κ οι υπολοιπες για το ιατρικο ανακοινωθεν της ημερας κ μακαρι να εχουμε ευχαριστα!!

Αθηναααα, τα κεκακια τα σπανε!!! Τ οστομα αληθεια τι ειναι μπισκοτο? Εμ το μηλο κατω απο την μηλια θα πεσει!! αντε του χρονου την βλεπω να κανει μονη της την τουρτα της απο ζαχαροπαστα 3D k 4D κ δεν συμμαζευετε!!!

Μυρτω κ του χρονου!!!

Βασουλι μην πτοεισαι βρε ξερεις ποσα εχω πεταξει εγω ουυυυυυυ!!!!!!

Εγω στην γιορτη του Μητσου ειχα κανει κεικ σε χωνακια απο παγωτο.Ειχα βαλει κ απο πανω σοκολατα λειωμενη κ στην κορυφη εξτρα αλλη σοκολατα μπλε βαμμενη κ διαφορα μπλιμπλικια κ μια φραουλιτσα ζαχαρωτο ον τηε τοπ κ γινανε φανταστικα!!! Τα εβαλα μεσα σε σακουλακια εβαλα κ 2-3 καραμελιτσες κορδελιτσα χρωματιστη κ ετοιμο.ξετρελαθηκαν τα πιτσιρικια

να ετσι τα εκανα μονο που εγω εβαλα μπλε τυρκουαζ απο πανω αντι γι αροζ

http://www.flickr.com/photos/cakepoplady/6240659036/

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...